Starity

ariana gra de profilja

ariana gra de red blue blue blue  
 • Csatlakozott
 • 2014. november 15.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • ♥08.20. egy csodanap♥
 • Születési idő
 • október 26.
 • Lakhely
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Párkapcsolat
 • házas vagyok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • SZÜLEIM, SHADOWHUNETRS, ADELAIDEE., FRIENDS.
 • Zenei stílusom
 • ahha, vann
 • Imádom
 • EME TOUBIA, FAMILY, ADELAIDEE., SHADOWHUNETRS.
 • Kedvenc sztárjaim
 • Emeraude Toubia Katherine McNamara Ella Henderson Holland Roden Christian Serratos Crystal Reed Frederikke Winther Bo Krsmanovic

♡~ adelaidee. - mert te vagy életem egyik legfontosabb személye ♡~

ariana gra de
Utoljára aktív: Ma, 15:05Státusz módosítva: Ma, 07:05

Bemutatkozás


" If someone you know well and you know him just as well give yourself is that you know yourself. "

♡a világ legnagyobb és legcsodásabb kathlovere, az én legeslegeslegjobb barátnőm örökké, az én életem értelme♡

életem értelmétől, imádatt<3333333333333333333333333333

 7 month<3333333

[ it's me: fanni. izzy. eleven. 11. colorful. grunge style. happy. music. karen harding. ella henderson. selena gomez. ariana grande. pop. series. shadowhunters. teen wolf. the walking dead. from dusk till dawn. skam. z nation. shipper girl. sizzy shipper. stydia shipper. clace shipper. scallison shipper. stalia shipper. adelaidee. is her best friend and her dark life on the light. emeraude toubia is her ture idol. best friendsadelaideebontorendo. queen of birds. kitteysziszkaaaaaa. sorah. wattacukor28carries. no sorrend ]

Üdvözöllek kedves idegen, vagy barát az én világomban. A nevem Fanni. A képzeletbeli vikágomban pedig csak Izzy vagyok, tőlem így is hívhatsz. 11 éve élek ezen a földön. Magamat érzékeny, visszahúzódó, félénk, önbizalomhiányos, buta jelzőkkel jellemezném. Nagyon szeretek shippelni. Őket shippelem: Sizzy, Scallison,Stydia, Stalia, Clace, Chris x Eva, Gleggie, Stelena, Layden, Lutteo, Cemma, Scira, Aclio, Simbár, Samecca. Zenét hallagatni is imádok, leginkább Ella Henderson-t, Ariana Grande-t, Selena Gomez-t, Karen Harding-ot hallgatom, műfajban pedig leginkább pop. YouTubereket is imádok nézni, mint Anett és Ancsa, Polla, Anett, Már megint Kitty, OwnMcKendry, Dezső Bence, Bethany Mota, Zoella. Férjem Dominic Sherwood, Dylan O'Brien, Herman Tomeraas, Alberto Rosende, Dlyan Sprayberry, Tyler Posey. Kedvenc sorozatom rökké a Shadowhunters. Legnagyobb idolom Emeraude Toubia. Legjobb barátom és mindenem adelaidee

 

