husikaBrigittus1129 profilja

husikaBrigittus1129 white white  
  • Csatlakozott
  • 2013. szeptember 10.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1999. november 29.
  • Lakhely
  • Nógrád megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • ♥Zene♥Tánc♥Torna♥Filmek♥
  • Zenei stílusom
  • /♥/ Mindenevő vagyok /♥/ (szinte)
  • Imádom
  • ♥Család♥Barátok♥EI♥
  • Utálom
  • -
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

"Ha belül hordozod a napot, nem számít, hogy kint esik."

husikaBrigittus1129
Utoljára aktív: 2020.05.25. 18:06Státusz módosítva: 2020.05.25. 18:06

Mi újság nála?

2016.08.22. 15:03husikaBrigittus1129 és mostantól barátok

2016.07.29. 17:05husikaBrigittus1129 új témát indított a fórumon.

2016.06.25. 11:11husikaBrigittus1129 új kedvence Anne Hathaway

2016.06.20. 15:03husikaBrigittus1129 új kedvence Antonia

2016.02.05. 18:06husikaBrigittus1129 és poppy19 mostantól barátok

Bemutatkozás


Szia!☺♡

Légy üdvözölve kedves látogatóm, a profilomon!

Örülök, hogy itt vagy Drága Vendégem szerény birodalmamban! Ha már a véletlen folytán idetévedtél maradj itt nálam, igérem nem fogod megbánni!

Nagyon örülök, hogy itt maradtál az oldalamon! A profilomat  a bemutatkozásommal fogom kezdeni, azután majd meglátod, ha továbbra is velem tartasz! 

Bemutatkozás 

Először is a nevemmel kezdeném! Brigittának hívnak, de szeretem azt is, ha Briginek becéznek. A külsőm kiegészítői, a váll alá érő göndör barna hajam, amit göndören hordok, barna nagy szemem, ami ragyog a napsütésben. Átlagos magassággal és vékony testalakkal áldott meg engem az élet. Tizenhét éve születtem egy novemberi, őszi napon, azóta is boldogítom a világot! Tizenegyedikes vagyok, azaz középsulis tanuló, egészségügyi szakon, a későbbiekben védőnő szeretnék lenni. Álmodozó típusú lány vagyok, aki sokszor csak bámul maga elé, általában azt hiszik, hogy dilis vagyok, pedig nem, akkor épp az én álomvilágomban járok. Vidám és mosolygós lánynak tartom magam. Jó beismerem vannak, olyan napjaim amikor harapós vagyok, akkor jobb ha kikerülnek engem, ám legtöbbször nevetős a hangulati állapotom, csak suli időben vagyok feszült. Még a legapróbb dolgokon is képes vagyok nevetni, legyen az bármi is, de azért néha tudok nagyon komoly lenni, másoknak segíteni bármiben, amiben csak tudok. Mindent próbálok optimistaként nézni, mert mindenben van valami jó, lehet, hogy nem mindenben, de a legtöbben igen is van! Egészséges életmódot igyekszem élni, ám ez nem azt jelenti, hogy nem eszek néha-néha egy kis csokit vagy más csábító finomságot. Nagyon válogatós vagyok az ételek területén. Szeretem a rendet, túlságosan is, enyhe rendmániában szenvedek. Nem szeretem az olyan embereket, akik elítélnek másokat azelőtt, hogy megismerné az illetőt, ezeket a személyeket még úgyahogy elviselem, de akik bántják a gyengébbeket és kinevetik őket, azokat egyáltalán nem! Nem szabad első látásra ítélkezni! Azért regisztráltam a Starity oldalra, mert szeretnék a sztárvilágról tájékozódni, képbe maradni, hogy mi történt a drágaságos kedvenceimmel. Azt itt megmondom, hogy nem vagyok barátgyűjtő, lehet, hogy sok barátom van, de azért, mert ők nekem nagyon szimpatikusak. Nem vagyok egy "szavazz rám és visszamegy", szóval én csak akkor szavazok, ha megérdemled és az üzenőfaladon megírom, hogy miért. Kérlek téged, hogy te is így csináld, mert én nem szeretem azokat az üzeneteket a üzenőfalamon, hogy "szavaztam remélem visszajön" hát nem fog visszamenni, azt itt megmondom csak akkor, ha megérdemeled és persze ha az oldalad nem üres, hanem egyedi és szép! Jelöléseket általában visszaszoktam adni, ha szimpatikusnak talállak, ha nem akkor visszautasítom. Köszönöm megértésedet!!:)

