Starity

Raynie profilja

Raynie white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 05.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1992. április 19.
  • Lakhely
  • Budapest III. kerület, Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Zenei stílusom
  • Rock, Metal, Hardtrance, Hardstyle, Hardcore, Hard Techno, Speedcore, NRG, Trance, Happy Hardcore, D'n'B, Goa, Industrial, Dark Electro, K-Pop, J-Pop, Keleties zenék, stb.
  • Imádom
  • Családom/Barátaim, Zene, Bulik, 'Hajazás', Sminkelés, Fotózás, Piercingek/Tetoválások, Vízipipázás, Rajzolás/Festés, Történetírást, Éneklés, Filmek/Sorozatok, Mangák/Animék, Internetezés, Alvás, stb.
  • Utálom
  • Szándékosan ártani akaró emberek, Feltűnési viszketegségben szenvedők, Elítélés, Utánzás, Nem befejezett gondolatok, Unalom, Hideg, Magasság, Pókok, stb.

Crazy is as Crazy does!

Raynie
Utoljára aktív: 2016.12.09. 00:12Státusz módosítva: 2013.08.06. 15:03

Mi újság nála?

2014.11.18. 23:11Raynie és GlambertYlvisaker mostantól barátok

2014.03.05. 00:12Raynie új kedvence Natalia Kills

2013.12.14. 12:12Raynie új kedvence Clancy Brown

2013.11.27. 09:09Raynie és drfan mostantól barátok

2013.11.20. 19:07Raynie és ivett02 mostantól barátok

Bemutatkozás


Sziasztok!

 

Zemán Dóra hivatalosan a nevem. Becenevem Rayna X-Bappachi. Hívni lehet Rayna-nak, Raynie-nak, Raynus-nak vagy Bapcsi-nak.

Óbudán lakok (Budapest, lll. ker.) anyukámmal, nővéremmel és a kutyusunkkal.
Az Eurokonform Vállalkozói Szakközépiskola és Szakiskolában tanulok, fodrásznak/sminkesnek/műkörömépítőnek.

Idegenekkel elég félénk tudok lenni, de szeretek úgy egyébként barátkozni. Szerencsére könnyen meg tudom találni másokkal a közös hangot, így azért aránylag hamar meg szoktam nyílni. Régen sokkal zárkózottabb voltam, de már azért fejlődtem. (: Kedvesnek tartom magam, tényleg mindenkihez először mindig pozitívan állok hozzá, hiszen egy esélyt mindenki megérdemel. (: Szeretek viccelődni, néha már-már idióta, sőt őrült szintbe is átmegyek. :DD Ha kell, azonban komoly is tudok lenni. Több barátom hívott már dr. Rayna-nak, a pszichológusnak, mert tényleg szeretek meghallgatni másokat, beleképzelni magam a helyzetükbe, s e segítségével tanácsot adni nekik. (: Elég érzékeny vagyok, szóval könnyű megbántani, de már messze se olyan könnyű, mint régen, szóval ebben is fejlődgetek. (: Mindeközben kissé érzéketlen is tudok lenni. Ez így elég ellentmondásosan hangzik, de tényleg így van. Elég őszinte vagyok, tehát ami a szívemen, az a számon (ekkor szokott előjönni kissé az érzéketlenebb énem). Kissé agresszív is tudok lenni, ha kihoznak a sodromból. Nem fizikai értelembe értem ezt, inkább abban nyilvánul meg, hogy eléggé kiadom a mérgem mindenféle ordibálással. Ilyenkor jobb inkább egyedül hagyni. xD Kb ennyit tudtam így nagyvonalakban összeszedni magamról, látható, hogy tisztában vagyok mind a jó, mind a rossz tulajdonságaimmal. (:

Külsőre a profilképemen látható, hogy is nézek ki. Igen, kicsit extrémebb megjelenéssel rendelkezek, de így érzem jool magam. Én ezt 'vallom', hogy mindenki vállalja föl önmagát. (:


~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~


Íme néhány kedvencem (hiszen mégiscsak erről szól ez az oldal főképp):

Emilie Autumn

Egyértelműen a főkedvencem. Nagyon tehetséges hegedűművész és énekesnő. Hangja mélyebb és nagyon szokatlan (vagy tetszik valakinek vagy nem). Zenéje egyedi, ötvözi a klasszikus zenét az elektronikus zenével (ezt már leírni is durva, nemhogy meghallgatni). Stílusa is sajátos. Tehát egy különc előadó, aki épp emiatt nagyon be tudja lopni magát az ember szívébe (enyémbe legalábbis nagyon sikerült neki). 

 

Alaina Beaton

Nagy kedvencem. Imádom a magasabb, ámbár erősen érces hangját. Stílusa is elképesztő, hozzám nagyon közel áll. Zeneileg a Porcelain And The Tramps vonalát imádom inkább, jól keveri benne a pop és a rock elemeit. Az újdonsült Porcelain Black projectjéből én hiányolom már a rockot, de ettől függetlenül abban is megvan az a tipikus Alaina-s stílus. Nagyon jó.