Most pedig jöjjenek a csodálatos barátaim. Kezdem is adelaidee. mindenemmel, az életem értelmével. A világ kegnagyobb és legcsodálatosabb Kathlovere. Miatta jövök minden nap fel ide, ő életem értelme. Csenge nélkülözhettetlen személye a mindennapjaimnak. Ha ő nem lenne fent Starity-n, lehet hogy már rég itt is hagytam volna az oldalr, mert nélküle minden unalmas. Nagyon sok közös van bennünk, aminek én nagyon örülök. Nagyon jól megértjük egymást, én maximálisan megbízok ebben a csodalányban. Ez a lány maga a csoda, nagyon örülök, hogy barátom lehet. 2016. augusztus 20-án ismertem meg a drágát, és az elmúlt idő óta nagyon a szívemhez nőtt. El sem hiszem, már 6 hónapja ismerjük egymást. Nála bestebb, jobb, aranyosabb, kedvesebb, segítőkészebb, megértőbb lány nincs az egész világon. Amikor szükségem van rá, ő mindig ott van nekem. Minden nap felvidít és boldogít engem és mindig jókat beszélgetek vele, akár közös, akár nem közös témákról. Mindig is a legjobb barátom leszel. Úgy érzem, hogy egyentlenegy napot sem bírok ki nélküle, talán egy felet sem. Olyan jó lenne, ha a való életben is találkozhatnánk és szerintem akkor is nagyon jól ellennénk. Életem egyik legnagyobb élménye lenne. Imádlak életem<333333333 Folytatnám Bontorendo drágával. A világ legnagyobb és legcsodásabb Henningere. Őt 2016. július 26-án ismertem meg, és ő is nagyon kedves, segítőkész, aranyos lány. Mindig segít és jókat beszélgetünk. Téged is imádlak nagyon<3333 Jöjjön queen of birds heart. A világ legnagyobb és legcsodsabb Selenatorja, őt 2016. augusztus 26-án ismertem meg, szintén nagyon kedves, megértő, cuki lány. Mindig meghallgat. Téged is nagyon imádlak<3333 Jöjjön kittey honey. A világ legnagyobb és legcsodásabb HP-fanja, akit 2016. július 22. óta ismerek, a legrégebbi barátom. Szintén nagyon kedves, aranyos, segítőkész lány. Mindig meghallgat. Téged is imdádlak nagyon<3333 É akkor sziszkaaaaaaa, akivel nem rég lettünk barátok, de már régebb óta ismerjük egymást, azaz december 04. óta. Nagyon cuki, aranyos lány. A világ legnagyobb és legcsodásabb Arianatorja. Jöjjön Sorah. cukim. A világ egyik legnagyobb és legcsodásabb Henningere, akit 2016. december 18-án ismertem meg, ő is nagyon aranyos, segítőkész, kedves lány. Mindig megért. Téged is imádlak nagyon<3333 És akkor jöjjön Wattacukor28. A világ egyik legnagyobb és legcsodásabb Henningere, akit augusztus 13-án ismertem meg, nagyon aranyos, kedves segítőkész lány. Mindig segít nekem. Téged is nagyon imádlak<3333 Meg ne feledkezzek Carries aranyosról, akivel igaz, hogy csak 2017. február 18-án kezdtem el beszélgetni, de rengeteg közös van bennünk és egy nagyon kedves, aranyos lány. Remélem a barátásgunk hosszú távra fog szólni.   De az összes barátomat nagyon imádom.

Everyone has that one celebrity where no matter how shitty of a day you’re having just seeing their face or hearing their voice makes you smile and for that split second you forget about your reality and are taken away to that made up world in your head where it’s just you and them.

Emeraude Toubia. Ő a true idolom. E M E R A U D E T O U B I A. Igen, ő az. Az örökös példaképem. Mint ebből már rájöhettél, hogy ő a példaképem, és senkit sem imádok tőle jobban. Ha nem szereted, ne pazarold arra a drága idődet, hogy elolvasd a véleményemet e drágaságról. Ha rangója vagy, pedig te döntesz.

Sohasem fogom őt lecserélni, mert érzem, hogy ő az igazi példakép számomra. Még Holland Roden-től is jobban szeretem őt. A világ leggyönyörűbb neve az övé. Eme egy kincs számomra, akit sohsem szeretnék elveszíteni. 2016. február 16. Egy csodanap. Akkor vált idolommá ez a csodalány. De csak február 18-án ismertem be, hogy ő az én true idolom, akit mindennél jobban imádok. 2015-ben nem tudtam mi az, hogy példakép. Erre Holland Roden ébresztett rá, hogy ez a szó tulajdonképpen mit is jelent. A másik csodálatos példaképem, Holls is 'sokáig' volt az idolom, de képek nézegetésével rájöttem, hogy Eme-t a világ legeslegvékonyabb és legeslegkisebb hajszálával jobban szeretem, de így van. Ezt le mertem írni, mert büszke vagyok arra, hogy Emelover vagyok. Nos.