Röviden ennyi lett volna a bemutatkozásom, most pedig eljött a profilomnak azon része, amikor is a kedvenceim jönnek és egyéb más dolgok is, remélem élvezni fogod! Nem húzom tovább az időt jöjjenek!

Olvasás 

Régen nagyon nem szerettem olvasni, sőt kifejezetten utáltam, de egyszer egy iskolai verseny miatt, belekezdtem olvasni a Szent Johanna Gimi első kötetébe, a Kezdetbe. Miután kiolvastam sorba kezdtem "falni" az összes kötetét. Szóval Szent Johanna Gimivel szerettem meg az olvasást. Rájöttem, hogy az olvasás jó dolog, nem más, mint nyitott szemmel álmodni. Ahogy magad előtt látod a szereplőket és különböző hangokkal szólalnak meg a fejedben, az csodás érzés. Na és persze remek időtöltés, főleg ha kint a szabadan olvasol, varázslatos. Számomra ez a könyv nem csak egy papír sokaságból áll, hanem egy darab magamból. Sohasem hittem volna, hogy egyszer valahava megszeretem az olvasást, de úgy látszik semmi sem lehetetlen! A SZJG után szívesen kezdek el más könyvet is olvasni, mert már imádok olvasni. Bábel és Akkor szakítsunk, Késtél és Hullócsilag, Illúzió a legjobb könyvek, ajánlom a figyelmetekbe lányok. Mostanság a komolyabb, felnőttes könyvek felé vettem az irányt, mivel már ideje volt és egyre jobb könyveket "falok" fel.

Zene

A zene csupán négy betűs szó, de számomra a mindent jelenti! Ha boldog vagyok, ha szomorú mindegy milyen hangulatban vagyok éppen a zene még jobbá teszi az egész napomat illetve az egész életem is. A zene az egyenlő az élettel! Zenei stílusom a punk-rock és pop körül van, de mindent meghallgatok. Mondhatni mindenevő is vagyok, de csak a zenéknél. Jó van egy műfaj, amiért nem rajongok és ez a egyetlen egy kivétel az opera, amit ki nem állhatok ettől ez egy műfajtól állok a legmesszebb. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért nem szeretem, talán mert ijesztőek a magashangok, pláne a C hang. Mostanság DJ zenéket is meghallgatok sőt megszerettem nagyon. Rájöttem, hogy nem annyira szörnyűek, mert vannak olyanok, amiknek jó ritmusa van és lehet rá táncolni. Még egy zenei műfaj, amire nem rég találtam rá, az a francia muzsika. A romániai zenéket is csípem és magyar zenéket szintén. Sok-sok zenei stílust megszerettem az utóbbi időkben. 

Tánc

Tánc az amikor minden gondot elfelejtesz! Tánc az egy gyönyörű műfaj, amivel érzelmeket is kifejezhetsz! Tánc közben az lehetsz, ami csak akarsz lenni abban a pillanatban! A tánc az tényleg a mindent jelenti. Én is imádok táncolni. Néptáncoltam egy ideig, de nem annyira szeretem azt a stílust, mert nem hozzám való vagy én nem voltam a néptánchoz illő. Rengetegszer gondolkoztam, hogy én milyen fajta táncot szeretek és tudok is táncolni. Talán hozzám a hip-hop féle illetve a latin tánc illik, csak sajnos azt nem "űzöm", hanem itthon magamnak illetve egy-egy "bulin" szoktam megmutatni mit is tudok. Nem kell nagy durranásra számítani, de már sokan mondták, hogy nem vagyok falábú, ami jót jelent. Ezért tényleg a legjobb szabadidős tevékenység és ráadásul csodás alakformaló is. Mellesleg, ha van egy táncpartnered is, vele mégjobban élvezheted! Mostanság egyrejobban megkedveltem a zumbát!

