Starity

Braelynn profilja

Braelynn white white  
  • Csatlakozott
  • 2016. március 01.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • október 29.
  • Lakhely
  • Bács - Kiskun megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • sorozatnézés • gördeszkázás • zenehallgatás • szerkesztgetés • vásárlás • ruhaboltban nézelődés • telefonon kockulás •
  • Imádom
  • Holland Roden ♥ gördeszka ♥ barátok ♥ PLL ♥ TW ♥ sajt ♥ Baby Lips ♥ Stydia ♥ kézenállás ♥ francia nyelv ♥
  • Utálom
  • ecetszag ✘ töltött káposzta ✘ 15 párkapcsolatot megélt hatodikosok ✘ megfelelési kényszer ✘ média ✘ felmajmolt senkik ✘ beképzeltek ✘ amikor a buta okoskodik ✘

vége.

Braelynn
Utoljára aktív: 2018.08.04. 08:08Státusz módosítva: 2017.08.30. 17:05

Bemutatkozás



    

                    

Hali! Az én nevem Henrietta, de nagyon örülnék, ha egyszerűen csak Heni lennék mindenki számára. Az oldalnak nem vagyok új tagja, pontosan három éve regisztráltam ide,  viszont az imént új profilt csináltam magamnak. Az októberi tűzpiros levelek szálltak végig az utcán mindszent idejében, amikor megszülettem 14 évvel ezelőtt. Nem vagyok különleges lány, bizonyára sok olyannal találkoztál, mint én. Hogy külsőre megemlítsem magam, gesztenyebarna hajkoronám van, zöld szemekkel, és az alacsonynak mondható 160 cm-rel. Leginkább a sorozatnézést emelném ki a mostani életemből. Kisebb koromban igazi 'túlélő' voltam. Ki kellett bírnom, ahogy édesapám elhunyt, és ezáltal 'váltam erősebbé'. Persze az ilyen jellegű filmektől még mindig elkap a sírógörcs. Most egy mozaikcsaládban élek. Régen a The Walking Dead kísért végig ezen a korszakon, aminek még mindig hálás vagyok, hiszen ez a remekmű csábított a sorozatok világába, viszont most a Teen Wolf-ról és a Trónok harcáról vagyok ismert. Kedvenc színészeim Emma Watson, Holland Roden, Emilia Clarke és Dylan O'Brien, akikről külön bejegyzés is készült. Elég nagy fashionista vagyok, hiszen imádok 'kreatívkodni' a ruhadarabjaimmal, továbbá érdekel a divat. Talán nem tűnik fel, de valójában egy bolondos lány vagyok, aki szinte kötelezőnek érzi, hogy másokat megnevettessen. Nagy állat-, illetve környezetvédő vagyok. Nem vagyok vegetáriánus, viszont csak a csirkehúst és a halat eszem meg, nevezhetsz hülyének, vagy bárminek, ez úgysem változtat semmin. Sok minden szerettem volna már lenni életem során, viszont most a legvalószínűbb a neurológus. Életem zömét eddig a nyelvtanulás vette ki. Tanulok angolt, németet, franciát, de régebben belekezdtem az olaszba is. Hogy nem kavarodok-e bele? Bármennyire is furcsán hangzik, egyáltalán nem. A gimnáziumban is az emelt óraszámú nyelvtanulást pályázom meg, illetve az orvosi jövőm miatt a kémia-, illetve biológiaszakot. Nagy zsörtölődő vagyok, egy témában több rétegben tudom kifejteni a nemtetszésemet. Ami megkeseríti az én és hozzátartozóim életét az a beteges testképzavarom. Igen, így elolvasva elég sok problémám van. Régebben faltam a könyveket, viszont mostanában nagyon időm nem engedi, de újra elkezdtem ezt a világot felfedezni. Már a sorozatnézésben sokkal nagyobb örömöt lelek, de az olvasás is kezd már a boldogságom szerves részévé válni. Persze kedvenc könyveim futótűzként hagytak nyomot az életemben, ez alatt értsd: Harry Potter, A beavatott, Az éhezők viadala, Alaska nyomában, Csillagainkban a hiba, Ha maradnék. 