 

Ylvis

Az Ylvis testvéreket ugyan csak nemrégiben ismertem meg, annál inkább szerettem meg őket. Szerintem nem sokak számára ismeretlen a nevük, igen, hozzájuk kapcsolódik a híres The Fox című szám. Sokan szeretik, sokan utálják. Az utálok leginkább azért utálják, mert komolytalan és értelmetlen.. dehát csak egy kicsit kellett volna utánuk nézni, és rá lehetett volna jönni, hogy a szám a testvérpár tv műsorába készült, ők maguk pedig komikusok. Én megtettem, amit sokan nem, rendesen utánuk néztem, és be is szippantottak a világukba. Nagyon sokszínű számot írtak már (persze mind humoros töltetű), s szerintem mind jól is áll nekik. A hangjuk profi (élőben is ugyanolyan jól énekelnek, és ez ritka), sok hangszeren játszanak, sok nyelven beszélnek, tehát valami elképesztő tehetségek. Komikusi oldalukat is imádom, sok videót néztem már meg tőlük, és hát mit ne mondjak, nem normálisak (jó értelemben). Tehát én nagyon megimádtam őket.

 

Taylor Momsen

Ő egy igazi rock 'n' roll chick.  Sokan mondogatják a női Kurt Cobain-nek, ami szerintem kicsit nagy szó lenne azért rá, de tény, hogy van benne valami. Imádom az enyhén karcos hangját és a stílusát. Zeneileg a The Pretty Reckless egy jó kis rock zenekar, akik sokféle hangulatú számmal büszkélkedhetnek már, tehát őket mindig tudom hallgatni (és akarom is, szeretem is).

 

2ne1

Nagyon meg sikerült szeretnem a k-pop-ot és a 2ne1 egyértelműen a királynője ennek. Szeretem, mert ugyan CL mondható kissé vezetőnek, de még is mindannyiuknak jut szerep, és ez jó. Ráadásul mind a 4 lány különféle egyéniség, különféle hanggal és ez jó egyensúlyt ad a bandának.


Yoji Biomehanika

Imádom az elektronikus zenét, Yoji pedig a hard trance Japán fő képviselője. Régebbi munkássága közelebb áll hozzám, mint a mai, de mindben ott van az a tipikus Yoji-s elborultság, amit imádok. Sok bulis pörgős száma van, de akadnak melódikusak is. Én mindet imádom.


Johnny Depp

Hogy egy színészt is kiemeljek, íme a kedvencem, Johnny Depp. Rendkívül tehetséges színész, nem hiába hívják ezerarcúnak.. tényleg az, jól állnak neki egytől egyig a komoly és a különc szerepek is. Nagyon át tudja adni a karakterek valóját, éppen emiatt nevezhetjük tényleg a világ egyik legjobb színészének. Nem mellékesen zenészként is megállja a helyét, és még énekhangja is van (Sweeney Todd). S még ezek mellett a személyisége is határozott, elragadó, s külsőre is igencsak sármos. Számomra tehát ő egyfajta tökéletes férfi.

~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~°~~~ 

Röviden és tömören most ennyi.
(:

Kedvenc sztárok

1 Johnny Depp
2 Emilie Autumn
3 Porcelain Black
4 Taylor Momsen
5 Vegard Ylvisåker
további kedvencek

Barátok

drfan
drfan

President Laura Roslin

Losy
Losy

új tag

FanX
FanX

új tag

Crona99
Crona99

♥Secret Diamond♥

Directioner177
Directioner177

új tag

Üzenőfal

SWAG Teens Szia! Szavaztam! Nagyon tetszik a profilod!

2014.04.19. 17:05

Mizorechan Sziaa, szavaztam :) Nagyon szimpatikus vagy :D Márm animés vagy és kpop-os és rock, metal, hardcore... :D Oké, én is tudok fogalmazni. XD

2014.01.03. 23:11

drfan "Megosztozhatunk" lol én benne vagyok :DD Ring på springet láttad? Én azt ki akarom próbálni :D

2013.11.28. 17:05

drfan Ja, és neked ki a kedvenced a sorozatból? Nekem bård :)

2013.11.28. 16:04

drfan Úúú igeen nagyon jó volt, ahogy így dobáltak mindenkinek vázát meg banánt :DD

2013.11.28. 13:01

drfan Megnéztem, nagyon morbid :O hogy tudtak vegardra annyi festékpatront tenni?! :D A big in kirgisistanból asszem egy részt láttam, ilyen összefoglaló-féleséget. Mondjuk lehet keverem a másik sorozatukkal. Superboys-trilógia? :DD

2013.11.28. 06:06

drfan Azt pont nem láttam, de most rögtön megnézem :D Intelevator? :DD akkora nagy, nekem nagyon bejött mind a négy! :)

2013.11.27. 14:02

drfan Szia, én is szavaztam ^^ jó tudni, hogy rajtam kívül még vannak olyanok, akik utánanéztek hogy mi a franc az az I kveld med Ylvis :D neked melyik a kedvenc dalod tőlük? Ja, és láttad a Tid for Hobby-t? :D (máris van közös témánk :DD)

2013.11.27. 09:09

FanX Látom azért volt pár olyan előadó, amit mind a ketten szerettünk vmilyen szinten... :D *PACSI*

2013.08.17. 10:10