Film 

Negyedik kedvenc szabadidős tevékenységem a filmnézés. Filmek terén minden jöhet, lehet az vígjáték, ami az egyik kedvencem, akármi is lehet én bármit megnézek, jó talán a horrort nem, azután napokig nem merek aludni, de mentségemre szóljon, hogy elég sokan félnek a horrorfilmektől. Talán a legkedvencebb film kategóriám a vígjátékon kívül a romantikus vígjáték, de megnézek akciófilmet, drámát, zenés-táncos filmet szóval majdnem mindent. Számtalan fantasztikus filmet láttam már, de az egyik film örökre a kedvencem lesz, azt semmi nem múlhatja felül és ez nem más, mint a Karib-tenger kalózai, Johnny Depp alakításával. Nemcsak Johnny Depp miatt szeretem a Karib-tenger kalózait, hanem az egész történet, az összes szereplő és minden miatt! A képzeletbeli listámon az első helyet foglalja el ez a film! Aztán következnek a többi fantasztikus film, annyi jó van, hogy fel sem tudom sorolni.

Sorozatok

Erről a kilenc betűről mi is jut az eszembe? Hát erről a kilenc betűről csupán annyi, hogy mindennapjaim betöltője. A sorozatokon nőttem fel, mióta az eszemet tudom azóta nézek különböző fajta sorozatokat, amikből tanulni is lehet! Például a a nyomozós sorozatok, azonbelül a Monk-a flúgos nyomozó című sorozatra gondolok. Rengeteg fajtájút nézek/néztem kezdve a krimiktől a szappanoperákig. Talán egyedül a magyar sorozatokat nem nézem, mert azokat egyszerűen nem bírom nézni, mert úgy érzem, hogyha megnézek egy részt bármelyikből az IQ szintem leesett nullára és az nagyon rossz érzés. Nem is értem miért szeretik az ilyeneket az emberek, azoknál százszor jobb a krimik meg a szappanoperák meg minden más. A kedvenceim ezen a képen is láthatóak, persze azért nem mindegyik az, valamelyiket nem is ismerem sőt valamelyikről nem is hallottam. Továbbiakban megemlíteném A mentalistát Simon Baker főszereplésével és a Castle-t! Még a HH-Törj a csúcsra! és Az utolsó évet ajánlanám figyelmetekbe!  

Álmok

Rengeteg álmom van, mindig is voltak és mindig is lesznek! Két fontosabb álmomat osztanám meg veletek! Az egyik a világ körbeutazása. Mindenhová elmennék, de legszívesebben Párizsban, azonbelül az Eiffel toronyhoz. Egyszerűen nagyon gyönyörű (lehet) éjszaka meg nappal is, főleg kivilágítva! Nagyon romantikus, el sem tudom képzelni mennyire varázslatos lehet! Párizson kívül a második hely ahová szívesen eljutnék, az London. Rengeteg dolgot néznék meg először London Eyere ülnék fel, és azután egy londoni turista busszal elmennék a Big Benhez. Igen már meg is terveztem az úticéljaimat, márcsak meg kell valósítanom. A második fontosabb álmom az, hogy nyissak egy szalont, de nem egy hétköznapit, hanem egy olyant, ahol mani- és pedikűr is van, valamint egy nagy terem különbözőféle táncoktatásokkal, kondigépekkel és egy olyan étterem, ahol a vendégek egészseges ételeket ehetnek. Szóval nem tudom, hogy ez nevezhető-e egy szalonnak talán igen. Ez egy Extra Szalon lenne. Ezek az én őrült álmaim.

