Starity

Bocii98 profilja

Bocii98 yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2013. február 09.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • május 19.
  • Kedvenc időtöltéseim
  • írás, olvasás
  • Imádom
  • családom, csoki, regényírás, vitatkozás
  • Utálom
  • előítéletes, beképzelt, kétszínű emberek, hízelgés, környezetszennyezés, modern rizsazenék, német nyelv
  • Kedvenc sztárjaim
  • Amanda Seyfried Jennifer Lawrence Jamie Campbell Bower Rachel McAdams Ian Somerhalder Channing Tatum Nina Dobrev Emma Watson Jessica Biel Jon Bon Jovi Shailene Woodley Lana Del Rey Tyler Hoechlin Heath Ledger Bradley Cooper Johnny Depp

A rockerek meghalnak,de a rock örök!

Bocii98
Utoljára aktív: 2022.04.19. 12:12Státusz módosítva: 2016.07.19. 20:08

Bemutatkozás

 

Üdv. Előre szeretném tisztázni, hogy az a fajta ember vagyok, aki szeret magáról fecsegni, valójában, teljesen őszintén: az a fajta ember vagyok, aki szeret mindenről FELESLEGESEN csacsogni. Szóval ez az utolsó esélyed, hogy lelépj és elfelejtsd az itt rád váró borzalmakat. Nos, és most, hogy tisztáztuk, hogy a túlélésre igen csekély esélyeid vannak, vágjunk bele. A nevemet szeretem titokban tartani, elvégre ez is a lényege az idióta starity nevemnek. A koromat valószínűleg megtudod majd saccolni látva kedvenceimet. Szeretném azt mondani, hogy teljesen különbözöm a korombeliek javától, viszont ez hazugság lenni, hisz bizonyos mértékig szembetűnően hajazok rájuk, másképp hogy is tudtam volna beilleszkedni nemes köreikbe? Az életem más szemével nézve kaotikusnak tűnhet, számomra viszont pont olyan, mint amilyennek szereném: néha bonyolult, néha egyszerű, néha titokzatos, néha nyitott könyv, néha szokványos, néha nem. Viszont minden körülmény ellenére van egy számomra fontos dolog, amit próbálok megtartani, méghozzá az írás iránti szenvedélyem. Érdekel tovább is?Lapozz. ;)

 

 

 

Kedvenceim

Jennifer Lawrence

Amanda Seyfried

Rachel McAdam

Ian Somerhalder

Channing Tatum

Nina Dobrev ~ Shailene Woodley ~ Jessica Biel ~ Tyler Hoechlin ~ Emma Watson ~ Johnny Depp ~ Heath Ledger ~ Bradley Cooper ~ Mila Kunis ~ Ashton Kutcher ~ Cameron Diaz ~ Ashley Benson ~ Theo James ~ Jon Bon Jovi ~ Lana de Rey ~ Birdy

 

Kedvenc időtöltéseim, avagy mi az ami leköt

Köztudottan lusta természet vagyok, ezért estéim nagyrészét filmek, illetva sorozatok nézésével töltöm, ezáltalt sikerült jópárat megnézve, kiválasztani legnagyobb kedvenceimet. Filmek terén mondhatni mindenevő vagyok, amíg nem horrorokra kerül sor, mert azoktól kiráz a hideg és igen, félek. Ettől az apró kritériumtól eltekintve jöhet dráma, sci-fi, vígjáték, akció, stb. Felsorolva néhány kedvencem: In time, Inception, Trója, Harry Potter 1-7, Beavatott, Napos oldal, Need for speed, Mamma mia, The vow, Notebook, Dear John, Friends with benefits, 21 Jump Street, Séta a múltba, The fault in our stars. Valamikor faltam a sorozatokat, mostanában kissé alább hagytam, viszont a kedvencek, kedvencek maradnak az idő elteltével is: The Vampire Diaries, Hetedik mennyország, The Arrow, Teen Wolf, Pretty Little Liars, Lost, Once upon a time. 

Most, hogy a filmek világára alaposan kitértem, kedvenc könyveimet is felsorolnám, hátha valaki még el is olvassa. Az olvasással is hasonlóképpen voltam, mint a sorozatokkal, rengeteget olvastam, több száz oldalas könyvet felfaltam egy nap alatt, aztán egyre kevesebb időm lett minderre és egyre kisebb lett az elolvasott könyvek kupaca, míg az elolvasandó könyveké egyre nagyobb. Kedvenceimet viszont megemlíteném: Arany ember- Jókai Mór, Harry Potter 1-7- J. K. Rowling, Veronika meg akar halni- Paulo Coelho, Egy gésa emlékiratai- Arthur Golden, Átoksori kísértetek- Wass Albert, Beavatott- Veronica Roth, Éhezők viadala- Suzanne Collins, Csillagainkban a hiba- John Green, Jane Eyre- Charlotte Brönte, Monte Cristo grófja- Alexandre Dumas, Akkor szakítsunk- Leiner Laura.

