Starity

Lisanne profilja

Lisanne red red white yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2015. december 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • angel
  • Születési idő
  • március 11.

how do you know i'm breathing when i'm holding my breath?

Lisanne
Utoljára aktív: Tegnap, 21:45Státusz módosítva: 2017.08.11. 23:11

Bemutatkozás

»«

Nem szeretnék különösképpen sokat elárulni magamról, de ezt már akkor elcsesztem, mikor az első bemutatkozásommal szenvedtem. A legtöbb, legjobban rámillő tulajdonságot leirtam, de azt állítom magamról, hogy titokzatos vagyok. Igen, sohase fogod megérteni az én logikámat, úgy érzem. A nevem, és életkorom felettébb értéktelen, viszont elárulom, mert miért ne? Gabriella a nevem, és tizennégy éve pusztítom a Föld nevezetű bolygót. Kedvenc színem, ételem, állatom, évszakom.. szerintem ezek full feleslegesek, és igazából azért is, mert nálam ez mindig változik. Felettébb furcsa, és negatív szokásokkal vagyok megáldva, viszont ha kell, elővarázsolom az emberi, féltett énemet, amit csak olyan embereknek sikerült észrevenni, akiknek hagytam. Nagyon furcsa, hogy az általam felépített kis imidzs, ami néha eldől, mennyi értéktelen és idegesítő szokást hordoz magával. Ezért se tudom jelenleg, melyik az igazi Gabi. És nem, nem vagyok skizofrén. Próbálom magam beállítani a leghisztisebb, oda nem figyelő ribancnak, akit csak olyan emberek érdeklik, akit szeret, de közel sem volnék ilyen. Próbálkozom megfelelni a társadalomnak, még ha azt is mondom, nem érdekelnek mások. Mondjuk, ebbe nincs hazugság. Nem érdekel az emberiség, de a megfelelési kényszer még mindig bennem motoszkál. A személyiségemet nehéz behatárolni, mint látod, magam sem tudom ki vagyok, de annyit biztosítok számodra, hogy a folytonos őszinteségem mellett a haragtartásom hatalmas, és ami a szívemen, az a számon.

Didn't know the real me,
I'm far from an angel

Szabadidőmben szeretek youtube-ozni, sőt, az nem kifejezés, mennyire. Leginkább a minecraft, horror játékok, és a GTA érdekel, a bjuti szarokhoz meg felettébb nagyon jó kedv kell, hogy megnézzem őket, ugyanis tudniillik, ki nem állhatom az ilyen videókat. Videósok közül nehezen tudnék kedvencet választani, ugyanis rengeteg ember van, akiért rajongok, egyedi személyiséggel, és tartalommal. Nem tudom, mondhatom e videósnak, de a személyisége teljesen elragadó Alma Samának, és az egyik ok, amiért odáig és vissza vagyok érte lassan másfél éve, az a humora. Örülök, hogy elkezdett újra aktívkodni youtube csatornáján, mert hiányzott már. De mivel ő se mondja magát videósnak, én sem tehetem ezt. Kedvencemnek viszont három youtubert mondanék, egy lányt, és két fiút. DoggyAndi, IceblueBird, és ZsDav, akik előben is ugyanolyanok, mint aminek mutatják magukat az interneten. Iszonyatosan jól szórakoztam velük a januárban megrendezésre került Videósokkon, mert nagyon közvetlenek, és viccesek voltak. Rajtuk van pár ember, akihez kötödők, és vannak olyanok, akiknek csak a videója érdekel; az első fázisba Animoor, ZsGames, Chabinho, OwnMcKendry, és Csabusa tartozik, a másodikba pedig Beniipowa, Barni, CsChannel, és Plaura. És a másik kedvenc időtöltésemnek pedig a sorozatnézést mondanám, de ez nem mindig így van. Leginkább horror, thriller, vagy dráma kategóriában szoktam keresgélni, de persze mindent megnézek, kivéve a vámpíros, és amerikai vígjáték bigyókat.

