Starity

Zsófi1123 profilja

Zsófi1123 yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2012. november 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1999. november 30.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • olvasás, filmnézés, zenehallgatás, sportolás
  • Zenei stílusom
  • pop,rock
  • Imádom
  • Castle, röplabdázás, Stana Katic
  • Utálom
  • nagyképűség, álszentség, Miley Cyrus, Justin Bieber

Life is infinit in possibilities!

Zsófi1123
Utoljára aktív: 2016.08.05. 00:12Státusz módosítva: 2015.02.04. 16:04

Bemutatkozás

Sziasztok!

Sokáig halogattam a bemutatkozást, de most végre rászánom magam. A nevem Zsófi (ugye nem is gondoltad volna.. :) ). Nem hiszem hogy fontos a korom, vagy hogy hol lakok, mert egyszerűen ezen az oldalon nem ez a lényeg.  Viszont egy kicsit mégis írok magamról, csakhogy tudd, kinek a profiljára is tévedtél.

Szóval egy kicsit magamról:

Sokmindent szeretek. Szeretek röplabdázni és úszni is, mindkettőt már évek óta csinálom. Továbbá szeretek hobbi szinten korcsolyázni, kosarazni meg úgy egyáltalán sportolni. Ó, és persze biciklizni! Viszont ettől függetlenül elég lusta tudok lenni. Szeretek sokáig aludni (ki nem?) főleg most a nyáriszünetben, ezzel ellentétben szeretek jó sokáig fennmaradni. Szabadidőmben szeretek olvasni, nagyszerű kikapcsolódás, bárki bármit is mond, néha kell 1-2 óra amikor az ember kikapcsol, és olvas egy jó könyvet, legyen az bármilyen könyv, a lényeg hogy neki tetszen. ÉS ez most lehet hogy kicsit furán fog hangzani, de szeretek nyelveket tanulni is. Elég jól tudok már angolul, és nagyon szeretem a nyelvet, a kultúrát, MINDENT. Mellette már 2 éve tanulok németet, amiben ugyan nem vagyok olyan jó mint angolban, azért az is megy, továbbá pár év múlva szeretném 3. nyelvnek felvenni a franciát is. A francia szerintem egy gyönyörű nyelv, valamint az ország is az. Nagy vágyam hogy egyszer hosszabb időre kimegyek Párizsba, nade ahoz ugye nyelvtudás is kell! :D

        És ha már utazgatás: másik nagy vágyam hogy Angliába, Londonba, vagy Amerikába New York-ba/ Los Angelesbe netán mindhárom helyre kijussak, mert mindegyik csodás város!!!!

Ja, és persze szeretek filmezni, és gépezni is. Legtöbbször dvd-zek vagy filmeket töltök le, mert eléggé unom már, hogy a tv csatornákon minden évben ugyanazokat a filmeket adják le, amiket már 6-7-szer láttam, rádásul mág egy csomó reklámot is beletűzdelnek.. Hogy mit szeretek.. egyszerűbb felsorolni, hogy mit nem szeretek. Nem bírom a horrort, nem szeretem, nem is nézem. Nem szeretem azokat a filmeket, ahol műnevetéseket tesznek be, engem idegesít. Nem bírom azokat a fimeket, amik "sablonfilmek" vagyis már 100-szor megcsinálták mások ugyanazt a történetet csak más körülmények között és mindig tudjuk, hogy mi lesz a vége.  kb. ennyit nem szeretek. 

Sorozatok.. Amikor ezt a szót meghallom, egy sorozat jut eszembe:

Castle

A VILÁG LEGJOBB SOROZATA, mondjon bárki bármit is. Egy olyan dolgot nem tudok mondani róla, ami nem tetszik benne. A színészek egytől-egyig fantasztikusak, és ki lehet jelenteni, hogy sokkal tehetségesebbek, mint pár közismertebb színész(nő). Az 5 évad alatt több mint 100 rész készült, és még mindig hatalmas népszerűsége van Amerikában, sőt jelenleg az ABC egyik legnézettebb sorozata. És mért? Mert még mindig meg tud újulni! Mert soha nem lesz unalmas, mert mindig kiszámíthatatlan, mert sose tudod mi lesz a vége,  met mindig meglepetésekkel teli, mert egy KRIMI képes arra, hogy megnevettessen, mert olyan sok oldala van, vicces, szomorú, komoly, meghökkentő, mert fantasztikusak a színészek, és a történet is. Mert arra a 40 percre, amíg nézed, elfelejtesz mindent és mindenkit és csak a sorozatra figyelsz. Mert 1 részről órákig tudsz beszélni! mert egyszerűen fantasztikus!