Mikor is és hogyan ismertem meg? 2016. októberében. Igen, nem olyan rég volt, de életem egyik legjobb napja volt. Ja és hogyan. A Starity-s sztáradatlapjáról. Amint megláttam a profilképét, azonnal bejelöltem a kedvenceim közé (akkor több kedvencem volt bejelölve), nem olyan előre, de nem a leghátrábbra. Elolvastam az életrajzát, az amit tudni kell róla részt és nagyon megszimpatizáltam. Rákerestem egy csodás sorozatra, amibe ő is játszik, a Shadowhunters-re. Elkezdtem nézni a sorozatot, de nagyon megbántam, hogy elfelejtettem folytatni. 2017. januárjában rájöttem, hogy ezt a sorozatot nekem folytatnom kéne. De ne, folytattam, hanem újra kezdtem. Akkor még nem tudtam úgy felfogni, de januárban már jobban megértettem. A megértésben a legjobb barátnőm és a szüleim is segítettek. Amikor elkezdtem egy csodálatos zene fogadott. Ruelle - Monsters. (Jujj de imádoma azt a számot) És egy csodálatos karakter, aki számomra több, mint egy sorozatszereplő. Ő volt Isabelle Lightwood, azaz Izzy Lightwood. Nagyon imádtam már az első percekben, mikor megszólalt (az eredti hangján, mert feliratosab nézem), már akkor nagyon megtetszett a karaktere, mert felismertem, hogy ő Eme. És a gyönyörűsége... Valami csodálatosság. Nála gyönyörűbb lány nem létezik a világon. Ő egy Árnyvadászt játszik. A különleges lények halmazából az Árnyvadászok a kedvenceim. Megvédik az embereket a Démonoktól. Segítenek a világnak. Nagylelkűek, kedvesek. Imádom az Árnyvászokat, és legjobban Izzy-t. Nem főszereplő a sorozatban, de akkor is a világ legjobb karaktere. Mint már írtam Izzy számomra nem csak karekter, hanem egy valós személy. Aki megtanított arra, hogy legyen önbizalmunk. Motiváló karakter. Örülök, hogy ő egy magabiztos, gyönyörű, segítőkész lány. Annak is nagyon örülök, hogy az életben is nagyon jó barátja Katherine McNamara, azaz a Shadowhunters Clary Fray-je. A közös fotósorozataik is nagyon tetszenek. Visszatérve Izzy-hez. Kicsit sokat mutat magából, az elején megmondták, hogy nem fél megmutatni a testét. Nem csodálom, hiszen üpermegagyönyörű. A leggyönyörűbbtől is gyönyörűbb. Ha Izzy vagy Eme boldog én is, ha boldogtalan, sírva fakadok, ha mosolyog, nekem is fülig ér a szám. Nagyon nagy hatással van rám e két személy. Sohasem volatm még boldogabban és jobban, mikor rájöttem, hogy ő az idolom.

Izzy és Eme is egyszerűen T Ö K É L E T E S. Sohasem tudnék rá egyetlenegy rossz szavat sem mondani, hiszen ő maga a csodálatosság, a gyönyörűség, a fantasztikusság. Írtam-e már, hogy mennyire NAGYON NAGYON NAGYON '1 milliard' GYÖNYÖRŰ?? (Igen, tudom, hogy írtam, de még ezerszer le kell írnom) Izzy-t az SH-ban Simon-al shippelem, de nagyon. Náluk cukibb pár nincs a viágon. Annyira örülnék, ha az életben is egy pár lennének. Amúgy igaz, hogy csak pár közös jelentük van, de közös képeik vannak. Ő egy A N G Y A L. Nem csak ezért, mert Árnyvadász, hanem amúgy is. Ahogy írom ezt a véleményt írom róla, rájöttem, hogy a Shadowhunters a kedvenc sorozatom. Amikor őt bántani merik (szerencsére nem tudok róla), magamban szétszidom azt a személyt, aki egy újjal is hozzá mer érni.

