Starity

Briel profilja

Briel white white white  
  • Csatlakozott
  • 2013. július 24.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1811. december 10.
  • Lakhely
  • Az USA lakatlan külbirtokai
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • nyugdíjas vagyok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • sorozat-filmnézés, olvasás, írás, rajzolás, ALVÁS
  • Zenei stílusom
  • rock, punk, metal, rapp
  • Imádom
  • ha az erdőben sétálhatok egyedül
  • Utálom
  • hogy nem tudok mások gondolataiban olvasni és nincsenek (angyal)szárnyaim
  • Kedvenc sztárjaim
  • Tyler Blackburn Ashley Benson Richard Speight Jr. Jared Padalecki Jensen Ackles Misha Collins Jim Beaver Michael Trevino David Boreanaz Woody Harrelson Josh Hutcherson Cristiano Ronaldo Sara Carbonero Laura Leighton Holly Marie Combs Jared Leto Shannon Leto Tomo Milicevic Nathaniel Buzolic Matthew Gray Gubler Kimi Raikkönen Jason Bateman Jim Parsons Pete Wentz

Magyarország: nekünk 8!

Briel
Utoljára aktív: 2014.01.02. 19:07Státusz módosítva: 2013.10.12. 11:11

Mi újság nála?

2014.01.01. 20:08Briel új kedvence Oli Sykes

2013.12.29. 21:09Briel új kedvence Andy Biersack

2013.12.29. 21:09Briel új kedvence Ashley Purdy

2013.12.03. 19:07Briel új kedvence Kaya Scodelario

2013.11.23. 19:07Briel új kedvence Mike Bailey

Bemutatkozás



Ha most kapsz egy marék zsemlemorzsát, amit gondosan gyűjtögetsz, a végére egy kész zsemlét kaphatsz.

Álmodozó. Kreatív. Film és sorozat-mániás. Imád rajzolni, olvasni és írni. Egy boldog nővér. Életvidám. Néha eléggé antiszociális jelenség. Kedves és jó fej - ha bír. Kissé flegma és bunkó - ha nem bír. Gyümölcsleves-mániás. Utálja, ha lehurrogják a kedvenceit és igenis kiáll értük. Focit néz. Madridista. Utálja, hogy nincsen angyalszárnya és nem tud repülni és azt sem szereti, hogy nem tud teleportálni, pedig néha elkelne neki. ECHELON. Nem túlzottan szereti a mai "zenét".  Macskamániás. 

De egy kicsit bővebben. Rengeteg sorozatot nézek, többek között: Odaát, Vámpírnaplók, Pretty Little Liars, The Walking Dead. De néhány még befejezetlen ugyan és azokat nem is sorolnám ide, hisz nem fontosak. Nem vagyok odáig a szappanoperákért, ettől függetlenül néztem Seherezádét és Jóban Rosszbant is nézek. Mindkettő indokolatlan. Filmeket nem mindig nézek - végig - de azért nekem is vannak kedvemceim. Többnyire horror, vígjáték, sci-fi, fantasy és thriller, krimi, amit nézek. A romantikusaktól dobok egy hátast, valahogy attól kifordul a gyomrom, a "kifordult gyomroktól" pedig össze sem rezzenek. A vicces az, hogy irtózom attól, hogy horror filmet nézzek, akár egyedül, akár társaságban, holott horror sorozatokat nézek. Könyvekből alapvetően bármit elolvasok, ami jó és izgalmas. Általában mindig az az aktuális favorit, amit éppen olvasok, de mindig vannak kedvenceim a nagy átlagban. Imádom a régi századokat, a nagy ruhákat, a szép hajakat (nem paróka, HAJ) és azt az életmódot, a nemeseknél. A lovas kocsik és mindenféle különböző cuccokat. Szívesen élnék azokban a századokban... Jó vissza a valóságba :)

Nekem is vannak kedvenceim, szóval, ha érdekel olvasd ;)


ZENEKAR - THIRTY SECONDS TO MARS

A kedvenc zenekarom a Thirty. Már régóta jelen vannak, mind az életemben, mind a zene világában és egyszerűen nincs még egy olyan zenekar, mint ők. Nincsenek elszállva, hihetetlenül közvetlenek és tehetségesek. Nincs két ugyanolyan albumuk, amit szintén tisztelek, hisz mindig valami újat próbálnak ki. Ódákat tudnék zengeni róluk, a szövegeikről, de ha meghallgatsz néhány - esetleg az összes - dalt, megérted az imádatom.

