Abbey Wolf profilja

Abbey Wolf white yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2015. szeptember 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • május 21.
  • Lakhely
  • Olaszország
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Zenei stílusom
  • Indie pop, Alternative

My First Real Crush Was.......

Abbey Wolf
Utoljára aktív: 2018.04.14. 17:05Státusz módosítva: 2016.08.22. 20:08

Bemutatkozás

                                                    Üdv az adatlapon.

                                               

Ha már idetévedtél akkor elmondom hogy nem kérek kritizáló kommenteket arról amit szeretek. Nem Tudok mit mondani nagyon saját magamről. Talán kezdhetnénk azzal hogy kik a kedvenc énekeseim. Legfőkébben énekesnőket hallgatok és lánybandákat. Nincs kifejezetten kedvenc zenei stílusom. Justin Biebertől Lana Del Rey-ig mindent hallgatok. Szerintem elkezdem a kedvenc énekesnőimmel.

Lady Gaga számomra az istennő. Nélküle nem tudom hol lennék. Annyiszor adott erőt a számaival. Imádom egyszerűen az öltözködése a viselkedése a személyisége na meg a hangja azis tökéletes. Szerintem a legteheségesebb énekesnő. Minden számát ismerem hisz ha igazi Little Monster vagyok ez alap dolog. Gagát 2008 végén ismertem meg mikor meghallottam a Just Dance számát. Nem hazudok imádtam. Akkor töltöttem le az első albumát a The Fame-et. Azóta imádom őt. Olyan kedves őszínte és nem fél kimondani a véleményét vagy olyan ruhát fevenni amit lehet sok embernek nem tetszik. Talán ezért szeretem a legjobban mert magabiztos és nem érdekli hogy mások mit gondolnak róla. Kedvenc számaim tőle: Gypsy, Bad Romance, Judas, Monster, Poker Face stb. Számomra az első száma mindig a Gypsy lesz. Imádlak Gaga!!!!!!!!!

Lana Del Rey...........Mit is mondjak róla. Nincsenek rá szavak mennyire szeretem őt. Sosem gondoltam hogy végre megtalálom a kedvenc zenei stílusomat. De megtaláltam. Lana számai  a kedvenceim. Lana számomra tökéletes. Minden számának van valami mély értelme. Sajnos ez a mostani zenében már nem mondtható el de Lana számaiban van valami ami megfogott. Lehet az értelme vagy a hangzása. Szerintem ő maga is gyönyörű és rohadt tehetséges. A Dark Paradise, High By The Beach és a Lolita szerintem a legjobb számai. Imádom igazábol az összes számát. 

.Halsey-t tavaly ismertem meg a Ghost számával amivel teljesen elvarázsolt. Fergeteges hangja van és eszméletlenek a számai, a kinézete, a személyisége. A Badlands albuma pedig úgy ahogy van tökéletes. A Roman Holiday, a Colors, és a Control  a legjobbak. De persze a Ghost és a New Americana is rohadt jó. Remélem nagyon sokra viszi majd és örülök hogy benne lehettem az első rajongói között. Egyszer nagyon szeretnék egy koncertjére elmenni. Napokig tudnék róla beszélni (írni).

Katy Perry az egyik  kedvenc énekesem. Még olyan 2009ben ismertem meg a az I Kissed a Girl és a Hot N Cold számával. Nagyon tetszettek és mikor kijött a Teenage Dream albuma akkor lett a kedvenc számom a Wide Awake. Katy Perry nagyon gyönyörű és vicces nő. Nagyon tehetséges és kreatív mint ahogy ezt a klippjeiben is láthatjuk. Imádom a számait. a Kedvenc albumom a Prism. Kedvenc számaim: Wide Awake, Unconditionally, Hummingbird Heartbeat, Love Me, Firework stb.

Cher Lloyd-ot is imádom. Még régen 2012ben a Swagger Jagger számával ismertem meg és már akkor nagyon beleszerettem. Igen kicsit furcsa de félig szerelmes vagyok belé. Mindig is a komolyabb énekesnőket szerettem nem pedig a Selena Gomez meg Taylor Swift féléket. De mióta Cher ilyen komoly lett azóte csak még jobban szeretem. Tökéletes hangja szerintem neki kellett volna megnyernie az X factort 2010ben. Imádom a számait.  Sirens, a Goodnight és a Sweat Despair a kedvenceim de a az egész Sorry I'm Late albumát imádom.

