Starity

Fylia profilja

Fylia yellow white  
 • Csatlakozott
 • 2015. január 21.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Születési idő
 • 2002. július 10.
 • Lakhely
 • Budapest
 • Párkapcsolat
 • nem vagyok foglalt
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • sorozat- és filmnézés, fényképezés, képszerkesztés, videószerkesztés, alvás, fangirl-ködés, naplóírás, történetírás, zenehallgatás, Tumblr-özés, evés, alvás, alvás, és alvás
 • Zenei stílusom
 • Halsey, Ruelle, Skillet, Kelly Clarkson, Lorde, The Veronicas, Dua Lipa, Astrid S, Lady Gaga, Elliphant, MØ, Skylar Grey, Alessia Cara, Tom Odell, Fall Out Boy, Zara Larsson, Katy Perry, Zella Day, Bastille, Imagine Dragons, The 1975, The Script
 • Imádom
 • Lauren Cohan, The Walking Dead, remixek, rókák, macskák, tavasz, tengerek és óceánok, Olaszország, fekete, pasztell, Tumblr, Star Wars, piercingek, tetoválások, fantasy, vanília, fehér csokoládé
 • Utálom
 • állatkínzás, gyerekbántalmazás, rasszizmus, homofóbia, ítélkezés, Burger King, tél, hideg, kémia, koránkelés, dió, néhány osztálytársam, pókok, csúszómászók, HÉV, nagyképűség, önközpontúság
 • Kedvenc sztárjaim
 • Lauren Cohan Tom Payne Christian Serratos Andrew Lincoln Halsey Steven Yeun MØ Norman Reedus Alycia Debnam-Carey Alanna Masterson Chandler Riggs Sonequa Martin-Green

rest in peace. now get up, and go to war

Fylia
Utoljára aktív: Tegnap, 18:05Státusz módosítva: 2017.01.14. 13:01

Bemutatkozás 

  Úgy gondolom, nem kell tudnod rólam túlzottan sok mindent, hiszen, egyrészt nem vagyok valami érdekes jelenség, másrészt, nem sok a valószínűsége, hogy ismeretlen emberekkel fogok beszélgetni. Elég annyit tudnod, hogy egy tizennégy éves lány profilján vagy éppen, aki megveti a rasszizmus bármiféle megnyilvánulását, akinek a legnagyobb félelme az, hogy elhagyják a szerettei (plusz a pókok), aki imádja azokat az embereket, akik szeretik a példaképeit, aki enyhénszólva Tumblr-függőségben szenved, aki megszállotja az apokaliptikus és fantasy témaköröknek, és aki bármit megadna, hogy cicát tarthasson. Ugye, hogy nem annyira érdekfeszítő?
  Viszont, ha már itt maradtál velem, akkor érdemes tudnod, hogy a végletekig őszinte, olykor bunkó személyiség vagyok, nem tűröm meg magam mellett azokat, akik rossz véleménnyel vannak akár a családomról, akár a barátaimról, és nem tolerálom azt sem, ha valaki ismeretlenül próbál véleményt alkotni akár rólam, akár azokról, akiket szeretek. Egyszóval; a szeretteimért ölni lennék képes.
  Továbbá, eléggé perverz és beteg humorérzékkel rendelkezem, gyakran csak én nevetek azon, amit poénnak szántam, ugyanakkor unalmasnak találom a hétköznapi vicceket, és az átlagos embereket. Nem szeretem sem a kémiát, sem a matematikát, sem a földrajzot, mint tantárgyat, képtelen vagyok elviselni az általam antipatikusnak tartott emberek közelségét, a hideget, úgy amblokk a telet, nem szeretem a zöld színt, a kókuszt, a túl hosszú hajat, a bogarakat, és a fullasztó meleget. Viszont, élek és halok a kopaszcicákért (minden macskáért, de értük főleg), a husky-kért és a corgikért, a tavaszért, a rántott húsért, a meleg kardigánokért, a fehér csokoládéért, a fekete, szürke, fehér, ezüst, narancssárga, bordó és kék színekért, a lakberendezésért, a kedvenc sorozatomért, és a videószerkesztésért.
  Szerintem ennyit épp elég tudnod rólam, érkezzenek a kedvenceim.

 


 

  Lauren Cohan. A világon nincsen olyan kifejezés, ami eléggé képes volna kifejezni azt a mértékű szeretet és tiszteletet, amit érzek iránta, a napjaim minden egyes pillanatában. Egészen 2014-ig nem is volt igazi példaképem, természetesen a szüleimet és nagyszüleimet leszámítva, ezért ért sokként, amikor egy ártatlannak induló tévézés után teljes mértékben megváltozott az életem; nem másnak, hanem Neki köszönhetően. Bobo-t a The Walking Dead-ben ismertem meg Maggie Greene szerepében, aki az első részek alat már hatalmas hatással volt rám, főként a személyisége miatt. Lázadó, őszinte, harcias, és szeretetreméltó volt, és az is a mai napig. Lauren iránt ezután kezdtem érdeklődni; teljes mértékben megfogott a színészi játéka, az érzelmeinek átvitele a képernyőre, egyszerűen mardosott a tudat, hogy nem tudom, ki az, aki pillanatok alatt rabul ejtette a szívemet, s amikor megtudtam, hogy ő az, minden nap visszatértem hozzá. Így, vagy úgy, de foglalkoztam vele, interjúkat olvastam, videókat néztem, érdekelt, ki is ő, és egy év múlva belém hasított a tudat, hogy vele kezdődik és végződik a napom, amikor lehetőségem adódik, az ő jólétét kívánom, és a galériámban egy egész mappa tárolja ennek a félelmetesen gyönyörű teremtésnek a képeit.
  Bobo már csak a lélegzetvételeivel is mosolyra fakaszt. A mosolyát az elképzelhető legszebb napfelkeltéhez tudnám hasonlítani, ami már a nap kezdete előtt is szivárványokat fest az égre, és bearanyozza a perceidet. Igen, pontosan ilyen hatással van rám nemzedékünk egyik legkiemelkedőbb színésznője, akinek sorozatbéli karaktere, és jómaga is megtanítottak olyan dolgokra, amit mondhat az ember értéknek, ha van, és hiányosságnak, ha nincs. Tartom magamat ahhoz a gondolathoz, hogy Lauren egy embertelenül tehetséges és kedves ember, már-már olyannyira, hogy a néző meg sem érdemli azt a félelmetesen libabőr keltő alakítást, amit ő napról napra, hétről hétre produkál. Mindezekfelett egy végtelenül nyílt, rokonszenves, kedves és humoros nőről beszélünk személyében, engem legalábbis minden egyes alkalommal mosolyra fakaszt, ahogy a rajongókkal bánik, ahogy beszél velük, és tagadhatatlan, hogy Lauren egy piszkosul gyönyörű nő.