 

 

Én úgy vagyok vele, hogy ha érdekelnem a kedvenceim, rákattintasz a "Kedvenc Sztárjai" opcióra és megnézed. De a következő emberekről úgy döntöttem, hogy muszály írnom pár sort, mert vannak olyan különlegesek, hogy megérdemeljenek pár sort, ami csak róluk szól. Szóval:

Stana Katic

És igen, Ő az a nő, aki a tökéletes példakép. Stana nem a botrányaival lett híres, hanem mert megdolgozott érte, mert mindig tudta, hogy mit akar csinálni. A Castleben ő alakítja Kate Beckettet, a nyomozónőt. Stana szülei horvátok, ő maga pedig 6 (!) nyelven tud( horvátul, szerbül, szlovátkul,angolul, franciául, és olaszul), és nem csak úgy "tudok 10-ig számolni ezen a nyelven" szinten, hanem mindegyiket anyanyelvi szinten beszéli, és ezt csak remélhetem, hogy egy nap én elmondhatom ezt magamról! Törődik a környezettel, egy úgynevezett "Alternative Travel Project" vezetője, melynek célja, hogy ahelyett hogy autóinkat használnánk, ezzel szennyezve a levegőt, sétáljunk, vagy használjunk biciklit. Kampánya mára hatalmas sikerre tett szert, óriási, az egész világon terjedő mozgalom lett belőle, a Föld sok, főleg autó-centrikus országaiban/városaiban rengeteg ember kezdett blogolni, írni róla.  Ezért ő is hetente többször is gyalog megy a forgatásra, pedig 1 órára lakik attól. Valamint a beteg gyerekeket is sokszor támogatja, ahogy sok további szervezetet is.

Ja, és kedvenc hobbija nem a díváskodás, esetleg az ész nélküli shopingolás, hogy csak 1-2 kedvelt "sztárhobbit" említsek,  hanem amikor épp  nem forgat és a sorozathoz kapcsolódó tevékenységeket végzi, amikor nem az ATP-nek (Alternative Travel Project) kampányol és hívja fel a project fontosságára a figyelmet, egyszóval amikor van egy kis szabadideje szeret, lovagolni, énekelni, és íjászkodni is.

A hangja pedig csak a ráadás, egyszerűen GYÖNYÖRŰ, fenomenális!!

Nathan Fillion

Ő a másik főszereplője a Castlenek, szintén zseniális! Egyszerűen zseniális, ahogy Rick Castle-t alakítja. nathan szülei angol tanárok voltak, így egyértelmű volt hogy Nathan is az lesz, egy ideig tanított is, de végül mégiscsak színész lett, és milyen jól tette! Nathan fantasztikus színész! Ő az alapítója  a "Kids Need To Read" alapítványnak, melynek célja hogy minál több gyerekkel szerettesse meg az olvasást, és ezt segítve világszerte segít azoknak a könyvtáraknak ahol nincs elég pénz további könyveket venni. Az alapítvány célja hogy minden gyerek olyan könyvet olvashasson, ami tetszik neki.

 

A zene, avagy a másik szenvedélyem

Uh, zene terén rengeteg mindent szeretek. Régen csak popzenét hallgattam, nem nagyon érdekelt más műfaj. Azóta "kinyílt" a szemem, és mostmár igen sok mindent hallgatok.  Persze még mindig szeretem, de mellette pl szeretem a Rockot is. Amit viszont nem szeretek az az R&B és a rap. Illetve utóbbit is meghallgatom, de ahoz hogy azt mondja hogy ez jó, ahhoz nagyon jónak kell lennie. Magyar azámokat nem nagon szoktam hallgatni, nem tudom mért. Talán azért, mert túl sok a tehetségtelen x faktoros megasztáros stb. ember akik számomra elnyomják a tehetségeket, ígx rendszerint nem is ismerem fel őket. Vagy talán azért mert az utóbbi években mindenhol csak az amerikai és angol és mindenféle külföldi előadókról hallani. Legnagyobb kedvenceim (bandák, énekesek, énekesnők): Likin Park, Korn, Green Day, Headley, Avril Lavigne, Paramore, Taylor Swift, Kelly Clarkson, Colbie Caillat, Mika, Christiana Perri, Victoria Justice.  Nálam nagyon sokat számít, hogy milyen egy adott sztár nyilvános viselkedése, és úgy gondolom, hogy Ők mind fantasztikus szeméylségek.  Szoktaam néha-néha hallgatni Demi Lovatot illetve Selena Gomezt is de egyáltalán nem vagyok rajongójuk. 

Talán egy bemutatkozásba az is belefér, hogy mit és kit nem szeretek. Rühellem Miley Cyrust, ami azért vicces, mert régen még egészen kedveltem őt. Viszont, mint mondtam, nekem nagyon számít egy ember személysége. És úgy gondolom ő nagyon megváltozott, és nem jó irányba. Amit művel, az szerintem egyszerűen már csak nevetséges. Egy ideig még komolyan vettem őt, de már arra se vagyok képes. Nagyjából ugyanígy vagyok Justin Beiberrel is. Róluk kettőkről tudom elhinni azt, hogy csakis és kizárólag a pénzért csinálják, amit csinálnak, és ez már szerintem rég rossz. Mert ha tényleg szeretnék a rajongóikat, pl Justin nem köpködné őket. Nemrég olvastam egy olyan kommentet, ahol azt írta egy tag, hogy ő lenne a legboldogabb, ha Justin leköpné őt. Én erre már nem tudok mit mondani, max azt, hogy remélem, egyszer rájönnek, mit is gondolnak Justinról. És ez csak egy példa. Az hogy ő tökéletes, meg milyen sexi, meg ő egy félisten, de ez hülyeség. És nem értem miért ilyen vakok egyes emberek. Én se hallok szívesen rosszat a kedvenceimről de azért ez túlzás, és ezt monst egyáltalán nem bántásból mondom.

Hátés nagyjából ennyi lennék, ha kérdésed van, netalántán szipmi voltam, szavazz  vagy jelölj nyugodtan, de azért egy levelet vagy üzenetet szívesen elfogadnák. :D 

 

Köszi, hogy benéztél! :D

Külön köszönet Nóri1123-nak hogy segített összehozni a profilt!