Starity

MrsHoran2001 profilja

MrsHoran2001 white  
  • Csatlakozott
  • 2015. május 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2001. augusztus 28.
  • Lakhely
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Utazás, vásárlás, animézés, SSO, Instagram, az állataimmal és a legjobb barátnőmmel lenni
  • Zenei stílusom
  • pop
  • Imádom
  • Animék; Fullmetal Alchemist:Brotherhood az örök top1 , BTS, állatok, főleg a lovak, a meleg pokrócokat, a vígjátékokat, Titanic, hó, ezáltal a szánkózás, utazás, nyaralás, Balaton, retro zenék és retro hangulat (Modern Talking, Beatles, stb...)
  • Utálom
  • Ha rosszabb jegyet kapok négyesnél, ha eltervezek valamit, beleélem magamat és a végén nem lesz belőle semmi, a pókokat és a csúszómászókat, egyedül lenni a sötétben, az esős időt
  • Twitterem
  • - nem publikus -

MrsHoran2001 még nem állította be a státuszát

MrsHoran2001
Utoljára aktív: 2017.08.19. 21:09Státusz módosítva: 2016.12.26. 15:03

Mi újság nála?

2016.12.26. 16:04MrsHoran2001 új kedvence Elijah Wood

2016.08.30. 21:09MrsHoran2001 új kedvence Jeon Jung Kook

2016.08.30. 21:09MrsHoran2001 új kedvence Kim Tae Hyung

2016.08.30. 21:09MrsHoran2001 új kedvence Min Yoon Gi

2016.08.30. 21:09MrsHoran2001 új kedvence Jung Ho Seok

Bemutatkozás


Magamról

Sziasztok! A nevem Zsófi,15 éves vagyok. Különösebb becenevem nincs,mindenki Zsófinak hív.

Imádom az animéket és mindent ami Japán, de nagyon hosszú lenne leírni melyik animéket láttam, mik a kedvenceim, ezért itt az AnimeAddict profilom, az animéseknek nem ismeretlen, itt meg lehet nézni mik a kedvenceim, miket láttam, milyen mangákat olvastam, stb... 

ANIMEADDICTS PROFILOM: http://animeaddicts.hu/user.php?userpage.158036

2015. márciusa óta vagyok Directioner. A bandából Niall a kedvencem. A kedvenc számom a régebbiek közül a Little Things, I Want. A mostani albumról (Made In The A.M.) pedig az If I Could Fly, Love You Goodbye, Wolves és a Drag Me Down. 

2016. augusztus 25.-e óta vagyok A.R.M.Y (BTS azaz Bangtan Boys rajongó). 2014 körül lettem animés, és az openingeket, animés dalokat előszeretettel énekelgettem magamban, tanultam meg. Aztán olyan 2015 körül meghallottam az INFINITE-től a Bad című számot, egyből letöltöttem és rongyosra hallgattam, nagyon tetszett. Aztán a Music Channelen hallottam meg a Big Bangtól a Sober-t, elég sokszor ment a TV-ben, nagyon tetszett. Mondtam már ekkor hogy ezek a koerai számok tök jók. Aztán ment a TV-ben a BTS-től a Dope... mondom HÚHA ez igen. Az a tánc, az a hang, azok a jóképű arcok. Rákerestem, meghallgattam a Boy In Luv-ot, a Run-t és az I Need U-t. Hosszú ideig csak ezt a 4 számot ismertem. Aztán gondolkodtam hogy huh, meg kellene őket jobban ismerni, mert érdekel a banda, de aztán nem lett belőle semmi, azt gondoltam hogyha belemerülök a BTS-be, el fogom hanyagolni a 1D-t. De most már nem érdekelt, és beléptem a BTS magyar rajongói csoportjába, és pár nap alatt valamennyire megismertem őket, már most a szívembe zárták magukat a fiúk, egyre több számot ismerek meg tőlük, egyre több dolgot tudok meg róluk. Remélem egy idő után már én is olyan rajongónak mondhatom majd magamat, aki tényleg ismeri őket, tud róluk rengeteg dolgot, tudja az összes számukat, és a legfontosabb: teljes szívéből szereti őket (bár a szeretet már kialakult ♥ ) A biasom Jungkook és Jin, legelsőnek Suga fogott meg igazából meg Jimin a DOPE-ban, de mégis változott a véleményem bias téren :D A kedvenc számom perpillanat az I Need U és a Boy In Luv :)

Frissítés: A Wings eszméletlen jó lett, nagyon eltalálták, és egyszerűen minden számot szeretek róla. Az Intro nagyon tetszik, de azért azok a számok amik a legeslegjobban tetsznek: Lie, Begin, Blood Sweet&Tears, First Love

A másik pont,vagy másik legfontosabb dolog,hogy nagyon szeretem az állatokat,főleg a lovakat. Tudok lovagolni, 4 évig lovagoltam, meg kiskoromban is el-el járogattam lovagolni. De eladták szeretett "lovaimat" (azért van idézőjelben,mert nem az enyémek voltak csak féligmeddig,mert én lovagoltam rajtuk és csutakoltam,stb... őket). 2 ló volt, egy arab-félvér herélt,ő volt az én drága Királyom. A legjobb barátnőm Csillaga pedig egy sodrott kanca volt. Remélem a közeljövőben lesz még alkalmam újra elkezdeni lovagolni.