Életem legnagyobb álma válna valóra, ha találkozhatnék életem legfontosabb és legmotiválóbb személyével. Ha valóra válna egy csoda által, ezt mondanám neki angulul persze: "Maga életem legmeghatározóbb személye, maga tanított meg arra, hogy legyen önbizalmam, nálam nagyobb Emelover nem létezik". És ez így igaz. Szerintem nálam nincs az egész világon nagyobb E M E L O V E R. Amíg élek becsületszóra Emelover leszek. Imádom mikor interjókat ad. Imádom, mert olyan közvetlen, kedves a rajongóival. Látni rajta, hogy imád minket, a rajongóit. Azt is imádom, ahogy spanyolul beszél. Olyan kis cukiság. Nála cukibb, motiválóbb, meghatározóbb, gyönyörűbb személy nincs a világon. Ő számomra a világ legdrágább kincse, akit soh sem fogok lecserélni, amíg világ a világ lesz. Örülök, hogy Izzy és Eme is egy kitartó, erős nő. Az egész világnak a legcsodálatosabb példakép lenne. De komolyan. Minden nap megnézek róla legalább 5 képet és 5 videót. Mindig gondolok rá, akkro is ha nem vagyok gépnél. Mindenről ő jut eszembe. Az ő biztonsága komyolan mondom, hogy még az én biztonságomnál is fontosabb. Minden nap ránézek az Instagramjára, hogy nem e töltött fel új posztot és ha igen, már szaladok ide és feltöltöm. A biztonság és az épsége nagyon fontos számomra. Eme pedig még fontosabb számomra. Mindennél is mindenkinél fontosabb számomra. Láttam már őt smink nélkül is, és eszméletlenül, elmonhatatlanul gyönyörűséges. A kedvenc párosom Sizzy, a kedvenc sztátom Eme, a kedvenc karakterem Izzy, a kedvenc sorozatom a Shadohunters, a kedvenc zeném a Monsters, a példaképem Emeraude. Minden hozzá köthető. Nélküle a világ se lenne a világ, az élet sem érne semmit. Azt is értékelem benne, hogy nem a botrányairól híres, hisz nincs is neki egyetlen egy botránya sem! Hanem a tehetségéről híres, és a gyönyörűségéről. Na ezért is ő az egyetlenem, olyan akarok lenni, mint ő. A ruhái is nagyon tetszenek, amikbe jár az utcákon, amiben megy a rendezvényekre, sohasem tudnám rá mondani, hogy "ocsmány". Na ettől meg is fájdulna a szívem, ha ezt mondanám rá. Mert ő még a világ legborzalmasabb ruháját is csodálatossá tudja varázsolni, ha felveszi. Onnan is rájöttem, hoyg ő a példaképem, hogy sok témát indítottam róla, és más példaképeimről nem indítottam ennyit és ahogy feltöltöttem eltöltött a csodálatosság. Ő az igazi, true idolom, mostmár ebbe biztos vagyok, 100000000000000%. Amíg élek, mindig Emelover leszek.Ő egy emlék lesz mindig is az életemben, bármi is történjen, ha mindenki ellenezi majd Eme-t, akkor is ki fogok tartani mellette. Sohsem fogom elfelejteni őt. Nagyon stílusos, üpermegaszuper tehetséges, és imdni való lány Eme. Most nagyon angyon nagyon boldog vagyok, hog yő a példaképem, az igazi példaképem. Megtaláltam azt, aki minden nap felvidít, boldogít és aki motivál engem. Örökké imádni foglak Eme. Mostmár biztosan, 1 milliárd szűzalékra ő az igazi, a tökéletes példaképem. Az ő gyönyörűsége tagadhatatlan. Ha valaki azt mondja, hogy Eme nem gyönyörű, az nem lát. Ő számomra már olyan, mint egy testvér. Az ő boldogsága még a legszomorúbb napjaimon is felvidít. Nálam nagyobb Emelover nem létezik, én garantálom. Lány léttemre is azt mondom rá, hogy nagyon dögös. Hallottam már énekelni és... szóhoz sem tudok jutni, annyira gyönyörű hangja van. Már nagyon várom az SH új részeit, hogy megcsodálhassam benne a drágámat. Mindig is szeretni és tisztelni fogom őt és ki fogok állni mellette bármi is lesz. Eme nélkül nem lennék az, aki most vagyok. Mindig is a legeslegnagyobb példaképem lesz Emeraude. Jajj de gyönyörű, különleges neve van*----* Először az SH-ból a kedvenc karakterem Clary volt. De ez mára természetesen megváltozott. Már sokkal jobban imádom Isabelle-t. Amikor azt hittem, hogy megölik, már elkezdtem bőgni. De köszönöm neked Clary, hogy megmentetted életem értelmét. Az első évad részeiben is nagyon nagy kedvencem lett Izzy, de csak az 1×02-ben lett a kedvenc karakterem az igazság szerint. Függője lettem a Shadowhunters-nek, Izzy-nek, Eme-nek. E három dolog nélkül nem tudnék élni. Boldogtalan lenne az életem. Még csak az SH-ban láttam Izzy-t, de elég lett ahhoz, hogy hosszabb véleményt írjak róla (mint bárki másról) és hogy a T R U E I D O L O M legyen. A sok példaképeim közül úgy érzem, hogy senkit nem imádtam annyira, mint Eme-t. És ebben 1milliárd százaléknyira biztos vagyok. Vállalom büszkén. Az egyik dolog a kevésből, amire büszke vagyok. És persze nagyon büszke vagyok Eme-re, hogy idáig jutott. Megfogom nézni minden egyes filmben és sorozatban, amiben szerepelt, mert erőt ad nekem, ha meglátom egy filmben/sorozatban, vagy videóban, vagy egy képen. A kedvenc képem róla: http://www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2017/02/emeraude-toubia-in-bcg-magazine-january-2017_1.jpg