Énekesnők

A énekesnők közül már nincsen egy adott kedvencem. Volt, de sosem hosszútávon, ezért én úgy döntöttem, hogy minek emeljem ki az egyik kedvencemet, mikor itt van hely számukra! Sok csodálatos hangú énekesnő van e világon, de én szerintem kevés az olyan, aki felér Shakirához és Beyoncéhoz! Ők ketten nem egyszerű énekesnők, hanem előadóművészek! Úgy vélem, hogy nemcsak énekelés a fő dolog, amit csinálniuk kell, hanem igenis előadniuk is kell magukat, anélkül halálra unna magát a közönség egy koncerten! Na és ők ketten azok, akik ezt nem hagyják! Nagyszerű hangjukkal és táncképességeikkel elvarázsolnak! És persze nagyon gyönyörű nők! Csodálatos dolgokat művelnek, például segítenek a betegeken, rászorulókon. Azt nem mondanám, hogy a példaképeim, hanem olyan személyek, akikre felnézek. 

Enrique Iglesias 

Na Ő az a személy, aki a szívemben örök helyet foglal el! Nem fogom Őt soha elfelejteni! A leges-legkedvencebb, nem lehet szavakban kifejezni az iránta való érzésemet, aminek köze sincs a rajongó megszállottsághoz! Tudtam én mindig a szívem mélyén, hogy ez a pasi lesz életem nagy szerelme. Na jó vicceltem nem, de a legkomolyabban mondom, hogy nagyon szeretem őt. Nemcsak a külseje miatt, ami nagyon is érthető hisz csak rá kell nézni, helyes, sármos, aranyos, édes na és még sorolhatnám. Hanem a jóságos belsője miatt is, a videóklipejeiben is lehet látni a jóságot is a szemében, a gyönyörű szemében. Én nem vagyok rajongói megszállott, sosem voltam az, azt sem tudom hány éves sőt még azt sem, hogy mikor született csak az, hogy én úgy szeretem, ahogy van a gyönyörűséges hangjával! És engem se a kora, se semmi nem érdekel csak a dalai, ami által "megismertem" Enrique Iglesias-t.

 

Íme eljött  a kissé hosszadalmas profilomnak a vége! Nagyon örültem Neked Drága Látogatóm, annak még jobban, hogy elolvastad az oldalamat! Ha tetszett, akkor szavazhatsz természetesen nagyon köszönöm a szavazatot viszonzom ha, az oldalad nem üres, hanem egyedi és szép, mert szerintem csak akkor érdemli meg az illető a szavazatot!  Ha nem tetszett az oldalam akkor is nagyon örülök, hogy benéztél hozzám és az életedből szántál rám némi percet! A jelöléseket általában visszaszoktam adni, ha szimpatikusnak talállak! Mégegyszer és utoljára köszönök mindent Drága Vendégem!  Eljött a búcsúzás ideje, további jó Starityzést , sok szeretettel várlak vissza Téged máskor is! 

Kedvenc sztárok

1 Enrique Iglesias
2 Luke Hemmings
3 Olly Murs
4 Adam Lambert
5 Brittany Underwood
6 Cody Longo
7 Lea Michele
8 Cory Monteith
9 Simon Baker
10 Cristiano Ronaldo
11 Johnny Depp
12 Pete Wentz
13 Demi Lovato
14 Lucero
15 Aracely Arámbula
16 David Zepeda
17 Aarón Díaz
18 Gonzalo García Vivanco
19 Jorge Luis Pila
20 William Levy
további kedvencek

