Starity

Carmen013 profilja

Carmen013 white white  
  • Csatlakozott
  • 2014. szeptember 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2002. június 10.
  • Lakhely
  • Szabolcs-Szatmár-Ber megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Zene hallgatás, Edzés, Sport, Bulizás, Barátokkal lógás, fotózás,
  • Zenei stílusom
  • rock, metál, punk, goth,
  • Imádom
  • művészet, zene,
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Kesha Adam Lambert Lana Del Rey Avril Lavigne Ellie Goulding Demi Lovato Zayn Malik Miley Cyrus Selena Gomez Justin Bieber Lorde John Newman Natalie Horler Rita Ora Walt Disney Szarvas József Jutta Katy Perry Shakira Rihanna Kristen Stewart Ashley Tisdale Robert Pattinson Lady Gaga

"Még a szokatlannak is vannak határai"-Franz Kafka

Carmen013
Utoljára aktív: 2021.01.17. 20:08Státusz módosítva: 2018.05.19. 18:06

Mi újság nála?

2023.05.29. 22:10Carmen013 és Gabe Logan mostantól barátok

2021.01.17. 20:08Carmen013 új kedvence Carole Lombard

2020.12.20. 14:02Carmen013 új kedvence Frank Sinatra

2020.12.20. 14:02Carmen013 új kedvence Gregory Peck

2020.12.20. 14:02Carmen013 új kedvence Rita Hayworth

Bemutatkozás


 

 

original.png
tumblr.jpg
tumblr_m6o4znq96z1rqmdb7.png
tumblr_static_black-hearts-divider.gif

Magamról
 
13 éves vagyok.Mindennap nagyon sok zenét hallgatok úgymond zene függő vagyok. Fél éve folyamatosan edzek,sportolok, és elkezdtem egészségesebben élni.Igaz nem volt egyszerű az elején hiszen én se voltam a legvékonyabb gyerek,de mikor többen is bántottak ez miatt úgydöntöttem itt ennek vége megmutatom milyen erős vagyok és letudok fogyni.Hatalmas akarat erővel és kitartással meg is lett a végeredmény.Ha te is súly problémákkal küzdesz vagy formálni szeretnéd az alakod nyugodtan írj és én szerettel segítek a cél elérésének érdekében. :) Én is azok a szerencsés emberek közé tartozok akiket egy tényleg igazi legjobb barátnővel áldott meg az ég. Nagyon szeretem a családom a barátaim az házi kedvencem és a szeretet a legfontosabb. Ha szimpatkus vagyok számodra nyugodtan jelölj be semmi akadálya mindenkit vissza igazolok.

Ne utálj, szeress! Sokkal könyebb,jobb megbocsájtást és szeretet hordozni a szívedben mint, haragot és gyűlöletet!

 

black-hearts-divider Myspace Divider
 
Ellie Gouding
 
 
Ellie-t a Burn című szerzeményével ismertem meg nagyon nagyon sok hallgattam akkoriban azt a zenét.Elli egy nagyon jó lekű ember, ránézek és nem látok rajta semmi gonoszságot,rosszindulatot hanem egy szép jó szerettel teli lelket rátok rajta ezért is szeretem annyira gyönyörű mosolya van és ráadásul szép is részben ő is inspirált a legfogyásban. a hangja gyengéd,finom,egyedi,és olyan angyali nekem egyszóval Ellie egy földreszállt angyal.Csodás dalai vannak mindegyiket egyetől egyig imádom és magát Ellie-t is. :)
 
 
http://i213.photobucket.com/albums/cc43/darlajmarketing/dividers/black-hearts-divider.gif
 
Lana Del Rey
Nagyon nagyon szeretem Lanát, a kezdetekben nem szerettem a zenéit lassú szar pocséknak tartottam. Aztán kijött a High By The Beach dala eléggé megtetszett aztán kezdtek megtetszeni a dalai és maga a stílus is Lanát nagyon tehetségesnek tartom és nagyon egyedi érzelmes dalai vannak ami teljesen hatással vannak rám. A Born To Die dala tetszett meg a legjobban, Lana egy kezdetleges depressziót fojtott el amit nagyon köszönök neki, egyszerűen a dalai megerősítettek egy istennő a kedvenceim közé tartozik.

