Starity

isabellastyles profilja

isabellastyles  
  • Csatlakozott
  • 2014. december 29.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • szeptember 19.
  • Lakhely
  • Dél-Korea
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Utálom
  • akik utálnak engem én is utálom őket. ✌️
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

Eldöntheted, hogy élni, vagy létezni akarsz - Harry Styles ❤

isabellastyles
Utoljára aktív: 2017.01.22. 14:02Státusz módosítva: 2015.09.13. 15:03

Bemutatkozás

 

 

 

Ki vagyok én?

Nos erre régóta keresem a választ. De nagyvonalakban, nem túl részletesen az alapokat már én is tudom. 14 éve boldogítom a világot, a szüleim legnagyobb örömére. A nevem Izabella, és szerintem a legeldugottabb megyében, Zalában élek.

jimin | Tumblr

Pár sor rólam: Hosszú barna hajam, és barna szemem van. Egész jó tanuló, és egész barátságos. (hahahaha) Ha valaki nem szimpatikus akkor nagyvalószínűséggel bunkó, és nagyképű leszek vele. Imádom a zenét és a sorozatokat. Nem tudnék ezek a dolgok nélkül élni. Néha túl különc vagyok, és ezért nem sok barátom van, de ők igaziak és szeretnek. Utálom a színes dolgokat, inkább csak a fekete áll hozzám közel. Egyetlen problémám van ezzel a "bemutatkozás" dologgal.. ilyenkor sosem jönnek a szavak és nem tudok normálisan fogalmazni. Szóval folyamatosan fogom majd bővíteni. Sokat "szenvedtem" már az életemben, aki ismer az tudja, és ez miatt próbálom most mégjobban kihasználni amit csak lehet. Egyetlen álmom van amire, ha kíváncsi vagy a későbbiekben olvashatod. Utolsó évemet taposom az általánosban, és jelenleg fogalmam sincs mi leszek ha nagy leszek. Persze, felnőtt. De nagyra törő dolgaim nincsenek. 

Most a kedvenceimről olvashatsz, ha akarsz. 

EXO

 ♥ "Fontos" információk ♥

x black x music x korea x seoul x alone x kpop x white x drama x the walking dead x bangtan boys x exo x one direction x 14yo x ♥ x laptop x teen wolf  x china x Park Jimin x Oh SeHun x Dylan O'brien x brown hair x brown eyes x 8.a x 172cm x school x piano x idiot x 

Kattints a képre a teljes mérethez!

 

♪ My life is Kpop ♪

EXO-L ♥ A.R.M.Y ♥ V.I.P

Igazából már egy jó ideje.. najo hogy pontos legyek nem egészen 600 napja imádom a Kpop-ot. Sokan olyan szinten különcnek vagy hülyének tartanak ez miatt hogy az már fájna.. ha érdekelne. Számomra a legmeghatározobb az BANGTAN BOYS és az EXO boyband lett. Egyszerűen imádom őket. Olyan elképesztő hogy az előtt nem figyeltem fel rájuk.  Csodás amit ezek a fiúk létrehoznak egyetlen zenéből, felfoghatatlan dolgot műveltek velem. Azelőtt gondolni sem mertem volna hogy koreai barátot akarok. És most?! Az az álmom hogy kijussak Dél-Koreába és ott éljem az életem. Szóval ezek a srácok teljesen felforgatták az életem. Számomra hihetetlen hogy mit kell ezeknek a srácoknak/lányoknak kiállni addig míg bekerülnek egy bandába. Van akinek évekig kell roskadozni hogy végre megmutassa a világnak hogy mit tud. Engem azok az édes arcok és mosolyok megbabonáztak, és a tánctudásuk valami elképesztő. Nélkülük most, nem ismerném a legjobb barátnőmet. Gyűlölöm, ha valaki egy rossz szót is mondd rájuk. Persze legyen véleménye az embernek, de kúltúrált módon. Sosem voltam jó az ilyen "írós" dolgokban, és ezt főleg nehéz szavakban leirni. Azt hogy mennyi mindent jelentenek nekem ezek a srácok. 

Biasaim:  

x Park Jimin x Min Yoongi x Jeong Jeonguk x Oh Sehun x Cho Kyuhyun x Henry Lau x Jackson Wang x Mark Tuan x Kim Sungkyu

Összefoglalva: jelenleg Ők az életem. Örülök hogy rájuk találtam.

