Bory Eszter profilja

Bory Eszter white  
  • Csatlakozott
  • 2016. január 23.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 2000. május 21.
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • éneklés,zene hallgatás
  • Zenei stílusom
  • pop

"Sing my heart out"

Bory Eszter
Utoljára aktív: 2022.07.21. 16:04Státusz módosítva: 2022.04.29. 14:02

Mi újság nála?

2017.08.06. 19:07Bory Eszter új kedvence Justin Bieber

2016.11.14. 18:06Bory Eszter és mostantól barátok

2016.10.09. 22:10Bory Eszter új kedvence Ariana Grande

2016.09.21. 09:09Bory Eszter és TinistaSwifter mostantól barátok

2016.09.20. 21:09Bory Eszter új kedvence Zayn Malik

Bemutatkozás


Szia kedves idegen, aki az oldalamra tévedt! :) Bory Eszternek hívnak, Magyarország északi részén élek a családommal. Röviden bemutatnám magamat:

KÜLSŐ:

17 éves hosszú barna hajú lány vagyok. Közepesen magas és mogyoróbarna szemű. Szeretem a divatot, de, ha olyan ruha divatos épp ami nem illik bele az ízlésvilágomba, akkor azt nem hordom. A kedvencem a fekete csőfarmer, a feketén kívül a lila a kedvenc színem.

BELSŐ:

Néha én sem értem saját magamat, ezért ezt nehéz lesz leírni... :D Alapvetően egy kedves lánynak mondanám magam, szeretek az emberek felé előítélet nélkül közeledni. És akik közel állnak hozzám, azokhoz nagyon ragaszkodom pl. a családom nagyon fontos az életemben, illetve, ha szerelmes vagyok, akkor nagyon szerelmes vagyok... :) Sajnos nagy befolyással van rám más vélménye, illetve, ha megbántanak, akkor nagyon sokáig hordozom a fájdalmat, amit okoztak. A véleményem mindig megvan mindenről, viszont nincsenek szöges véleményeim az emberekről, ami nem változhatna. Azért is csinált profilt itt, mert így el tudom mondani a gondolataimat. Viszont úgy sosem mondok valamiről véleményt, hogy nem is igazán ismerem.

A hit nagyon nagy szerepet tölt be az életemben. Rengeteg olyan helyzet volt életem során, amit csak a hittel tudtam átvészelni. Szeretek olvasni, mert a könyvek által olyan világokba csöppenhetek, ahová egyébként sosem tudnék eljutni. Nagyon szépnek tartom a régi kort, az 1910-es évek szerintem nagyon különlegesek. Kedvenc íróm: Fábián Janka és Leiner Laura. Magam is szeretek verset, novállát és regényt írni. De inkább még csak próbálkozások születtek. :D

A tanulmányaim...nem a legjobbak, de nem mondanám magam rossz tanulónak, inkább csak gyakran lusta vagyok megtanulni rendesen, helyette inkább csinálom azt, amit szeretek és ami nélkül értelmetlen lenne az életem.Ez a: ZENE

ZENE

Az életemben az egyik legszebb dolog a zene. Anélkül élni sem tudnék. Minden lélegzetemben, minden mozdulatomban, benne van a zene. Éneklés a legcsodálatosabb dolog a világon. Amikor éneklek, akkor minden eltűnik, felrepülök a felhők közé és szárnyalok. Minden, Minden érzelmemet ki tudom énekelni, ha tehetném egész nap, csak ezt tenném. Az éneklés mellet, gitáron és zongorán tanulok. Minden hangszer csodálatos és nagyon tisztelem őket, hiszen ezek azok, amin a zene megszólal. Szerintem azoknak az embereknek, akiknek nincs jelen a zene az életükben, valami hiányzik, mert ez az a dolog ami nélkül én élni sem tudnék.Egy nagyra becsült embertől hallottam ezt a mondatot:  "Azt látom, hogy a muzsika, legyen az világzene vagy alternatív, hidat kèpez a mi világunk ès a földön túli világ között." Ez a mondat szerint élek, és hiszem, hogy ez így van. 

A ZENEI ÍZLÉSEM:

Egyértelműen pop. És minden ami a popban van. Szerintem ezt a stílus ami a legszebb, persze, tudom, hogy másnak, más tetszik, de ez az én véleményem. És most leírnám, hogy kik azok az előadók akik a legközelebb állnak a szívemhez. Az elsők és a legcsodálatosabbak, az, a ONE DIRECTION

 

Igen, ez a négy srác megválzoztatta az életem. És lehet, hogy egy közhelynek hangozhat, de épp ezért igaz. Emlékszem amikor betört Magyarországra a One Direction-láz, nem nagyon vettem róla tudomást. Nem zavartak egyáltalán, de nem érdekelt egyáltalán. Az osztálytársaim mind oda meg vissza voltak tőlük, de én sosem voltam divatrajongó, úgyhogy talán az sem meglepő, hogy teljesen magamtól fedeztem fel őket. Egy nyár volt, épp a WWA turnét csinálták, amikor megnyitottam a youtubot és beírtam One Direction. És azóta nem tudok és nem is akarnék sosem elszakadni tőlük. Először én is elolvadtam a kisfiús helyességüktől, aztán ahogy telt az idő egyre mélyebbre láttam bennük. A személyiségük mind különböző és ettől lesznek mégis annyira egyediek mint banda. Több mint két éve tart az irántuk érzett szeretetem. És ez csak erősödött az évek során. A fiúkról külön mind véleményt írtam, hosszúak, de ott leírom az érzelmeimet. Szerintem nagyon kegyetlen dolog kedvencet választani, de ha valak mégis e választás elé kényszerít, akkor azt mondom Harry. Ő Harry Styles, aki a lényével széppé teszi az életet, a szeretetével elárasztja a magányos szíveket, szemei pedig megígézi az embereket.

