Starity

KatherineMo profilja

KatherineMo white white  
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1997. december 23.
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Fotózás, olvasás, éneklés, sorozatnézés.
  • Zenei stílusom
  • Azt hiszem kijelnthetem, hogy zenei téren mindenevő vagyok:)
  • Imádom
  • Fotózás, könyvek, barátok, családom, New York, London, sorozatok, gumicukor, csoki!:D
  • Utálom
  • Ki nem állhatom a kétszínű, hazug, és nagy képű embereket.
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Demi Lovato Joseph Morgan Jensen Ackles Ian Somerhalder Colin O'Donoghue Tyler Hoechlin Candice Accola Nina Dobrev Leighton Meester Eddie Cibrian Paul Wesley Alexander Skarsgård Steven R. McQueen Ed Westwick Johnny Depp Anna Paquin Ashley Benson Justin Bieber Jared Padalecki Avril Lavigne Phoebe Tonkin Robert Pattinson Shay Mitchell Arielle Kebbel

175 Csak ne fogyj el.

KatherineMo
Utoljára aktív: 2021.05.31. 09:09Státusz módosítva: 2013.09.05. 22:10

Mi újság nála?

2014.02.15. 08:08KatherineMo és ParaGirl mostantól barátok

2014.01.05. 12:12KatherineMo új kedvence Robbie Kay

2014.01.03. 18:06KatherineMo új kedvence Jamie Dornan

2014.01.03. 18:06KatherineMo új kedvence Meghan Ory

2014.01.03. 18:06KatherineMo új kedvence Jennifer Morrison

Bemutatkozás


Hy!:D

Tudod , egyszerű lány vagyok . 20 percet kínlódok a sminkemmel , hogy valahogy kinézzek . fél órát állok a tükör előtt , és azon gondolkozok , hogy mit vegyek fel . sírok , ha megbántanak , de csak akkor , ha nem látja senki . szeretem a csokit , de állandóan azért hisztizek , hogy kövér vagyok . ha valakit szeretek , akkor bármit megtennék érte . kérlek , ne ítélj el . én ilyen vagyok , fogadj el , csak egy egyszerű lány , a világ legegyszerűbb problémáival

Tumblr:http://bitchhope.tumblr.com/

Weheartit: https://weheartit.com/katherine_le

Barátnak jelölhetsz,de ha visszajelöllek, akkor sem jelent semmit, kivéve, ha legalább annyival megtisztelsz, hogy írsz egy üzenetet.Ha nem teszed tudom, hogy elsem olvastad a profilom. Ha szvazol köszönöm, írd ki és ha tetszik a profilod tuti vissza megy.

Kedvenceim:

Nők:

1.Demi Lovato

Emlékszem, mikor megismertem a Rock táborban. Teljesen elvarázsolt, és azóta a kedvencem, de a példaképemmé csak azután vált miután kijött a rehabról. Megmutatta, hogy akármilyen szörnyű dolgok is történnek veled igenis fel kell tudni állni. A zenéje az valami hihetetlen. Rengeteg érzés és élet van benne. El sem tudom mondani, hogy mennyi mindenen segített már át. Egy gyönyörű, fiatal, tehetséges és erős nő, ezért is  a példaképem!

2.Nina Dobrev

Őt a Vámpírnapókban ismertem meg, azóta rajongom érte.. Annyira szép és nagyon tehetséges szinésznő:) Egyszerűen nem értem, hogy tudja annyira különbözően eljátszani Katherine és Elena szerepét, leginkább ezért csodálom .

 

3. Leighton Meester

Mint szinte mindenki én is a Gossip Girl Blair Waldorfjaként ismertem meg. Blair karakterét nagyon hamar megszerettem, de idővel a mögötte álló személyt is megismertem és őt is nagyon megszerettem. Később láttam még filmekben és ott is lenyűgözött a játszásával. Gyönyörű és tehetséges kell ennél több? 

