Starity

ImDirectioner profilja

ImDirectioner  
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 25.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1996. február 20.
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • | Sok minden, de legfőképp, a barátokkal, mozi, buli |
  • Zenei stílusom
  • | Pop | Rock | R&B |
  • Imádom
  • | család | barátok | kaja | buli | sport |
  • Utálom
  • | Justin Bieber | Selena Gomez |
  • Kedvenc sztárjaim
  • Bruno Mars Rihanna Louis Tomlinson Zayn Malik

~Bence Janovits and Niki Tripsigalc Forever~

ImDirectioner
Utoljára aktív: 2014.06.12. 19:07Státusz módosítva: 2013.08.27. 17:05

Bemutatkozás


Nikolett Tripsigalc

I'm Directioner, problem?

Nyugodtan elítélhetsz egy tucat csajnak, a lényegen ez akkor sem változtatt, az utálkozás teljesen elvette az eszedet! Azt, hiszem már több, mint egy éve boldogítom a One Direction rajongókat, de őszintén szólva még most sem bántam meg, hogy csatlakoztam a Directioner familiához. A fiúk minden fáradalmat megérdemelnek. A hangjukba szerettem bele, a kinézetük meg csak úgy mond, hab volt a tortán. Hogy miért tartom őket, tökéletes példaképeimnek? Csak - na jó, hogy elvesszünk a részletekbe, leírom tömören, vagyis megpróbálom. Számomra ez a 4 brit és a cuki ír manó rengeteg mindent jelent, felnézek rájuk és tisztelem őket, mindazért amit tesznek a rajongókért és a rászorultokért. Rengetegszer és rengeteget adományoztak már kisebb- nagyobb alapítványoknak. Idén még Afrikába is elutaztak, és az ott lévő gyerekeket felvidítottak - ez annyira tiszteletre méltó! Ha ezek után még megkérdőjelezed a rajongósámot, fordulj orvoshoz.

Stop hating, please!

Nem is olyan rég, mikor még regisztráltam ide, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen közösség vár szerény személyemre. Igen, ahol a nátorok ezerrel ócsárolják a kedvenceimet, tehetségtelennek, rusnyának, irritálónak nevezik őket, de talán a legrosszabb az egészben, hogy nem tisztelnek engem, s nem törődnek az érzéseimmel, de, ha az ő kedvenceiket merném egy rossz szóval is illetni, ki lennék tiltatva. Bármelyik 1D cikkre rá mész, mit látsz? Hogy megállás nélkül ócsárolják a fiúkat, tök mindegy, hogy éppen adományozásról, vagy botrányról szóljon a cikk, a srácok szekálása egy folyamatos dolog, amit úgy látszik, hogy soha nem akarnak abbahagyni. Sajnos a mai világ igazságtalan, tudom én, hogy erről túl nyomórészt mi tehetünk, de attól, hogy egy- két hírességnek van pár nem normális rajongója, az illető(k) még nem rossz ember(ek). Legalább egy csöppnyi esélyt adnátok neki(k), gondolok én most a One Direction tagjaira, tudom, hogy már jó párszor megvívtuk a csatát, de a háború még nem dőlt el, talán csak a te jó indulatodra lenne szükség, ahhoz, hogy minden helyre jöjjön. Persze, ezek után szíved joga eldönteni, hogy én csak elvakultságból beszélek-e, vagy eltöprenghetsz a dolgokon, hátha van az előbb említett dolgokba egy kis igazság.

AmaZayn. FabuLouis. BrilLiam. PhenomeNiall. ExtraordiHarry.

You guys are amazing! Thank you so much everything!

Louis-t választanám, már ha lehetne, nehogy félreértsd Bence...

Egy kis kritika pár zenéjükre:


Live While We're Young - Nem létezik olyan ember, aki erre a számra bármi rosszat is mondhatna. Tökéletes választás lett első helyre beválogatni a felvételt. Boldog, vidám és közvetíti azt az őrületet ami a One Direction egyik legnagyobb "feladat". Szerethető és megjegyezhető szám... az album végére 1D fan lettem!...Mindenesetre hálát adhatunk, hogy ebből a trackből készült az album első kislemeze!