A One Direction kívül nincs sok zenész aki olyan hatással volna rám, hogy a szívem legmélyén őrizném a tiszta szeretetemmel. De akadnak néhányan akiket nagyon közel érzek magamhoz. 

MARTINA STOESSEL

A Violettában ismertem meg. Nagyon sokan kinevetnek és gyerekesnek tartanak, hogy szeretem azt a sorozatot, de nem érdekel, mert szeretem és kész. Csodálatosan énekelnek és minden amit elértek ezzel a sorozattal az csodálatra méltó. Violetta nekem egy igazi példakép.

 

Minden karakter egy különlegesség és a hangjuk is mind-mind más. A Violetta megtanított arra, hogy küzdjek az álmaimért. Nagyon sokat köszönhetek nekik. Martina pedig az életben egy nagyon kedves, szerethető lány. Nagyon remélem, hogy szólókarrierje mint Martina Stoessel jól fog sikerülni. :)

DEMI LOVATO

Demi életútja és küzdése a boldoságért mindig is nagy hatással volt rám. A dalait olyan érzelmekkel énekli, ahogy nem sok mindenkit hallottam eddig.

 


ED SHEERAN

Amit csodálok ebbena fiatalemberben, hogy képes volt kiállni amellett, hogy nem Ő a világ leghelyesebb pasija, de nem fog csak azért megvaltozni, hogy többen szeressék. A zenéje olyan mintha maga a mennyország zenéjét hallgatnám. Szerintem a Thinking out loud a Photograph és az Even my dad does sometimes a legszebb dalai. De az összeset szívesen hallgatom. A gitárjátéka pedig egyszerűen tökéletes... :)

 

Rajtuk kívül még vannak olyan előadók, akiknek szeretem egy-két dalát. Iylenek: Taylor Swift, Selena Gomez, Iggy Azalea, Ariana Grande, Becky G, Justin Bieber, Bruno Mars, Rihanna. 

És, hogy kik azok akiket nem szeretek? Szerintem ez a legfeleslegesebb leírni, mert azokat akiket nem igazán hallgatok, azokat is tisztelek annyira, hogy nem írom le, hogy már pedig ezt meg ezt utálom. Így ezt a pontot kihagyom.

A zene az életem legmeghatározóbb pontja, ami ezen kívül nagyon érdekel, az nem más mint az UTAZÁS

HELYEK AHOL MÁR JÁRTAM:

  • Erdély
  • Juist
  • Róma
  • Assisi
  • Orvietó

A legnagyobb utazás élményem, az az Olaszországi utak voltak. Ott beleszerettem mindenbe ami olasz. A kulturába, a hangulatba, az ételekbe, az emberekbe, a levegőbe. Akármikor visszamennék szívesen Olaszországba. De minden egyes külföldi utazásom egy élmény volt. Juist egy kis sziget az északi-tengeren. Többször is voltunk már ott a családommal. Ezen a szigeten csak lovaskocsik mennek és persze bicikli. :D A levegő tiszta és friss, az emberek pedig határtalanul kedvesek. Erdélyben kiskoromban voltunk, nem sok mindenre emlékszek.

HELYEK AHOVA EL SZERETNÉK JUTNI:

  • Los Angeles
  • Argentína
  • Spanyolország
  • Ausztrália
  • Dél-Korea
  • Brazília
  • Peru
  • Hawaii

És még nagyon nagyon sok.....

A hideg országok egy pillanatra sem vonzanak és nem is nagyon szeretnék oda menni... (Kivéve Kanada. Egy szamomra nagyon fontos embernek megígertem, hogy elmegyek vele.)...annál inkább a napfényben úszó országok... minden vágyam ezekre a helyekre elmenni. Argentínát a Violettából szerettem meg. És nem csak az országot járnám be, hanem a nyelvet, vagyis a SPANYOLT minden vágyam megtanulni. (Egyébként angolul és németül tanulok. Az angolt teljes szívemből szeretem, a német sem rossz.) Legszívesebben bejarnám a Földet. Minden egzotikus helyet megnézném, az országok ételspecialitását megkóstolnám és a kultúráját megismerném.

 

Úgy gondolom, hogy elég összetett a személyiségem és megértem, hogyha nem olvastad végig az egész bemutatkozásomat. talaán sokkal inkább magamnak írtam, de, ha tetszett, vagy, ha van közös kedvencünk, akkor jelölj nyugodtan. Én nagyon szeretek az emberekkel barátkozni, így, ha írsz, akkor 100% , hogy válaszolok. Ha mégis elolvastad az egész bemutatkozást, akkor nagyon köszönöm. Ezzel most itt el is búcsúznék. Szép napot! :)

Kedvenc sztárok

1 Justin Bieber

Barátok

Carmen013
Carmen013

új tag

Liana410
Liana410

visszatérő vendég

vilu211
vilu211

új tag

Vlover13
Vlover13

×Suicide Squad×

Üzenőfal

Sahar04 szia,szavaztam mert szép a profilod:-)

2017.01.08. 16:04

Szia! Szavaztam mert tetszik a profilod:)

2016.11.12. 20:08

Szia! Szavaztam, mert tetszik a profilod :)

2016.09.22. 07:07

Vlover13 Szia köszi visszament mind kettő :D

2016.05.20. 11:11

Imádom az 1D_t

2016.05.06. 21:09