Starity

singeeeer profilja

singeeeer yellow white white  
  • Csatlakozott
  • 2016. február 01.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 2002. február 19.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • éneklééés, zenehallgatás, film-és sorozatnézés, olvasás, netezés,
  • Zenei stílusom
  • pop, musical, Ariana Grande, Fifth Harmony :) :D
  • Imádom
  • Ariana Grande, Fifth Harmony, zene, sorozatok, filmek, könyvek, a családom és a barátaim :)
  • Utálom
  • korán kelés :D
  • Weblapom
  • - nem publikus -

"If we give a little love, maybe we can change the world".

singeeeer
Utoljára aktív: 2023.06.04. 18:06Státusz módosítva: 2016.08.31. 14:02

Bemutatkozás


 

 

Szóóóval, köszöntök mindenkit a 3. profilomon! :D Egyszerűen nem bírom sokáig ugyanazt a profilt, mindig muszáj újat csinálnom... :) Nos, mivel nem akarlak titeket untatni, próbálok nem túl ömlengősen írni. Magamról, és elsősorban a külsőmről annyit, hogy kicsi, mindössze 154 centiméter magas vagyok, vállig érő (hajdanán fenekemig :D), szőke hajam, és világoskék szemem van. Alapvetően egy életvidám, mindig boldog, tizenéves csajszi vagyok, de ezzel párhuzamosan nagyon érzékeny is tudok lenni, és könnyen elsírom magam. Persze leginkább csak filmeken, sorozatokon és könyveken, de gyakran elpityeredek a legkisebb dolgokért is. Nem szeretem a konfliktusokat, utálok veszekedni, de közben pedig mindig, mindenről megvan a véleményem, és ezt szeretem diszkréten közölni embertársaimmal. Legnagyobb hobbim, és az életem az ÉNEKLÉS. Felnőtt koromban is musical énekesnő szeretnék lenni, ugyanis a színészet is nagyon foglalkoztat, és imádom a színházat, meg a klasszikus musicaleket, magam is szívesen lennék ilyen daraboknak a részese. Saját Youtube csatornám is van, aminek nevét megosztom bárkivel, aki privátban érdeklődik. ;) Nem sportolok semmit, de imádok FUTNI. Ha tehetem, mindennap elmegyek 20-30 percre. Ez remek alakalom a fejem kitisztítására, és gondolkodni is ilyenkor lehet a legjobban. Mindenkinek nagyon ajánlom. :) Különleges hobbijaim nincsenek, imádom a FILMEKET, a SOROZATOKAT és a KÖNYVEKET. A sztárokon kívül imádom a divatot - ebbe a fogalomba beletartoznak a ruhák, cipők, táskák, sminkek, frizurák, parfümök -, de ne értsétek félre; egyáltalán nem vagyok ilyen Barbie baba, akinek élete a divat meg a pláza, de szeretek tisztában lenni az újdonságokkal, és néhanapján nézegetni az ilyen típusú boltokban. :) Na, ez lennék, én most pedig jöjjenek a kedvenceim! <3

Akkor..vágjunk bele :)  HAHA :D :D

 

 

 

Legnagyobb kedvencem és örök példaképem:

ARIANA GRANDE-BUTERA

Szinte már a pályafutása kezdete óta nagyon szeretem, de a kedvencemmé csak körülbelül 2 éve vált. Viszont azóta kimondhatatlanul odavagyok érte. Méltán állíthatom, hogy napjaink legtehetségesebb énekesnői közt van, és ehhez még hozzájárul a gyönyörűsége, és a vicces, szórakoztató, különleges és egyedi személyisége.  Rengeteg dolgot tudnék még róla írni, amit a véleményírásnál meg is tettem, így ha kíváncsiak vagytok a bővebb áradozásomra Ariról, tudjátok, hogy a profilom mely részén találhatjátok meg keresésetek tárgyát. :D ;) 

                                                     További kedvenceim                          

KARLA CAMILA CABELLO ESTRABAO

 A Fifth Harmony tagjaként láttam először, és miközben egyre több dalukat megismertem, azzal párhuzamosan Camila egyértelműen a kedvencemmé vált a csapatból. Nem elég, hogy baromi különleges hangja van, de nagyon kedves, vicces és különleges személyiség is. A színpadi jelenléte egyszerűen lenyűgöző, és.. már nem azért mondom, de ő a legjobb élőben a csajok közül.           

