Starity

dette profilja

dette  
  • Csatlakozott
  • 2015. július 30.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • július 11.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • × írás; olvasás;
  • Zenei stílusom
  • × vegyes
  • Imádom
  • × a barátaim; kézilabda; zene; tánc;
  • Utálom
  • × höhöö tényleg érdekel?!
  • Weblapom
  • - nem publikus -

I'm gonna pick up the pieces and build a lego house...

dette
Utoljára aktív: 2016.03.04. 19:07Státusz módosítva: 2015.08.01. 19:07

Mi újság nála?

2015.08.24. 12:12dette és SoldierLady mostantól barátok

2015.08.04. 17:05dette és Dzseen mostantól barátok

Bemutatkozás


××Welcome to my greenland××

Köszöntök mindenkit nagy szeretettel az oldalamon, ami itt a starity-n a második profilom. A nevem valószínűleg a nicknevemből könnyen kitalálható, de ha Te nem jöttél rá és érdekel, hát írj rám! :D A korom... nos ez szerintem nem olyan fontos, de elégedjetek meg annyival, hogy a nemzetidohányboltba már bemehetek. ;) 

Húúh na mi is kell még?! Nevem.. XY - oké ez megvan, korom.. XX-1 - ez is megvan. Iskolaivégzettségem és allergiáim... na nem fárasztalak titeket, hisz ha benéztetek, akkor tuti nem azért tettétek.

Inkább jöjjenek a hobbijaim: ◊ az első és talán a legfontosabb, az imádott sportom, a kézilabda ◊ a második, ami nélkül szintén nem tudnék élni, az írás ◊ de ezen kívül imádok még sorozatokat; filmeket nézni, illetve a jó könyveket sem vetem meg (ez természetesen a blogokra is igaz)

Személyiségre egy barátkozós, nyitott embernek tartom magam, nagyon szívesen kezdeményezek és tartok kapcsolatot olyan emberekkel akiket az idő folyamán megismertem, nem vagyok az a sértődékeny, illetve harapós fajta, így ha rám írsz itt, üzenetbe, biztos, hogy nem küldelek el a fenébe! [De persze a tisztes stílus nálam is nagyon fontos!]

××My favourite××

Rengeteg kedvenc sztárom van, akiket más és más okból szeretek, de vannak olyan emberek is, akik itt starity-n nincsenek annyira nagy rivaldafényben. Most róluk szeretnék pár szót írni! [Rosszalló megjegyzésekből nem kérek!!]

Danielle Peazer-t a félvilág (hanem az egész) Liam Payne mostmár ex-barátnőjeként ismerte meg. Nem tagadhatom, hogy ezt a csodás és stílusos lányt valószínűleg én sem ismertem volna meg, ha egy cseppnyi közöm nem lenne a bandához. De ezt nem szégyenlem! Danielle számomra példakép, stílusikon és egy hihetetlenül erős nő. A bandával, Liam-mel töltött évek alatt kapta a sok mocskot is a szép mellé, mégis mindig emelt fővel fogadta mindezt. Tetszett a kitartása és az, ahogy a szavak leperegtek róla. Legalábbis felém ezt suggalta. (Persze itt jön az, hogy én honnan is ismerném... pont onnan, mint a többiek, a képernyőkről.) Majd mikor Liam-mel szakítottak.. valahogy csak nem tűnt el a képből, aminek én nagyon örülök. Tehetséges táncos, csinos, érett és természetes nő, tipikus jó példát mutató  példakép. Imádom a feltöltött videót, szeretek az ő edzésterve szerint sportolni és a blogját is szívesen olvasom. Abszolút felüdülő személyiség számomra!

