Starity

WhollyGrobanite profilja

WhollyGrobanite white white white  
  • Csatlakozott
  • 2014. június 01.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1994. december 31.
  • Foglalkozás
  • dolgozom
  • Kedvenc időtöltéseim
  • ìrás,olvasás,rajzolás,zene
  • Zenei stílusom
  • crossover, pop, klasszikus, musical
  • Imádom
  • Josh Groban, a zene és a sorozatok; Sherlock, Hannibal, Walking Dead, Breakin Bed , Poldark, The White Queen, Jonathan Srange and Mr. Norrell, Penny Dreathful
  • Utálom
  • tömeget, ha nem hagynak békén
  • Kedvenc sztárjaim
  • Josh Groban Benedict Cumberbatch Aneurin Barnard Gerard Butler Hugh Dancy Emmy Rossum Kat Dennings Eleanor Tomlinson Leonardo DiCaprio Johnny Depp Tom Hiddleston Mia Wasikowska Rebecca Hall Heath Ledger Jeremy Brett Mads Mikkelsen Matt Smith Romola Garai Imogen Poots Norman Reedus Andrew Lincoln Ralph Fiennes Kurt Hugo Schneider Max Schneider

I'm nobody! Who are you? Are you nobody, too?

WhollyGrobanite
Utoljára aktív: 2018.09.14. 19:07Státusz módosítva: 2016.09.21. 21:09

Mi újság nála?

2017.03.04. 07:07WhollyGrobanite új cikket írt.

2016.09.21. 22:10WhollyGrobanite új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2015.11.17. 20:08WhollyGrobanite és Berger199 mostantól barátok

2015.09.21. 01:01WhollyGrobanite új kedvence Idina Menzel

2015.09.21. 01:01WhollyGrobanite és Tenebris mostantól barátok

Bemutatkozás


Helló

 Ha már vetted a fáratságot és megnézed a profilom,megérdemled,hogy   tudd,kivel állsz szemben. 

 Magamról:

 A Bak jegyében szűlettem és tesztek alapján az ISFJ lélektantipusba tartozom... Kicsit zárkózott vagyok, valahogy másként szocializálódtam mint kortársaim, igy nem nagyon boldugulok közöttűk.A gátlások azok amikben biztosan nem szűkölködöm. Divatot nem követem élénken. Abban hiszek hogy mindenki úgy öltözik ahogy akar és tud. Senkinek nincs joga ezalapján itélkezni bárki felett. Nehéz megnevetetni, nem tudom miért, de sokminden amin más nevet az rajtam nem fog... igy nagyon örűlök ha találok valakit akivel egyűtt tudok nevetni :) 

Nincsenek barátaim. Az emberekkel nem igen tudom hogyan állok... inkább a távolságtartást választom, részben önvédelemből , részben mert eddig nem kaptam a környezetemtől olyan jelzéseket, miszerint bárkit érdekelnék... Az a jellemző rám, hogy olyanokkal szimpatizálok, érzek kötödést , akik nem a közelemben léteznek , legtöbbjűket egy tenger választja el tőlem vagy éppenséggel századokkal ezelőtt éltek, egy iró jól megirt agyszűleményei... Folyton keresem a helyem, amennyire van hozzá bátorságom... néhány rajongói körben, meg is találom azt a "társaságot" amit elviselek, ami elvisel ...Többnyire olyan kedvenceket választok akiknek nincs nagy népszerűsége másoknál, igy a rajongásban is van hogy egyedűl maradok...

Én is egy olyan lány vagyok, aki 16 évesen irónak érezte magát és hagyta hogy a fantáziája történetekben elevenedjen meg ... mára már nem hiszem,hogy irónak szűlettem. De olykor tollat ( klaviatúrát ) fogok és megpróbálom leirni ami bennem van... Szeretek forditani, főként dalszövegeket.

Imádom a zenét. Nem csak a ma divatos műfajokat ! Ugy gondolom, a zene az egyik legőszintébb önkifejezési mód, ami másokat is öszinteségre késztet. Ha zenét hallgatok ( főleg egy bizonyos személy zenéjét ) akkor érzem,hogy bennem is vannak még érzelmek és az évek során nem tűntek el , csak megváltoztak... Nehéz fesztelenűl felválallnom önmagam, olykor még magam előtt is ... de a zene segit abban,hogy megéljem azt aki vagyok.Imádom a skót,ir,kelta és skandináv folk elemeket felhasználó zenéket...

