Starity

Nikus12 profilja

Nikus12 yellow yellow  
 • Csatlakozott
 • 2013. január 11.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • 2000. március 12.
 • Lakhely
 • Veszprém megye
 • Párkapcsolat
 • házas vagyok
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • írás
 • Zenei stílusom
 • rock×pop
 • Imádom
 • HP×BW×AG×BVB×TS×
 • Utálom
 • német
 • Weblapom
 • - nem publikus -
 • Kedvenc sztárjaim
 • Emilia Clarke Andy Biersack Richard Madden Eddie Redmayne

You need to be cold, to be a queen.

Nikus12
Utoljára aktív: Ma, 19:34Státusz módosítva: 2017.03.16. 12:12

Bemutatkozás Nikoletta. tizenhét. szarkazmus. mardekár. író. targaryen&stark. angol.
könyvmoly. sorozatfüggő. horror. romantikus. daryl fckn dixon. 
 arianator. swiftie. blair waldorf. bvb army.  

 

Na, csókolom!

Hogyha már ide tévedtél, akkor hadd mutatkozzam be bővebben is. Nikolettának hívnak, mint ahogy arra pár sorral előbb rájöhettél. Magyar mellett az angol és a szarkazmus nyelvét beszélem folyékonyan, meg próbálok megbarátkozni a némettel is, bár az a nyelv számomra olyan, mint sokaknak Joffrey Baratheon. Szabadidőmben regényeket írok, amiket eddig csak a blogjaimon tettem közzé. 2013 óta álmom, hogy egyszer a boltok polcain lássam viszont írásaimat. Szívesen alkotok a horror és a romantikus műfajban, de groteszk és szatirikus művek sem állnak tőlem távol. 


Kedvenc színészeim közé sok mindenki tartozik, de ha minden igaz akkor Eddie Redmayne, Matthew Gray Gubler,Iwan Rehon és Keegan Allen állnak hozzám a legközelebb jelenpillanatban. Eddie-t először a Nyomorultak című musicalben láttam, majd a Dán lányban később pedig a Legendás Állatokban, ahol végérvényesen megszerettem színészi játékát. Nem sokkal utána a Mindenség elméletét is megnéztem, és hát kész voltam attól a filmtől.
Matthew-t eddig sajnos csak a Gyilkos elmék sorozatban láthattam, ami egyébként az egyik kedvenc sorozatom lett így az évek során. Spencer Reid igazi cukorpofa.
Iwan Rheon pedig nem más, mint az én quality pleasure-öm. Őt a Trónok harcában ismerhettem meg, mint Ramsay Bolton, akit egyébként nagyon utáltam és egy igazi pszichopata volt, viszont Iwant ettől még imádom. Elvégre, ha ő nem úgy játssza a szerepet, ahogy tette, nem biztos, hogy annyian megutálják azt a karaktert. Be kell vallanom, hogy gyengéim a filmes rosszfiúk főleg, ha nagyonnagyonnagyon helyesek, de Ramsay-t még én sem tudtam szeretni, pedig azért Iwan nem néz ki rosszul.
Keegan Allen a Pretty Little Liars-ben mutatkozott be nekem még évekkel ezelőtt, mondhatni első látásra szerelem volt. Karaktere és az iránta érzett szeretetem pedig azóta sem múlott el, kíváncsi vagyok, hogy a sorozat után mit kezd magával. Csak ajánlani tudom, hogy ne tűnjön el a süllyesztőbe.


Sok-sok színésznő van, akinek imádom és tisztelem a munkásságát, ugyanis legtöbbször ők azok, akiket megszeretek egy sorozatban/filmben, ám talán a fenn látható négy hölgyemény a legeslegkedvesebbek a számomra.
Emilia Clarke-ot, ha jól emlékszem először a Mielőtt megismertelek című filmben láttam, ami hasonlóan hatott rám, mint a színészeknél említett Mindenség elmélete. Egyszerre utáltam és imádtam. Nem sokkal utána kezdtem el nézni a Trónok harcát, ahol Emilia tehetségét annál a bizonyos ló szív megevős jelenetnél tapasztalhattam meg igazán.
Leighton Meester-t még jó pár évvel ezelőtt ismertem meg a Gossip Girl nevezetű sorozatban, ahol már az első pillanattól fogva szimpatizáltam vele és a karakterével is. Kifogásolhatatlanul alakította New York koronázatlan királynőjét, a mai napig nagy hatással van rám.
Sophie Turner egy imádnivaló kis cinnamon roll. Millyhez hasonlóan őt is a Trónok harcában szerettem meg igazán, ahol mindig az adott helyzetnek megfelelően alakította Sansát. Emellett a valóéletben is nagyon szimpatikus személyiség, és imádom a vörös haját.
Katherine Mcnamara, mint ahogy sokan másoknak nekem is a Shadowhuntersben mutatkozott be, ahol bár először kissé esetlenül játszott, a végére igazán megkedveltem. Ó, és neki is imádom a haját. 

game of thrones. criminal minds. the walking dead. gossip girl. pretty little liars.  scream queens. riverdale. american horror story. doctor who. 

