liamvillaattila profilja

liamvillaattila yellow  
  • Csatlakozott
  • 2012. december 10.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Lakhely
  • Spanyolország
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Utálom
  • Justin Biber.Fizika!

Szálljatok le a barátnőmről!

liamvillaattila
Utoljára aktív: 2013.02.21. 18:06Státusz módosítva: 2013.02.19. 19:07

Mi újság nála?

2013.02.20. 18:06liamvillaattila és Scarlet mostantól barátok

2013.02.16. 08:08liamvillaattila és Selena Gomez 199 mostantól barátok

2013.02.15. 18:06liamvillaattila és mostantól barátok

2013.02.15. 17:05liamvillaattila és mostantól barátok

2013.02.15. 17:05liamvillaattila és TheDanush mostantól barátok

Bemutatkozás


~ Felírtam a neved egy darab papírra de véletlenül eldobtam. Felírtam a neved a kezemre, de elmosódott. Felírtam a neved a homokba, de a hullámok elsodorták. Felírtam a neved a szívembe, és örökre itt marad. ♥


Destiny015

Nem tudom mióta ismerem ezt a fantasztikus lányt de azt kell hogy mondjam ő egy fantasztikus teremtés.Hogyha rossz napom van ő rám ír és máris jobb lesz a kedvem.Van sok közös kedvencünk ilyen pl az 1D de van olyan akit ő szeret de én nem ő pedig nem más mint Justin Biber de elviselem hogy ő szereti.Vele mindent meglehet beszélni ha baj van segít rá mindig lehet számitani ugy nézzek rá mintha a nővéremre!Imádlak Sári.

RoseStar

Őt nem tudom mikor ismertem meg de már is nagyon szoros barátság köt hozzá.Vele ha tehetem minden nap levelezek mert egy nagyon kedves szeretetre méltó csaj.Igaz néha kiakaszt a hülye kérdéseivel de néha nagyon de nagyon hasznos tanácsokat ad amit igyekszek be tartani.Imádlak!

 


Barbiefan

Ő az a lány akire teljes mértékben felnézek mert nem fél felválalni amit szeretek még akkor se ha ki nevetetik.Imádja a barbi meséket pedig elmúlt már 5 éves és ezért sajnos szegényt sokszor leszólják.Üzenem annak aki emiatt leszidja hogy azt szeretet amit ne ezt nézétek hanem azt hogy ez a lány hihetetlenül jó fej.Köszönöm hogy vagy nekem Bencky.

Selena Gomez Best

Bemutatom nektek a legnagyobb Selena Gomez rajonót nála Selena rajonót még nem látott a világ igaz én nem nagyon szeretem Selenát de az ő kedvért elviselem.No de térjünk vissza Dórira arra az imádnivaló csajra aki ha padlón vagyok akkor is felviditt amiért nagyon hálás vagyok.Tudom hogy rá mindig számithatok ha 100 levelet is küldök neki akkor is vissza válaszol mindegyikre.Ha megmered bántani számomra halott ember vagy!

Nessa123

Ő egy imádnivaló lány aki egyben egy hatalmas pankráció és Josh Cena fan igaz, én nem szeretem a pankrációt de én ugy szeretem ahogy van.Mindent imádok benne kivéve egy tulajdonságát azt hogy nem hiszi el hogy szép pedig egy gyönyörű lány a javából.Tudom hogy rá mindig számithatók hogyha valami bajért.Köszi hogy vagy nekem szeretlek!

Selena111

Vele már régóta barátságót ápolok sajnos mostanába nem annyira szoktunk levelezgetni mint régeben de azért még barátok vagyunk.Ő az én Zsóm Zsózsóm Kozsóm én meg neki vagyok a zöld szemje.Imádom ezt a csajt ugy ahogy van bár nem nagyon egyezik az ízlésünk de mindenről eltudok vele beszélgetni.Köszönöm hogy a barátod lehetek.

Elody

Az én drága Harry fanom nála nagyobb Harry fant nem is ismerek.Nagyon de nagyon imádnivaló ez a lány vele el lehet hülyéskedni mindenről pl a tesi órás sztorik de ez már más tészta lényeg hogy ő tudja.Remélem valóra válik a legnagyobb álma és egyszer találkozhat Harryvel mert megérdemelné.