Tori Kelly a legszebb énekesnő a világon. Őt is tavaly ismertem meg a Unbreakable Smile számával. Gyönyörű a hangja. Imádom a göndör haját. Az Unbreakable Smile albuma eszméletlen. A Hollow, Atr Of Letting You Go és a City Dove egyszerűen eszméletlen. 

.

Most egy  nagyon furcsa dolog következik. Tavay decemberben kérdezte meg az egyik barátom hogy hiszek e a Larry Stylinsonba. Már akkor tudtam hogy miaz a One Direction miatt. Szép lassan nagyon nagy Larry Shipper lettem. Egyszerűen imádom őket. Remélem egyszer lesznek olyan bátrak hogy elmondják a világnak hogy szeretik egymást. Mi Larry shipperek itt vagyunk a kezdetek óta és mi sokkal jobban ismerjük őket mint a Directionerek. Miért hiszek a Larryben? Látszik rajtuk mennyire szeretik egymást.2010-2012ben volt a legéreszhetőbb hogy szerelmesek. Aztán a management-nek ezt nem tetszett és azóta nem látszik ez annyira de ahogy egymásra néznek látszik hogy szerelmesek. Segitettek nekem nagyon sok dologban. Sokkal jobban érzem magam mióta benne vagyok ebben a fanclubba. Nem érdekelnek azok akik ezért gyűlölnek.  Elviselem a rossz kommenteket mert nekem Harry és Louis a mindenem. Sosem gondoltam hogy szerelmes leszek két fiú szerelmébe. 

               

Még több  képet tudnék róluk berakni de szerintem az nem lenne a legjobb dolog.

A Larryn kívűl  Jerrie az amit egyszerűen imádok. Perrie és Jade annyira cuki együtt.Mióta Perrie szakított Zaynel a Jerrie még valósabb lett. 

                 

A Fifth Harmonyből nagyon imádom a Camren párost. Camilla és Lauren is nagyon cuki együtt.

               

Kedvenc bandáim: One Direction, Little Mix, Fifth Harmony, Cimorelli

Kedvenc számaim tőlük:

One Direction: They Don't Know About Us, No Control, You and I, Home, Strong stb. (Nagyjából az összes Larry-is szám).

Kedvenc banda tagjaim: 1.Harry  2.Louis.  3.Niall.  4.Liam

Little Mix: Secret Love Song, A.D.I.D.A.S, DNA, Salute. Weird People

Kedvenc banda tagjaim: 1.Perrie  2.Jade  3.Jesy  4. Leigh-Anne

Fifth Harmony: Brave Honest Beautiful, Work From Home, SledgeHammer

Kedvenc banda tagjaim: 1.Lauren  2.Ally 3. Camila  4.Dinah Jane  5. Normani

Cimorelli: Before October's Gone, Hearts On Fire, I Got You

Kedvenc banda tagok: 1.Christina   2.Katherine  3.Dani 4.Lauren  5.Amy  6.Lisa


Valamiért a Disney sztárokat nem bírom de Demi Lovátót és Miley Cyrust igen. Nem érdekel ki mit mint mond Mileyra jó szerintem is sok néha amit csinál de ez ellen nem tehetünk semmit csak azt hogy elfogadjuk. Imádom a Wrecking Ball számát a 4x4 és a Someone Elset is. Demiről meg ne is beszéljük hisz ő egy angyal. Nagyon szeretem őt mert a Hangja talán az egyik legjobb Imádom a Old Ways a Stars és a LionHeart számát. Az új albuma szerintem sokkal jobb mint Taylor Swift 1989 albuma. Az összes számot szeretem rajta max a Waitin For Ya nem tetszik. Az új klippje a Stone Cold egyszerűen király. Olyan szép benne smink nélkül is.

Ke$ha az a sztár akiért most imádkozok hogy megszabaduljon Dr. Luketól. Soha nem gondoltam volna mit tett Ke$hával. Milyen szar lehet neki 6 éve annál a csávónál lenni aki ilyett tett vele. Bele se merek gondolni. Pedig imádom a számait a kedvencem a C'mon és a Last Goodbye.

Egyetlen egy férfi énekes van akit nagyon szeretek. Ő nem más mint  Zayn Malik. Szerintem jól döntött hogy ott hagyta a One Directiont. Szólóba sokkal tehetségesebb, persze nekem is nagyon hiányzik. Imádom a Pillowtalkot sőt az egész Mind Of Mine albumát. 

 

A kedvenceim közé még olyan sztárok tartoznak mint:

                                                           Ariana Grande

                                                      Melanie Martinez