Starity

Gureka10 profilja

Gureka10 red blue yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2013. január 13.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • playing with fire

you can call me monster

Gureka10
Utoljára aktív: Ma, 15:03Státusz módosítva: 2017.02.14. 15:03

Bemutatkozás


"Never again. Never lose a friend again. Do not let the order someone else created be the order that you hold yourselves to. You are not pieces on a chessboard. You are freer than anyone. You are Hwarang. Never forget…that you are Hwarang."
nem jelölök senkit se vissza/ ha szavazol, visszamegy/ nem érdekelnek a lájkolgatós körlevelek/ kedvenc sztárjaimból nincs mindenki bejelölve, és nincs is sorba, csak az első 3-4
MAGAMRÓL:
Hello. Gureka10 lennék, egy alacsony, bár annál nagyobb fantáziával rendelkező nőnemű lény. Eredetileg a Réka nevet viselem magamon, amihez nem szokott becenév társulni, de jobb is így, nem igen szeretem, ha becézgetnek. Egy kisvárosban élem mindennapjaimat, ami számomra csak jó, ugyanis nagy tömegbe -sajnos- előjöhet a pánikrohamom. Lassan, de biztosan betöltöm a 16-ot, aminek örülök is, meg nem is. Extrovertált személyiség vagyok, nyitott vagyok az új emberekre. Igazi lányos lány vagyok, szeretem a szoknyákat, műkörmöket, műszempillákat, magassarkúkat, de mégis ugyanannyira imádom a sportcipőket, szakadt farmerokat, és az ingeket. Rettentően nagy alvásigényű vagyok, általában 9-10 óra kell ahhoz, hogy kialudjam magam. Nem mondanám magam éjjeli bagolynak, de korán sem szoktam kelni, csak akkor, ha suli van. Idén évvégére a kitűnő/majdnem kitűnő átlagot céloztam meg magamnak. Kedvenc tantárgyaim a német, a történelem, a matek, a fizika és a nyelvtan. Ezekben a tantárgyakban gondolkodok tovább, akár pedagógusként, vagy vezérigazgatóként, esetleg bankárként, ha úgy hozza a helyzet. Túlzott maximalista, és kényszeres rendezgető vagyok, de én is ugyanúgy tudok hülyéskedni, és viccelődni, mint bárki más. Kávé-, telefon-, és könyvfüggő vagyok, nélkülük nem is tudom mi lenne velem nap mint nap. Zenei stílusom 98% kpop, a maradék 2% pedig pop számok.

Randomképek

.
.
.
.
.
.
^.^
.