Starity

eszter05 profilja

eszter05 blue white yellow blue  
  • Csatlakozott
  • 2014. június 06.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • oпlγ ћυ₥αп
  • Születési idő
  • 2001. november 02.
  • Imádom
  • The Hunger Gamesღ, Maze Runnerღ, The Fault In Our Starsღ, Pretty Little Liarsღ, Teen Wolfღ, Scream Queensღ, The Big Bang Theoryღ, American Horror Storyღ
  • Kedvenc sztárjaim
  • Jennifer Lawrence Dylan O'Brien Troian Bellisario Holland Roden Shay Mitchell Ashley Benson Shelley Hennig Crystal Reed Lucy Hale Sasha Pieterse Sheaffer Jim Parsons Emma Roberts Shailene Woodley Tyler Hoechlin Josh Hutcherson Evan Peters Taissa Farmiga Bradley Cooper Daniel Sharman Thomas Brodie-Sangster

Imagination is more important than knowledge.

eszter05
Utoljára aktív: 2022.04.15. 21:09Státusz módosítva: 2016.10.01. 12:12

Bemutatkozás


     

 

Welcome dear

Üdvözöllek a profilomon, örülök, hogy idetévedtél. Igyekeztem átdolgozott, jól megfogalmazott bemutatkozást írni. Ha meg szeretnél ismerni vagy már régen beszéltünk, nyugodtan írj privát üzenetet, de az üzenőfalamra is írhatsz.  Ami meg a szavazást illeti, nem vagyok szavazatgyűjtő, de ha látom, hogy valakinek szép, rendezett profilja van vagy hasonló az érdeklődési körünk, akkor szavazok rá. Ha szavazol írd az üzenőfalamra egy kis indoklással, és ha vannak közös kedvenceink, vagy szimpatikusnak tűnsz, akkor vissza is adom.

Something about me

A nevem Eszter, egy gimnazista lány vagyok. Szkeptikus, realista embernek tartom magam. Alapjánan véve kedves vagyok az emberekkel, de néha tudok nagyszájú lenni. Alapjában véve van egy szűk baráti köröm, és nagyon másokkal nem is beszélek, számomra ez így rendben is van. Néha érzékeny is a negatív kritikára. Na meg túlzottan maximalista. Ha érdekel, a kedvenc tantárgyam a matematika. Ezenkívűl még nagyon szeretem a fizikát, a kémiát, a filozófiát és az informatikát.  Élek-halok a természettudományokért, rengetegszer nézek ilyen témában videókat, olvasok cikkeket. Reál beállítottságú vagyok, ezért főként ebben az irányban szeretném felépíteni a jövőmet, de a humán tantárgyakat sem hanyagolom el. Leginkább tudományos témájú könyveket olvasok. Kedvelt műfajaim még a sci-fi, fantasy és kalandkönyvek. Nem szoktam túl sok filmet nézni. Leginkább a sci-fi, fantasy, vígjáték és akciófilmeket szeretem. A kedvenc filmem Az éhezők viadala. A könyvet és a filmet is egyaránt imádom. Talán kicsit jobban szeretem a könyvet, mert részletes és jobban is lehet érteni, mert leírja Katniss gondolatait. Nagyon megfogott a története ennek a trilógiának. 


Jennifer Lawrence   

Jennifer Shrader Lawrence. Ő az én kis bolondos gyönyörűségem! Már 1-2 éve kezdtem el komolyabban rajongani Jenniferért, azóta olvasok róla cikkeket, nézek róla interjúkat. Eleinte még csak egy volt a sok szimpatikus sztár közül, de mostanra a kevdencem lett. Főként a személyisége fogott meg benne. Akkor váltam hatalmas rajongójává, amikor megláttam Az Éhezők Viadalában, ami a kedvenc filmemmé nőtte ki magát. Tehát ebben a filmben annyira megtetszett az alakítása, hogy annyira megkedveltem, hogy nem hazudnék, ha azt mondanám, hogy a kedvenc színésznőm.


 

Dylan O'Brien

A drága Dylan O'Brien! Aww imádom ezt a srácot. Hihetetlen édes. 2015 őszén nekivetettem magam, és megnéztem az Útvesztőt, majd másnap a Tűzpróbát a moziban. Imádtam mindkettőt, a látvány bámulatos, a történet pedig elképesztő volt. Már a trilógiát is elkezdtem olvasni. Színészek közül leginkább Dylan és Thomas Brodie-Sangster maradt meg bennem, a filmben is Thomas és Newt a kedvencem. Dylan nagyszerű színész. Úgy gondoltam miatta elkezdem a Teen Wolf-ot is, és nem bántam meg. A sorozat a kedvenceim közé került, és az ő általa alakított Stiles Stilinksi lett számomra a legkedvesebb szereplő. 


Series

  

 Egy sorozatmániás csaj vagyok. A kedvencem a Pretty Little Liars. Ebben a sorozatban valami nagyon megfogott. Egyik barátnőm ajánlotta a PLL-t. Én meg egy délelőtt megnéztem az első részt, aznap megnéztem még vagy 7 részt. Kedvencem Spencer. Annyira izgalmas ez a sorozat, hogy ha már elkezdem nézni, akkor nem tudok leállni. Második kedvenc sorozatom a Teen Wolf. Egyre jobban megszerettem a szereplőket és a történetet. Tetszik a sorozatban, hogy valamikor nagyon vicces, olykor rémisztő. Kedvenc szereplőm  Stiles, aki vicces, okos, aranyos és segítőkész. A Big Bang Theory is nagy kedvencem lett mostanság, mindig elszórakozok rajta. Az American Horror Story eleinte nem nyerte el a tetszésemet, de az utóbbi időben nagyon megszerettem. Szintén nézem ezeken kívűl: Gossip Girl, The 100, Vampire Diaries, Faking it.


Goodbye

Úgy látszik elérkeztél a profilom végére. Ha most vetted a fáradságot és időt szántál ennek elolvasására, akkor ezt megköszönném. Rossz szembesülni, mikor olyan dolgokat kérdeznek tőlem, amiket leírtam ide. De most már befejeztem a mondandómat. Hát akkor itt a búcsú, remélem tetszett. Viszlát!

 

 

   

Barátok

Alexa2001
Alexa2001

visszatérő vendég

lilluci8
lilluci8

×hungarianPrincess

Lili0822
Lili0822

visszatérő vendég

ariana grande14
ariana grande14

tattooed girl

Domi05
Domi05

Mгş. Ơβгเεŋ

sárababa0904
sárababa0904

Reggäetón Łento

AriG.Fan
AriG.Fan

bãbÿgírł

guys
guys

Cameron Dallas♥

myblanka
myblanka

visszatérő vendég