http://i213.photobucket.com/albums/cc43/darlajmarketing/dividers/black-hearts-divider.gif
Demi Lovato
Én mint sok ember a Disney Channelen láttam először a Rock Táborba és a Sonny a Sztárjelöltbe mindig is szerettem Demit mert mosolygós életvidám lány volt jó zenékkel és a filmeket/sorozatokat is szerettem nézni amiben benne volt  Aztán ,hogy a Disney Channelen való pályafutása befejeződött eltűnt az életemből évekre majd egy 2014-es nyári napon eszembe jutott az a lány aki egykor a Disney Channelen volt és mindig mosolygós és életvidám volt! Rámentem a dalaira mindet végig hallgattam nagyon tetszettek főleg a Heart Attack és a Neon Lights és az akkori tini sztárból jó volt látni ,hogy érett nő lett aztán a nagy zene hallgatások közepette rámentem Skyscraper nagyon mélyen megérintett nagyon erős dal volt a mai napig hatással van rám. Aztán utána olvastam miken ment keresztül mi történt vele azóta és a tetoválásai nagyon nagyon tetszettek aztán a szívem ellepte a szeretet iránta és utána meghallgattam a Demi albumot és az Unbroken-t nagyon nagyon tökéletesek voltak első hallásra is és hát ugye mint mindenki életében az enyémben is eljött egy sötét depressziós időszak amin Demi dalaival és támogatásával tudtam magam túl tenni azon a korszakon akkoriban nagyon nagy szükségem volt rá és nagyon sokat segített ezért hálás vagyok neki így mégjobban megszerettem és közelebb kerültem hozzá körülbelűl így alakult ki a rajongásom Demi iránt ma már a szememben egy hatalmas nagy példakép akit nagyon szeretek!


 
 
 
 
 
 
 
 

 



 

 
 
 

 

 

Josh és Jutta

Szerintem a legjobb döntés volt ,hogy ez a formációi megalakult amikor ezt a bandát megismertem a zenéi olyan értékeket adott nekek mint addig eggyik énekes sem nagyon szerettem őket nagy rajongójuk is voltak az összes zenéjüket imádom mindig vártam ,hogy jelentjenek meg a klipjeik és a mai napig tudom az összes klippüket kivülről az összes lemezüket megvettem és a lemezről is tudom az összes zenéjüket majdnem amikor a tvben szerepeltek kipálickázott szemekkel néztem őket a mai napig imádom őket...Igen ám csak egy nap eljött a pillanat amikor ezaz egész szétszakadt Jutta autóbalesetet szenvedett majdnem meghalt az anyukájával együtt azután Josh 1 évig járta egydül az országot Jutta közben felépült vártuk Juttát de nem jött aztán egy végzetes napon a Jutta bejelentette ,hogy ki lép a csapatból és a Josh és Jutta formációnak végleg vége lett.

Azután Josh választott maga mellé egy másik lányt Lakatos Yvette személyében nyáron volt szerencsém Josh-all találkozni de akkor már Yvette volt melette élőben látni ,hogy azokat a dalokat énekli amiket eddig Juttával énekelt borzalmas érzés de csak Josh miatt mentem el a koncerte mára már klippet is készítettek de nagy rossz lett!! Sajnos már ezt kell megszoknom mindenesetre Josh támogatom mindenbe de én Yvettet soha nem fogom elfogadni nekem ő örökre Josh és Jutta marad. És senki más!! Még a mai napig reménykedek benne talán egy szép napon újra láthatom Juttát. :(

 

joshesjutta001.jpg

 

 

 

 

 

 

kesha_png_by_maarcopngs-d928zam.pnglogo_____ke_ha_____vercion_animal_png_byphotobucket.png

 Kesha nagyon fontos szerepet foglal el az életemben tisztelem amiért ilyen kitartó a Dr.Luke üggyel kapcsolatban nagyon erős és gyönyörű nő. Igaz szereti az extrém dolgokat de én ezért szerettem meg imádom Keshát. Szereti a családját, sok időt tölt velük nagyon kitartó és küzdött az álmért sokat harcolt az életben és megszületett a gyümölcse énekesnő lett ami egész életében szerett volna lenni volt pincérnő szerény fizetéssel, kiközösítették az intézményekben mert volt benne mindig valami olyan ami őt egyedivé tette a többiekkel szemben.

Kesha 2009-be robbant be az életbe egy karácsonyi bulin a Tik Tok számát játszották amit megszólalt a zene nagyon megtetszett és tudtam ,hogy nagyon fontos szerepet fog elfoglalni az életbe Kesha. Azután alig vártam ,hogy megjelenjen a következő száma egyszer csak nézem a Music Channel és látom ,hogy a Blah Blah Blah klipje megy a tvben akkor nagyon nagyon boldog lettem és így tovább jöttem a többi számai is a mai napíg imádom Keshát.

Ha szereted Keshát csatlakozz a Kesha Hungary facebook csoporthoz,ahol a kedvencükről képeket és imformációkat történeket posztolhatsz egyaránt olvashatsz. :) Kesha Hungary

Aki padlón van is inspirája ez


SZÍVSZORONGATÓ TÖRTÉNET KESHÁRÓL!