És a végére hagytam a legjobbat: az írást. Mert igen, annak ellenére, hogy a matek a profilom fő ,,összetevője" és az infó a kedvenc tantárgyam, valamiért vonz a regényírás. Nem szeretnék úgy meghalni, hogy ne legyen legalább egy könyvem kiadva, amely legalább egy ember életét, gondolkodását megváltoztassa.

Írás, valamint jövőm elképzelése, álmaim

Igen, az írásnál tartottam. Szeretem. Tényleg jó érzés. Azon túl, hogy megírok egy verset, vagy egy rövid novellát, teljesen új történeteket akarok alkotni. Szereplőkkel és eseményekkel, amelyeket én magam irányítok, én rendelkezem a sorsuk felett, az én kezemben van a boldogságuk, a jövőjük, az életük. Igen, szeretem, mert minden egyes leírt szó kifejez engem, a gondolataim, mindazt ami vagyok, mert még én sem értem, hogy ki lennék igazából. Ha blogot vezetek nem érzem kiteljesedve a munkám, valamiért jobb magamnak írni, mint másoknak, talán mert maximalista vagyok, talán mert egy darabot adok el magamból, talán mert túl sok lelket fektettem az egészbe ahhoz, hogy valaki ne értékelje. 

Mindezek ellenére nem látom a jövőmet az írásban. Álmodozó énem mindig Hollywoodot akarta annak minden nehézségével és a súlyós árral, amelyet a népszerűségért fizetni kell. Talán ez az, ami leginkább összeköt, de mégis elválaszt a többi korombelitől. Nem a pénz miatt akarom ezt, hanem mert hasonlóképpen az íráshoz, szeretek más bőrébe bújni, átélni a gondjaikat, az életüket, ismerkedni más személyiségekkel a sajátomon kivül. Ezért akarok egy színészi pályát, meg azért, hogy megmutassam, Hollywoodban nem mindenki adja fel magát, mert én igenis, elszántan az leszek aki voltam és a média nem fog tudni elbotlasztani. Bizonyítani akarok a kételkedőknek.

Viszont van egy realista énem is, amelyik a jogot akarja, egy fényes ügyvédi pályát követel magának, elég erőszakosan. És én azt hiszem egyetértek vele, mert egyszer alább kell hagynom az álmodozással és karriert kell építenem. És ez tűnik a legmegfelelőbbnek. Tudom, hogy sikerülhetne, hogy jó lehetnék, mert a vitatkozás az egyik és legkedveltebb hobbim. Nem adom fel könnyen, sőt egyeltalán, ez pedig egy előnyős tulajdonság lehet, az életem 90%-a pedig abból áll, hogy a magam igazát védem és dacolok mindnekivel, mert nekem ,,mindig igazam van", ha ezt más nem is látja be. Persze megértem őket, de ez cseppet sem jelenti azt, hogy szabad nyerniük egy vitában ellenem. Nem, olyan nincs. Ha valaki nyer, az én vagyok. Oh, igen. Elfelejtettem mondani, hogy győzelem függő vagyok. Senkinek sem lehet igaza, csak ha kegyesen megengedem nekik a győzelmet, amit meglehetősen ritkán fordul elő. Nyugi, csak viccelek, nem vagyok annyira erőszakos és egoista, mint amilyenek elsőre tűnők. ;)

Nos, és most, hogy kiöntöttem neked a lelkem, kedves akárki, elítélhetsz, nevezhetsz bárminek, mert állom a sarat és hajlandó vagyok megvédeni az igazamat. :D 

Ha még nem mentél világgá, egy pár sor erejéig kitérnék néhány szábályomra is, szóval most figyelj és kösd fel jól a gatyádal:

Ne jelölj barátnak, csak ha legalább tudom ki vagy, esetleg pár szót váltottunk már, vagy legalább végigolvastad a profilom. Nem foglak elfogadni, ha legalább egy üzenettel nem tisztelsz meg. 

Kérlek csak akkor szavazz, ha tényleg megnyertek az itt olvasott sorok, ne pedig azért, hogy visszamenjen.

Ha bármire is kíváncsi vagy, kérdésed van, vagy bármiben segíthetek nyugodtan írj, lehet, hogy úgy tűnik, de nem vagyok annyira gonosz.