A Trónok harca című sorozatot még 2016-ban kezdtem el, és már az első pár rész után tudtam, hogy ezt én bizony végig nézem. Nagyon régen éreztem azt a fajta feszültséget és izgalmat, amit egy-egy epizód közben tapasztalok, egyszerűen magával ragadott az egész történet, a karakterek és az események. A karakterek közül leginkább Sansa Starkkal tudtam azonosulni, az ő személyisége állt hozzám a legközelebb az elejétől fogva. Eltudom képzelni, hogy az adott helyzetben valószínűleg én is ugyanúgy viselkedtem volna, mint ő. Bár Sansa hasonlít rám a leginkább, a kedvenc karakterem mégis Daenerys Targaryen és néha, nagyon néha, mikor a régi és az új istenek is úgy akarják Cersei Lannister is. Cersei iránti szeretetem leginkább akkor nyilvánult meg, mikor a 6. évad fináléjában az égbe repítette azt a bizonyos épületet. Az a jelenet nagyon epic lett. Dany már a sorozat elejétől számítva szimpatikus volt, az egyik legkeményebb női szereplő a sorozatban, és imádom őt ezért. A férfiak közül Robb Stark volt az ultimate favorite egészen addig míg… *szomorú muzsika a háttérből* Na, igen, mellette még kedvelem Jaime-t és Jon-t is, meg persze Tyriont is, de őt azt hiszem, mindenki szereti. Mivel ennyire változatosak a kedvenceim, nehéz választanom, hogy melyik házat támogatom a leginkább, de mivel Dany a főkedvencem így egyszerre vagyok Targaryen és Stark is, Sansa és Jon miatt. és ugye nem én vagyok az egyetlen aki shippeli aryát és jaqent?:o

 

harry potter. fantastic beast. the hunger games. the conjuring. love, rosie. the lord of the rings. 

Filmek közül igazán nehéz kiválasztanom azt a keveset, amit nagyon szeretek, ugyanis rengeteget láttam már, de ha jól gondolom, az említettek azok, amik nagy hatással voltak rám. Persze, az, ami igazán megérintett nem más, mint a Harry Potter. Egészen kicsi voltam még mikor megismertem a filmet, de már akkor nagy volt a szerelem. Kedvenc szereplőm belőle Harry, Sirius, Hagrid és Draco, a kedvenc részem pedig az Azkabani fogoly, a Félvér herceg és a Halál ereklyéi. A Pottermore teszt alapján az én házam a Mardekár, amin nem igazán lepődtem meg. A világ, amibe belépsz, ha kinyitod a könyveket, vagy pedig elindítod a filmeket, egyszerűen lenyűgöző. Szerintem senki nem lesz képes felülmúlni azt a csodát amit Joanne Rowling alkotott. 

dangerous woman. greedy. focus. you belong with me. blank space. all you had to was stay.

Ariana Grande-t már régebben is ismertem, de akkoriban nem igazán voltam róla jó véleménnyel. Aztán 2016 nyarán valami megváltozott, ugyanis az egyik kedvenc énekesnőm lett. Kiemelkedően szép hangja van, sok mai énekes ének órákat vehetne tőle. Tetszik, hogy sosem játssza meg magát a interjúkban, nem a betanult szöveg alapján kommunikál az emberekkel, hanem önmagát adja. Vannak fura pillanatai, de azoktól eltekintve is bírom a stílusát. Taylor Swift 2014-ben lett a kedvencem, mikor nagyon sok sötét felhő keringett felettem. A vidám hangvételű dalai, mint például a Shake it off sokat segített akkoriban. A Bad Blood pedig egy személyes kedvencem lett, ugyanis tökre bele illik/illet az életembe. Aztán a You belong with me pedig egy fontos emberre emlékeztet, tehát mondhatni Taylor dalai nagyon helytállóak nálam. 

 

in the end. nobody's hero. goodbye agony. ribcage. 

A Black Veil Brides nevű rock bandát már jó ideje ismertem, de igazán csak 2015 decemberében szerettem meg őket. Azóta is az egyik kedvenceim. A srácok írtó jó fejek és viccesek, na meg persze tehetségesek. Andy pedig, nos, ő Andy Biersack. Egyszerre helyes, cuki, jó énekes, talán egy csöppet nagyon hisztis és azt említettem már, hogy mennyire helyes? Lassan két éve, hogy az első számú férjemnek mondhatom. 

 

Tehát ez lennék én. Felőlem bejelölhetsz barátnak, esélyes, hogy vissza is igazollak, de mivel az oldalt nem ismerkedésre használom, így nem valószínű, hogy rád írok. 

Pusszantás!

Barátok

nvirág
nvirág

Madhatter

ophely88
ophely88

time lady

MegaBibuska
MegaBibuska

visszatérő vendég

lastonestanding
lastonestanding

visszatérő vendég

Fruzsina123
Fruzsina123

új tag