MaknaeMinnie profilja

MaknaeMinnie white  
  • Csatlakozott
  • 2013. január 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1996. május 12.
  • Lakhely
  • Dél-Korea
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, sorozatnézés, blogírás
  • Zenei stílusom
  • K-pop is my life <3
  • Imádom
  • minden ami sporthoz köthető és a kpop
  • Utálom
  • hazudozást, kihasználást, utálkozókat
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

Mi addig fogjuk folytatni, amíg a zafírkék léggömbök elfedik az egész világot.

MaknaeMinnie
Utoljára aktív: 2016.10.20. 21:09Státusz módosítva: 2013.08.29. 10:10

Mi újság nála?

2015.12.23. 19:07MaknaeMinnie és Nelli13 mostantól barátok

2015.01.10. 12:12MaknaeMinnie új kedvence Scott Hoying

2015.01.02. 11:11MaknaeMinnie új kedvence Kirstin Maldonado

2014.11.30. 08:08MaknaeMinnie új kedvence Lee Sun Gyun

2014.11.30. 08:08MaknaeMinnie új kedvence Alex Chu

Bemutatkozás


Annyeong!

Üdvözöllek kedves idegen. Ha már ide tévedtél, kérlek olvasd el a bemutatkozásomat, és csak utána jelölj barátnak, vagy szavazz. Ha valami problémád van ázsiával, ne is folytasd az olvasást. 

Rólam: Vikinek hívnak, és 18 éves vagyok. Barna hajjal és kék szemekkel születtem. Nem mondanám magam nagyon átlagosnak, de nam azért mert egy kis liba vagyok és csak magára gondol. Inkább a múltam tett azzá ami most vagyok. Ha meg akarsz ismerni nyugodtan írj üzenetet, nem harapok Kérlek ne utálkozz, amiért más vagyok mint a többi velem egyidős tini. Imádom a sportokat és a zenét.  Új mániám lett Ázsia, de leginkább Dél-Korea. Imádom a Kpop-ot.  Nem nagyon vagyok társasági ember, inkább visszahúzódó, ami leginkább a múltamnak köszönhető. Sok barátom van, de sajnos nem sok igaz barátra tettem szert.

Imádok sorozatokat nézni, ebben inkább amerika felé húzódom, de már a dorama is kezd a kedvencem lenni. Leginkább csak crimi sorozatokat nézek, de van 1-2 szappanopera ami elnyerte a tetszésemet. Kedvenc sorozetok nem más mit: Dr. Csont, Gyilkos elmék, Mentelista, Castle, Miami helyszínelők, Szalamandra [Mi Corazón Inseste en Lola Volcan] és Ördögi kör [Más Sabe El Diablo]. Nem mondanám, hogy van kedvenc színészem és énekesem, de Emily Deschanel és David Boreneaz. Ők tuti az örök kedvenceim maradnak.

Sportok terén a labdajátékokat és az autosportot szeretem a legjobban. Már vagy 6 éve kézilabdázok, és ez a sport az életem. De imádok focizni is, bár nem tudok. Az autosportok között a kedvencem a Forma1 ami az életemet jelenti.  Kedvenc sportolóimból van egy pár pl.: Sebastian Vettel, Mathéo Tuscher, Luciano Bacheta, Császár Gábor, Iváncsik Tamás, Iváncsik Gergő, Görbicz Anita. 

Zenei stílusom a kpop [Koreai Pop, ilyen pl.: a Gangnam style]. Szavakkal nem tudom leírni mit is jelent számomra, de amióta megismertem, 180°-os fordulatott vett az életem. A barátai körömban eddig is furcsának néztek, most már végképp. Most bemutatom a kedven előadóimat. 

Példaképem és egyben kedvenc szóló énekesnőm BoA Kwon. Az első szám amit hallottam tőle az a Disturbance. Abban a dalban megfogott a hangja. Nagyon tehetséges énekes és táncols egyaránt. Azóta sok dalát hallgattam meg és egyikben sem csalódtam. Kedvenc számom tőle jelenleg a Disturbance és a Between Heaven and Hell. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedvenc férfi énekesem egyben kedvenc színészem is Lee SeungGi. Először a My Girlfriend is a Gumiho-ban láttam, és ott egyből megfogott mint színész. Miután utána néztem rájöttem annak a doramának két OST számát ő énekli, ami egyből megtetszett. A következő dorama aminek a főszereplője volt az a King 2 Hearts. Avval teljesen megfogott, és közben egyre több számát kezdtem hallgatni. Nagyon jó hangja van, és remek színész is. Kedvenc szerepe a  Lee Jea Ha a King 2 Heartsban. Kedvenc számom pedig az Invite. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egyik ultimate bandám a Super Junior.  13+2= Super Junior. Számomra örökké 15-en lesznek bármi is történt. Az első számom tőlük a  No Other volt, ami nagyon megtetszett. Sorra hallgattam tőlük a számokat és nagyon megszerettem az egész bandát. A Super Junior-M-től az első számom a Break Down volt. Elsőre nem igazán fogodt meg, ezek után a Super Girlt hallottam ami viszont megtetszett. Nagyon sajnálom, hogy Hangeng kilépett és, hogy Kibum sem aktív. Kedvenc tagjaim: Kyuhyun(ultimate biasom), Yesung, Henry.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik ultimate bandám a VIXX. Hamar belopták magukat a szívembe. Legelőször barátnőm mutatta a Hyde című számukat, ami nem fogott meg. Rá pár hátre elkezdtem olvasni a róluk szóló ficijét, miközben meghallgattam a Rock Ur Body számukat. Azóta imádom őket. Talán ők voltak azok akik miatt közelebb kerültem az egyik legjobb barátnőmhöz. Kedvenc számom On and On, de mindegyiket imádom. Kedvenc tag: Hyuk (ultimate bias)

