Starity

Pipi profilja

Pipi white white yellow blue  
 • Csatlakozott
 • 2013. július 25.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Születési idő
 • november 30.
 • Párkapcsolat
 • foglalt vagyok
 • Foglalkozás
 • dolgozom
 • Imádom
 • a szakmám, utazás, rajzolás, értelmes emberekkel beszélgetni, elvont dolgok, anatómia, idegen nyelvek
 • Utálom
 • amikor a tudatalanok politizálnak, állatkínzás, emberi gonoszság, közszolgáltatók, fogyasztói társadalom, pénzorientáltság, rovarok,

Северный ветер

Pipi
Utoljára aktív: 2017.02.17. 15:03Státusz módosítva: 2014.10.10. 16:04

Bemutatkozás


Először is: aloha, salut, hello, szia, jó napot vagy estét vagy bármi.

 

1. Ha egy-egy sztárvéleménnyel vagy cikkhozzászólással valakinek a kicsi lelki világába taposok, szólok: ez csak vélemény, amit én gondolok. Az én szemszögemből, az én gondolataim, tapasztalataim és érzelmeim alapján. Én is így tekintek mások véleményére! ^^


2. Néha kicsit frocilzós vagyok, ez van, de alapjáraton vidám és nyitott ember vagyok. Szeretek beszélgetni, írni most már nem annyira, szóban jobban ki tudom fejezni magam. Nem volt mindig így.

Hogy miért lettem Pipi? Kellett egy nicknév az oldalra regisztrációkor. És ha már nicknév, legyen valami sz.r, de ne snassz. Ez úgy jött hirtelen, nincs jelentősége, vagy jelentése.

Na de rólam.
Szeretek nevetni, és jókedvű lenni.
Ha humor, legyen tartalma, mondanivalója, sava-borsa. Igaz, sokan nem is gondolnák rólam, amit fent írtam a nevetéssel kapcsolatban, mert elvontnak deffiniálnak, és nem nevetgélek össze-vissza. Én inkább összetett személyiségnek mondanám magam. Nagyon sokminden érdekel, nem tudok egyet-kettőt kiragadni. Nem is lehet, mert minden tanulmány, érdeklődés, hobbi, olvasmány, zene, és élmény (etc) beleépül az ember személyiségébe.
A nem szeretem dolgokat annyira nem tartom számon, igyekszem a dolgok jó oldalát látni, más szemszögéből látni a dolgokat. Amit viszont még mindig nem tanultam meg tolerálni, az emberi hülyeséget, a fejemet csóválom a hülye, zavaros beszéd vagy a rossz helyesírás láttán.

3. Sokféle előadót és stílust szeretek, de van néhány alap, fix, megunhatatlan, örök kedvencem, akiket úgy szeretek, ahogy vannak, és a zenéiket oda-vissza szeretem.

 1. Nirvana: 
 2. HIM
 3. Placebo
  2006-ban volt szerencsém élőben látni Őket. Lenyűgöző élmény volt, és szívesen megnézném őket újra bármikor.
 4. Evanescence: Minden zenéjüket imádom. Igényes, hallgatható, örök dalok, sokszor merítettem már belőle erőt, iheletet. Amy Lee pedig bámulatos ember: ha példaképet kellene választanom, ő lenne az. Botrányoktól mentes, nem dorogzik, nem dohányzik, roppant kreatív, nem csak a zenében, példás magánélete van, sikeres, okos, szép, nagyon jó az ízlése az öltözködésben, aranyos ember.
  2007-ben én voltam szerintem a legboldogabb Ev-fan, amikor Rocky Gray helyébe Will Hunt került - ő a kedvenc dobosom, nagyon tehetésges, és kreatív - nem fél improvizálni olykor.
  2012-ben nagy álmom vált valóra, hogy láthattam őket élőben - ráadásul egy kedves jóbarátom meglepetésként igyekezett beszervezni őket, ami sikerült is. Ez is egy kedves emlék :)


 

4. ha nem fáradtál el a klisém olvasása közbe, dobj egy üzenetet, hogy itt jártál, vagy szavazz, igyekszem én is viszonozni. Csak akkor jelölj, ha szimpinek tartasz, akár a zenei ízlés, a vélemények vagy a cikkeim alapján. Thx :)

 


Barátok

nothingcanstopme
nothingcanstopme

Extinct ♥

ildikocska
ildikocska

visszatérő vendég

Fannycska999
Fannycska999

mangómuci ✌

Törpemókus
Törpemókus

Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Genie137
Genie137

visszatérő vendég

Üzenőfal

Narrybitch Szia! Olvasgattam Halász Feriről a véleményeket, de a tiedén egyszerűen nem tudok túl lenni! Megértem a véleményed, és tiszteletben tarom, DE! Abba jogosan beleköthetek, hogy nem nagyképű. Interjúkon, koncerteken, mindenhol egyaránt nagyon kedves, és ha esetleg rosszabb napja van, és kicsit bunkó lenne, azt is meglehet érteni, mivel ő is emberből van, és mivel mennek a turné miatt (nem keveset) marha fáradt lehet! Olvastam az egész véleményedet, szóval azt is, hogy neked nem jött be a Depresszió koncert, mert az embereket biztatják pogóra, stb. HA nem bírsz ki egy rock koncertet, mert ekkora bajaid vannak, minek mész el? Akkor nem neked való, ez van, ne járj el! Hogy eláruljam, mincen rock zenekar koncertjein van pogó, ennyi erővel sehova ne menj ilyen helyre!

2017.03.19. 20:08

CocoChanelEszterrrka Szia. Szavaztam rád. A profilod nagyon szimpatikus, sok ponton magamra ismertem, a véleményeid egész jelentős részével egyet tudok érteni.

2016.12.29. 14:02

romello Szia! Totálisan egyértelmű, h. csak a saját véleményedet írod le egy sztárról vagy ecetera-ecetera, kellemes "sötöbötö"-t,feltéve ha nem idézetet írsz. Lesúlytva olvastam, hogy nem csíped Lou Begát. Pakó-hoz hasonlítani azért rohadt durva volt több szempontból is, mert abszolúte minimális a hasonlóság a két ember között. Majdnem ELŐADÓ-t írtam, de ez barokkos túlzás lett volna Lapite elvtárs szempontjából. Még szerencse, hogy elismered, hogy azért jobb mint az a "Kocsog". Eredmény szempontjából meg tökmindegy hogy nem kamázod Lou Begát. Ez van, oszt jónapot!

2015.09.26. 10:10

Darth Trader Szia! Szimpatikus a profilod és a legtöbb véleményed. Pluszba szeretek elvont dolgokról beszélni. (Privát üzenetet nem enged küldeni.)

2015.09.13. 23:11

Klauflau Köszi szépen! :) Neked is jó giffeid vannak:)

2015.03.24. 19:07