EXO & BIGBANG & BANGTAN BOYS 

Untitled

SUPER JUNIOR & SHINEE & GOT7 & BEAST & VIXX & MONSTA X & TEEN TOP & INFINITE

ONE DIRECTION

I'm Directioner!

Untitled

#AlwaysInOurHeartsZaynMalik

NIGHT CHANGES

https://www.youtube.com/watch?v=UpsKGvPjAgw

STEAL MY GIRL

https://www.youtube.com/watch?v=syFZfO_wfMQ

Ariana Grande

Nos, akkor úgy kezdeném hogy Ő a PÉLDAKÉPEM. Szerintem sok fiatal lány/srác már rég megőrült volna a hírnévtől és annak vele járóitól de Ari tartja magát, nem menekül alkoholba, drogokba és hasonlókba.. Emlékszem, mikor megláttam Cat szerepében a V, mint Victoria c. sorozatban kinevettem. Soha za életben nem gondoltam hogy a valóságban okos, inteligens és tehetséges. Erre bumm, mégis. Egyszerűen csodálatos amit ez a lány csinál, a zenéi, a lelkesedése, a hangja, az élet vidám mosolya..  bevallom, én nagyon-nagyon irigylem szépsége miatt, és a stílusáról ne is beszéljünk. A hajáért pedig egyesen rajongok (tudom pót haj stb.) Szerény véleményem szerint az egyik legjobb énekesnő, hisz tehetsége van hozzá nem is akármennyi.. gyönyörű négy oktávos hanggal büszkélkedhet. Tisztában vagyok vele hogy sok utálatot kap, de állja őket amiért Ő az egyik hősnőm.

Arianator. ♥

   Untitled

ONE LAST TIME

https://www.youtube.com/watch?v=BPgEgaPk62M

PROBLEM

https://www.youtube.com/watch?v=iS1g8G_njx8

Lana Del Rey

Abszolút IMÁDOM. Gyönyörű hangja van és még szép is! Vannak kicsit depresszív zenéi de én pont ezt szeretem benne, azt hogy nem az a megszokott stílusa van. Ritka, és különleges hanngszínnel rendelkezik, és valami bámulatos amit teremt vele.. Amikor először hallottam egy zenéjét, azt gondoltam úristen ezt hogy lehet szeretni?! Aztán egyre többször és többször éltem bele magam.. örök kedvenc a Summertime Sandness és a Blue Jeans. De a Born To Die se marad ki a sorból, vagyis igazából az összes számát szeretem. Nem értem miért divat utálni Lanát, úgy hogy egyetlen egy zenéjét sem hallották volna. Ő egy igazán egyedi, vintage énekesnő, aki biztos hogy elnyerte pár ember rajongását. Nem utolsó sorban csodás modell.

AZ A MOSOLY. ♥

Lana smile ♥ | via Tumblr

SERIES

Pretty Little Liars, The Walking Dead, American Horror Story

Köszönöm hogy benéztél, térj vissza később is hiszen folyamatosan frissítem és szerkesztem a profilom!

D.O /u/

Pszichológusok véleménye a KPOP fanokról:  

"Ne becsüld le azokat a gyerekeket, akik koreai hírességekért rajonganak, hiszen a szívük tisztább, mint bárki másé. Bátran szeretik kedvenceiket, próbálják áthidalni a nyelvi és kulturális különbségeket.Ők a béke jelképei: nem különböztetik meg az embereket hovatartozásuk miatt, különböző országokból vannak barátaik, akiknek ugyanaz az érdekeltségük. Sokkal szenvedélyesebbek, mint bárki más. Nem árulják el azt, akit szeretnek. Kitartóak nem adják fel egykönnyen. Erősebbek, mint bárki más, mert miközben szeretik ezeket a koreai csillagokat, olyan kudarcokat is megtapasztalnak, mint soha az életben. Mind érzékeny lélek, akiket akár egy dal is meg tud siratni. Nagyon jó a memóriájuk, hiszen könnyen emlékeznek hosszú dalszövegekre is, még akkor is, ha az koreaiul van és nem értik. A legtöbbjük koordinációs képessége is nagyon jó. Nagy részük vidám, életre való, nem magába forduló gyerek. Az akaratuk is nagyon erős, képesek hatalmas utakat megtenni csak azért, hogy vegyenek valamit, ami összefüggésben van kedvencükkel. Röviden: ezek a gyerekek nagyon különböznek a többiektől és csak azok érthetik meg igazán őket, akiknek hasonló érdekeltségük van, mint nekik.

Utoljára szerkesztve: 2015.09.13