 

 

 

 

 

 

 

A következő bandának köszönhetem azt, hogy két igaz és legjobb barátra tettem szert. Az a banda nem más mit a SHINee.  Első igazi kedvenc kpop bandám volt. Sok mindenben segítettek és a mai napig segítenek. Első szám tőlük az Up and Down volt amihez a mai napig sok emlék fűződik. Bár mostanság néha hallgatom őket, de még a mai napig bele tudom élni a számaikba magamat. Örökké a kedvenceim lesznek az biztos. Kedvenc számom: Lucifer és Why So Serious? Kedvenc tagom: Taemin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További kedvenceim és biasaim: EXO(Kai, Lay), 4minute(Hyuna), Beast(Gikwang),SNSD(Jessica),F(x) (Krystal), MBLAQ(Lee Joon), 2NE1(CL),Secret(Hyosung),TVXQ(Yunho), ZE:A (Dongjun), B.A.P. (Zelo és Daehyun), BTS (Jimin), NU'EST (Ren)

Nemrég megismerkedtem egy olyan bandával akik még nem debütáltak. A Pledis Entertainment-nél vannak és a nevük a Seventeen. Nyár közepén kezdtem jobban utánuk nézni, aminek az lett a vége, hogy hatalmas rajongójuk lettem. És miért éppen Seventeen lesz a banda neve? Mert 17 tag lesz benne akiknek az átlag életkoruk is szintén 17. A legidősebb tag 18 éves míg a legfiatalabb 13/11. Kérdéses, hogy Samuel visszatér :'( Kedvenc dalom nincsen tőlük, de a kedvenc tagom: Joshua/Jisoo, Hansol és Samuel. Az ameikai tagok ^^ <3 (A képről 1 jelenlegi tag hiányzik és még az utolsó tagról semmit nem tudni)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Igen, KPOP fan vagyok.
Koreai zenét hallgatok és nem mindig 1D-t, vagy Rihannát.
Használok olyan szavakat amik furcsán hangzanak és mások nem értik.
Olyan fiúkat szeretek akiknek teljesen más stílusa van mint amit ti megszoktatok.
TI NEM ISMERITEK ŐKET mégis ujjal mutogattok rájuk és azt mondjátok: "buzik" csak mert mások!
De tudjátok mit? Inkább szeretek olyat ami számotokra furcsa de, legalább önmagam vagyok! :)" 

Ennyi lett volna a bemutatkozásom :) Ha szimpinek tartasz akkor nyugodtan jelölj, szavazz vagy írj. Viszont nem szeretném ha szidnád bármelyik kedvencemet is. Annyeong. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I love K-pop for the music <3 

Kedvenc sztárok

1 Sebastian Vettel
2 Emily Deschanel
3 David Boreanaz
4 BoA
5 Ha JiWon
további kedvencek

Barátok

majnarkitti
majnarkitti

új tag

DzsinusH
DzsinusH

visszatérő vendég

Sayaa
Sayaa

új tag

Üzenőfal

exoverdose Szia!Szavaztam mivel nagyon rendes lánynak tűnsz, és k-popper vagy ^^ ha valakinek baja van a kedvenceiddel hagyd figyelmen kivül,éretlen még az illető,aki majd egy nap szégyellni fogja magát :)

2014.06.12. 00:12

We Are Bulletproof Hai~ ^-^ Köszönöm a jelölést és természetesen ment a szavazat a tartalmas és szép profilodra:33 Örülök, hogy sok közös kedvencünk van*-*

2013.08.28. 13:01

melonfuckerweirdkid hát Viki,a profilod tartalma valami elképesztően szép,persze a külalak is az,a képek meg minden,de amiket írtál az mind wowowWOOOW*-* főleg hogy a legtöbb kedvencünk tökre megegyezik:DDD ez király!!!HWAITING!!!;P

2013.04.13. 18:06

Köszönöm! *w* Vissza ment mind kettő. *-* Elnézést kérek, hogy eddig nem vettelek észre. x""D

2013.04.13. 18:06

D.KPOP Köszi hogy visszajelöltél!! :D

2013.03.27. 18:06