Starity

BeautifulGirl2 profilja

BeautifulGirl2 white  
  • Csatlakozott
  • 2013. október 13.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • augusztus 04.
  • Lakhely
  • Bács - Kiskun megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, olvasás, rajzolás, facebookozás, sorozatnézés
  • Zenei stílusom
  • föleg K-pop (de mindenfélét szoktam hallgatni)
  • Imádom
  • rajzolás, zenehallgatás, barátaimmal lógás,finom sütik, cuki állatok és pasik :3 , facebook
  • Utálom
  • a nagyképű, beképzelt embereket, a koreai zenéket/embereket lebecsmérlőket, a reppet

KP♥P forever

BeautifulGirl2
Utoljára aktív: 2015.04.04. 10:10Státusz módosítva: 2015.02.16. 15:03

Bemutatkozás


Sziasztok! Mindenkit szeretettel üdvözlök az oldalamon. A koromat megtudjátok ha balra néztek. Az igazi nevem nem tartozik arra, aki nem ismer, ha nagyon érdekel kérdezd meg. :P  

Azért regisztráltam ezen az oldalon hogy minél többet megtudjak a kedvenceimről és hogy barátokat szerezzek.  Eddig elég sok kedvencem van akiknek többsége koreai, nem véletlenül: I ♥ Korea!!!! Már sok doramát és sorit láttam és mind tetszettek.  És nem tudom eldönteni hogy melyik a kedvenvem, mert mindegyik nagyon jó. Itt van pár: A palota ékköve, A királyi ház titkai, A korona hercege, A Silla királyság ékköve, You're beautiful, Boys over flowers, Heartstrings, Playful kiss, Dream High, Secret Garden...

A kedvenc bandáim és énekeseim: SHINee, Super Junior, Girls' Generation=SNSD, EXO, B.A.P., 2NE1, 2PM, f(x), BigBang, NU'EST, BIGFLO, VIXX stb. De a SHINee (azon belül Taemin ♥) és a BIGFLO a kedvencem (akik még csak nem rég debütáltak de máris megszerettem őket föleg Jungkyunt! ♥)  Imádom, olyan aranyosak és helyesek. Nagyon jó hangjuk van és tehetségük. Persze a többieket is nagyon szeretem de őket a legjobban.

Imádom Koreát! Ez tény, de sokan nem szeretik amit viszont sajnálok. És vannak akik lenézik és nemes egyszerűséggel "lekínaizzák" őket. Ezt viszont nagyon utálom. Nem lehetne a kínai helyett koreait mondani? Nem olyan bonyolult kérés szerintem. Lehet h a 2 ország közel van, de nagyon nem mindegy h melyikre gondolunk! Volt már olyan h vmilyen sporteseményen Dél-Korea zászlója helyett Észak-Korea zászlóját húzták fel és már az is hatalmas viszályt keltett. Mert "elvileg" egy ország de mégis nagyon különbözőek az ott élő emberek!

Nekik (koreai sztároknak) sokkal rosszabb és nehezebb, mint a többi sztárnak és celebnek mert sokkal többet tesznek azért h elismerjék őket. (Nagyon utálom ha vki elfogult egy kicsit másmilyen nép v. ember iránt.) Szép számmal vannak minden földrészen rajongóik de még többen vannak az utálóik és az olyanok akik semmit sem tudnak róluk mégis elitélik őket!


Csak akkor jelöljetek barátnak ha vannak közös kedvenceink!!!

 Azért nem rakok fel képeket a kedvenceimről mert:

  1. Akit nem érdekli azt nem akarom ezzel fárasztani
  2. Akit érdekli az ír nekem és/vagy utána keres
  3. Aki pedig ismeri annak nem kell bemutatnom őket

 

Pszichológusok véleménye a KPOP fanokról:

"Ne becsüld le azokat a gyerekeket, akik koreai hírességekért rajonganak, hiszen a szívük tisztább, mint bárki másé. Bátran szeretik kedvenceiket, próbálják áthidalni a nyelvi és kulturális különbségeket.Ők a béke jelképei: nem különböztetik meg az embereket hovatartozásuk miatt, különböző országokból vannak barátaik, akiknek ugyanaz az érdekeltségük. Sokkal szenvedélyesebbek, mint bárki más. Nem árulják el azt, akit szeretnek. Kitartóak nem adják fel egykönnyen. Erősebbek, mint bárki más, mert miközben szeretik ezeket a koreai csillagokat, olyan kudarcokat is megtapasztalnak, mint soha az életben. Mind érzékeny lélek, akiket akár egy dal is meg tud siratni. Nagyon jó a memóriájuk, hiszen könnyen emlékeznek hosszú dalszövegekre is, még akkor is, ha az koreaiul van és nem értik. A legtöbbjük koordinációs képessége is nagyon jó. Nagy részük vidám, életre való, nem magába forduló gyerek. Az akaratuk is nagyon erős, képesek hatalmas utakat megtenni csak azért, hogy vegyenek valamit, ami összefüggésben van kedvencükkel. Röviden: ezek a gyerekek nagyon különböznek a többiektől és csak azok érthetik meg igazán őket, akiknek hasonló érdekeltségük van, mint nekik."

Természetesen nem csak Koreát és az ottaniakat imádom! Vanak más országokból is kedvenceim pl: Avril Lavigne (akit imádok a stilusa és mindene miat), Katy Perry, Selena Gomez, Hien, Bogi, Kállay-Saunders András, Pál Dénes, Cserpes Laura és még sokan mások!

Kedvenc sztárok

1 TaeYang
2 Lim Jae Beom
3 Mark Tuan
4 Park Jin Young
5 Jung Jung Kyun
6 Lee Tae Min
7 Kim Jong In
8 Kim Jong Hyun
9 Kim Ki Bum (II)
10 Lee Jin Ki
11 BoA
12 Jackson Wang
13 Kim Yu Gyeom
14 Henry Lau
15 Hien
16 Jessica Jung
17 Kim Tae Yeon
18 Lee Soon Kyu
19 Choi Soo Young
20 Kwon Yu Ri
21 Tiffany Young
22 Kim Hyo Yeon
23 Seo Joo Hyun
24 Im Yoon Ah
25 Lee Hong Ki
további kedvencek

Randomképek

SNSD
jeremy lee hong ki
♥♥♥♥♥
lee shin

Barátok

majnarkitti
majnarkitti

új tag

Nessi
Nessi

♥Blingers♥

orsolya16
orsolya16

új tag

Ncskcsk
Ncskcsk

~SHINee lover~

Lisa7003
Lisa7003

fitnessfan

pillango117
pillango117

F*ckedUpWorld

zsani1
zsani1

új tag

IFan
IFan

visszatérő vendég

Üzenőfal

Kellemes Húsvéti Ünnepeket BeautifulGirl2! ^.^

2015.04.06. 12:12

Sikerekben gazdag új évet BeautifulGirl2! ^.^

2014.12.31. 18:06

Kellemes Ünnepeket BeautifulGirl2! ^.^

2014.12.24. 21:09

KimMinTae Köszönöm szépen. Vissza ment a szavazat. Valóban sok közös kedvencünk van ezért elfogadtam a jelölést. Mi a kedvenc számod az SNSD-től? ^^

2014.04.23. 15:03

Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :)

2014.04.20. 23:11