Starity

Viri615 profilja

Viri615 white white white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2013. január 20.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • május 16.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Imádom
  • Jencarlos Canela<3 :)

Por más que quise no logré sustituirte Y vuelvo a ti porque Mi Corazón Insiste<3

Viri615
Utoljára aktív: 2023.09.01. 23:11Státusz módosítva: 2014.11.21. 20:08

Mi újság nála?

2015.09.25. 22:10Viri615 új kedvence Kendall Jenner

2015.07.27. 15:03Viri615 és Victorya96 mostantól barátok

2014.11.21. 20:08Viri615 új kedvence Selena Gomez

2014.11.21. 20:08Viri615 és elena_81 mostantól barátok

2014.05.18. 18:06Viri615 és J.Lo45 mostantól barátok

Bemutatkozás


Nyugodtan jelöljetek be, de mielőtt megtennétek kérlek szépen olvassátok végig ezt az első látásra hosszúnak tűnő szöveget.. :)

Ha szavaztál rám, írj üzifalamra és a szavazat természetesen visszamegy! :)

Nyugodtan írj üzenetet, nem harapok! 

 

Na akkor vágjunk bele!


Amit fontos tudnotok rólam hogy: a legnagyobb kedvencem Jencarlos Canela! Őt az Ördögi kör című telenovellában ismertem meg, aminek nagyon örülök hiszen véleményem szerint nincsen nála jobb énekes, és színész! A Szalamandra című sorozatát is megnéztem és nagyon tetszett! Partnerét is megkedveltem, Carmen Villalobost. Rengeteg száma van. Az én kedvenceim: Mi corazón insiste, Amor Quedate, Porque aun Te amo, Salvame, Estes donde estes és az I Love It, Bajito.

 

(A rózsaszín szöveg a Mi Corazón Insiste című dalának a refrénje!)

"Te amo con la fuerza del viento
Te amo en la distancia y el tiempo
Te amo en la alegría y el llanto
Te amo tanto no sabes cuanto
Te amo con mi cuerpo y mi alma
Te amo como ya no se ama
Te amo sin poder compararte
Te amo como nadie ah de amarte
Te Amo, Te Amo.." 

 

Többi kedvencem:

Nina Dobrev:

Amikor a Vámpírnaplókat elkezdtem nézni felfigyeltem a színészi tehetségére, csodálatos ahogy eltudja játszani Elenát és Katherine-t is. Nagyon szép lány. Ian-nal szép párt alkottak sajnálom hogy szakítottak. A sorozat végén viszont remélem Elena és Damon együtt lesznek.

 

Ana Brenda Contreras:

Ana Brendát a Teresa című sorozatnak köszönhetően ismertem meg. Annyira szimpatikus volt, hogy a mai napig is követem karrierjét. Gyönyörű szép lány. Nagyon tetszik a stílusa. Annyira aranyos és kedves.. A hangja is nagyon tetszik. :)

 

Ximena Duque:

Ximenát A bosszú álarcában ismertem meg, mint Camila. Nagyon szerettem abban a telenovellában és minden nap vártam mi lesz vele és Cristoballal (Pedro Moreno). Részben miatta elkezdtem nézni a Zárt ajtók mögött című telenovellát és nekem abban a sorozatban is tetszett az alakítása. Bár nem kapott annyira kedves és aranyos szerepet, de nagyon klassz volt a stílusa! Ehhez hozzá akarom fűzni, hogy Ximena egy olyan színésznő akinek minden hajszín jól áll! Legyen az szőkésbarna, szőke, barna, fekete, fahéjbarna..  Mindegyikkel gyönyörű! :)

 


Elizabeth Gutierrez:

Elizabethet A bosszú álarca főszereplőjeként ismertem meg. Nagyon tetszett a stílusa. Marianát is nagyon ügyesen játszotta, és Analiát is. Ebből látszik hogy mennyire remek színésznő! Nagyon szimpatikus, és gyönyörű a mosolya! A Sarokba szorítva című sorozatban is láttam, egy drogos lányként. Nem kapott gonosz szerepet, csak egy segítségre szoruló lány volt, akivel az anyja nem igazán törődött. Sajnáltam hogy a végén meghalt! :( Szóval Liz egy nagyon tehetséges nő! :)


 

Angelique Boyer:

Angiet a Teresából és a Bűnös vágyakból ismerem. Mindkettő sorozatban tetszett az alakítása, bár a Teresában nem volt szimpatikus. De a Bűnös vágyakba sikerült megkedveltetnie magát velem! Nagyon szép színésznő és van tehetsége is a szakmához! Remélem még sok-sok telenovellába kap szerepet! :)

 

Mayré Martínez:

Először a Junto a mi című dalát hallottam, az Ördögi kör című telenovellában. Nagyon szép hangja van, és remek dalai. Kedvenceim: Vivir sin ti, Hay una voz, Tu amor. Ezek közül mindegyik az Aurora című telenovellában hallható. Itt az adatlapja érdemes megnézni, és meghallgatni pár zenéjét.