FIFTH HARMONY

Ariana mellett a Fifth Harmony hatalmas kedvencem, imádom a csajokat a tehetségük, a személyiségük, a stílusuk és a kisugárzásuk miatt egyaránt. Imádom, hogy nem ugyanolyan az összes számuk, a klipeik hihhetelenül jók, és minden fellépésükön lenyűgöznek. Azon kívül, hogy gyönyörűek, tényleg baromi jó a hangjuk is, valamint nagyon jól táncolnak. Bár Camila egyértelmű kedvencem, mindegyik lányt nagyon szeretem. Harmonizer forever :heart: :)

 JUSTIN DREW BIEBER

 Nos, a mostani kedvenceim közül Justin az, akit a legjobban utáltam régen... Nem tudom hogy miért, és igazából azt se tudom, hogy mi alapján gyűlöltem őt annyira, hiszen soha nem néztem utána az életének, a dalai se különösebben érdekeltek, soha nem néztem róla videókat, fellépéseket. És így utáltam. Hogy igazából fogalmam sem volt róla, hogy ki is ő. Mostanában (tényleg nagyon mostanában, kb 4-5 hónapja) viszont elkezdtem utánakeresgélni, több videót, fellépést és interjút néztem róla, és... nagyon megszerettem. :) Azon kívül, hogy látszik rajta, hogy hatalmas szíve van és ezt jótékonyságra és a rajongóival való törődésébe fekteti, nagyon jófej is, jó hangja van, és elképesztően táncol! :) Valamint nagyon cukiiii :D <3 <3 <3.

Ja, és OLYAN JÓ LENNE, HA ÖSSZEJÖNNÉNEK ARIVAL!!!!! Szóval, ha már Jariana (Justin&Ariana) ; muszáj róluk is bevágnom pár képet, csak hogy megcsodálhassátok Ti is, hogy milyen imádnivalóak lennének ők együtt. :) <3 <3

LITTLE MIX

Régóta steretem már a csajokat, és egy ideig kitartó rajongójuk is voltam, de az utóbbi időkben kicsit kevésbé érdekelnek. Nagyon egyedi mindegyik lánynak a hangja, és ezáltal a dalaik, és a dalaik hangzásvilága is egyedi. Ez fogott meg bennük. Az új albumukról van pár nagyon jó szám, de összességében nekem nem annyira tetszett. Viszont a fellépéseiket imádom nézni, és kifejezetten szeretem, hogy mindannyian táncolnak, és nagyon jó show-t tudnak teremteni. :) A lányok közül JADE AMELIA THIRLWALL  a kedvencem; szerintem neki van a legszebb hangja, és külsőre is ő a legcsinosabb, valamint nagyon cuki és vicces. :) <3

ROBYN RIHANNA  FENTY

Rihannát már 1000 éve ismerem (na jó, igazából csak kb 4 :D :D), és először szerettem, aztán nem, aztán nagyon nem, és kb fél éve már a kedvenc énekesnőim közt van. :) Érdekes, mi? :D Többek között a dalai minősége miatt szeretem, hiszen amellett, hogy tényleg rengeteg dal közül lehet válogatni az ő esetében, és szinte már minden műfajban, stílusban kipróbálta magát, az is kifejezetten tetszik, hogy egy előadóról van szó, és mégse minden száma ugyanolyan... Valamint a hangja is elképesztő, élőben is lenyűgöző, és még szép is. :D :) A Szigetes fellépésén is ott voltam, és bár nem voltam tőle elájulva, továbbra is imádom, főleg, hogy a legutóbbi VMA fellépésén tarolt. :) :)

SIA

 Sia mindig is az az énekesnő volt számomra, akinek hallgattam a számait, és szimpatikusnak tartottam. Ezért nem is tudom megmondani, hogy pontosan mikor kezdett el kiemelt kedvencemmé válni, mert egyszer csak ráébredtem, hogy szabadidőmben órákat tudtam eltölteni azzal, hogy Sia dalaiból álló lejátszási listákat hallgattam, és koncerteket, interjúkat néztem róla. Talán a This is acting című, legújabb albumának a megjelenésekor, ami fantasztikusra sikeredett. :heart: A Szigeten őt is volt szerencsém megnézni, és a fellépése hatalmas élmény volt számomra, amire most is mosolyogva gondolok vissza... :) :) :heart:

ZAYN JAVADD MALIK

Hát, ahogy azt már említettem, anno az 1D-ből Zayn volt a nagy kedvencem, és amikor kilépett, alig vártam, hogy megjelenjen az első saját száma. Hát, amikor megjelent a várva-várt PILLOWTALK, teljesen beleszerettem ebbe a pasiba. <3 <3 Most, hogy kijött az első stúdióalbuma, nagyon elégedett vagyok, bár van rajta pár, számomra értelmezhetetlen szám, de a legtöbb nagyon tetszik!!!! FOOL FOR YOU <3 <3. Amúgy azon kívül, hogy elképesztő helyes és szexi, állati jó hangja van és nagyon humoros, jófej is. :) Úgyhogy.. ennyi is lenne. IMÁDLAK ZAYN <3 

Na, ők a kedvenc előadóim, most még bevágok pár képet azokról, akiktől szintén sokszor hallgatok zenét, de nem szeretem őket annyira, mint a fentieket. :) ;)

Próbáltam sorrendbe rakni ezeket az előadókat, de nég így se tökéletes... :)

SOROZATOK

Okkkééééé, szóval... hát, én egy HATALMAS sorozatrajongó, pontosabban inkább sorozatfüggő vagyok! Imádok sorozatokat nézni, már megnéztem rengeteget és még annál több van tervben. :D :) Azért tartom hasznosnak is, mert angolul nézem, így minél több sorozatot nézek, annál jobban fejlődik az angoltudásom. :) :D :D Legalábbis ezzel áltatom magam.. :D De nem, komolyan... ez tényleg így van. :D :) ;) 

