Starity

Science.Psycho profilja

Science.Psycho  
  • Csatlakozott
  • 2013. június 20.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • október 30.
  • Lakhely
  • Kunhegyes, Jász-Nagykun-Szolnok megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Zenehallgatás, rajzolás, írás, olvasás, görkorizás, filmnézés stb.
  • Zenei stílusom
  • Metal, Rock, Punk, Rock N' Roll, Indie Pop, Goth stb.
  • Imádom
  • Zene, gitárok.
  • Utálom
  • Állatkínzás, homofóbia, rasszizmus.

DON'T KNOW WHAT I WANT, BUT I KNOW HOW TO GET IT

Science.Psycho
Utoljára aktív: 2016.06.03. 22:10Státusz módosítva: 2013.07.22. 16:04

Bemutatkozás

A nevem Zsanett, morbid fantáziám pedig határokat nem ismerő. Üdv nálam!

Életem meghatározhatatlan, gyors, és még mindig úgy gondolom, hogy akármit teszek, unalmas.
 Nem szeretem, ha ítélkezel, vagy bárki más teszi.

Fejemben állandóan vegyes érzelmek kavarognak, ennél jobban ritkán tudom kifejezni magam.

Tádáá.

Utálom.. a homofóbiát, a rasszizmust, az állatkínzást. Eleve ellene vagyok annak, hogy akár szóval bántsuk az embereket. Az állatkínzás pedig gyenge pontom.

Kedvenc bandáim a.. My Chemical Romance, Apocalyptica, Three Days Grace (Inkább az Adam Gontier szakasz), Metallica, Bullet For My Valentine, Rise Against, Avenged Sevenfold, The Birthday Massacre. Queen, Simple Plan, Nickelback,  meg persze még jó páran, de elég most ennyi. :)

Leginkább Rockot, Metált, vagy ritkábban esetleg, punkot hallgatok.

Viszont nagyon felnézek Tom Odell-re, amiért ennyi idősen ilyen tehetséggel rendlekezik, fantasztikus srác! Illetve Adam Lambertet is igazán kedvelem.  :)

Zenei stílusumról még csak annyit, hogy a klasszikus zenéért úgyanúgy odavagyok, ahogy a rockért, metálért stb. Mint fentebb látható szeretem az Apocalypticát. Ők azok, akik nagyon szépen megoldják, hogy a klasszikus és a metál zene egyszerre tűnjön fel egy-egy számban. Kedvenc zongoristám Ludovico Einaudi.

 

Életem talán leginkább meghatározó bandája a My Chemical Romance volt.  (◡‿◡✿) 
 Egyszerűen teljesen egyetértek azzal amiért ők kiállnak. Arról nem is beszélve, hogy miatuk ismertem meg ezt a stílust, maiért ugyancsak nagyon hálás vagyok. Kár, hogy lassan meg kell hogy szokjam a múlt idő használatát mikor róluk beszélek.
⊙﹏⊙

Az MCR énekese, Gerard Way.

Frankie, a ritmusgitáros.

Ray, a szólógitáros. 

Mikey, a basszeros. 

És közösen.  :D

Bírom a Frerardot, ha homofób lennél, most lépj túl az adatlapomon. ^^

De nem akarok már nagyon perverz lenni, lépjünk tovább.. ^_^"

Feloszlásukat mai napig sajnálom, nagyon.
(✖╭╮✖)

 

És egy ugyancsak engem nagyon inspiráló banda, The Birthday Massacre. :) Az énekesük Chibi pedig kedvenc női énekesem. Stílusa igen különleges, ahogy eleve a bandának is, nem szeretném hasonlítgatni semmihez és senkihez, ahhoz túl egyedi.
 

Zenei stílust sokat ismerek, hallgatok. Viszont a rappet, és a techno (vagyhogyiskellleírni) zenét nem nagyon bírom elviselni egy percnél tovább. Kérlek, ne is nyúzzatok vele.

Ők itt John és Edward. Leginkább nem a zenéjük miatt szeretem őket. Egyszerűen aranyosak, közvetlenek mindenkivel. ^^ Régen ismerem már őket és túlságosan a szívemhez nőttek, úgy érzem meg kellett említenem itt őket. :)

Na, de.. Filmek terén szinte bármit megnézek, ami - a saját kategóriájában - jó. Nálam egy film onnan jó, ha valamiféle érzelmet kivált belőlem, és elgondolkodtat, ezt egyedül a horroroknál nem igénylem, ott elég, ha megborzongtat, hiszen minél több értelmet próbálok keresni bennük, annál inkább morbid leszek. :D

