Starity

Donciii profilja

Donciii white white  
  • Csatlakozott
  • 2013. június 30.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1998. szeptember 30.
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Tánc, állatok
  • Imádom
  • tánc
  • Twitterem
  • - nem publikus -

valami az életben, amitől embernek érzem magam

Donciii
Utoljára aktív: 2016.03.09. 18:06Státusz módosítva: 2015.07.28. 18:06

Bemutatkozás


Annyit kell tudnom rólam hogy, egy tizenhat éves fiú vagyok aki szeret foglalkozni a sztárvilággal. Itt, az én oldalamon megismerheted kedvenc sztárjaimat, filmjeimet, sorozataimat amiket nézni szeretek, illetve pár szót szeretnék majd ejteni a hobbimról is.

Kezdjünk is neki:

Valószínűleg több női kedvencem van mint férfi, de a másik férfiból is akad 1-2.

Kedvenc férfi színészem/színészeim: Chris Evans, Chris Wood. Ugyebár míg Evans többnyire filmekből vált hírességgé, addig Wood több sorozatban is előfordult már, és hírnevét ennek is köszönheti.

C. Evans:

C. Wood:

-Mivel több női kedvencem van, így nehezebben tudok választani.-

Kedvenc női színészeim: Melissa McCarthy, Alexandra Park és Nina Dobrev. Úgy hiszem Melissat nem kell bemutatni, hiszen fergeteges vígjátékaiból mindenki ismerheti. Alexandrat én a Royals c. sorozatból ismertem meg. Nem kellett sok idő míg nagy kedvencemmé vált. Persze a csodálatos Nina Dobrevet ki ne ismerné? 

Melissa:


Alexandra:


Nina:



Természetesen hogy, ha vannak kedvenc sztárjaim, akkor őket valahonnan "felfedeztem". Honnan máshonnan, mint a sorozatokból illetve filmekből. 


Kezdjük is a sorozatokkal:

Mindig is kedvencem volt a történelem, így a Reign c. sorozat hogyan is maradhatott volna ki az életemből? Az 1500-as években játszódó, Maria Stuart uralkodását bemutató sorozat Franciaországban egyszerűen csodálatos. A cselszövések, a sok izgalom egyszerűen király.



Érdekelnek a természetfeletti dolgok, így jött szóba a Vampire Diaries illetve ennek testvérsorozata az Originals. A vámpírok szellemek, vérfarkasok világa eléggé csábított, hogy megismerjem. Eléggé sok benne a szerelmi szál, de akcióból sem vall hiányt a sorozat/ok.



Végül, de nem utolsó sorban: Royals. Mint már említettem, érdekel a történelem és a nagy uralkodók is. Szóval mikor megtudtam hogy 2015-ben elindul ez a sorozat, éreztem hogy, ez kihagyhatatlan lesz számomra. A modern világban élő királyi család élete elég ha annyit mondok: nem mindennapi. 


Térjünk is át a kedvenc filmekre. A lista eléggé hosszú lenne ha az összeset felsorolnám, de talán, ismétlen talán a legjobbakat sikerült kiválasztani. Úgy gondolom kategóriánként fogom elárulni nektek a favoritokat.

Vígjáték:

Olvashattátok hogy egyik kedvenc színésznőm Melissa McCarthy és írtam hogy, a filmjei fergetesek. Úgy érzem ezzel a szóval nem hazudtam. Kedvenc vígjátékom a The Heat (női szervek) c. film. A történet nagyon jópofa és úgy vélem ennél több nem is kell.

Akció:

Elég sok jó akicó film létezik. Az én kedvencem a Non-Stop c. film. Az az érzésem, hogy ha már elárulok bármit erről a jó kis filmről, elrontom a film közbeni élvezetet, szóval ha még nem ismernéd a filmet akkor ajánlom, hogy nézd meg.


Romantikus:

Az igazság az, hogy a romantikus filmek nem a kedvenceim, de van egy-két romantikus-vígjáték, amit szívesen megnézek. Ilyen például Az 50 első randi c. film is Adam Sandler főszereplésével vagy had említsem még meg a Kavarás c. filmet szintén Adam Sandler főszereplésével.

(A többi kategóriában mint például a horror nincsen kedvenc filmem ezért nem láthatjátok ezt a kategóriát sem a felsoroltak között.)

Egy kicsit szeretnék mesélni a kedvenc tevékenységeimről is.

13 éve táncolok, versenyszerűen is. Már több Európa illetve Magyar bajnokságon is részt vettem. Nem tudnám abbahagyni. Az életem része, elképzelhetelen nélküle. Úgy gondolom egy kicsit sem túlzom. Megjegyezném ha sport, akkor bármi jöhet. A másik hobbim az állattartás. Nagyon szeretem az állatokat. Sajnos vagy nem sajnos néha talán még jobban is mint az embereket. De természetesen ez attól függ kiről beszélünk. HA lehetőségem lenne az összes rászoruló állatot befogadnám (nem csak kutyára , cicára kell gondolni...). Van két törpenyuszim és egy afrikai fehérhaú törpesünim (és ha elárulhatom, egy kutyus is tervezőben van). Olvasni nem szeretek, még nem volt olyan könyv amely megfogott volna. 

Zenéről különösebben nem szeretnék mesélni (bármi ami megtetszik). DE egy- két előadót tudok megemlíteni akiknek a zenéje mindig megfog: Nicki Minaj, Avicii, Sam Smith.