Starity

punigundel profilja

punigundel yellow white white  
  • Csatlakozott
  • 2013. október 13.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • január 01.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zongorázás, focizás, kosarazás, blogok olvasása
  • Zenei stílusom
  • kétféle zene létezik számomra: amit SZERETEK és amit NEM
  • Imádom
  • természet, utazás, kirándulás, nyár, tél, szünet, írás, olvasás, film/youtube/sorozatnézés, állatok, barátaim stb.
  • Utálom
  • beszariság, kétszínűség, előítéletesség, buta emberek, idegesítő hang kiadása, matek, futás, úszás

"It's kind of fun, to do the impossible"

punigundel
Utoljára aktív: 2018.08.23. 18:06Státusz módosítva: 2016.06.26. 20:08

Bemutatkozás


Sziasztok!!

 Igazából sosem tudom, hogy hogyan kellene felvezetni egy profilt, szóval kezdjünk is bele. Magamról pár szó: Egy tizenéves lány vagyok, aki nagyon szereti a meséket, filmeket és sorozatokat. Szeretek álmodozni és idézeteket olvasgatni, de most nehogy az higgyétek, hogy nekem ez mindennapi program, csak mikor szomorúbb hangulatomban vagyok, szívesen olvasgatok ilyeneket. Nem vagyok a leg érzékenyebb fajta, de tudok sírni filmeken, videókon. Nagyon kalandvágyó típus vagyok, imádom az utazást, nem szeretek sokáig egyhelyben lenni, de sajnos egyelőre ezt a szenvedélyemet nem nagyon tudom kiélni, hiszen nem a családom pénztárcájához van tervezve ez az ügy. Sajnos elég bunkó tudok lenni egyesekkel, ezen próbálok változtatni, de kedves, és megértő is tudok lenni. Több hobbim is van, szeptemberben lesz 6 éve, hogy elkezdtem zongorázni, ezen kívül nagyon szeretek olvasni, írni, fotózni, kirándulni, szánkózni, strandolni, sorozatokat/filmeket/youtube videókat nézni, barátaimmal lenni, enni és persze utazni. Imádom a természetet és az állatokat, otthon egy pinttyel és egy hörcsöggel osztozunk közös szobán a 2 öcsémmel. Sajnos a szüleimet még nem sikerült meggyőznöm, hogy vegyünk egy kutyát is, de rajta vagyok az ügyön. Sportolni is kifejezetten szeretek, kedvencem a kosárlabda és a foci. Idén nem jártam semmilyen edzésre, előtte viszont 8 évig művészi tornáztam, és jövőre reményeim szerint elkezdek valamilyen küzdő sportot és kosarazásba is belefogok. 

 

Kedvenceim

Úgy gondoltam, hogy ahhoz, hogy egy minimális képet kapjatok rólam, meg kéne ismernetek a kedvenceimet, bizonyos kategóriákon belül. 

YOUTUBE: Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, aki ideje nagy részét a youtube videók nézésével tölti ki. Mostanában egyre több és több szuper videós tölt fel heti 1-2 videót az internetre, én viszont most csak a leg főbb kedvenceimet ismertetném.

  • Zoella: Nem hiszem, hogy sokan lennétek olyanok, akik még nem hallotattok a Britt szépség youtube csatornájáról. Én leginkább a vlog csatornáját szeretem (More Zoella), mivel ezek a kedvenc videó típusaim, de a fő csatornáját is nagyon bírom. A szépségápolással kapcsolatos videókat figyelmen kívül hagyom, és a challenge ill. tag videókon jókat nevetek. 
  • Alisha Marie: Amerikai youtuber, nagyon kedves mosolygós és megnyerő lány. Bár nem mondom, hogy túl egyedi videókat készít, engem mégis megfogott. Természetesen nála is a vlog csatornát preferálom (AlishaMarieVlogs) de a fő csatornáján található videókon is jól szórakozom
  • PointlessBlog: Másnéven Alfie, a fentebb említett Zoella ennivaló barátja. Fő csatornáján leginkább challenge/vicces videókat találunk, vlog csatornáján pedig (PointlessBlogVlogs) mindennapjait mutatja be. Nagyon érdekes videói vannak, érdemes megnézni (különösen ha te is oda meg vissza vagy a britt akcentusért)
  • Hollywood Hírügynökség: Nos igen, a magyarok körében elég népszerű film kritikákat készítő, Szirmai Gergőről van szó. Természetesen én is lelkes tagja vagyok a szerkesztőségnek, imédom Gergő videóit, nincs olyan amin ne nevetnék legalább egy ici-picit. Érdemes ránézni, ha még nem ismered. 
  • AFK légió: Az előbb említett Hollywood Hírügynökség készítőjének, Szirami Gergőnek az utazós csatornja. Hihetetlen helyekre visz el bennünket Gergő, Magyarországon talán az első utazós csatorna, nem is akármilyen! Nagyon profi, és érdekes videókat találunk a csatornán.
  • Klaudia's Channel: Klau már nem annyira népszerű, mint a fent említett videósok, mindössze 25 043 feliratkozója van, de ennek ellenére hihetetlen a csaj. Magyar nyelvű videóin keresztül bemutatja, hogy milyen az élet Amerikában (tudniillik ő egy magyar lány, aki a Tengerentúli életet élvezi) jelenleg terhes, úgyhogy ebbő a témából is akad videó bőven. Ennél a csatornánál nem a minőség/népszerűség van előtérbe helyezve, hanem az őszinteség. És szerintem ez az, ami igazán számít.

Természetesen vannak még videósok akiket nézek, de ők a legnagyobb kedvenceim, akiknek    minden videóját szívesen nézem.