Ice cold like my drink
Lose your concentration when you take a sip, yeah

És, akkor a sorozatok. Szerintem nem kell magyaráznom, hogy miért a The 100 nevezetű sorozatot mondom number one-nak. Egyszerűen magával szippantott a történet, a szereplők, és a színészek tehetsége. Egyetlen olyan személyt nem tudok mondani, akiről azt gondoltam volna, mit keres ebben a show-ban, még olyanra se, akit teljes szívemből gyűlöltem. Kedvenc karaktert nem olyan könnyű választani, ugyanis rengeteg emberhez húz a szívem, és fájdalmas őket csak 'karaker'nek nevezni, mert ennél sokkal több. Mindegyik karaktert másért szeretem, ezért is nehéz őket sorba rakni. De legyen. Raven Reyes az a személy, aki a kedvenc karakterem az összes sorozat közül. Az okossága, és az, hogy ilyen sérülten is ennyire pozitív tud maradni, hihetetlen inspiráló. A másik kedvencem pedig Octavia Blake, aki az eleje óta rengeteg mindenen ment keresztül, és őt mondanám a legtöbbet változó személyiségnek a sorozatban. Ez a kettő hölgyemény, akit nem mondanék se elsőnek, se másodiknak, amolyan támasznak. Rajtuk kívül Commander Lexa, John Murphy, Jasper Jordan, és néha néha Bellamy Blake a fontosabb kedvenceim. Másik elsőszámú kedvenc sorozatom a Scream-filmről elnevezett sorozat, aminek idén lettem megszállottja. Kedvenc karaktert itt is szívfájdító választani, ugyanis rengeteg egyéniség nem bontakozott ki, és ők már nem is fognak. De talán Audrey Jensen az, akivel leginkább azonosulni tudtam, valamint Brooke Maddox az én kis bitch-em, de persze itt is mindenkit imádok egytől egyig. Emellett szeretem a The Walking Dead-et, a Teen Wolf-ot, az Orphan Black-et, és a Pretty Little Liars-et.

I don't need a house and a Benz, I just
I just want your love

És, akkor egy helyet is a shipjeimnek, aminek nagy százaléka globális felmelegedés. Viszont az elsőszámú shipem heteró, tapsot nekem. A The 100-ból való Bellamy és Raven keltette fel leginkább az érdeklődési körömet, és így visszanézve, rengeteg kémia és feszültség van köztük. Szóval igen, hatalmas Rellamy shipper vagyok. Másodállásban van a Bethyl, azaz a The Walking Dead-beli Daryl és Beth, kinek igaz, ölelésen kívül több nem jutott, megszállottja lettem annak, ami köztük van. Első ember, akinek Daryl megnyílt, akinek beszélt az érzéseiről, a magánéletéről, és minden másról, az Beth, senki más. Szerintem nem is kell magyaráznom, miért is csodálatos ez a kapcsolat. A harmadik helyen áll a Marrish, akit rajtam kívül nagyon kevesen shipelnek, mert Stydia, Stydia, és Stydia. Rengeteg érzelmi hullámvölgy van Lydia és Parrish között, mondjon bárki bármit. Sokkalta jobban vonzódik Lydia hozzá, mint valaha Stiles-hoz fog, ha tetszik, ha nem. Első gay shipet nehezemre esik kiválsztani, de sok tanakodás után még mindig a Clexa áll hozzám legközelebb, avagy a Sea Mechanic, mert annak ellenére, Luna már nem az élőkhöz tartozik, szerette Raven-t, és csak ennyi számít. Másodlagos shippemet ebben a listában a Scream két kis hölgyeménye teszi ki, méghozzá Audrey és Brooke. Igaz, utóbbiról sohase fogjuk megtudni, milyen is valójában, de nagyon shippeltem már az első találkozásukkor Braudreyt. Ezt követi nemsokkal lemaradva a Rositara, mire igenis látok reményt, de még is, egy részem shippeli a Darsita-t is. Emellett ki kell még emelnem az örök kedvencemet, az Emison-t.