Kedvenc színészem igazán sok van, nem akarok nagyon listázni, mert valakit biztosan kihagynék. Legyen elég annyi, hogy a legkiemelkedőbb számomra Johnny Depp, ami elég snassznak hangzik, de nem tehetek ellene semmit. Hiszen mégiscsak rajta nőttem fel. Na, meg persze Brad Pitt sem elhanyagolandó. :)

 

Johnny Depp, Ollókezű Edwardként. *_* Szerintem egyik legjobb szerepe volt. Persze tényleg olyan ez a férfi, mint egy kaméleon, rengeteg filmben, rengeteg szerepet játszott, és nem mindegyikben különleges volt. :D

És akkor, már volt szó a filmekről.. Kedvenc filmem ugyancsak rengeteg akad, viszont itt sorolok már párat, hogy valmi alapján csak ki lehessen indulni az ízlésemen (Nem mintha így könnyebb lenne ;) ). - Ollókező Edward, Szerelmünk Lapjai, Esőember, Fegyencjárat, Karácsonyi Lidércnyomás, Frankenweenie - Ebcsont beforr, Köpök A Sírodra, Rekviem Egy Álomért, Öngyilkosok szobája, A Texasi Láncfűrészes Mészárlás, Most jó, Egy különc srác feljegyzései stb. stb. Kedvenc sorozatom a Queer As Folk és a Glee.Talán ez a kettő áll hozzám a legközelebb. A Glee-t ismerem a legrégebben, de csak úgy fél éve néztem komolyabban. Tényleg mindenkit szeretek benne, kivétel nélkül. És a Klaine.. omomom. :) Cory-t is nagyon szerettem, halála váratlan volt és tragikus. Itt írhatnék erről órákat, mi volt, hogy volt, de ennyire mégse akarok személyeskedni, szóval.. További sorozatok, amiket szeretek: The Fosters

 

Az alábbi gifek pedig az Öngyilkosok szobája című filmből származik. Imádom azt a filmet. Egyszerűen nem lehet tragikusabban bemutatni, mit tesznek az emberek az emberekkel, saját társaikkal. Mert sosem fogunk megfelelni senkinek.

          


 

Tim Burton abszolút a kedvenc rendezőm, mindenem. Gyönyörű alkotrásai vannak, csodálatos világa. Minden egyes műve egyedi, mégis bármelyikre ráismerhtünk, hiszen igen sajátos stílussal készíti el a karaktereit, filmjeit és bármit.

 

Animéket is szeretek ám nézegetni. Leginkább a Soul Eater és a Deadmen Wonderland fogott meg, na azok valami zseniálisak! De ott van a Mirai Nikki, a Death Note, meg még az a sok száz remekmű is. :D

 

Könyvek terén eléggé válogatós vagyok, de imádok olvasni. (Fanficeket is ^^")

Egyik kedvencem, a Battle Royale.


És egy másik, a Végzet Ereklyéi sorozat, írója Cassandra Clare.
:)

És MUSZÁJ, hogy felrakjak a szereplőkről is képeket, mert anyira.. wáááh. *__* :D

   

  Ő itt Magnus. :D                Alec.                         Clary.                    Simon.

 

          Izzy.                     És végül, Jace.

Természetesen vannak még bőven, de ők azok, akikről Tumblr-ön volt képem, és egyben főszereplők is. :)

További kedvenc könyvek: Fehér, mint a tej, piros, mint a vér; Esőember; Csillagainkban a hiba; Rekviem egy álomért; Szerelmünk lapjai; Hamuváros; Üvegváros..

 

Van egy kedvenc tetoválóművészem is, Kat Von D. :D Gyönyörűnek, stílusosnak, művészinek, kedvesnek, tehetségesnek, és példaképnek tartom. Valódi egyéniség. :) Arról nem is szólva, hogy milyen gyönyörűen tetovál.


Ők pedig, Dan és Phil, imádom ezt a két lököttet. :) A legrosszabb napjaimból is szuper perceket hoznak ki.

Dan.

És ketten. ^^

 

Gitármániám van. *__*

Ráadásul, ha az a gitár egy olyan előadó kezében van, akit ismerek, tisztelek, és szeretek, akkor a mániám képes igen magas csúcsokat elérni.

Bár még csak tanulok gitározni, egy gyönyörűszép fekete akusztikus gitárral büszkélkedek, amit Karácsonyra kaptam. Messze ez volt a legjobb karácsonyi ajándékom. :D

 

Hár bármiről szeretnél vinni képeket, gifeket, tedd nyugodtan.

 

Ja, igen.. már egy kicsit elegem van magamból, szóval, ha további kérdésed akad, beszélgetni szeretnél, vagy bármi másban segíthetek neket (Nem félreérteni), akkor szólj, vagy jelölj barátnak. :)


xx Science.Psycho

P.s. A névben értelmet kérlek ne keress.