Starity

flowerGirl profilja

flowerGirl white  
  • Statisztika
  • 180 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 19 barátja van
  • 35 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2013. június 21.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég

Az élet,olyan mint egy ismeretlen tánc, a lépéseket még nem tudjuk,de élvezzük!

flowerGirl
Utoljára aktív: 2017.12.10. 17:05Státusz módosítva: 2016.05.28. 20:08

Bemutatkozás

Hello! 

Új vagyok még, és örülök neki, hogy tudtam regisztrálni, mert ez az oldal nagyon tetszik. A profilomon ezekről olvashatsz;

 Rólam

Kedvenceimről

Kéréseimről

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Rólam

A nevem Kata, Budapesten élek. Szőke hajam van, mellé kék szemeim. Van egy testvérem, aki 2 évvel idősebb nálam és nagyon szeretem (starityn: anci2001). Szeretem az állatok, köztük kedvencem a bagoly. Szeretem a virágokat (ezért lettem flowerGirl). Kedvenc színem a lila, láthadod a profilomon. Kedvenc időtöltéseimnek a táncolást, a rajzolást nevezném. Szeretek sztárokról olvasgatni, ezért regisztráltam az oldalra. Szeretek ismerkedni, a barátaim szerint aranyos vagyok. Magam szerint barátságos, de olykor meggondolatlan a jellemem. A stílusom a hangulatomtól függ, de álltalában sportosan öltözködöm. Nekem nem az iskola nem tetszik, csak az, hogy mindennap be kell menni. :) Egyébként csak azért szeretem, mert ott van a legtöbb ismeretségem.  Egy vicces, élénkfantáziájú lány vagyok, aki igen szeleburdi. Lehet, hogy ez a bemutatkozásban  nem annyira fog látszani,  de csak tudd, hogy én ennél egy kicsit játékosabb vagyok.  Ez így lehet, hogy furcsa, hogy mégsem olyannak írom magam amilyen vagyok, csak mindennek megadom a módját. Egy bemutatkozás legyen elegáns és szép, csak ezért írtam így. Ez lennék én! :)

     ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Kedvenceim

Lucy Hale a kedvenc színésznőm. Tehetséges színésznőnek találom, mert sok filmben láttam és mindenhol megállta a helyét. Ezek közé sorolható a Volt egyszer egy dal (Cinderella Story: One Upon A Song). Már ott felfigyeltem tehetségére és szépségére. Aztán a Wizards Of Waverly Place című sorozatban volt szerencsém megtekinteni. Ott nagyon megtetszett karakterének stílusa. Bájosnak tartom, tehetségesnek és remek előadónak gondolom.

Radics Gigit tartom a kedvenc énekesnőmnek. Először a Csillag Születikben figyeltem fel rá és a szép hangjára. Végig neki szurkoltam a műsor alatt, ezért nagyon örültem neki, amikor megnyerte. Hallgattam a dalait és nem csalódtam benne. A klipjei is nagyon elnyerték a tetszésemet. Nagyon boldog voltam, amikor ő nyerte meg az Év legjobb női énekesének járó díjat. Még nagyobb örömmel töltött el, amikor az Úgy fáj (Over) című dalával elnyerte az Év dala nevű díjat.

    

A Sok sikert Charlie (Good Luck Charlie) a kedvenc sorozatom. Mindegyik szereplőt másért szeretem. Amyt, azért szeretem, mert vicces; PJ-t, mert humorosan buta; Teddyt, mert okos és szép; Gabe-et, mert rafinált; Charliet, mert aranyos és szeretnivaló; Ivyt, mert talpraesett és vagány. A sorozat karakterei közül a kedvencem Teddy. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a humort és a családi történeteket. 

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Kéréseimről

✿ Csak akkor szavazz, ha tényleg tetszik a profilom

Csak akkor jelölj, ha tényleg tetszik a profilom és nem gyűjtő vagy

Csak akkor jelölj, ha utána nem törlöd a kapcsolatot 

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Viszlát

 Ez volt az én oldalam.

Remélem tetszett.

Köszi, hogy benéztél, gyere máskor is!

Legjobb barátaim starity-n:

                                            anci2001

                                            adricole10 (fasнioи ряiисεss™)

                                            queenbitch

                                                                       flowerGirl