Starity

withintemptationfan profilja

withintemptationfan  
  • Csatlakozott
  • 2014. április 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

withintemptationfan még nem állította be a státuszát

withintemptationfan
Utoljára aktív: 2014.06.15. 11:11Státusz módosítva: Ma, 05:13

Mi újság nála?

2014.06.15. 10:10withintemptationfan és starfun mostantól barátok

2014.04.24. 19:07withintemptationfan és patko-petra mostantól barátok

2014.04.21. 22:10withintemptationfan és kicsikoki mostantól barátok

2014.04.20. 11:11withintemptationfan és TarjaNightwish mostantól barátok

2014.04.19. 14:02withintemptationfan és mostantól barátok

Bemutatkozás


                                                   Kedves mindenki!

 

Hát, a bemutatkozás mindig a kedvenc részem, de nem az erősségem. Hol is kezdjem: Zsófinak hívnak, 14 éves  vagyok.

Eredetileg nem akartam regisztrálni erre az oldalra de így tudok a kedvenceimről véleményt írni, könnyebben nyomon tudom őket követni... ennyi haszna mégiscsak van ennek az oldalnak. Nem nagyon vagyok otthon a "mai" sztárok világában, sőt nem is nagyon akarok. De (sajnos) innen-onnan hallok dolgokat, Justin Bieber így, Selena Gomez úgy, Miley Cyrus stílust váltott... (ne akarjátok tudni milyen ha kollégiumban egy Justin Bieber fan szobatársatok van!) az egy gond hogy lesz@rom. Elvagyok én a kedvenceimnél.

 

 

Top 10 előadó:

1. Within Temptation 2. Tarja Turunen 3. Epica 4. Green day 5. Paramore 6. Nightwish (Csak is Tarjás korszak) 7. Lacuna coil 8.  Evanescence (Amy Lee miatt) 9. Kelly Clarkson 10. Nickelback


Íme a legnagyobb kedvencem... a top 10 listában első helyet kapta a Within Temptation. Egy icipicit rajongok értük...  <3

Nincs mit mondanom. egy banda egy 3 gyerekes anyukával és dívával az élén akik vagy 5 arcukat minimum megmutatták. kedvencek: Shot in the dark, Faster, Angels, All i need, Stairway to the skies, stand my ground, the howling, memories, Lost, Say My name, Ice Queen, Jillian (I'd give my heart), Bittersweet, Behind Blue eyes, Somewhere, Frozen, Forgiven, Paradise, Our Farewell, Let us Burn, Sinead


A legnygyobb példaképem, aki a 2. helyen végzett: Tarja Turunen.

Na róla érdekes véleményen voltam korábban... csúnyán kitették a NW-ból de az már rég volt, és ő ahelyett hogy tovább sajnáltatta magát talpraállt és ma egy igazi csillag lett. És nem a szép pofijáért, nem a nevéért hanem azért szeretjük amit letett az asztalra. És az elég sok minden. Ráadásul gyönyörű nő, nem is egy agyonplasztikázott kis nemmondommicsoda hanem egy kemény, olykor rideg de nagyon szép, utánozhatatlan kisugárzással. A kedvenc számaim tőle: I walk alone, Damned and Divine, Falling Awake, 500 letters, the crying moon.


Hát itt a képpel azért voltam bajban mert sok képen Simone van a középpontban és én most az egész bandát akartam berakni:))

Na: Operametál. Szuper, indulhat a buli. először is, Cry for the moon. Lágyan elkezdődik, gyönyörű, Simone egy igazi díva, áll a színpadon, minden gyönyörű... és akkor hirtelen bepörög az egész, Simons úgy tudja rázni a fejét hogy elszédülök, és elgondolkozom rajta hogy valóban lehet-e rájukmondani hogy nem elképesztő amit leművelnek. És nem akarom kiemelni az énekesnőt (jó talán mégis) de ez sajnos nem fog menni mert külön imádom. És ki mondta hogy ez a két stílus nem fér meg együtt? Egy olyan aki sosem hallott még operametált? Hallgasson epicát! Kedvenceim: solitary ground, Tides of time, Cry for the moon, Feint, Never enough, Blank infinity


Naa, Evanescence!!!  <3 <3 <3

Abbnormálisan rajongok értük. De a lényeg: Amy Lee, akinek a neve egyenlő az Evans-el. Na jó, persze egy zenekar, tehát ez gonosz kijelentés de nélküle nem lenne ilyen ismert az együttes. Ezen nincs mit magyarázni, aki ismeri őket tudja hogy miért szeretem annyira. kedvenc számok: Good enough, Bring me to life, Everybody's fool, What you want, Missing, Hello, My immortal, Secret door, My Last breath, Taking Over Me, Like You, Tourniquet... és úgy nagyjából az összes amit ismerek.

 

 

És +1 Avril Lavigne. És PInk. és a Sirenia. és Linkin Park...