4.Candice Accola

Hihetetlenül gyönyörű tehetséges és életvidám lány, épp ezért szeretem annyira.Sajnálom, hogy nem tevékenykedik többet zenei téren, mert a hangja is nagyon tetszik:)

Férfiak:

1. Joseph Morgan

Áhh.. El sem tudom mondani, hogy mennyire szeretem . A Vámpírnaplókban láttam először, majd megnéztem a Hexet és később láttam a Mansfield parkban is. Nagyon megszeretten, iszonyatosan tehetséges szinész :D És jó pasi:D

2.Jensen Ackles

Még annak idején a Dawson és a haverokban láttam először, már akkor is aranyosnak találtam, de igazán csak az Odaátos szereplése óta szerettem meg. Szerintem nagyon aranyos, kedves, helyes, vicces pasi és biztos vagyok benne, hogy nagyon jó apa is:) 

            

3.Colin O'Donoghue

Legelőször a Rítusban láttam, ott nagyon megtetszett. Tehetségesnek gondoltam, ezért rákerestem, és láttam, hogy játszik egy sorozatban, amit már amúgyis megakartam nézni, szóval nekikezdtem, és nem csalódtam. Ott is csodálatosan alakított. Nagy kedvencem  lett, mert tehetséges és pimaszul jóképű:D

                

4.Ian Somerhalder

Ismerjük el. Ki nem imádja Ian-t? Aki valah is látta Damon vagy más szerepében mindenki szereti. Tehát nincs mit ragozni egyszerűen imádom és kész:)

5. Eddie Cibrian 

Régebben is láttam pár filmben, mindig is tehetségesnek tartottam, de csak a CSI-Miami nyolcadik évada után lett nagy kedvencem. Szerettem Jesse karakterét épp ezért nagyon dühös voltam mikor kinyirták. Sajnálom, hogy nem olyan nagyon ismert, pedig megérdemelné, hogy elismerjék:)


Sorozatok:

The Vampire Diaries

 

~Klaus, Damon, Caroline, Elena, Matt~

Supernatural

~Dean, Castiel, Sam~

Once upon a time

~Hook,Peter Pan,Henry,Emma~

Teen Wolf

~Derek, Stiles,Scott~

Skins UK

~Effy~

CSI-Miami

~Jesse, Ryan,Horatio~

Pretty little liars

~Toby, Ezra, Emily, Hannah~

True Blood

~Eric, Jessica, Sookie~

Gossip Girl

~Blair, Chuck, Nate, Jenny~

 

Filmek

 The first time, Listen to your heart, Egy fura srác feljegyzései, Monte carlo, Camp rock1-2, Szerencsecsillag, Megint 17, Los Angeles-i tündérmese, LoL, Zűrös kamaszok, Másnaposok, Step up 2, 3, 4, 5, Szerelmünk lapja, Dear John, Hercegnővédelmi program, Abraham Lincoln a vámpírvadász, Scherlock Holmes1, 2, Vizet az elefántnak, Emlékezz rám, Már megin te, Könnyű nőcske, Amerikai pite, Micsoda nő, Kilenc és fél randi, S.O.S szerelem, Szabadság szerelem, Kaméleon, Made in Hungaria, Valami Amerika 2, Most jó, A szingli fejvadász.

 

Demi Lovato megtanította, hogy sose adjam fel.  

I love Ed Sheeran!

 Nahát ennyi lenne az én kis profilom, remélem, hogy tetszett, és ha végig olvastad köszönöm :)

Goodbye!


..nincs bennem semmi különös, ebben biztos vagyok. az átlagemberek átlagéletét élem. nem alkottam semmi emlékezeteset, és a nevem hamarosan a homályba vész. de tiszta szívből, igaz szerelemmel szerettem valakit, és ez nekem teljesen elég...

 XoXo:

Katherine. 


  
 

Randomképek

large (7).jpg
large.jpg
large (1).jpg
kattttt.jpg

Barátok

SzandiSelena
SzandiSelena

új tag

vicky donoven23
vicky donoven23

új tag

ParaGirl
ParaGirl

új tag

Üzenőfal

Nina 10 Szia. Rengeteg közös kedvencünk van, az avatarod pedig magáért beszél. :3 Colin olyan jóképû rajtaaa. *-* Természetesen szavazatam, további szép napot/estét!

2014.05.21. 20:08

Dream-Amelia Szia! Nagyon tetszik a háttered, ezért szavaztam (:

2014.04.20. 18:06

Szia! :) Szavaztam, mert vannak közös kedvenceink, szép a profilod, plusz Jensen miatt *-*

2014.02.06. 15:03

boglarkabogi nem olyan ismert falu,még soha nem találkoztam olyan emberrel(aki eddig még nem ismert)aki hallott már volna róla:)

2014.02.05. 08:08

boglarkabogi Én egy faluban Máramaros megyében melynek a neve Monó :)

2014.02.02. 17:05