Kiss You - Rájöttem, hogy mit bírnak a legtöbben ebben az együttesben. Helyesek, aranyosak és valami elképesztő, hogy milyen ütemes dalokat is tudnak produkálni. Nem gondolom, hogy hatalmas sláger lesz ebből a számból valaha is, de mégis jó hallgatni. Ha rossz hangulatod van és egy kis jó kedvre vágysz, azonnal hallgass meg egy számot a srácoktól. A Na Na Na rész egyenesen fantasztikus! Komolyan, felpattanok a székből mindjárt! :)


Little Things - Úgy gondolom simán bevállalhatná az együttes ezt a dalt következő kislemeznek. Lassan minden lány (... és akik lelkileg lányok.. :P) szerelmes lesz a fiúkba. A szám szép, ütemes de mégis ballada, és mégis csöpögünk. Jó választás lenne saját véleményem szerint ebből kislemezt illetve videóklipet csinálni.

C'mon, C'mon - IMÁDOM! KLIPET, KISLEMEZT, MINDENT! Annyira magával ragad ez a dal, hogy már azt sem tudom hol vagyok lassan. Nem a legpörgősebb szám, de mégis van benne egy olyan tökéletesség amire az ember nem tud normális reagálni, csak dobálni a haját (ha nincs haja, akkor a fejét). Nem feltétlen kéne következő kislemeznek választani, mert hasonló az elsőhöz.. viszont ebből még kéne kislemezt készíteniük. Bulis, fiatalos, szerelmes és tombolós! :))

Last First Kiss - Hm, nem rossz de mégis unalmas. Tök jó, hogy ennyire szerelmesek vagyunk és ennyire boldogok és el vagyunk ragadtatva, de ebben a dalban nagyon nincs olyan amire azt mondanám, hogy ez igen! Rajongók, nehogy nekem fussatok! ;)

Heart Attack - Aranyos, nagyon aranyos. Az biztos, hogy a fiúk a legnagyobb példák az X-Factorok sikerességére. A dalról csak ennyit tudok mondani, hogy aranyos.. nagyon nem fog meg ebben sem semmi. A (kis)lányok biztos, hogy ettől is sikítoznak.. az a baj, hogy nem vagyok kicsi.. de még lány se.

Rock Me - Na végre, újra egy dal amiben megfogott valami és tetszik. Őszintén, lehet az alap fogott meg, ami kísértetiesen hasonlít a We Will Rock You-ra (jé a dal címe..). Na jó, nem csak az alap de maga a dal is tetszik. Igazából nagyon jó hallgatni a fiúk hangját, így jó üzlet kicsit lassabb felvételt készíteniük. A track jó, de annyira nem, hogy klip illetve kislemezként kerüljön a boltokba.

Change My Mind - Ahogy az előbbi dalról írtam, jó hallgatni a fiúk hangját. Nem fűzök nagy reményeket azzal kapcsolatban, hogy ebből is single lesz, vagy kisfilm (sajnos). Igazából kicsit unalmas és összeolvad a többi dallal, de arra jó, hogy a pörgős dalok közti helyet kitöltse. Nekem ez már a nagyon csöpp-csöpp kategóriához tartozik.

I Would - Az akusztikus hangzás nagyon megnyerő, sokkal jobban áll nekik, mint bármelyik más fiúegyüttesnek a világon. Közvetítenek valami olyan természetes erőt, ami megköveteli a gitár illetve az élő zene kíséretét. Képzeljük el a srácokat egy dubstep vagy electro dallal.. Uhh ne. Jó, itt is megfigyelhetőek keverések és nem csak tiszta gitár, de ez még az elfogadható kategóriához tartozik. Jó!

Over Again - Ez a dal gyönyörű lett. Annyira tiszta és mégis erős. Amikor elkezdődik a refrén és az egész csapat elkezd énekelni az valami felemelő. A hideg ráz. Le a kalappal, hibátlan lett ez a dal. A szöveg szintén gyönyörű.. Lassan kezdem érteni, miért van oda értük a fél Világ.

Back For You - Na ez a dal nem tetszik, de még a szöveg sem.. Nem mondom azt, hogy a utálom, de inkább raknám az idegesítő kategóriába, mint a jó dalok közé.. :/

They Don't Know About Us - Hát ez valami elképesztő. Ez volt az első dal amit meghallgattam a lemezről, azért mert ez az a dal amit teljesen magamra tudok venni. Nem tudom sajnos, hogy ha nem tudja valaki átérezni a mondanivalót akkor mennyire szerethető a szám, de engem megfogott. Megfogott a dal, megfogott a srácok hangja és ami a legfontosabb, megfogott a dalszöveg. Kicsit Take That vagy Blue hangzása van amúgy a dalnak, legalábbis valamennyire nosztalgikus. Kedvenc!

