Starity

Lolena profilja

Lolena white white white  
  • Csatlakozott
  • 2013. április 25.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1992. január 19.
  • Lakhely
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Utálom
  • Justin Bieber, 1D

ℓσgαη.♥

Lolena
Utoljára aktív: 2016.09.02. 08:08Státusz módosítva: 2013.05.06. 13:01

Bemutatkozás

 

Eric Saade

 Nagyon, nagyon, nagyon aranyos és helyes srác.:) Tök jó hangja van. Remélem nagy sikere lesz az egész világon. A mosolya meg elképesztő. Az Eurovízión hallottam róla először,amikor meg láttam már akkor gondoltam hogy semmi rossz nem sülhet ki ebből az egészből. Kedvenc zeném tőle a Popular, imádom.♥ Remélem egyszer eljön Magyarországra! Imádnám! :* És azt is remélem hogy egyszer élőben fogom látni.:)) Nyomnék vele egy parti fotót.:33 Szóval Kedves Eric Saade imádlak, te vagy a legjobb, csak így tovább! ♥ :* :)

 Logan Lerman:  Legnagyobb kedvencem.♥ Egyszerűen imádom azt amit csinál.:) Elsőnek A három testőrben figyeltem fel rá, még akkor a hosszú hajú Loganre, majd a Percy Jackson és az Olimposziakban. És egyszerűen rájöttem hogy ő a legjobb.:) Egy különc srác feljegyzéseiben pedig annyira jól alakit hogy meg áll az eszem. Egyszerűen IMÁDOM. ♥♥♥ De nem utolsó sorban azok a szemek.:) :O ♥ :$

Miley Cyrus: Tehát Miley-t még anno a Hannah Montanaból ismertem meg és annyira magával ragadott hogy egyből folytattam a nézését a Disney-en. Nagyon nagy Hannah fan voltam. Szóval az összes évadot láttam, és amikor befejeződött akkor szomorú voltam , végül már kedztem elfelejteni Miley rá pár évre. Mindig is imádtam és kedvenc színésznőmnek tartottam. Sőt énekesnek is remekül megálta a helyét.Aztán jött az a korszak (azaz a mostani) hogy levágatta a haját, jöttek a komik hogy jujj de csúnya, meghogy csak a figyelem felkeltés miatt csinálta , de nem, ez mind semmiség. Elkéne olvasni hogy miért tette, és hogy kikért , de mind1 . Aztán jött a We Can't Stop száma. Szintén gyülölködő komik. Komolyan már nekem fájt ez a sok szenny amit oda irkált némeik ember. Könyörgőm 20 éves ( lassan 21) FELŐTT. Mit hittetek hogy egy partizós zenei videoklippbe majd sütizni fognak meg ásványvizet inni? Úristen.Na ez volt az a pont ahol kiakadtam, könyörgöm ezért elitélni, lenézni ? És azt elfelejtettétek hogy nem tökéletes, mindenkinek vannak hibái , és hogy a haját is a jó cél érdekébe vágatta le? Könyörgöm emberek ! Nőljetek fel és hagyjátok abba az itélkezést.

 

 

 Demi Lovato:  Szerintem egy nagyszerű lány. Én személy szerint nagyon megkedveltem, és nem pártoltam el mellőle a nehéz időszakban sem. Csodálom őt azért a rengeteg erőért és kitartásért amit eddig mutatott nekünk. Most még jobban megszerettem, szerintem nagyszerű példakép a mai fiataloknak, mivel igaz voltak rossz időszakai, (Kinek nincsenek?!) de megmutatta, hogy nem adhatjuk fel, harcolnunk kell és túl leszünk rajta. Fantasztikus énekes és színész is. Remélem sok-sok filmben láthatom még, és hogy nagyszerű, boldog élet vár rá. A hajszíneit pedig imádom! Bizakodom hogy egyszer mindenkiből olyan remek ember lesz mint ő! Kitartás Demi! :)

Pretty Little Liars: Sok pozitívat hallottam róla, ezért elkezdtem nézni. Egy idő után azt vettem észre, hogy nem tudok leállni. Mindig történik benne valami izgalmas, nem úgy, mint egypár sorozatban, ami közben többször kifutkozom a szobából, mert nem húz oda a képernyő elé. A történtek nagyon valóságosnak látszódnak, nem lehet belekötni a szereplőválasztásba. Este veszélyes nézni, mindenesetre az olyanoknak, mint én, utána nem győzöm forgolódni, hogy nem-e követ valaki. Az összes szereplőt kedvelem. Spencer beszédstílusát pedig nagyon bírom.

Jelölj nyugodtan barátnak, mindenkit visszajelölök. Ha szavazol, visszamegy.