Starity

Karolina0118 profilja

Karolina0118 white  
  • Csatlakozott
  • 2013. október 23.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • január 18.
  • Lakhely
  • Budapest XV. kerület, Budapest
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Szexi országok, tinéndzser félistenek, nyúló kuytával szórakozó fiúk, világmentő szuperhősök, badass és akár még nem-badass hercegnők, göndör detektívek és orvosaik bámulása egész nap
  • Zenei stílusom
  • Selena Gomez, Imagine Dragons, Sia, Paramore
  • Imádom
  • A repülést *villogtatja a szárnyait*
  • Utálom
  • Az utálat tág körű fogalom, főleg nekem, kinek lassacskán már hobbija a gyűlölködés
  • Weblapom
  • - nem publikus -

Repülni egyszerű, de a zuhanás könnyebb.

Karolina0118
Utoljára aktív: 2015.12.08. 15:03Státusz módosítva: 2015.08.03. 12:12

Bemutatkozás

In those days, there wasn't hope, there wasn't anything, but I had my little girlish fate and the road in front of me which brought me back to life.

Üdv, kedves idegen!

Egy tizenéves lány vagyok, kinek minden álma, hogy körbeutazza a világot. Rajzos, megszállott Once Upon a Time, BBC Sherlock, Marvel és Hetalia rajongó, és egy hatalmas Selenator vagyok. Olvasni is nagyon szeretek, sok körben tudok olvasni, de top kedvenc mindig is a Rick Riordan amerikai írótól a Percy Jackson és az Olimposziak című könyvsorozat.

Kezdő blogoló vagyok, fanfictionokat írok (nem  gondoni1D-re vagy JB-re). Ha érdekel, katt: http://nagymacska-novella.blogspot.hu

 SELENA GOMEZ 

"Az vagy, akikkel körbeveszed magad. Klisének hangzik, de így van."

Ő egy csodálatos, tehetséges lány, kit megáldottak egy gyönyörű arccal, tökéletes hanggal és egy jó nagy adag stabil magabiztossággal. Remek énekesnő és színésznő, kedvessége és szeretete határtalan, egyszerűen imádnivaló. Még gyerek voltam, mikor először megláttam őt a Disney Channel-en, egy igen pimasz és lusta varázslóként. Egyből beleszerettem a sorozatba, ám csak később néztem utána Selenának. Azóta ő a példaképem, úgy tekintek fel rá, mint ahogyan kevés emberre, mindig támogatom őt és büszke vagyok rá. Leírhatatlan, mennyire kötődök hozzá.

 

 DISNEY | DREAMWORKS | PIXAR 

"Ha meg tudod álmodni, meg tudod valósítani."

Nincs, aki ne ismerné ezeket a meséket, és szerintem olyan emberből sem akad sok, kik nem szeretnék legalább egy történetüket. Én nem tudok ezekhez elég nagy lenni, nem tudom egyiket sem nem eléggé szeretni, egyszerűen... Jesszus, hihetetlenül imádom őket! A régieket, az újakat és úgy nagyjából mindent, amit kiadnak kezeik közül, mert egyszerűen fantasztikusak és imádnivalóak...


 MARVEL 

"A szabadság az élet nagy hazugsága. Hogyha ezt elfogadják, teljes szívükkel békére lelnek."

Itt a The Avengers, magyarul A bosszúállók című filmre gondolok. Szerintem senkinek sem kell bemutatni őket, de azért én mégis megteszem: Steve Rogers/Amerika Kapitány; Tony Stark/Vasember; Thor; Bruce Banner/Hulk; Natasa Romanoff/Fekete Özvegy; Clint Barton/Sólyomszem és az igen szexi ellenségük, Loki. Ha a világ a pusztulás szélén állna (itt nem a természeti katasztrófákra gondolok) ők jönnének, és azt szeretném, hogy ők mentsenek meg. Más nem menthet meg, csak ők.

 

 HETALIA 

"Azt mondják, az olasz tankok 2000 km-t tettek meg a harcmezőn 1 hét alatt. Ám mikor meglátták az angolokat 1 nap alatt tettek meg 2000 km-t visszafelé."