 

 

  Maggie Rhee. Avagy, a sorozattörténelem egyik legtöbbet megélt és tapasztalt, legfájdalmasbb múlttal rendelkező, legerősebb és legbátrabb karaktere. Nem azért szeretem Maggie-t, mert Lauren kelti életre (mondjuk más nem tudná így eljátszani), hanem mert komolyan gondolom az előbb leírtakat. Az a fájdalom, ami az életét övezi, egyszerűen szívbemarkoló és fizikailag fáj. Azért, mert a megannyi megélt szörnyűség után ő képes volt mosolyogni, és előre nézni. Azért, mert eldöntötte, hogy ő babát szeretne, most pedig várandós. Azért, mert önmaga maradt azután, amiket átélt. Azért, mert megváltoztatta az apokalipszis, és egy bátor, vezető nő lett. Azért, mert hétről hétre egyre csak erősebbé válik. És miért? Mert nincs veszélyesebb egy olyan terhes nőnél, aki már mindenkit elveszített, aki számított neki, és már nincs kit vesztenie. Azért, mert ő lesz az, akire egy kolónia fog hallgatnia. Azért, mert ő az, aki mássá, egészebbé tette az életemet, aki megtanított az igazi szerelem mivoltára és jelentésére, aki a legszörnyűbb helyzetemben is mosolyra tudott fakasztani, akinek a tettei, a mondatai ikonikussá váltak a szememben, aki ráébresztett, hogy a sírás nem a gyengeség, hanem az erő jele. Ő az, akinek azt az embert köszönhetik az ismerőseim, aki vagyok, és őszintén hiszem, hogy miután elvesztette a vérbeli, és mostohaanyját, a mostohatestvérét, az édesapját, a féltestvérét, és a férjét, hogy miután annyi erőszakon ment keresztül, hogy miután annyi mindent élt meg, amennyit én elképzelni sem tudok, úgy fogja vezetni a Hilltop Kolóniát, mint ahogy senki sem tudná. Ő az, aki miután elvesztette élete utolsó boldogságát, betegen felállt, és azt mondta, harcolni kell. És nekem pontosan ezért ő minden idők legtökéletesebb női karaktere.

 

 

 

  The Walking Dead. Avagy, életem sorozata. Ez az a széria, amelyben boldogságra, otthonra lelek. Az egész sorozat olyan üzenetet, olyan mondanivalót hordoz, amely számomra többet jelent, mint bármi más. Végtelenül örülök, hogy két évvel ezelőtt nem döntöttem úgy, hogy tovább lapozok a televízióban. Két éve folyton minden nap rájövök, hogy ki is vagyok, hogy honnan jöttem, és hová tartok, és ahányszor egy kicsit is elszomorodom, csak erre a sorozatra, a színészekre, Lauren-re, a karakterekre, a történetre, arra a felülmúlhatatlan izgalomra és imádatra gondolok, amit minden rész közben érzek, és ez elég ahhoz, hogy teljes mértékben boldog legyek. Két éve, minden nap boldog vagyok, és ezt nem köszönhetem másnak, mint a TWD-nek, és azoknak a fenomenálisan csodálatos embereknek, akik hétről hétre megmutatják nekem a valódi színészet fogalmát.
  Azt pedig nem tartom mellékesnek, hogy ennek a sorozatnak hála szerettem meg az apokaliptikus témakört, az élőhalottakat, a túléléssel foglalkozó dolgokat, és mindent, ami köthető a sorozathoz. És ezt nem tudom eléggé sokszor, eléggé jól megköszönni ezeknek a csodálatos embereknek.

 

 

  Úgy gondolom, hogy elég, ha ennyit tudsz rólam. További kedvenceimet megtalálod a szokásos helyen, valamint legtöbbet a fórumon és a cikkeknél szoktam nyáladzani róluk.
  Legyen további kellemes napotok! 

 

Barátok

Nelli00
Nelli00

visszatérő vendég

madeleine.
madeleine.

új tag

Üzenőfal

wattacukor2 Szia! Köszönöm szépen a szavazatot. Mindenképpen visszament, mert neked is nagyon szép, kidolgozott profilod van. További szép napot! :)

2017.01.18. 15:03

vilucsajby Köszi a szavazatot :) Lauren Forever <3 :D

2017.01.17. 20:08

vilucsajby Szia nagyon, de nagyon szép a profilod :) És végre valaki aki ennyire értékeli Lauren munkásságát, és ennyire szereti a twd-t. :D Ment a szavazat egyértelműen! :D

2017.01.16. 21:09

ariana gra de Szia, szavaztam.

2017.01.07. 14:02

madeleine. Köszönöm szépen. :)

2016.12.27. 05:05