Starity

S.S. profilja

S.S. red yellow white white red  
  • Csatlakozott
  • 2015. október 15.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Queen of Truth ♥
  • Foglalkozás
  • tanulás mellett dolgozom

#BadGirl

S.S.
Utoljára aktív: Ma, 12:17Státusz módosítva: 2016.08.24. 19:07

Bemutatkozás


Hello kedves idegen!

Most nem igazán szeretnék hosszasan beszélni magamról, inkább röviden összefoglalom, hogy mi az ami érdekel és, hogy milyen vagyok…

Kedves : de csak azokkal, akik igazán megérdemlik. Akit nem kedvelek, annak egyenesen belemondom a szemébe.

Őszinte : ha nem szereted a szókimondó, igaz embereket, és inkább a nyalisok „jönnek be” akkor már rossz oldalon jársz és rossz társaságot keresel.

Könyvmoly : már több mint egy éve az vagyok és ez az életem. Örömömet lelem benne. Szinte az olvasással eljuthatok akárhová és lehetek akárki ... 

Rajzolás / művészet : kiskorom óta szenvedélyem a művészet. Fogalmam sincs, hogy hogy jött nekem az az ötlet, hogy "Na, én művész leszek, ha felnövök" , de ez van .. szintén ez is az életemhez tartozik, és ha elérem azt a bizonyos szintet, akkor mindenképp szeretném majd elvégezni az Egyetemet, grafikus téren vagy … mindegy az, csak művészetről legyen szó.

Írás : na ez a másik hatalmas nagy szenvedélyem. Már kb. ezer könyvbe belekezdtem, de még sohasem tudtam befejezni. Vagy eszembe jut még plusz történet vagy szebben átfogalmazom, de egyszerűen nem tudom befejezni .. gondolkoztam azon, hogy kiadok pár könyvet, a "művésznevem" is megvan, de még nem vagyok ahhoz bátor … talán majd egyszer.

Divattervezés : igaz, az is a művészethez tartozik, de mégis muszáj külön megemlítenem. A nap 24 órájában csak ruhákat nézegetek / tervezgetek .. egyszerűen nem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy divattervező legyek … Igen. „kislány” tele sokmillió álommal.

Fotózás : nos … nincs megfelelő kamerám hozzá, nem vagyok gazdag, hogy ezt megengedjem magamnak, így inkább maradok a szokásosnál : vagyis a telefon kamerájánál. Most mi van azzal, tökéletesen lehet vele fotózni. Csak szem kell hozzá és .. ennyi. Asszem.

Bloggerkedés : őszinte leszek … nyáron kezdtem el indítani, de még mindig kong az ürességtől.. rengeteg ötletem van ( mint pl. kritikát írok erről-arról ), de.. nem is tudom … lehet, hogy egy picikét ettől is félek .. de majd ha meglesz a bátorságom, akkor mindenképp írni fogok olyanokat, amiket szeretnék .. most inkább még erőt gyűjtök .. sok erőt…Randomképek

Black_And_White
Rich Life
Moon
Alone in the forest!
Black_And_White
Meow
Summer
Background