Starity

Gureka10 profilja

Gureka10 blue red yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2013. január 13.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • gαshinα

my love is on fire

Gureka10
Utoljára aktív: Ma, 20:08Státusz módosítva: 2017.09.17. 17:05

Bemutatkozás


R Ó L A M:

Szia! A nevem Réka, egy 16 éves, kisvárosi lány vagyok. Tipikus Halak; álmodozó és békekedvelő, valamint roppant érzékeny típus. Humán tagozatos gimnazista vagyok, felnőtt koromban gyógypedagógus szeretnék lenni. Végtelenül optimista és vidám vagyok, ritka engem szomorúnak látni. Ha mégis előfordul az ilyen, akkor az tisztán látszik rajtam; nem igazán tudom elrejteni az érzelmeimet. Mindenkivel kedves vagyok, még azokkal is, akikkel egyáltalán nem kellene, ez az egyik legnagyobb hátrányom is. Van egy degradált macskám, aki a mindent jelenti számomra, nem is tudom mi lenne velem nélküle. Nagy koffeinfüggő volnék, a nap bármely szakaszában képes vagyok kávét inni, de ugyanígy lennék a teával is. Szabadidőmben szeretek egy bögre meleg tea mellett kisebb novellákat írni vagy olvasni. Szeretem a meséket is, örök kedvencem marad a The Marvelous Misadventures of Flapjack, valamint a Gravity Falls. 

K E D V E N C E K:

A zene számomra életem szerves része, az egyik legfontosabb -nem élő- dolog a világon. Azon belül is van egy műfaj, ami nélkül ma már nem tudnék létezni; az pedig a kpop. Első kedvenc bandám, akik a legtöbbet tettek értem, az a BTS volt, és ha most már nem ők a number 1, mégis örökre a szívembe zártam őket, hiszen mégis csak ők voltak azok, akik belevezettek ebbe a csodálatos műfajba. Később jött a Blackpink, akiket szintén nagyon szeretek és mai napig. UB bandám, azaz életem értelmei a DAY6, imádom mind 5 (6) srácot egytől-egyig. Másik nagy kedvencem a B.A.P, akiket Zelo és Yongguk által sikerült megismernem, valamint nagy szerelmeim még a GOT7 srácok. Persze, rajtuk kívül több bandát is hallgatok őket itt tudod megnézni. Szólósok közül nagyon szeretem No:el, No:el, Hash Swan, DPR Live, Changmo, G.Soul, Sik-K, 10cm(duó is), Bloo, Zico, Yongguk, Zelo, Dean, Henry, és San e munkásságát.

Z Á R Ó B E S Z É D:

Köszönöm szépen, ha elolvastad ezt a bemutatkozást, remélem minden lényeges információt megtudtál rólam. Ha esetleg szimpatikusnak találtál, akkor bátran írj, szeretek új embereket megismerni, de ne várd el, hogy én kezdeményezzek, mert ez az esetek nagyon kevés százalékában van így, a zárkózottságom miatt. Ha szavazol, azt kérlek üzenőfalon jelezd, hogy vissza tudjam adni. Barátnak ne jelölj, nem igen szoktam már visszajelölni senkit. Adatlapjaim szentek, -pláne a kpop lapok- senkinek nem szándékozom odaadni őket. PaLiSuRé is real, ha őket bántod, azzal engem is. Ha bármilyen segítségre lenne szükséged, akkor nyugodtan írj rám és megpróbálok megoldást keresni a problémára. Köszöntem szépen a figyelmet, további szép napot / estét / reggelt kívánok, a viszontlátásra.:)

Randomképek

.
.
.
.
.
.
xd
.
Advertisement