Summer Love - Szép és a dalszöveg is tetszik, de még sincs semmi extra. Nem feltétlen kell minden dalban valami extrának lennie, de úgy gondolom a dalokat nem szabad senkinek sem összekevernie, mert akkor a dalban nincs meg az a plusz, amiért emlékezetes maradna számunkra. Szép......zzzz

She's Not Afraid - Unalom. (Itt látszik, hogy egy tempósabb dal is lehet unalmas, nem csak a balladák...)

Loved Your First - Nekem ez a dal kicsit szenvedős. Úgy tűnik, mintha az album vége egyre kezdene ellaposodni.. Lassan 3 számra egymás után, tudnám azt mondani, hogy unalmas. Jó ez a felvétel annyira nem unalmas, mint az előző kettő, de biztos vagyok benne, hogy kislemezként ez sem állná meg a helyét, sajnos. A srácok hangja jó, de ezerszer jobb trackek megtalálhatóak akár csak ezen a korongon is.

Nobody Compares - Juhu, ez a dal végre újra jó. Tetszik. Már kezdtem megijedni, hogy a lemez végére csak unalmas számok lesznek, de nem! Igaz, hogy nem gyors, nem is lassú, de a dalszöveg "zabálnivaló". Kicsit lehet sok, hogy ennyire a szerelem köré építik csak a dalokat a srácok, de egyefene ezt a dalt még elfogadjuk!

Stil The One - Ritmus jó, dalszöveg nagyon jó, album végére megfelel és még egy utolsó tudjuk dobálni magunkat az új album örömére. Kislemezként (talán) kijöhetne, de nem vagyok benne nagyon biztos. A srácokat nem szabad bekategorizálni nagyon az ütemes-szerelmes-ugrálós dalok közé, hiszen sokkal tehetségesebbek ennél. :)

ÖSSZESÉGÉBEN AZ ALBUM 10/8! GRAT SRÁCOK!
Nem vagyok a fiúk rajongója, így meglepődtem a saját reakciómon. A fiúk jók, tényleg jók, tényleg tehetségesek. Nem szabad őket nagyon lekötni egy egy stílushoz, úgy gondolom sokkal érdekesebb témákban is megtudnák állni a helyüket. Ahhoz képest, hogy első lemez volt tőlük amit végig hallgattam, azt mondom ügyesek és valamennyire jól csinálják a dolgokut, csak sajnos egy idő után unalmas (legalábbis nekem). :)

"Párizs, a divat fővárosa"

"New York-i Empire State Building, egyszer ott fent leszek, az biztos"

Kedvenc trópusi gyümölcs:

Mangó és Papaya

+

Kókusz és Datolya

Évszakok:

Tavasz és Ősz

+

Nyár és Tél

Miley Cyrus, Demi Lovato

Taylor Swift, Ariana Grande

+

Conor Maynard, Austin Mahone

+

Rihanna, Bruno Mars

Telefon, Laptop

Nem nagy kedvenc, de azért szeretem

Lady Gaga

De csak a zenéit!

Szeretem a színes dolgokat

London Big Ben

Mikor színesbe borul az Eiffel Tower

Randomképek

Tattoo
Color Eyes
Rose Art
Party, Party Color

Barátok

bogicica2000
bogicica2000

visszatérő vendég

Kaattaa
Kaattaa

visszatérő vendég

SexySportsBabe
SexySportsBabe

új tag

Resemble
Resemble

új tag

Üzenőfal

TheDanush Hali, örülök, hogy ennyire tetszik a profilom, de se szó- se beszéd nélkül miért másoltál át, egy igazán hosszú részt?

2013.08.26. 17:05

barbyyy Köszi^^

2013.08.26. 11:11

barbyyy Szia, szavaztam nagyon tetszik az avid :)

2013.08.26. 11:11

bogicica2000 Szia :) Szavaztam,mert tetszik ahogyan fogalmazol+Directioner vagy :)

2013.08.26. 08:08

esztikeee12 Nem baj,és köszi :)

2013.08.25. 23:11