Im a SlaveForBritney

Drága Rihárdom(mint a kő szívű ember fiaibaXD).Ő a világon a legnagyobb Britney Spears fan akit ismerek.Más  mint a többi fiú hihetetlenül kedves és megértő. Nagyon jól el lehet vele beszélgetni vele mindenről.Kis Gumicukor imádó.XD

Beckie

Ő az én tanácsadóm hogyha tanácstalan vagyok hozzá bátran fordulhatok tanácsért.Nagyon jó tanácsokat osztogat amit igyekszek megfogadni.Vele mindenről el lehet beszélgetni nagyon megértő kedves lányt ismeretem meg a személyében.Remélem még sokáig barátomnak hívhatok egy ilyen lány mint ő.

Zsófyka00

Az ő  személyében egy hatalmas nagy Demi Lovato fant ismertem meg.Nem tudom mióta ismeretem meg de hálás vagyok az oldalnak hogy olyan jó barátot adott nekem mint ő.Imádom ezt a lány teljes szívemből imádok vele beszélgetni mindig boldogságot hoz a szívembe hogyha rám ír.

Scarlet

Imádom ezt a lányt,ő már régebb óta a barátnőm de egyetlen percet se bántam meg amit vele tölthetem mert fantasztikusan jó barát.Oké volt egy veszekedésünk de azóta már kibékültünk szerencsére.Dórika egy nagyon szépséges lány még akkor is ha nem hiszi el.Aranyos szeretnivaló kis tündérke.

Bichgirl.

Ő az én drága Anikóm és egyben az én Harry fanom.Nagyon aranyos egy csaj és hatalmas 1D fan amit nagyon szeretek benne.Mindig megértő sajnos voltak már veszekedéseink de mindig ki tartunk egymást mellet és ez így van rendjén.Ha bántani mered megölek.

Orsie16

Drága Orsim vele már nagyon régóta barátok vagyunk amit nem bántam meg mert egy fantasztikus barátot leltem az ő személyében.Nagyon imádnivaló mindig megkérdezi hogy vagyok ami nagyon jól esik ha rossz napom van elát a tanácsaival hogy hogyan tegyem szebbé a napom.Köszönöm hogy vagy nekem.

LDreamP

Vele nem olyan régóta ismerkedtem meg de eddigi beszélgetésünk alapján egy nagyon kedves aranyos lányt ismertem meg a személyébe aki a barátaim között tudhatja magát.Van egy közös nagy kedvencünk aki nem más mint Liam az 1D-ből.

Selena Gomez 199

Vele nem régen ismerkedtem meg de már is nagyon jó barátomá vált.Az ő személyében egy nagyon kedves aranyos lányt ismertem meg.Beszélgetéseink során sokszor megkérdi hogy vagyok ami nagyon jól esik föleg ha rossz napom van.(:

Ajsika

Ő az én drágaságom akit imádok igaz volt egy halmas veszekedésünk de szerencsére kibékültünk.Nagyon imádnivaló egy csaj mindig lehet rá számitani mindig ott van melletem hogyha szükségem van rá.Nagyon imádja ő is Selenát bár nekem nem a kedvenem de ha ezt szereti valahogy el kell fogadnom mert nekem fontos az ő barátsága.(:

Folytatom!

 

 


Kedvenc sztárok

1 David Villa
2 Szabó Dávid
3 Antal Tímea
4 Vastag Csaba
5 Lőkös Kinga
további kedvencek

Barátok

hana001
hana001

звезда ♥

Fruzsyka11
Fruzsyka11

Princess❤️

meyah_
meyah_

• bite for fun •

Selena111
Selena111

look at the flowers™

Orsie16
Orsie16

ღwitchღ

Üzenőfal

SHSophie2000 Szia! Bocsánat,de töröltem a kapcsolatot,mivel nem szoktunk beszélni,ebből kifolyólag több embert is töröltem. Ha én jelöltelek akkor ne haragudj,remélem megérted! XoLove Sophie

2013.10.13. 14:02

LDreamP Szia,hogy vagy?

2013.07.07. 14:02

Elody hogy telik a hétvégéd?

2013.02.23. 14:02

talán mert folyton azt írod, hogy úgy imád :P

2013.02.20. 18:06

na ez király, hogy minden nap beszélünk, de erről lemaradtam :D de akkor legalább ár tudod kiről van szó :P

2013.02.19. 20:08