Most a végére jöjjenek a kedvenc filmek :D

 

Éhezők Viadala

1 éven keresztül hallgattam az osztályomban azt hogy baromi jó film,érdemes megnézni,de nem figyeltem rá. Igazuk volt. Egyik délután unatkoztam,úgy döntöttem filmezek. És eszembe jutott hogy mennyien mondták hogy az Éhezők Viadala mennyire jó,kíváncsi voltam. Már az 1. rész iszonyat tesztett,még aznap megnéztem a 2.-at is. Másnap amint hazaértem ledobtam a táskámat, át sem öltöztem és belekezdtem a 3.részbe. Valami eszméletlen. Már megnéztem az utolsó részét moziban, és eszméletlen volt. Volt rész ahol folytak a könnyeim, volt ahol annyira megijedtem hogy hátraestem a székben és volt rész ahol annyira meglepődtem (a többi nézővel együtt) hogy mondogattam hogy "mi a f*sz" "ezt miért" és hasonlók.

A film egyszóval tökéletes volt, nagyon tetszett, érdemes megnézni! ♥

 

A Gyűrűk Ura és A hobbit

Eddig 2 Gyűrűk Ura részt néztem végig( A Gyűrű Szüvetsége, A Két Torony) és 1 Hobbit részt( Smaug Pusztasága) A legjobb barátnőmnél voltunk,és felvetettem az öteletet hogy nézzük meg a Hobbit 2-t. Nemtudom miért nem az 1-et mondtam igazából :') XD Mivel az 1-et nem láttam,sokszor kérdeztem bele hogy ez ki,ez mi,stb mert akkor még ugye a Gyűrűk Ura-t nem láttam... A kedvencem szereplőm egyenlőre Frodó, Samu és Gandalf.

 

                  Ui: Ha megnéztem a Király Visszatért-t, és a Hobbit: Váratlan Utazást és az Öt Sereg Csatáját, írok egy összegző véleményt az EGÉSZ sztoriról, most még hiányos a véleményem, hisz 3 darabja hiányzik :) 

 

Ted 1-2

Ez az a film, amin annyit röhögtem hogy rendesen folyt a könnyem minden alkalommal amikor megnéztem XD

Aki ismeri a Family Guy-t/nézi biztosan hallott már róla/látta, hiszen a Family Guy alkotója, Seth MacFarlane rendezte ezt a filmet és és ő is írta nagy részben a forgatókönyvet.

Igaz, csúnyán beszélnek benne és azért eléggé perverz is, de maga történet zseniális! Adott egy maci, aki a kisgyerek kívánságára elkezd beszélni, aztán együtt felnőnek és.... utánaa... folyton drogoznak, isznak és csajoznak? Igen, pontosan :D  

Ezen a filmen minden egyes újranézés alkalmával is lehet röhögni :'D Szerintem nézzétek meg, megéri XDD

 

Beavatott-trilógia

Erre a filmre úgy "találtam" rá,hogy elmentem a legjobb barátnőmhöz 2 napra,és nagyon unatkoztunk egyik délután,így felvetette a filmnézés ötletét. Mondom mit nézünk? Azt mondta megnézeti velem A Beavatottat. Megkérdeztem unott hangon: "Ez is megint egy akciófilm?!...." Nem kellett volna unott hangon mondanom. Áldom az Istent hogy hagytam,hogy megnézesse velem a barátnőm. Vétek lett volna kihagyni ezt a filmet! Maga a történet,az effektek,minden együtt van és csodálatos filmet alkot! A harmadik része, a Hűséges, rettentően jó film volt, a befejezés csattanós, fantasztikusra sikeredett! :D ♥

 

Rio 1-2

Humoros, kiváló az animáció, érdekes a történet és változatos (néhol megszakadsz a röhögéstől, vagy sírsz mint valami hülye, vagy ülsz ilyen fejjel: :O), a zenék hiperszuperek, a szereplők, a szinkronok. TÖKÉLETES FILM!

A Ted és a Rio az a két animációs film, amiben MINDEN tetszik.

Érdemes megnézni! ♥

Titanic

Szerintem erről a filmről nem kell mesélnem. :D ♥ Imádom! A fiatal DiCaprio SZÍVDÖGLESZTŐ♥ És a szerelmi szál... sírása készteti az embert a film vége. :)

Kedvenc sztárok

1 Jeon Jung Kook
2 Kim Seok Jin
3 Kim Nam Joon
4 Park Ji Min
5 Jung Ho Seok
további kedvencek

Barátok

oranje31
oranje31

visszatérő vendég

Brigike0109
Brigike0109

visszatérő vendég

laaura_love
laaura_love

Te voltál a béke az...

Éjla100
Éjla100

visszatérő vendég

Üzenőfal

Szia, szavaztam a közös kedvencek miatt.

2019.08.28. 11:11

Booboofan16 Szavaztam a sok közös kedvenc miatt <3

2017.01.26. 18:06

Coreline Szia,ment tőlem is egy szavazat a közös kedvencek miatt..

2016.08.19. 15:03

Szia szavaztam :)

2016.08.05. 18:06

Szia, szavaztam mivel, hogy gyönyörű a profilod, és nekem is Niall a kedvencem <3 Egyébként jelöltem is ha nem gond :D

2015.12.08. 14:02