Randomképek

♥
♥
♥
♥
♥
♥
♥
♥

Barátok

Kata15
Kata15

új tag

Diána94
Diána94

új tag

FLORAMARILLA
FLORAMARILLA

visszatérő vendég

kdorina99
kdorina99

új tag

petra246
petra246

új tag

Florahh
Florahh

~ρяเи¢εss*~

CUKI97
CUKI97

Cillianiac

zsuix
zsuix

új tag

kriszta jogia
kriszta jogia

új tag

annieray
annieray

visszatérő vendég

Patyó12
Patyó12

Mrs. Lautner

Sz.Dóri
Sz.Dóri

új tag

Hailie95
Hailie95

Ani_1D

brigi231
brigi231

visszatérő vendég

Dorykaaa
Dorykaaa

Crystal Sky

Viktória 13
Viktória 13

visszatérő vendég

Üzenőfal

E. és Zendaya ever szia! :) szavaztam, mert nagyon tetszik, hogy ilyen igényes a profilod, és szimpinek is talállak.

2016.10.13. 18:06

Szia! Köszi a szavazatot, visszament! Örülök, hogy neked is tetszett az Utolsó vérig. :)

2016.08.22. 15:03

sandorreka2000 Sziia Szavaztam, mert tetszik a profilod :)

2016.08.01. 16:04

Szia!Szavaztam a közös kedvencek miatt.Amúgy nagyon jó a profilod.

2016.05.02. 19:07

Szia! Szavaztam mert jó a profilod és vannak közös kedvenceink. :):):)

2016.01.31. 09:09

csabcsi5 szia nagyon nagyon szép a profilod rendkívűl igényes ment a szavi :)

2015.08.12. 11:11

Szia Brigi! :DD Nagyon szép a profilod. Szavaztam, már csak azért is, mert minden Brigit imádok.. Legyen szép napod :D

2015.07.30. 18:06

Rebi0719 Szia, nagyon aranyos vagy, a szavazat természetesen visszament, mert a te profilod ia nagyon király. ;) Sőt, még jelöltelek is, szimpi vagy! :)

2015.07.27. 05:05

spaghetti.princess Szia! ^^ Nagyon szépen köszönöm, a te profilod is gyönyörű! Ment a szavazat! :) ♥

2015.07.26. 23:11

Sz.Petra Szia szavaztam én is és jelöltem is nekem is tetszik a te profilod :)

2015.07.26. 22:10

ariana grande14 Hello. Szavaztam, mert valami elképesztő a profilod és persze látom, hogy szereted a Szent Johanna Gimit.:)^^

2015.07.26. 20:08

Köszi,amúgy a hosszú profiljaimra értetem mert ezt a röbidet persze hogy mindenki elolvassa. Visszament!

2015.07.26. 16:04

ScreamQueens Szia köszike vissza ment a közös kedvencek miatt és mert szép a profilod :*

2015.07.26. 15:03

AriG.Fan Halii^^ Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat és a szavazatot is :) Természetesen visszament és te profilod is elbűvölően szép<3:)

2015.07.26. 13:01

poppy19 Köszi,aranyos vagy,a tied is:) természetesen ment vissza a szavazat

2015.07.26. 12:12

Gabe Logan Szia!Kedves vagy,ezért én visszaszavaztam!

2015.07.26. 12:12

ArianaGrandeforever szia! Nagyon köszönöm a szavazatot, nekem is nagyon tetszik a te profilod és nagyon szép is! Szép napot!

2015.07.26. 12:12

Britney Spears Fun Szia köszi nagyon, visszament :) a tiéd is nagyon szép, és különösen tetszik hogy szereted a táncot és az SzJG-t *-* <3 <3 :)

2015.07.26. 12:12

Köszi a kedves szavakat! Te is az vagy! :)

2015.07.26. 12:12

Vilu459 Szia, köszi, visszament. :) Nagyon tetszik a profilod, én nem tudtam volna így megfogalmazni, hogy milyen jó olvasni (bár csak Leiner Laurát szeretem).

2015.07.26. 12:12