Starity

AvrilSmile profilja

AvrilSmile yellow yellow white white  
  • Csatlakozott
  • 2014. május 17.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1999. november 30.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, olvasás, sorozat és filmnézés, éneklés, írás, blogolás,
  • Zenei stílusom
  • rock, pop, R&B, punk
  • Imádom
  • Nyugalom, templom hangulata, fitness, szarkazmus, cinizmus, irónia, Mark Harmon, Dancsó Peti, farmer pulcsival, MyHappyEnding
  • Utálom
  • felkelés reggelente, beképzelt sportolók (lányok, fiúk egyaránt), sort toppal, fürdőruhaszezon, csók a filmek végén, örökös happy-endek amik nélkülöznek bármiféle realitást
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

"I have died everyday waiting for you"

AvrilSmile
Utoljára aktív: 2017.05.20. 14:02Státusz módosítva: 2015.03.02. 18:06

Bemutatkozás

A kezdetek kezdete előtt

Erről az időről sem jelenlegi családom, sem én nem tudunk biztos információkkal szolgálni, de bizonyos források szerint...

.... Egyszer volt, hol nem volt, réges-régen, az 1150-es évek környékén, a mai Ausztrália területén élt egy igen sikeres csillagjós, asztrológus nő. Bár szinte természet felettien kitűnő színészi és előadóművészi tehetség rejtőzött benne, ezeket sosem volt alkalma kibontakoztatni. Mindig nagyon igyekezett, de sosem tudta megakadályozni, hogy hibákat kövessen el, így  halálos ágyán egy sugallat által fontos feladatot kapott: az első adandó alkalommal helyrehozni, amit elrontott, és végre megtanulni hallgatni a belső hangjára.


A kezdetek kezdetén

Egy borús, augusztusi napon - melyről csak a hölgy további életőből következtethetem, hogy borús volt, a helyzet reálisságát tekintve pedig valósznűleg forróság uralkodott az országon - Magyarország megélhette a pillanatot, mikor világra jött egy lány (a sok közül), aki a Virág nevet kapta. Ezzel kezdődött el egy új élettörténet.

Talán jobban járt volna, ha inkább egy hóeséstől fehér decemberi vagy januári reggelen látott volna napvilágot. De talán nem. Lehet, hogy neki ez lett elrendelve. Meglehet, hogy nagy feladat vár rá.


Korai évek

A kis Virág éveken át húzta meg magát anyukája szoknyája mellett, óvodás éveit csak hat évesen kezdte meg, így társaságban eleinte elég szégyenlős, félős volt, nehezen barátkozott. Ennek ellenére év közben nagyszerű barátokra tett szert, egy fiúra, és egy lányra, velük töltötte minden percét az óvoda falai között. Ekkor érte első csalódása életében, mikor az előbb említett személyt elvesztette, a fiú és családja vidékre költöztek. De nem tűnt el örökre, visszaköszönt az iskolában, bár ő és Virág nem ápolták tovább baráti kapcsolatukat.


Élet az iskolában (Part 1)

Az idő csak telt, és telt, barátok, szerelmek jöttek és mentek, csak egy maradt éveken át, a legfontosabb, a leg... a legigazibb. Kár, hogy ez sem tarthatott örökké. A nem kiköpött szépség, és népszerűtlen Virág visszavonult a csalódások elől szobája magányába, és különböző módszerekkel próbálta felkelteni érdeklődését bármi iránt, ami elterelhette figyelmét, és kicsit más világba repíthetné. Egy részt megtalálta a gyógyírt, amit keresett, rendszerint szívesen ütötte el (akkoriban még) temérdek szabadidejét könyvekkel, ebben látta a kikapcsolódást, a szórakozást és a vigaszt egyaránt. Lassan, évek alatt kúszott be életébe másik nyugodalma: A ZENE. És azóta rabja a hangoknak. Ez jelenti életét, és vesztét egyaránt, ugyanis kevés dolog között ez vált ki belőle igazi és őszinte érzéseket. És észre se vette, a napja, az élete szerves részévé vált.


Élet az iskolában (Part 2)

Virág az észtendők alatt felnőtt. És bár mindig arról álmodozott, hogy milyen nagyszerű lesz nyolcadikosnak - végzősnek - lenni, ismét csalódás érte. Újabb és újabb kihívásként tekintett minden egyes napra, mikor a terembe belépve hatalmas sóhajjal nekikezdett napi színdarabjának. Mindenki azt hitte boldog. Hogy boldog, nyomi környezetében, az osztály jelentéktelen rétegében, az olvasással eltölött időben, és az iskolapadban tanulás közben. És bár ezek alapján mindenki azt hitte, tudja ki ő, Virág óvatos mosolyra húzta a száját, mikor magában ezt gondolta: Senki sem ismer engem. És igaza is volt. Minden, amit epedve várt eladdig, utolsó évében csúfondárosan szertefoszlott, a végzős tekintélytől kezdve a kibékülésekig, nem is beszélve a keringőről. De mit is várt? C'est la vie. Itt volt az ideje, hogy bár kicsit késve, de megtanulja ezt a hatalmas igazságot. A legbölcsebbek is ezt tanítják.