 

SOROZATOK: Másik kedvenc időölő tevékenységem a sorzatnézés. Sajnálatos módon elég függő tudok lenni, ha egy jó sorozatról van szó. Igazából ezt nem úgy kell érteni, hogy nem bírok ki egy napot sem úgy, hogy ne néznék meg egy részt, inkább úgy, hogy ha megnézek egy részt (akár 20 perces, akár 40 perces) muszáj újabbakat és újabbakat elindítanom. Épp ezért szokott számomra nagy problémát okozni, mikor bérem a sorozatot ott ahol tart, főleg mikor éppp szünet van...

The 100: Kezdjük a The 100 nevezetű sorozattal, ami jelenleg még csak a 3. évadnál tart. Ez a sorozat egy posztapokaliptikus, űrben játszódó dráma. A történet lényege, hogy egy atomrobbanás következtében a föld lakhatatlanná válik, ezért az emberiség megmaradt csekély része az űrbe kényszerül menekülni, egy 'the Ark' (Bárka) nevű űrállomásra. Azonban az Arkon meghibásodik valami, ennek következtében egyre fogy az emberek levegője. 100, 18 éven aluli rabot küldenek le a Földre, hogy megnézzék, az lakható -e. Én minden sorozatot feliratosan nézek, de ha jól tudom, ez a sorozat egyenlőre még nincsen szinkronizálva.

Once Upon a Time: Magyarul Egyszer volt, hol nem volt. Ez a "misztikus/fantasy dráma" kategóriába sorolható sorozat jelenleg az 5. évad utáni szünetnél tart, de hamarosan jön a 6. évad. Szerencsére én még nem értem be az élő adást, így nem fenyeget a várakozás veszélye. A sorozat dióhéjban arról szól, hogy Emma Swan (a főszereplő) 20. születésnapját ünnepli, mikor csecsemő korában adoptált fia, Henry megjelenik nála, és elhurcolja őt egy Storybrooke nevezetű kisvárosba. A fiú állítása szerint a városban élő karakterek mind-mind meseszereplők (mint Hófehérke, Hamupipőke stb.) akiket a Gonosz Királynő száműzött ide. Henry azt mondja Emmának, hogy ő a megmentő, Snowwhite és Prince Charming gyermeke, és ő mindenki reménysége. Engem azért fogott meg igazán a történet, mert megmuatja minden egyes gyerekkorunkból emlékezetes meseszereplő háttértörténetét a kezdetktől fogva. Megérthetjük, hogy Demóna, A Gonosz Királynő, esetleg Ursula miért is váltak gonosztevőkké. Hisz senki sem születik gonosznak.....

F.R.I.E.N.D.S.: Ez a sorozat egy viszonylag régi sitcom (szituációs komédia) Már lassan 10 éve, hogy a 10. évad utolsó részével lezárult a sorozat. Ennek ellenére hihetetlen vicces, és átérezhető. A történet 6 barátról szól, akik életük nagy részét egy Central Perk nevű kávézóban élik. Az ő életükről szól a sztori, én minden résznél a hasamat fogtam a nevetéstől. Ez az egyetlen sorozat amit magyar szinkronal néztem, de csak mert angolul nem találtam meg az oldalon, ahol nézem. Mellesleg, a magyar címe Jóbarátok, lehet, hogy így ismerősebben cseng.

The Big Bang Theory: Egy újabb sitcom, kicsit más alapsztorival. A főszereplő 4 geek srác életébe becsöppen egy bombázó lány, mikor a velük szemben levő lakásba költözik. Az ő életüket mutatja be a sorozat, garantált a nevetés :)                                                               Magyarországon is elég sikeres, Agymenők címen ismerhetitek. A sorozat a 9. évadánál tart, jelenleg tűkön ülve várom a folytatást. Ha ti jobban szeretitek szinkronosan nézni a sorozatokat, megtehetitek, végig van szinkronizálva.  

Brookly 99: Úgy tűnik, így a végére jutottak a sitcomok. Jelenleg a 4. évad kezdetét várom, szinkronosan pedig egyenlőre a 2. évad végéig tekinthetitek meg ezt a sorozatot. A történet egy rendőrkapitányságon játszódik, egy kissé könnyelmű, de annál ügyesebb nyomozóval a főszerepben. A történet nem elsősorban a bűntények megodására fókuszál, hanem a főszereplők életére, de természetesen a bűnözők elkapása is szerepet játszik a sorozatban.

 

 

 

-----az adatlap szerkesztés alatt áll-----

                                


                                                                                                                                  

Kedvenc sztárok

1 Avicii
2 Calvin Harris
3 Bruno Mars
4 Olly Murs
5 Selena Gomez
további kedvencek

Barátok

Fozi Dodi
Fozi Dodi

ForthePolarbears

Lucyan
Lucyan

Limited Edition

haver
haver

új tag

Üzenőfal

stengerkitti Köszönöm szépen :3 Aranyos vagy :D (egyébként írok is bár eddig még egy regényt sem sikerült befejeznem :D )

2016.11.09. 17:05

stengerkitti Szia! :) szavaztam, mert szép össze szedett a profilod + én is szeretem a meséket és a The Big Bang Theoryt ^^

2016.11.08. 16:04

Szia. Szavaztam! Nagyon jó a profilod! :D

2015.11.15. 16:04

molnarviki16 Szia szavaztam imádom a profilod rengeteg a közös kedvenc

2015.07.25. 13:01

poppy19 Szavaztam,mert vannak közös kedvenceink és eszméletlenül szép a profilod

2015.07.21. 10:10