Woo, my God, you look good today

Példaképemnek senkit, viszont olyan 'úristen de meghalok tőle' kategóriás embert tudnék mondani. Első ilyen személy Lauren Michelle Jauregui, kinek létezéséről évek óta tudok, viszont most érdekelt, ki is ő valójában. Amióta levágatta haját, és coming-out-olt, sokkalta érdekesebb személyiségnek találom, mint azelőtt, pedig semmi sem változott. Ugyanaz a tökéletes külső, a megmaradt arany személyiséggel. Iszonyatosan tehetséges lány, messze lenyomja a társait. Másik személy, aki legközelebb áll a példakép jelzőhöz az Holland Marie Roden, ki anno már volt ez a kitüntetés nálam. 2015. október huszonnyolcadika a nap, amikor először példaképemnek válaszottam, és már bánom, amiért leváltottam. Tehetsége messze kimagasló, a Teen Wolf színészei között messze a legjobb. Lydia Martin karakterét olyan átéléssel alakítja, amit tanítani kellene. Szépsége elvarázsoló, és megmagyarázhatatlan, mennyire csodálatos. És, akkor most következzen az a személy, aki nem csak a kedvenc színésznőm, hanem még az ideálom is, személyiségileg és kinézetlieg is. Lindsey Marie Morgan. Sohase gondoltam volna, hogy egyszer pont rá fogom mondani azt, hogy az egyik legfontosabb ember az életemben. Anno barátnőm kedvence volt, és meg sem fordult egyszer sem a fejemben, hogy utánanézzek, ki is ő. De, ahogy megismertem, rájöttem mennyire sokoldalú, vicces, és okos, valamint amit csinál, megfogalmazhatatlan. Negyedikként muszáj megemlítenem Ashley Nicolette Frangipane-t is, akihez monstanság már nem köt olyan nagy érzelmi kapcsolat, még is, az egyik legtökéletesebb ember, akit életemben láttam. És ennyi elég is volt, hogy beleszeressek természetébe és magába, Halsey-ba.

We international divas
But I started out making your pizzas

A kedvenc színésznőimnél és énekesnőimnél rengeteg ember szerepel, de párat fogok most csak kiemelni. Tatiana Maslany, kit először Sarah Manning-ként ismertem meg az Oprhan Black-ből, viszont mára már ezer másik oldalát megismerhettem. Tehetsége hibátlan, nem ilyen kispályás, vámpírnaplókba való színésznőcske. Amellett, hogy szép, még tehetséges is. Kell több? Nem. Őt követi Eiza Gonzalez, a From Dusk Till Dawn szép kis bitchy karaktere, akiért odáig és vissza vagyok. Rá bármit lehet mondani, de hogy csúnya, azt nem. Valami isteni szépséggel megáldott csoda Eiza, és ilyet még nem láttam. Őt követi Christian Serratos, kit a TWD Rosita Espinosa-jaként ismertem meg. Kish már az első pillanatban szimpatikus lett, és amilyen ember, mégjobban kíváncsivá tett. Igaz, nem tudok róla sok mindent, viszont azt, hogy csodálatos ember, és anyuka, azt biztosan. Mögötte Marie Avgeropoulos, egy csodálatos, fiatalos nő, kiről nem mondaná meg az ember az életkorát. Marie nem csak csodálatos, hanem inspiráló is, és ahogyan Octaviát alakítja négy évadon keresztül, rengeteg emberséget nevelt belém. És nem is kérek többet. És az utolsó színésznő, Emily Kinney. Beth karakterével rohamosan könnyen megszerettette magát velem, és amiért nem kapott annyi szerepet, mint egy másik mellékszereplő, iszonyatos haraggal tölt el a mai napig. Amellett, hogy a színészetben csodás, való életben egy angyalka. Férfi színészek közül Cody Christian a kedvencem, viszont személyiségre inkább Daniel Sharman-t kultiválom. De Bob Morley az örök szerelmem.