patko-petra profilja

patko-petra yellow yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2013. április 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1998. június 03.
  • Lakhely
  • Hódmezővásárhely, Csongrád megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • A filmek szabad időmben sokat nézek ha tudok.
  • Zenei stílusom
  • pop, dance
  • Imádom
  • Ha sokan vesznek körül és a barátaimmal lenni.
  • Utálom
  • Ha az emberek utálatosak és idegesítőek vagy éppen rámenősek.

The Vampire Diaries

patko-petra
Utoljára aktív: 2016.12.22. 13:01Státusz módosítva: 2014.09.08. 14:02

Mi újság nála?

2016.09.24. 10:10patko-petra új kedvence Nia Long

2016.09.23. 19:07patko-petra új kedvence Aubrey Peeples

2016.06.01. 12:12patko-petra új kedvence Rhona Mitra

2016.04.26. 18:06patko-petra új kedvence Vanessa Paradis

2016.04.26. 18:06patko-petra új kedvence Kiersey Clemons

Bemutatkozás


Első sorban egy tini lány vagyok akki szemüveges és barátságos. Másodsorban 

nagyon szeretem a Vámpírnaplókat.  De nem csak ez az egyik kedvenc sorozatom sorozatmániás vagyok.

Kedvenc sorozataim:

Haven:

Haven első látásra csak egy, a sok New England-i, tengerparti kisváros közül, különös boltjaival, festői partjával és forgalmas kikötőjével. Egy nap Audrey Parker  FBI ügynököt rutinmunka miatt a városba küldik. Audrey lassan elkezdi megismerni Haven titokzatos, sötét oldalát is... 

Grimm:

A misztikus sorozat a Grimm-testvérek klasszikus meséinek adaptációja, amely a történetek sötétebb oldalát mutatja meg a néző számára, horror-köntösbe bújtatva. A sorozat főszereplője, Nick Burkhardt gyilkossági nyomozó, aki egy erdőben elkövetett sorozatgyilkosságok után kutat, miközben lépten-nyomon farkasemberekre bukkan. Majd rövidesen az is világossá válik számára, hogy ő a híres-nevezetes meseírók leszármazottja, ezért elhatározza, hogy ettől a perctől kezdve annak szenteli az életét és a hivatását, hogy természetfeletti lényekre vadászik...

Elveszett lány:

Bo egy szukkubusz, vagyis emberi életerővel táplálkozó természetfeletti lény, akinek áldozatai gyakran életüket vesztik a démoni csókoktól. Ezért amikor Bo rájön, kiktől származik és miféle képességek birtokában van, fellázad, elhagyja a szukkubusz közösséget. Rejtélyes elődeinek kutatásába kezd, és a gyengék védelmére kel.

90210:

A régi Beverly Hills-i tini-sorozat a mai időkre adaptálva. Harry Wilson a családjával együtt Kansasből visszaköltözik Beverly Hillsbe, és ő lesz a gimnázium új igazgatója. Édesanyjánál, Tabithánál laknak, aki régen híres színésznő volt, mostanra azonban alkoholbeteggé vált.

CSI:Miami helyszínelők:

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. Caine, egykori gyilkossági nyomozó, akinek aprólékos munkáját Alexx Woods a mindentudó orvosszakértő segíti.

The Originals:

A sorozat, a The Vampire Diaries Vámpírnaplók spin-off sorozata. A történet New Orleans-ban játszódik,középpontban az Ősi vámpírok: Klaus Mikaelson, Elijah Mikaelson és Rebekah Mikaelson.

V, mint Victória:

Egy amerikai szituációs vígjátéksorozat, amelyet Dan Schneider készített és amelyet a Nickelodeon csatorna vetít. A sorozat a fiatal, feltörekvő énekes Tori Vega életét követi, akit Victoria Justice alakít.

Indul a risza!:

A sorozat két főszereplője a 12 éves Bella Thorne és a 13 éves Zendaya, két igazán életrevaló karaktert elevenítenek meg a képernyőn: a két elválaszthatatlan barátnőt, CeCe Jones-t és Raquel "Rocky" Blue-t. A lányok arról álmodoznak, hogy egy napon profi táncosként dolgoznak majd. Hála régi - és igen jó kapcsolatokkal rendelkező - barátjuknak, Deuce-nak, ez az álmuk valóra is válik, amikor háttértáncosként bekerülnek a legnépszerűbb táncos tiniműsorba, az "Indul a Risza! Chicago!"-ba.
Miközben a lányok megtanulják az új táncstílusokat, megismerkednek a kulisszák mögötti furcsa világgal is. Felveszik a harcot riválisaikkal, Guntherrel és Tinkával, és megpróbálják megtalálni a helyüket a suliban; ezernyi érdekes kalandot élnek át, amelyek közül nem egy még a barátságukat is próbára teszi.

Teen Wolf - Farkasbőrben:

Scott McCall átlagos középiskolás, aki másra sem vágyik, mint hogy észrevegyék, elismerjék. Ezért szó nélkül csatlakozik egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseihez, ám az erdei kutatás közben megharapja egy vérfarkas. Élete ezután soha többé nem lehet már a régi...

A Búra alatt:

Az Egyesült Államokbeli kisváros lakói egy nap különös jelenségre ébrednek. Hirtelen gyorsasággal egy rejtélyes erőmező, egy láthatatlan Búra ereszkedik le a településre. A pánik azonnal eluralkodik az embereken, ám a megpróbáltatások sora csak most kezdődik számukra. Teljesen elszigetelődnek a civilizációtól és a láthatatlan Búrát sem belülről, sem kívülről nem lehet megsemmisíteni. A csapdába esett városlakóknak fel kell fedezniük a Búra eredetét, és létezésének célját. 

Született feleségek:

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

H20: Egy vízcsepp elég:

 

 

Kedvenc színésznőim:

Nina Dobrev

 

Candice Accola

Kat Graham

Emily Rose

Anna Silk

Shenae Grimes

AnnaLynne McCord

Crystal Reed

Bella Thorne

Zendaya

Kedvenc színészeim:

Ian Somerhalder

Paul Wesley

David Giuntoli

Tristan Wilds

Tyler Posey

 


                                              

                                   

                                        

Kedvenc sztárok

1 Adriana Lima
2 Allisson Lozz
3 Altair Jarabo
4 Alyssa Milano
5 Aylín Mújica
további kedvencek

Randomképek

kiskutya.jpg
1.jpg
csörike.jpg
1.jpg

Barátok

HunShanFan
HunShanFan

új tag

tigris310
tigris310

visszatérő vendég

bubo85
bubo85

<3

Barbii
Barbii

visszatérő vendég

dia199561
dia199561

új tag

Üzenőfal

Szia!Köszi a jelölést.

2015.12.27. 12:12

Szia!Jelöltelek és szavaztam.Én is Vámpírnaplók rajongó vagyok.

2015.12.27. 09:09

Selenete kozos kedvencek miatt szavaztam:)

2015.09.19. 08:08

lili221 Boldog Szülinapot!

2015.06.03. 06:06

Sziaa. Szavaztam a közös kedvencek miatt. :'33 xxx

2015.05.28. 19:07