 

Ariana Grande:

Arianat a V, mint Viktóriában ismertem meg. Hihetetlenül szeretem♥ Annyira édes, cuki, kedves, aranyos és szép csajszi! A Victoriousból ő a kedvencem. A hangjára már nagyon régen felfigyeltem, mikor még a Put your hearts up című dala sem jelent meg! :) Színészi tehetsége is van. Nagyon jól alakítja a buta lányt! Lehet hogy butát játszik, de nekem így is a kedvencem. Imádom a vörös haját, de a barna se áll rosszul neki!<3

Vanessa Hudgens:

Vanessa a legaranyosabb csaj! Lehet hogy sokan utálják a botrányos képei miatt, egy ideig én se szimpatizáltam vele. De mivel kiskorom óta ő a kedvencem, megbocsájtottam neki hiszen ő is azt nyilatkozta, hogy megbánta. Én pedig nagyon szeretem! Csodálatos hangja van, és mindig is emlékezni fogok rá, mert tudom hogy éveken keresztül HSM fan voltam! :D Most Vanessát nem a Szerelmes hangjegyek miatt szeretem, hanem például a Csúf szerelem című filmje miatt, ami csodálatos lett♥. A hangját pedig sose fogom elfelejteni és a Say Ok című dalát se! Lehet hogy már nem ő a legmenőbb csaj, de nekem mindig is a kedvencem marad!<3<3

Az elsőt itt is én csináltam! Szabályt betartani! ;)

Joe Jonas:

Úgy érzem megérdemel ő is itt néhány szót, azaz inkább mondatot. Már arra sem emlékszem teljesen hogy ismertem meg, de láttam színészként a Rocktáborba és a Jonasba. Van a színészethez is tehetsége, de leginkább énekesként fogott meg. Nagyon klassz hangja van, én imádom! Mindig is ő volt a kedvencem a Jonasból. Jelenleg a kedvenc számom tőle a "Just in love". Joe egy hatalmas tehetség, én imádom! 

Készítettem róla is egy képet, ezt se vidd el! :)

 

Tehát ők a legnagyobb kedvenceim!<3

 

Szeretem a telenovellákat, szinte az összeset ismerem.. legalább is a nevükről hallottam. Rengeteg telenovella színészt ismerek pl. Fernando Colunga, Blanca Soto, Sandra Echeverria, Sebastian Rulli, Carlos Ferro, Aaron Diaz, Maite Perroni, William Levy, David Zepeda, Michelle Vargas, Sofia Lama...... és még tudnék sorolni!! :) Szóval tényleg imádom a sorozatokat. Nem csak a telenovellákat hanem a Disney- Nickelodeonos sorozatokat is szeretem.

 

RÓLAM

 

14 éves vagyok, a nevem Virág Vanessza (ez nem a teljes nevem, csak a keresztnevem). De barátaimnak csak Viri. 

Szőke a hajam, barna a szemem.

Egyébként 161 cm magas vagyok és 50 kg :) Jelenleg nem sportolok, csak hetente-két hetente fitnessbe járok.

Régebben táncoltam és kosaraztam is :D 

Na mindegy ennyit rólam. Köszönöm hogy végig olvastad! 

Ha van közös kedvencünk jelölj barátnak! :)

Ha viszont maradni akarsz a profilomon, menj lejjebb és találsz sok mást is! :)

 

 

Ördögi kör:


 

Szalamandra:

 

 

 

Egyenlőre ennyi. Nézz vissza később!

 


Kedvenc sztárok

1 Jencarlos Canela
2 Ian Somerhalder
3 Nina Dobrev
4 Hien
5 Ariana Grande
további kedvencek

Randomképek

Jencarlos és kisfia, Nicolas
Köldök piercing és ez a bikini..ahhw:3
Remélem leadják magyarul is! :)
Jááj ilyen alakot szeretnék én is!!*-*

Barátok

tigris310
tigris310

visszatérő vendég

the_Roxyca
the_Roxyca

új tag

Petra12
Petra12

ღDavidHendersonღ

mariana1998
mariana1998

visszatérő vendég

Üzenőfal

nikkibella1 Szia !Szavaztam Mayré Martínez miatt ! :)

2014.08.05. 16:04

Rory gilmore 12 Szavaztam nina dobrev miatt.

2014.07.12. 15:03

acsgeorgina98 szia szavaztam :)

2014.03.14. 19:07

dorry1005 szia szavaztam

2014.01.05. 19:07

DulceRBDfan szia! szavaztam, mert tetszik a profilod és van jó pár közös kedvencünk is :)

2014.01.02. 14:02