Starity

Skleita profilja

Skleita white  
  • Csatlakozott
  • 2013. október 27.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • november 16.
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

profil szerkesztése..... pipa

Skleita
Utoljára aktív: 2013.11.25. 18:06Státusz módosítva: 2013.11.20. 15:03

Bemutatkozás


Hello guys!

Egy  csaj profiljára tévedtél kedves ismeretlen. Egy xx-éves lány vagyok egy kis városban boldogítom a népet páréve már koptatom az iskola padot. Visszahúzódó lánynak tartom magam. Nem vagyok beképzelt se segítőkész kb olyan átlag csopotba vagyok benne. Hatalmas Demi Lovato fan vagyok ha nemtetszik ott a visszalépés gomb lépj vissza de ne gyere nekem leszidni a kedvencem. Örülök hogy Lovatic vagyok :D.

My princess♥

Demetria Devonne Lovato. Másnéven ahogy mindenki ismeri Demi Lovato. Úristen azt sem tudom hogy hol kezdjem. A legegyszerűbb ami eszembe jut ahogy mondják a nevét: fantasztikus. 3. példaképem. Fantasztikus lenne vele találkozni. Először a Sony a sztár jelöltben láttam. Majd a Camp Rockban. Nagyszerű énekesnő és ember. Hogy szép hangja van-e? Dehogyis! Mert gyönyörű hangja van. Hogy szép e? Háát szép sem. Gyönyörű. Aki ismeri vagy találkozott már vele az biztos hogy a világ legszerencsésebb embere. Mint például:Wilmer. Thetsége nagy van. Biztos :) Egyedi stílusa is van. :) Szimpátia örökké. :) <3 Színésznő is nagyszerű. Olyan jól ad elő mindent. Sony a bolondos tehetséges lány. Mitchie a komoly tehetséges és gyönyörű lány.

Camp Rock (Rocktábor)

Camp Rock olyan tábor, ahol a tehetséges tinizenészek kibontakozhatnak és tovább növelhetik tudásukat. Mitchie Torres az első nyarát tölti itt, de csak azért, hogy anyjának segítsen a tábor konyhájában. Ezen a nyáron a híres énekes, Shane Gray a legnagyobb szám a táborban. Mitchie persze erről semmit sem tud, de később mégis összebarátkozik a sztárral. Mitchie sikeresen eltitkolja, hogy ki is ő valójában, mert csak így maradhat be a sikeresek és menők között. És itt kezdődnek a bonyodalmak.

tumblr_l9xif1EAWa1qdcy7so1_500.gif

Hercegnő védelmi program

Ebben a kalandvígjátékban a tizenéves Carter Mason, egy gyakorlatias vidéki lány és Rosalinda Marie Montoya Fiore, a képzeletbeli, paradicsomi Costa Luna fiatal hercegkisasszonya Carter szülővárosába, Lake Monroe-ba kerülnek, miután Carter apja, a titkos Nemzetközi Hercegnővédelmi Program (PPP) ügynöke megmenti Rosalindát a szomszédos ország diktátorának puccskísérletétől. A bizonytalan Carter segítségével Rosie látogatóba érkezett iowai unokatestvérnek adhatja ki magát, cserébe Cartert jelöli iskolai királynőnek. Bár Carter és Rosie egymás tökéletes ellentétei, mégis össze kell fogniuk, hogy meghiúsítsák a costa luna-i hatalomátvételi kísérletet, féltékeny osztálytársaik fortélyairól már nem is beszélve.

Tudom, hogy rengetegen álmodoznak egy körülrajongott életről, de ha egyszer megtapasztalod, hogy mit jelent híresnek lenni, rögtön nyugalomra vágysz. Mostanában egyre többször kapom azon magam, hogy csodás vidékekről álmodozom, ahol egyes-egyedül vagyok. -Demi Lovato.

Nálam is vannak ám szabályok.

Ne lopd a képeim szövegem, 

Ne jelölj azért mert ismerősökez akarsz.

Ne szavazz azért hogy visszamennyen.

 

Köszönöm hogy nem voltál lusta és végig olvastad a kis profilomat.

Jelölj ha van bennünk közös. Köszönöm.

 

LoveMyProfile.com - Profile Counters



 

Kedvenc sztárok

1 Demi Lovato
2 Selena Gomez
3 Justin Bieber
4 Bozsek Márk
5 Jade Thirlwall
további kedvencek

Üzenőfal

alexaa01 Szia szavaztam!

2013.12.01. 12:12

Majomka03 Szavaztam ;)

2013.11.17. 08:08

Kristen18 Ööö..köszi!

2013.11.15. 17:05

Kristen18 Szia! Szavaztam,szimpatikus vagy,és tetszik a profilod! :)

2013.11.15. 17:05

cissssss Szia!! Szavaztam mert nagyon jó a profilod és barátnak jelöltelek:D

2013.11.15. 17:05