A másik nagy szerelmem az olvasás. Mindig kell egy könyv, amivel elmenekűlhetek a jelenből, kűlönben azthiszem, megörűlnék. Annyit olvasok amennyit csak lehet. Sok kedvencem is van ... Szeretem a klasszikus irodalmat, de mostanában már nyitotabb vagyok másra is .

Filmek:

Nincs igazán műfaj kikötésem. Csak igényes legyen a mű és ne érezzem teljesen időpocsékolásnak hogy szántam rá 2 órát. Nagyon sok kedvenc filmem van ... Mostanában a sorozatokra is ráálltam és lett is néhány amit nagyon megszerttem és igyekszem is követni ...

Kedvenceim :  

Sherlock,

The White Queen

Hannibal,

Walking Dead,

Breakin Bed ,

Poldark,

Jonathan Srange and Mr. Norrell, 

Penny Dreathful

Fontos : én nem utálok, vagy nézek le senkit azért mert nem azt szereti amit én. Nálam nem indulsz hátránnyal, akkor sem ha Gomez, Grande vagy Bieber fan vagy ... de kérlek, ne akarj megtériteni... és légy oly kedves, vedd elő az eszed ( én hiszem,hogy mindenkinek van ) és csak mert te nem ismered és/vagy nem szereted az én kedvenceimet, illetve valamért engem utálsz, attól még ne ocsárold őket, ne rontsd a hirűket !    

                                       Kedvenceim :                            

Én leginkább egyvalakért vagyok itt a Starity-n és az nem Selena Gomez, vagy Ariana Grande. De úgy gondolom ő sem érdemel kevesebb figyelmet,mint az emlitettek.

Ő pedig Josh Groban.

Josh igazi zenész. Lehet,hogy itthon nem az ő műfaja a legnépszerűbb,de számomra ő egy VALÓDI énekes,aki csak azt adja ami a sajátja és benne van. A hangja paranormális jelenség és természettől fogva ilyen.

Nagyra tartom őt,mert nem csak előadó de dalainak nagy részét ő maga is szerzi és mert karrierje ellenére ő még mindig ember maradt.
A humora elképesztő,imádom a gyerekességét,azt hogy soha sem nő fel és mindig képes valami eszelős dologgal feldobni a rajongók napját XD Senki sincs akin igy tudnék nevetni.

Aneurin Barnard  

Ni a legfrissebb mániám. Először nem tudatosan fedeztem fel ( ahogy pl : Josht sem XD ) láttam őt és már akkor annyira jónak tűnt hogy amikor ismét "összefutottunk" már elkerűlhetetlen volt , hogy utánna ne járjak... Még nem sok filmje van, ezért szerencsémre szinte mindet láttam XD Nagyon várom mit hoz a jövőben mert van olyan tehetséges mint bárki mostanában akit a közönség felkap. III. Richard szerepében engem teljesen megnyert magának :) 

  Benedict Cumberbatch :

Iszonyat jó szinésznek tartom ! Hihetetlen megyőző és van egy bizonyos kisugárzása amivel mindig megnyer magának. És hát persze a hangja meg a szeme XD

  Gerard Butler

Szintén jó szinész. Nagy kedvencem az Operaház fantomja miatt lett, ahol a hangjával és játékával is nagy hatással volt rám.

 

Emmy Rossum

Ő az első számú női kedvencem. Őt szintén az Operaház Fantomjából Christineként ismertem meg. Tehetséges szinésznőnek tartom és hihetetlen énekhangja van ! Kedvelem a stilusát és szerintem nagyon aranyos :)   

Köszönöm,hogy olvastál ! 

Randomképek

1groban1115-M.jpg
i-HbLQ23g-M.jpg
8698b50c76b011e2bf3622000a9f1886_7-M.jpg
JOOOOSH.jpg

Barátok

Tomforever
Tomforever

♥Sherlock♥

N.k
N.k

[tau'ri]

duracell
duracell

mockingjay™

bublefan95
bublefan95

új tag

Cute girl 998
Cute girl 998

suicide blonde

Üzenőfal

menthol Szia! Köszönöm a szavazatot, kedves vagy, visszament ;)

2018.06.10. 16:04

Szia! Köszönöm, visszament!:)

2018.06.09. 21:09

Boldog születésnapot! :D

2015.12.31. 00:12

Lovatics04 boldog karácsonyt:)

2015.12.25. 20:08

duracell Köszönöm szépen, visszament! :) Jaj, még ne köszönd, először írnom kéne neki egy szép kis életrajzot. :blush:

2015.09.20. 16:04