A következő cikket Kesha TELJES jegyzetéből írtuk le, amit abban a 2 hónapban írt, amíg az étkezési gondjaival szenvedett. Mindennap írt pár sort a füzetébe és most az angol ELLE magazinnak publikálta ezt a 2 hónapos jegyzetet. Íme:

Kesha teljes jegyzete a rehabról:

Anyukám eljött velem a rehabilitációs központba. Borzasztó volt. Nagyon hideg nap volt, így meg kellett állnunk útközben és be kellett mennünk egy boltba, hogy vegyünk egy kabátot, mert nem volt nálam egy sem. Beöltöztem, ahogy csak tudtam és sírtam az anyósülésen. Az első napom a központban életem legijesztőbb napja volt. Feküdem az apró, üres szobában, bőgtem és szorongattam a kitömött oroszlánomat, amit anya adott nekem. Úgy aggódtam, hogy azt elképzelni sem tudjátok. Étkezési rendellenesség miatt voltam elvonón, de tudtam, hogy az emberek azt terjesztették, hogy más oka van annak, hogy elvonóra mentem. De mi zajlott le bennem, amíg itt voltam? Hát kezdjük.
Hazaértem, miután befejeztem az eddigi legnagyobb világturnémat. Ez az év egy elég hosszú, csoldálatos év volt, tele munkával, úgyhogy érthetően kimerült voltam. Ez a turné nagyon kimerített, ez más volt mint eddig, nem ment el a fáradtság, a szenvedés. Volt, hogy hetekig alig volt energiám kiszállni az ágyból. Leállt a testem működése, sajnos tudtam, hogy miért. Az agyam azt mondta, hogy b*sszak rá és menjek tovább, de a szívem azt súgta, hogy valami változásra van szükségem. Így hát elhatároztam, hogy változtatok. A karrieremet félretettem és kerestem egy helyet, ahol kezelni tudnának. Meg kellett tanulnom kezelni a saját testem. Én nem mindig voltam ilyen helyzetben. Sokat költöztünk, amikor fiatal voltam és megtanultam szókimodó, különc módon viselkedni, mint az anyukám. Ez akkor volt, amikor középiskolába mentem Nashvilleben, Tennesseeben. Itt jutott tudomásomra, hogy mennyire nem egészséges ez. Amióta az eszemet tudom, terrorizáltak az iskolában, mert más voltam. Normál lányok, normális szomszédságban éltek, ahova költöztünk. Ez olyan szép, csendes és majdnem tökéletes hely volt. Anyukám azt mondta otthon, hogy ne foglalkozzak azzal, mit gondol rólam a többi gyerek, csak legyek büszke magamra. Hát…. Ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Hogy megbírkózzak ezzel, úgy döntöttem, hogy elkezdek foglalkozni a zenével. Mindennap dolgoztam a zenéimen, amíg 18 éves nem lettem, 2005-ben és le nem szerződtem egy lemezkiadóval. Hirtelen minden rendben volt, ahogy minden más. Elég szórakoztató személyiség voltam a stílusommal. Taraj stílusban hordtam a hajam és olyan sminket csináltam, mint Alice Cooper. Ha valaki szépnek szólított, valójában csak a csillogást látta az arcomon – a rengeteg csillámpor miatt. Nem akarom, hogy szépnek tartsanak, vad akarok lenni és szabad. Amikor a férfiak Rock'N'Roll stílusban jelentek meg, az rendben volt, de amikor én tettem ezt, mindenki azt gondolta, hogy egy roncs vagyok. A magabiztos lányt játszottam, de mindig úgy éreztem magam, mint egy kitaszított. A zeneipar irreális elvárásokat állított fel, hogy egy testnek hogyan is kellene kinéznie, és emiatt egyre kritikusabb lettem a saját testemmel kapcsolatban. Úgy éreztem, hogy az emberek mindig leskelődnek, és próbálnak direkt borzalmas fotókat készíteni rólam, hogy egy szörnyetegként állítsanak elő, majd publikálják az interneten vagy a magazinokban. Féltem a nyilvánosság elé menni, vagy az internetet használni. Lehet paranóiás lettem, de láttam és hallottam elég utálatos, rosszindulatú dolgot, ami paranoiássá tett. Talpraálltam, és tudtam, hogy ezen csak egy dolog segíthet: dalokat írok. Így írtam meg a We R Who We R-t, a Warrior-t és a Love Into The Light-ot is. Ez a pár dal, nevezhető himnusznak is. Légy önmagad és harcolj. Na itt jött egy pont, amikor úgy éreztem, hogy már egyik sem igaz rám.
Hazugnak éreztem magamat, amiért az embereknek azt mondtam, hogy szeressék magukat, közben pedig utáltam magam, gyűlöletes voltam magammal és komolyan ártottam a testemnek. Kontrollálni akartam azokat a dolgokat, amiket nem állt hatalmamban, de a rossz dolgokat kontrolláltam. A közeli barátaim látták, hogy segítségre van szükségem. Én is tudtam, hogy tényleg segítségre szorulok, de nem tudtam, hogy hogy kérdezzem meg ezt.
Szellemileg és fizikalilag kimerült voltam. Végül az lett, hogy egy hideg decemberi napon sírva hívtam fel anyát a benzinkútról. Mondtam neki, hogy ezt nem tudom tovább csinálni, soha többé. Ő csak homályosan tudta, hogy mi folyik itt valójában. Rehabilitációs központ, valósággá vált.
Szóval 2014. január 2-án elmentem a rehabilitációs központba. Mindennap fél6-kor keltem. Nem voltak telefonok, nem voltak kamerák. Ez mind része volt az egész programnak. Két hónapot egyedül töltöttem el itt, hogy elkezdhessem újra megismerni önmagamat. A terápiás csoportban a legintimebb részleteimről beszéltem, teljesen idegen emberekkel, akikkel együtt dolgoztam a traumatikus eseményeken hónapokig. Megvoltam rémülve, sebezhető voltam. Az első héten alig beszéltem. Egy nap úgy éreztem, hogy elég bátor vagyok és elkezdtem részt venni ebben. Szépen lassan hatalmas terhet dobtam le a vállamról. Ott voltam teljes két hónapot. Ez idő alatt kezdtem érezni a mentális változást és tényleg elkezdtem megérteni önmagamat, a saját önértékelésemet. Már nem aggódtam annyira, hogy mások mit gondolnak rólam. Koncentrálni tudtam a zenémre, a boldogságomra és nem arra, hogy hogy nézek ki. Éreztem, hogy eltudok jönni innen, mert elég önbizalmat szereztem. Tudtam, hogy a repülőtéren hemzsegnek a paparazzik és rám várnak, hogy megint képeket csinálhassanak rólam, amit valamilyen formában publikálnak. Igazam volt, a repülőgép másik végében már vártak rám. Mikor megláttam másnap a képeket, úgy éreztem, hogy rendben vagyok. Ez egy kellemetlen történet számomra, hogy megosszam a világgal, de ha esetleg egy hasonló helyzetben szenvedő ember elolvassa, felkereshet ezzel. Boldog vagyok. Erősnek érzem magam. Erősnek érzem magam, hogy elismerjem, hogy tényleg segítségre volt szükségem és elég erősnek ahhoz, hogy szembe nézzek bárkivel. Egészséges vagyok. Én vagyok az, akinek ez még folyamatban van, de része akarok lenni a megoldásnak, nem pedig a problémának. Én is emlékeztetlek arra, hogy KIK VAGYUNK valójában, és amikor ezt mondom, akkor kib*szottul komolyan gondolom, sokkal komolyabban, mint valaha. 