Hogyan lett az idolom? Hogyan is történt ez? 2016. fabruár 28-án ismertem ezt be, hogy Eme az igazi idolom és életem legmeghatározóbb személye. Amikor holtversenybe került Holls-al, ezt tettem. Videókat nézegettem róluk, képeket is, életrajzokat és infókat olvastam, újra írtam piszkozatba a véleményemet róluk és jobban átéreztem, amikor Eme-ét írtam és nézegettem, olvasgattam. Jobban élveztem, mikor írtam a véleményt és ezt is élvezem, amit most írok. Nagyon. És sokkal többet tudtam írni Eme-ről. Ez bizonytotta be, hogy Eme az én tökéletes és egyetlen idolom, akit sohasem cserélek re, hisz számomra ő a világ legdrágább kincse. Semmi pénzért és a világ uralmáért sem cserélném le. Minden amit csinál, a pozitív és tökéletes zóval jellemezném. Őt pedig ezekkel a szavakkal: tökéletes, gyönyörű, tehetséges, kincs, életem értelme, nélküle a világ nem világ, jó, stíulusos. Tényleg az utolsót elflejtettem bővebben kifejteni! Mindig csinosan öltözködik, jó stílusa van mint a divat, mint a zene, mint a színészet iránt.

I LOVE YOU EMERAUDE TOUBIA FOREVER AND EVER!!<333333333333333


Na elérkeztünk a várva-várt pillanathoz, a profilom végéhez. Ha végigolvastad, előre is meg szeretném köszönni, ha pedig nem, azt is köszönöm. Ha bele sem olvastál, akkor is köszönöm, mert a drága idődet az én adatlapomra pazaroltad. Közölnék így a végére pár dolgot. Adatlapjaimat szívesen szerkesztem, ezért van nálam 3 oldal adatlap, de ha cserélni, vagy kérni szeretél egyet, vagy akár többet, meghallgatom. Légy szíves ne jelölj barátnak ismeretlenül. Már megtaláltam azokat a csodabarátaimat, akikben 100%-ig megbízok és imádom őket, de ha esetleg beszélgetni szeretnél, ritka esetekben barátkozok újakkal. Ha esetleg tetszett ez a profilnak nevezett valamim, és szavazol, akkor írd meg vagy az én üzenőfalamra (és nem a sajátodéra), vagy privátban, hogy visszaadhassam. Mert egyébként nem érdekelnek már a szavazatok, de megköszönöm és természetesen visszaadom. Lopni tőlem lopjál, nem érdekel. Azzal csak magad minősíted. Amúgy a gifek Tumblr-ről vannak. Ennyit szerettem volna a profilom végéhez, na szia, további szép napot. Bye-bye!

" Have confidence. So you were born, you accept yourself. We can not be the same. One way or good as you are. "

2017. 02. 19.

xoxo: ariana gra de

Barátok

Lizzy Lewis
Lizzy Lewis

SinobiPrincesse™

Bessie
Bessie

funkcionális

LaTasha
LaTasha

j'adore Dior

Lindsay019
Lindsay019

Disney princesse♔

Bogeszka20
Bogeszka20

Beautypeagentfan

Üzenőfal

sziszkaaaaa Köszönöm <333333333333333333333333333 Régen néztem. Egy fantasztikus sorozat :3 Még adják egyáltalán ???? És te nézted ??? <3333333333333333

Ma, 15:05

sziszkaaaaa Nem tudom ! Már elegem van mindenből :( Máma ez egy rossz napom :(

Ma, 15:03

sziszkaaaaa És még az avid is :3

Ma, 15:02

sziszkaaaaa Amúgy a profilképed nagyon cuki :3

Ma, 15:02

Bocinyuszi *------------------------------------------*Profilképed*----------------*

Ma, 15:01