Szucsánszki Zita a sportéletben megforduló példaképem. Tehetséges, elhivatott, hatalmas szívű és lelkű játékos, aki (nem mellesleg) iszonyat szép!! Imádom a játékát, a stílusát, amit a pályára visz. Azt, hogy egy világklasszis játékos, aki emelett nincs is elszállva magától. Imádom a ferencváros és a válogatott iránti hűségét és csodállom a porfizmusát is. Számomra abszolút példakép és azt hiszem ezzel nem is vagyok egyedül. Szerintem minden fiatal sportolónak szüksége van egy ikonra, és nagyon örülök neki, hogy ismerhetem ezt a játékost és az ikonomnak tarthatom! :D

 

××Music××

Igen, egy újabb dilis tinilány, aki már veszi is le a meltartóját, hogy valamelyik srác fejére tudja dobni... jahh.. nem, bocsi!

Igen, szeretem a One Direction-t, a zenéjüket, a személyiségüket, azt a fajta spontaneitást és boldogságot, amit képviselnek. Szeretem a dalaikat, szeretek az üzenetükön elgondolkodni és szeretek olvasni a fiúkról, de közelsem tartom magam olyan nagy fanatikusnak. Persze minden álmom, hogy egyszer eljussak egy koncertre, de nem biztos, hogy a legőrültebbbek közé, oda a színpad aljára bemernék állni! :D Csodálom a kitartásukat is, hisz már 5 éve élik meg ezt a varázslatos őrületet, mégis továbbra is azoknak a kedves, egyszerű, normális srácoknak mutatják magukat. Én tényleg szívből remélem, hogy nem csak a kamera előtt ilyenek, bár én másmilyennek el sem tudnám őket képzelni...

Számomra Jade Thirlwall volt a fő ok, amiért Little Mix zenék hallgatásába kezdtem. Csodás lány, csodás hanggal és én úgyérzem, hogy személyiségben is egészen közel állunk egymáshoz. Kedvelem azt a fajta természetet, személyiséget, amit ő képvisel, az enyhe "stréberséget". A hangja pedig... tényeg, úgy hiszem, hogy az egyik legszínvonalasabb a bandába, bár a csapat összes tagjának csodás énekhangja van. A Jerrie páros pedig nekem külön nagyon tetszik, én hiszem, hogy igazi barátság.

 

 

Most pedig a profilom végeztével... jöjjön pár betartandó szabály.

↷ Kérlek NE LOPJ! Minden amit a profilomon használtam, az vagy saját, vagy a google tartalma. Sokáig dolgoztam a lapomon, ezért szerintem megérdemlem, hogyha valami megtetszik és úgy gondolod, hogy szívesen felhasználnád, akkor szólsz.

↷ Hirdetgetős, facebook-on szavazós linkeket ne küldj, mert úgysem szavazok/jelölök/stb.

↷ Ha valami problémád van egy képemmel, hozzászólásommal, sztárról alakított véleményemmel, azt üzenetbe jelezd nekem, normális stílusba.

↷ Ha szavazol azt nagyon köszönöm, viszont barátnak csak akkor jelölj, ha tényleg szimpatikusnak találsz és szívesen beszélgetnél velem. + A szavazatok vissza is mennek nagyon szívesen, aminél a kivétel az üres lap.

Barátok

Dzseen
Dzseen

visszatérő vendég

SoldierLady
SoldierLady

visszatérő vendég

Üzenőfal

LYDIA.LoVe. Szia:) Szavaztam, nagyon magával ragadó profilod van!;) 1D<--♥ +Szimpatikus, ha valakinek a szenvedélye az írás/ olvasás^-^

2016.02.17. 17:05

sugirl szia én is little mix fan vagyok!!! nekem is Jade a kedvencem :) amúgy hallottad már az egyik x-faktoros számukat amiben Fleur East-el énekelnek? szerintem nagyon jó!am.:szavaztam :3

2015.12.26. 20:08

Ritya Szia szavaztam nagyon aranyos az a kép a bemutatkozásodban amin az 1D van :D :)

2015.09.06. 13:01

Kincses Bogi szavaztam

2015.08.27. 21:09

SoldierLady Szivesen!:) Van Kedved ismerkedni esetleg?:))

2015.08.23. 18:06