"I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside.
Finally found myself
Fighting for a chance.
I know now, this is who I really am.  - The Kill.

FILM - MR. NOBODY

Imádom ezt a filmet. Talán nem ismert és talán nem adja minden hétvégén a TV, de aki megtalálta annak közel áll a szívéhez. Elég gondolkodtatós film és elég volt összerakni a képkockákat a fejemben a megértéséhez, de imádom. A tanulsága pedig annyira valós és igaz. Érdemes megnézni. Nem írok többet, mert az már SPOILER-nek számítana :) Ja, és a főszereplő Jared Leto, aki a példaképem. :)

SOROZATOK

I. - THE VAMPIRE DIARIES


Imádom. Szóval. Nem lehet elmagyarázni, hogy mi olyan jó benne, de anno (talán még most is itt lappang bennem valahol) hatalmas vámpír őrült - nem tudom szebben kifejezni magam - voltam és minden, ami éles szemfogú, arra rákattantam. Ez sem volt máshogy. Tényleg, vicces és izgalmas, ugyanakkor mostanság egyre kevesebb az ötlet és kezd elavulni, d emég mindig szeretem :) Oh! És Team Stefan. Sorry, I'm not sorry. ;) A kedvenc szereplőm pedig mind halottak. Alaric, Kol... Tehetségem van hozzá! De, ha már valóban "élők" közül kellene választanom, akkor Katherine és Rebekah. :)

II. - PRETTY LITTLE LIARS


Nos, nem rég jöttem rá, hogy ez dráma sorozat :D Ettől függetlenül nagyon szeretem és nagyon remélem nem Wren "A". Nem tudom megmondani mit szeretek benne, de izgalmas, és nem értem minek kell 5. évad. Csak tovább húzzák-nyúzzák, addig, amíg mindenkinek elmegy a kedve ettől. A kedvenc szereplőm a hazugok közül Aria, mert 1, hasonló stílusunk van; 2, tökre bírom :D Pasik közül eleinte Jason volt, de átpártoltam Wrenhez. Imádom Julian Morrist :)

III. - SUPERNATURAL


Imádom, bár még van pár befejezetlen részem - jó elég sok, de ne menjünk bele - ám minden amit eddig láttam lenyűgözött. Egyrészt, mert imádom a természetfeletti cuccokat, a horrort és minden ilyet, másrészt pedig azért mert vicces és sok dologra "megtanít" téged. Miután megnézed, sokkal inkább értékelni és tisztelni fogod a családod - már ha ez lehetséges - és... nem tudom. Egyszóval valóban imádom. Ha megkérdezné bárki, hogy "Sam! Girl vagy Dean! Girl?" azt válaszolnám, hogy egyiksem, mert mindkettejüket nagyon szeretem, de 1, Cass; 2, nem lehet választani közülük. :) Kedvenc szereplőm úgy nincsen, de például Gabrielt nagyon szerettem. 

KÖNYVEK

I. - INCARCERON by Catherine Fisher


Először is, a képen nem én vagyok. Nagyon jó könyv, izgalmas és érdekes. Film is készül belőle, amit nagyon sajnálok. Nem értem manapság miért kell mindent megfilmesíteni, miért nem lehet hagyni, hogy az olvasó úgy képzelje el a karaktereket, ahogy megálmodja, s miért az - többek között az itteni szereplőgárdáról beszélek - üres fejű izomagyak valójával elolvasni a sztorit. Finn-t, a főszereplő fiút elvileg Taylor Lautner fogja játszani és ez gáz! Nem hiszem, hogy megnézem majd, lehet nem rontom el vele a fejemben kialakult világot. Alig várom, hogy a II. része is megérkezzen *-* Azt mondják ősszel vagy télen itthon is kapható lesz. Ha elolvastam, az is felkerül ide :) A kedvenc szereplőm egyébként Keiro, Finn "tetsvére". Lehet, hogy egy tolvaj és arrogáns, de nagyon bírom :D