 

    

   


Három csodálatos embert szeretnék kiemelni a kedvenc színészeim közül, ez pedig az elbűvölő Holland Roden és Emilia Clarke, illetve a csodálatos Dylan O'Brien. Hollandot először a 'Hajrá csajok!'-ban láttam, ahol engem személyszerint, idegesített a karaktere, viszont a Teen Wolf-ban kedveltem meg igazán, ahol Lydia Martin-t alakította. Őszinte leszek, Lydia karaktere sem volt szimpatikus az első évadban, csupán azt hittem, hogy tipikus népszerű lány, aki azért van, hogy belekerüljön az egész bonyodalomba. Aztán a második évadban zűrzavar lett körülötte. Akkor lett a kedvencem. Holland csodálatosan alakítja Lydiát, egyszerűen két lábon járó tökély. Nála bájosabb teremtéssel nem találkoztam, hihetetlen, mennyire be tudja egy mosolyával aranyozni egy ember napját. Kedvencemmé nőtte kis magát. Ragyogó a természete, és bármikor fel tudja dobni a napomat. Szinte várom, mikor jelenik meg a sorozatban, amiért persze sokat nem kell várni. Emilia Clarke a Trónok harcából vált számomra nagy kedvenccé, viharban született Daenerys Targaryen karaktere már a sorozat elején elbűvölt, igazi vezető egyéniség. Nem is beszélve a gyönyörűségéről és a bájról, amit sugároz. Dylan O'Brien pedig a bolondosságáról közismert, ez fogott meg benne. Mivel én később kezdtem el nézni a Teen Wolf-ot, ezért Dylan-t csak az Útvesztőben ismertem meg ahol a zöldfül Thomas-t alakította. Később Stiles Stilinskiként láttam a képernyőn. Stiles természete is rendkívül szórakoztató, leginkább a szarkasztikus humora, amiről bármikor felismerem. Dylan pedig a való életben is bármikor meg tud nevettetni valakit, szerintem brilliáns alakítást nyújt. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire sokoldalú, hogy mennyire át tud fordulni egy szerepből a másikba. Dylan is bármikor felvidít valakit. Én egyszerűen odavagyok az O'Brosey barátságért, mert szerintem irtóra látszik, hogy ők tényleg igaz barátok, és szerintem nagyon aranyosan ki is mutatják. Talán már feltűnt sok embernek, de ha nem, akkor elmondom, hogy hatalmas Stydia rajongó vagyok, mert szerintem ők tökéletesen kiegészítik egymást, mégis lenne benne pár csavar. A sorozat eleje óta várom, hogy beteljesüljön. Mikor még nem néztem a sorozatot és mindenki Stydiát szajkózta, akkor azt hittem, hogy ők együtt lesznek, ezért mosolyogva néztem végig, ahogy Stiles az elején próbálkozik Lydiánál, még meg is jegyeztem, hogy milyen aranyosan lesznek, stb, aztán jött a tény, hogy ez egyelőre csak OTP és nem következett be.

Persze nekem is van pár szabályom, aminek örülnék, ha mindenki betartaná! Az előző profilomon mindenkit visszajelöltem csatlakozásom első kettő évében, de ez mára megváltozott. Bejelölni nem tudsz, mert már torkig voltam azzal, hogy nem tartja be senki a nem bejelölősdi szabályt.Továbbá a felirataimat én készítettem, szóval senki oldalán nem szeretném látni. A sorelválasztóimba is belekerült a saját kezem. A 'Szia! Szavaztam!' üzenetekre nem reagálok, mert ha megindokolni sem tudod, hogy miért, akkor én sem lábadozok, és csupán azt hiszem, hogy az illető szavazatgyűjtő. Látod? Nem hosszú ez a bejegyzés, ami azt jelenti, hogy szerintem megvalósítható a betartása.

Dóri ♥ Szandi ♥ Kami ♥ Niki ♥ Blani ♥ Eszti ♥ Klau ♥ Zita ♥ Grace