Folyamatosan dolgozott érte, hogy őszintén boldog lehessen, mindent kipróbált, hogy enyhítse a fájdalmat, amit egy ember okozott neki. Megnyugvását két dologban lelte meg: az írásban és a zenében. Regényt, blogot és dalszövegeket ír, énekel. Legnagyobb álma, hogy könyve megjelenjen, és egy nap igazi, hivatásos énekesnő lehessen.


Epilógus

Köszönöm, hogy ezt mind elmondhattam. Igen, ha nagyon röviden, és tömören akarnám megfogalmazni az életemet, akkor ez így nézne ki. Persze jó dolgok is történtek velem... végül is, nem kéne ennyit panaszkodnom. Vannak szüleim, egy nővérem és egy húgom, akiket imádok, olyan tanulmányi eredményem van, amivel bármilyen gimibe és egyetemre felvesznek, és megmaradt az a szabadságom, amit a szoros környezetemen senki sem tudott megőrizni magának, az pedig a titokzatosság.

Nos, lehet, hogy ezt a túl hosszúra és érzelgősre - #hüpp-hüpp - nyúlt bemutatkozást nem értékeltétek kellően, így a "normál" huszonegyedik századi ember igényeinek megfelelően összeszedem röviden, tömören, kevésbé fennkölt hanghordozással azt, amit érdemes tudni rólam. :)


All About Me

Születési idő: 2000. augusztus 11.

Magasság: 165 cm

Súly: 40 kg

Haj: barna

Szem: sötétkék

Csillagjegy: oroszlán


My Favorite....

Szín: zöld, fehér

Étel: csokis muffin, sajtos buggett

Ital: cappucino, tea, kóla, víz

Könyv: Azt hiszem ez maradhat az én magánügyem...

Író: Jane Austen

Film: Lost in Austen, Holiday, Büszkeség és balítélet, Értelem és érzelem

Musical: Az operaház fantomja, Nyomorultak, Mamma Mia

Filmszínész/színésznő: Colin Firth, Alan Rickman, Sean Connery

Sorozat: NCIS

Sorozatszínész/színésznő: Mark Harmon

Előadó: Avril Lavigne, Taylor Swift, Beyoncé.... (lásd: Kedvenceim menüpont)

Együttes: Red Hot Chili Peppers, Green Day, Anti Fitness Club, Paramore.... (lásd: Kedvenceim menüpont)

Szám (zene): Avril Lavigne - My Happy Ending

Feldolgozó énekes/énekesnő: Tiffany Alvord, Megan Nicole, Madilyn Bailey, Alex G

Feldolgozás: Sia, Chandelier cover by Madilyn Bailey

 


Rules

- Ha bejelölsz, talán írd meg miért (lehetőleg privát üzenetben, és nem az üzenőfalra), én meg talán visszajelöllek.

- Ha privát üzenetet írsz, amint látom, visszajelzek (mármint, ha a leveled külalakja - helyesírás - és TARTALMA megállja a helyét az én értékrendem szerint), kivéve, ha körlevelet küldesz, mert akkor nem csa knem írok vissza, de hipp-hopp le is tiltalak.

- Csak akkor üzenj nekem, ha tényleg van mondanivalód, és értelmesen beszélgetnél, ha a kedvenceimet, kommenteimet, véleményemet kritizálnád, közlöm: én ebben nem vagyok partner, úgyhogy vigyázz, mert könnyen tiltólistára kerülhetsz.

- Az előzőhöz hasonlóan: Ha csak azért jöttél, hogy sértegess, mert negatív kommentet, véleményt közöltem egy kedvencedről, akkor sürgősen felejts el, mert egy, magasról teszek rá, kettő, csak téged minőség, három letiltalak (gondolom, most mindenki meglepődöt...)

- Ha szavazol, írd meg üzenőfalra, de ne várd el, hogy vissza-szavazzak, mert azt csak akkor fogok, ha érdemesnek talállak rá.

- Nem gyűjtögetek ismerősöket és szavazatokat, ergo, ha te csak azért tévedtél szerény személyem profiljára,
 hogy egy kattintással növel a "barátok" mellett látható számot, akkor szintén verj ki a fejedből, mert nem jelöllek vissza, és ha még egyszer bepróbálkozol ezzel az undorító hátsó szándékkal, le is tiltalak (de szerintem már mindenki tudta, hogy így fejezem be a mondatot...xD)

- Légy szíves és figyelj a helyesírásra, legalább ha velem beszélsz, mert ha azt veszem észre, hogy még az anyanyelveden sem tudsz normélisan írni, nem lesz kedvem velem társalogni. Továbbá kerüld kommunikációnk során az "oki", "naon", "cya" típusú "szavakat", rövidítéseket.

- NE LOPJ! Bár a profilképem nem engem ábrázol, hanem a We Heart It-on találtam rá, a profilom további részeit magam szerkesztettem, nem is beszélve a bemutatkozásról, szóval értékelném, ha ez egyedül az én tulajdonom maradna.


Warning!

- A használt térelválasztó a Kawaii Blog Design-ból való, szóval nézz be ide: http://www.kawaiiblogdesign.blogspot.hu

- A profilképem és avatarom engem ábrázol, tehát légy olyan jó, és ne nyúld le; a hátterem a WeheartIt fiókomból van, oda pedig ne nézz be, mert személyes! xD


Pussz!