II. - THE HUNGER GAMES TRILOGY


Igen, először a filmet láttam - sajnos (azért, mert így nem magamtól képzeltem el a mindhárom kötetben szereplő karaktereket) - de aztán nem sokkal elolvastam mind a három könyvet. Nagyon szeretem. Akárhányszor eltudnám olvasni a könyvet, nem unnám meg. A harmadik könyv a kedvencem, ide nem írom le miért, ha gondolod írj üzenetet :) A kedvenc szereplőm Finnick Odair, a 4. körzet győztese a 65. Éhezők Viadaláról. Már nagyon várom a filmeket is :)

Nagyon sok könyvet elolvastam már, így nem untatok senkit ezzel, ha már valaki idáig eljutott. Csak még egy kis kitartás :) 

PÉLDAKÉPEK

JARED LETO


Először is! Bárki, aki azzal jönne, hogy "Hű de biszex, micsoda példakép!" gondolja végig ezt a mondatot százszor és, ha még mindig makacskodni szeretne, leállhatunk vitázni! Hihetetlen mennyi mindent elért önerőből, mind a bandával, mind színészi pályán és mindenhol. Annyira elszánt, hogy egy szerepért bármit megtesz. Chapter 27-ben meghízott, hogy John Lennon gyilkosát játszhassa, a mostani filmjében pedig csontsoványra le fogyott és transzvesztitát játszik. Ezek után mindig visszanyerte az alakját. Gyönyörű hangja van és nagyon jó dalokat ír. Modellkedik és emlékszem, hogy karácsony körül (2012) volt egy HUGO BOSS-os plakát a Douglasbe és már bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy szezon után nekem adják-e :D Ehhez tartozott egy reklám is, amit képes voltam 10x megnézni :) És igen, valóban nagyon szép szeme van :) Imádom! És még mindig alázatos. Idióta és örökgyerek, de imádnivaló.

JENNIFER LAWRENCE


Tiszteletreméltó! Annyira fiatal és tehetséges. Nagyon jó színésznő és gyönyörű is. Mondjuk én nem (csak) ezért tisztelem annyira. A kamerák előtt sem hazudtolja meg önmagát, legyen az fotózás, egy díjátadó vagy csak egy szimpla utcai kiruccanás. Végre egy színész, aki nem arra ösztönzi az embereket, hogy "Ez az, legyetek csont és bőr, hisz az a szép, a kaja pedig tréééé!" Igen, Jen nagyon szeret enni - bár ez nem látszik rajta - . Annyira fiatal és annyi mindent elért már! :)


És most, amikor már a zsemlemorzsák egy egész zsemlét alkotnak, nézd meg jobban, fontold meg, hogy jó-e vagy sem, s hogy megérte-e az olvasást, majd el ne fogyaszd! Inkább tedd el, raktározd el jó helyre, hogy más is kirakózhasson egy jót, ha itt az ideje.

Ha idáig eljutottál, akkor engedd meg, hogy gratuláljak, most kezet nyújtok neked, s lőn mosoly kerül a szép arcodra. Légy jó!


Barátok

eszter909
eszter909

új tag

princess26
princess26

új tag

Szucsregi
Szucsregi

visszatérő vendég

Queenie
Queenie

visszatérő vendég

Üzenőfal

Szia! Köszönöm, visszament, nagyon szép a profilod ;)

2013.10.10. 20:08

vivienn96 szia nagyon szép tartalmas profil ment a szavazat:D

2013.10.06. 18:06

Szucsregi szia. köszönöm szépen a szavazatot!:)

2013.09.17. 18:06

Szucsregi szia, szavaztam mert nekem nagyon, nagyon tetszik a profilod!:)

2013.09.16. 19:07

Queenie Most fejeztem be a negyedik évadot. :) Amúgy, ha jól tudom, akkor az ötödik évadtól kezdve vagy akarom, vagy sem, muszáj leszek feliratosan nézni, mivel azt hiszem még nem szinkronizálták. Engem amúgy tényleg nem a felirat zavarna csak más hang, és szokatlan. Majd megszokom... :D

2013.09.07. 20:08