Eredetileg manga, Himaruya Hidekaz ceruzájából, de anime is készült belőle. Az országok emberi alakot öltenek és eljátszák a történelmet. Idióták. Mind idióta. De lehet, hogy ezzel akarta kimutatni drágaságos Hima papa, hogy sok az idióta ezen az apró bolygón. Na szóval, van benne vagy ötven ország, ebből csak tíz lány van (többekközt Magyarország). Ez annyit jelent, hogy sok jó pasi. Főszereplőnek vélhetők a Tengelyhatalmak és a Szövetségesek, azaz Olaszország, Németország, Japán, Amerika, Anglia, Kína, Franciaország, Oroszország.  Ez az egyik legfontosabb éltetőm, ha nem lenne Hetalia, már rég halott lennék.

 

 ONCE UPON A TIME 

"Tudja, mi a gond ezzel a világgal? Akinek problémája van, az a csodát várja, de közben senki nem hisz a csodákban."

A sorozat, mely levetíti a gyermekkoromat keményebb verzióban. Teljesen megfogott a története, a karakterei és legfőképpen a mondanivalója. Emlékszem, sokáig szemeztem a sorozattal, hogy belekezdjek e vagy inkább ne, de végül megnéztem, és életem egyik legjobb döntése volt. Különösebben tetszett nekem (de szerintem másnak is) a családfa. Mindig újabb és újabb dolog derül ki ezzel kapcsolatban, hogy ki kinek a gyereke, meg a keresztannyjának az unokájának a mostohaapja kutyája. Szóval fordulatos, és hát mindenki menőbb, mint az eredeti meséjében, ami plusz pontot érdemel.


 PERCY JACKSON ÉS AZ OLIMPOSZIAK 

"A világvége az autóm motorháztetején landoló pegazussal kezdődött."

Rick Riordan remekműve, ahol a görög mitológia 21. században is továbbra nagyszerűen él és virágzik. Percy Jackson, a főszereplő csupán 12 éves, de a legnagyobb hős. Az öt könyv nyomonköveti kalandjait, humorosan, mégis tele van érzelemmel (és itt nem pont a szerelemre célzok). Ez a kedvenc könyvem, egyszerűen nem lehet letenni, annyira magával tud ragadni. Ráadásul már alig várom, hogy a folytatása is kijöjjön magyarul, ami már egy másik sorozat, de ezekre a könyvekre épül.

 

 BBC SHERLOCK 

"Lehet, hogy az angyalok oldalán állok, de egy percig se hidd, hogy közéjük is tartozom."

Na igen. A legeslegjobb Sherlock Holmes átdolgozás, amit valaha láttam. Ettől a sorozattól kezdve kedvenc színészeim közé tartozik Benedic Cumberbatch és Martin Freeman.  Amúgy nem nagyon szeret(t)em alapból Sherlock Holmes történeteket, mert annyi meg annyi átdolgozás van belőle, ráadásul mind ugyanarról szól. Valamiért ez a sorozat mégis megfogott, mert olyan színt vitt Holmes-univerzum világába, ami elragadó és varázslatos. 

 

 KALANDRA FEL! 

"Tesó, az hogy gáz vagy, csak az első lépés, hogy jó legyél valamiben!"

Mindenki azt mondja rá, hogy gyerekes, meghogy nagy összekuszált baromság. Szerintem legjobb jelzője az, hogy az aranyos rózsaszín hab alatt valami szörnyűséges, morbid mese rejtőzik mélyen eltemetve. Természetesen az utóbbi csak később kezd el kibontakozni, addig szépen meglapult a cukormáz alatt, és hallgatta, ahogyan mindenki hülyének nevezi őt. A történet borzasztó egyszerű: a távoli jövőben egy érdekes, kicsavart világban Finn, az utolsó ember és a varázslatos, intelligens kutyája hősködik. Eleinte leginkább csak hercegnőket mentenek, ám egyre jobban tágul ez a kör és már azt se tudják, ki kicsoda és kiben lehet megbízni (itt gondolok egy szép nagy spoilerre).

Ők voltak a fő kedvenceim, az éltetőim, de rajtuk kívül még sok mást is szeretek.

Nagy köszönet, hogy ellátogattál szerény adatlapomra!