Hát, igen... van egy pár :D :D Próbáltam ezeket is kb sorrendben kirakni, de igazából nincs "utolsó" a kedvenc sorozataim között, szóval nem is nagyon lehet tökéletesen sorrendet állítani. A PLL-hez azért gif van, mert az a legnagyobb kedvencem :) <3

FILMEK

Filmek terén elég nehezen mondok kedvenceket, mert imádok filmet nézni, rengeteget láttam már, és szinte minden esetben azt mondom a kedvencemnek amit utoljára láttam.

De leginkább a vígjátékokat, a krimiket és a fantasy filmeket szeretem :) 

SZÍNHÁZ

Ahogy azt már említettem, imádok színházba járni, és egyértelmű kedvenceimnek a musicaleket mondanám. Imádom a musical zenék hangulatát, stílusát, mindenét. :) 

KÖNYVEK

Hát, rengeteget olvasok, de kedvencet egyátalán nem tudok mondani, mert tényleg; szinte mindegyiket imádom, miután/miközben olvasom. Szeretem az ifjúsági regényeket; sulis, barátnős, csajos..., a fantasy, a romantikus és a krimi könyveket is. :)

EGYÉB KEDVENCEK

Nooos, akkor kezdeném az egyéb kedvenceimet (ez a cím rengeteg dolgot takar).

                         Kedvenc sminkmárkám: PUPA MILANO 

Imádom ezt a márkát, nagyon megbízható, jó minőségű minden termékük. :) :) 

Kedvenc színem: RÓZSASZÍN, FEHÉR, SZÜRKE 

Ruhák terén szinte csak szürke, fehér és fekete cuccaim vannak (ne értsetek félre, ettől függetlenül egy pattogós, életvidám lány vagyok, csak a ruhák terén jobban szeretem ezt a színvilágot), és a szobám pedig leginkább rózsaszín színben pompázik. :) :)

Kedvenc városom: NEW YORK CITY

Hát, igen. New York, ahol minden álom valóra válik. Őszintén, ha valaha kijutnék New Yorkba, az már egy valóra vált álom lenne. :) A Broadway-es képről pedig annyit, hogy... ez tényleg az álmom. Egyszer a Broadway-en szerepelni. :) <3 <3 Ennél már nem is kéne nekem több. <3

Kedvenc évszakom:TAVASZ

Mivel a meleget kifejezetten utálom, mert mindig fáj a fejem és izzadok, de fázni se nagyon szeretek, ezért a kettő között lévő, legszebb évszak a tavasz. :) Valamint az ekkor hordott ruhákat is szeretem a legjobban; rövid, de nem túl rövid ruhák és szoknyák, lenge kabát.. :) <3 Ilyenkor érvényesülnek a legszebb színek, a legszebb virágok, és ekkor már kicsit lazább a suliban is a tempó, de még nincs vége.... TÖKÉLETES. :) <3 <3 <3

Kedvenc ünnepem: KARÁCSONY 

Ez a kérdéskör elég egyértelmű.... a karácsony a legszebb, a legvarázslatosabb és a legmeghittebb ünnep mindközül. Ilyenkor tényleg együtt van az egész család, gyönyörűek a karácsonyi díszek és imádom a karácsonyi filmeket és zenéket. :) De persze akkor az igazi, ha esik a hó.. :) <3 <3 Mostanában sajnos nem nagyon volt karácsonykor... :( De így is; IMÁDOM. :) :) <3

     

Jelölni nem tudsz, de szavazhatsz, és ha az üzenőfalamra kiírod, hogy szavaztál, és hogy miért, akkor természetesen visszamegy. :)

Kedvenc sztárok

1 Ariana Grande
2 Camila Cabello
3 Justin Bieber
4 Lauren Jauregui
5 Dinah Jane
6 Normani
7 Jade Thirlwall
8 Ally Brooke
9 Perrie Edwards
10 Rihanna
további kedvencek

Randomképek

ARIANA1.jpg
fifth-harmony-02-victoria-stevens-billboard-2014-650x430.jpg
camila-cabello-of-fifth-harmony-attends-1027-kiis-fms-2015-wango-tango.jpg
91ca73d82e2060608af75612a0dfbb47.jpg
large.jpg
large (1).jpg

Üzenőfal

Naomika Szia!szavaztam Ariana,pll,vámpírnaplók,little mix miatt.nagyon szép a profilod<3

2017.10.04. 16:04

Szia !!!!! Szavaztam Ariana miatt. Amúgy boldog születésnapot <3333333333333

2017.02.19. 11:11

Szia, szavaztam. Jelölsz?

2016.11.05. 10:10

Chrisgirlhazza Szia szavaztam mert tetszik a profilod.

2016.10.22. 16:04

Szia!szavaztam, mert tetszik a profilod.

2016.09.18. 19:07