                   Adam Lambert 

 

Adam Lambert minden idők legtehetségesebb énekese mindig nagyon szeretettel beszélek róla mindenkinek. Lassan 7 éve lopta bele magát a szívembe mikor 2009-ben megláttam őt a TV-ben nagyon sokat köszönhetek neki talán azt is részben aki vagyok nagyon sok mindenre tanított a zenéje és nagyon sok mindenben inspirált is valamit erőt adott a mindennapokhoz ebben a zord világban.
Nehéz időszakokban mindig velem volt amivel nagy hálával tartozok neki. Élőben is megtapasztalhattam ,hogy Adam egy rendkívül csodás szeretetteli ember.
Ez az ember egy földre szállt angyal csupa jó lélek semmi rossz indulat. És igen, nem csak a zenéje és a tehetsége és a külsője miatt szeretem hanem azért ,hogy mennyire jó ember valójában.

 

 

 

 

 

tumblr_m68njqrcrt1rpnw38o1_500.jpg

 

 

 

 

 

 

               

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

   

    

Randomképek

Adam Lambert ♥
Kesha
Kesha
12626189_948260748591004_1602666564_n.jpg
Kesha
Kesha
Kesha
kesha_take_it_off21.jpg

Barátok

Florahh
Florahh

~ρяเи¢εss*~

nikila
nikila

új tag

NAT3aly
NAT3aly

új tag

Üzenőfal

Kincs Szia! Szavaztam.

2017.02.03. 22:10

Benczúr Dorina De azért szép a profilod

2016.06.29. 23:11

Benczúr Dorina szasz! MIÉRT ÚTÁLOD ARIAN-ÁT MEG BRITNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-T?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?KOMOLY HOGY ÚTÁLOD?!?!*_*

2016.06.29. 23:11

szia szia szavaztam mert tetszik a profilod!

2016.06.05. 09:09

CocoChanelEszterrrka Szia! küldtem egy üzenetet, azt hiszem, ez mindent elmond.:) Szavaztam, és jelöltelek is, nem mellesleg pedig, a profilod csodaszép.

2016.05.24. 17:05