Színészeknél nálam abszolút áramszünet... nem sokat ismerek, a legismertebbeket se nagyon. Ja, és ami még nálam nagy képszakadás hogy szinte csak külföldi előadókat ismerek leszámítva persze a régi magyar "klasszikusokat" és mivel zongorázni tanulok pár komolyzenész nem maradhat le a listáról a nemzetközi mezőnyből... de őket biztos kevesen ismerik. pl Szokolay Ádám, Gyöngyösi Ivett...

magyar kedvenceim: Republic, Made in Hungaria (a filmben az összes zenét imádom), Edda, romantikus erőszak, Kocsis Tibor, Anit Fitness Club, Children of Distance (+Patty) de ezeket csak ritkábban hallgatom.

Zenei stílus: rock, szimfónikus metál, opera metál, heavy metal, death metal... tehát gyakorlatilag bármi csak a metál szó benne legyen- és az üvöltéstől sem riadok vissza csak azt nem szeretem amikor valaki félmeztelenül végigordít egy számot na az nekem sok de ha épp olyan kedvem van örömmel hallgatom.


Na akkor kicsit magamról: Elég depizős fajta vagyok de igazából olyan mintha két különböző ember lennék: amikor sok ember közt vagyok vagy valakivel a zenéről beszélek, szóba jöhet a zúzósabb zene, teljesen vidám vagyok, pörgök, igazi szabad rockernek érzem magam. Amikor viszont "depis" időszakomba vagyok (kb a fél nap vagy ha úgy vannak a dolgok az egész) ilyenkor bezárkózom, elgondolkodom a sz@r dolgokon amik mellett amúgy elmegyek és ilyenkor a könnyhullatós zenéket hallgatom.

Szeretek fejeseket ugrani, új dolgokat kipróbálni, mert ha ezeket nem tenném az életem nem lenne ott ahol most tart. Így vagyok a szenvedélyemmel, a zenével is. Az egyik dolog ami ezt ilyen fontossá tette számomra az hogy lassan 10 éve tanulok zongorázni, és nagy álmom ezzel minél több emberrel megszerettetni mindenféle zenét és zeneszerző akarok lenni, úgy hogy saját (nem feltétlen könnyűzenei) stílust alakítok ki és olyat adni a világnak amit még nem hallott. Sajnos még csak próbálkozom. De egyszer még hallani fogtok rólam :)) egyébként sok ember amikor először elbeszélget velem megkérdőjelezei a mentális egészségemet... hát, kicsit néha bolond tudok lenni, vagy túl kemény véleményem van. De nem szeretek a  tömegek után menni, és ha egy divatzenét mindenki állandóan hallgat meg az a fő beszédtéma én biztos hogy egy 5 éves fáziskéséssel fogom megismerni. Néha icipicit le vagyok maradva de én nem a kiadási éveket nézem hanem hogy mi a lényeg. Ettől függetlenül nyitottnak érzem magam és vannak újabb kedvenc számaim pl angel of darkness. Csak azt akartam ezzel mondani hogy nem szeretem JB-t, se Demi Lovatot-t, és még Rihanna nyafogása se tud meghallgatni mert ezek az emberek rossz célokra használják a zenét és én ezt kifejezetten utálom. Na meg az amit közvetítenek a rajongóiknak szörnyű. Én azt nem merném sztárnak nevezni aki miatt vagdossák magukat a rajongók. Mert hagyja, sőt, nem tesz semmit, szinte röhögve nézi. Szörnyű hogy kikkel van tele a média. Na mindegy, az élet szép, hagyjuk is az ilyen mindennapokat bemocskoló kis senkiházikat:) 

Na, akkor gyorsan essünk túl a filmeken:

Nem vagyok egy nagy filmőrült, sőt mozianalfabéta vagyok. Akkor erről annyit hogy nagy anime-fan vagyok de nem sok időm van így azokkal is le vagyok maradva. Kedvenceim: Ef a tale of memories, Guilty Crown, Nodame Cantebile, Kaleido star, Sailor moon, Bleach.

Hát, kb asszem ennyit rólam. Kösz hogy benéztetek, remélem tetszik a profilom, jelölj, ha szimpatikusnak találsz vagy ha van valami közös az ízlésünkben.

Kedvenc sztárok

1 Sharon Den Adel
2 Amy Lee
3 Tarja Turunen
4 Cristina Scabbia
5 Simone Simons
további kedvencek

Randomképek

anime angels piano.jpg

Barátok

TarjaNightwish
TarjaNightwish

Bruja de Oz

patko-petra
patko-petra

visszatérő vendég

kicsikoki
kicsikoki

dragon

starfun
starfun

új tag

Üzenőfal

VThea Remek profil én is nagyon szeretem az általad említett zenéket, ment a szavazat :)

2015.01.10. 16:04