Starity

Lanella profilja

Lanella white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2016. március 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ʚ♡ɞ
  • Születési idő
  • július 02.
  • Lakhely
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Imádom
  • óceán.

yeh shuhua ..

Lanella
Utoljára aktív: 2024.03.19. 11:11Státusz módosítva: 2022.11.28. 15:03

Bemutatkozás


i loved u once, i loved u twice, i loved u in my previous lives.

heló! örülök, hogy az oldalamra tévedtél, kedves lélek. sokáig csak apró információfoszlányok voltak az oldalamon, viszont most végre rávettem magam, hogy valami tartalmasat állítsak össze. a nevem Niki, és a 21. életévemben járok, személyiségtípusom infj-t. érdeklődési köröm egészen széles; többek között a spiritualitás, a természetgyógyászat, a reinkarnáció gondolata és az ősi civilizációk foglalkoztatnak leginkább, de ott van a kpop, a balett világa, a zongora, az éneklés, a régi filmek és mesék, valamint a sakk is. a sztárvilág sem áll messze a szívemtől, bár ez mondjuk adott, hiszen a starity-n vagyunk .. szóval ennek fényében a kedvenceimről is szólok néhány szót.

a szívemhez legközelebb ariana grande áll, egészen 2014 óta. ő nevelte ki azt a nagylányt, aki ma vagyok, abból a kislányból, aki borzasztóan el volt veszve. szükségem volt rá, és lesz is mindig. a 2 kpop banda akiket a legjobban szeretek az a (g)i-dle és a bts. utóbbit immáron 5. éve, előbbit pedig 3. éve imádom szünteletül .. megváltoztatták az életem. főleg jeon jeongguk, de méginkább yeh shuhua. 1-2 ember tudja, pontosan miért shu a mindenem, az a lélek, akit a legjobban szeretek. két group van még, akiket érdemes megemlítenem: a twice és a dreamcatcher. kim bora .. a szavak túl erőtlenek ahhoz, hogy leírjam mit is jelent ő a számomra. myoui mina .. son chaeyoung. szívem csücskei. a kpop világában még lee jieun (iu) tett rám nagy benyomást ,, mindig emlékezni fogok jó szívére.

nem mehetek el a friends és az outlander sorozatok említése nélkül. a friends az egy olyan szerves része az életemnek, hogy amióta elkezdtem (2 és fél évvel ezelőtt), nem volt olyan hónap, hogy ne néztem volna. valahányszor a végére érek, azonnal újrakezdem. végtelenül fontos számomra az egész szereplőgárda, maga a sorozat pedig olyan időkön lendített túl, amelyekkel saját erőmből nehéz lett volna megküzdenem. az outlander pedig .. eternal safe place. shifting to that universe asap. egy olyan világot mutat be és egy olyan szerelmet, ami leírja a lelkem legrejtettebb részeit. valamint .. találtam egy új komfort karaktert frank randall személyében. sokan lehet megköveznek érte .. de én imádom őt. sam heughan és caitríona balfe tökéletesen játszik, mást el sem tudnék képzelni a karakterek megszemélyesítésére.

 

nagyon sok mindent tudnék még megemlíteni, hiszen a lista végtelen végekik húzódik azokról a dolgokról és emberekről akiket szeretek. (kedvenc könyvem az akhilleusz dala, a legkedvesebb filmem pedig a titanic ;) ezeket még nem hagyhattam ki, hiszen a lelkemből egy-egy kis darab mindkettő; mily meglepő. i love deeply.)

Üzenőfal

Rêveur igen, sajnos tényleg elég költséges sport, de nekem már gyerekkorom óta ez a nagy álmom, s mivel anno nem volt rá lehetőségem, ezért most szeretném ezt teljesíteni:D erről írok privátban egy picit bővebben:)

2022.04.28. 13:01

Rêveur én valahogy a mind a kettőt kedvelem, de azért az állatokat sosem cserélném semmire :D épp a hetekben gondolkodtam el azon, hogy a nyáron olyan szívesen elkezdenék majd lovagolni ^^ jól ment, hamar értesítettek is, hogy felvettek. még sajnos nem dolgozom ott, rajtuk múlik, mikor tudok majd kezdeni, de már nagyon várom.

2022.04.24. 15:03

Rêveur igen, így visszatekintve engem is örömmel tölt el, hogy falun nőttem fel, s habár még mindig ugyanott élek, azóta rengeteget változott ez a helység, még gyerekkoromban meg is kapta a város címet... de attól függetlenül máig vannak ismerőseim, akik állatokkal foglalkoznak. oh, mondanám, hogy sajnálom, de ha tényleg nem érezted úgy, hogy azt szeretnéd csinálni, akkor végülis jó döntést hoztál. ne aggódj, majd kialakul minden!! én tavaly nyár óta munkanélküli vagyok (igaz közben elvégeztem egy okj-t), azóta most először lesz majd állásinterjúm, amire pénteken kerül majd sor. izgulok miatta nagyon, de tisztában vagyok a saját képességeimmel, úgyhogy próbálok pozitív lenni/maradni.

2022.04.06. 22:10

Rêveur nekem eddig még csak kutyáim voltak, sőt egyébként a születésem előtt mindig is kutyás volt ez a ház :D leszámítva akkor régen néhány haszonálatot, illetve egy papagájt. egy háziállat elvesztése mindig szomorú dolog, ezért hiába szeretem őket nagyon, nem igazán lelkesedtem az ötlettől, hogy megint legyen egy kutyánk. jóformán még a németjuhászom elvesztését sem sikerült elfogadnom, pedig már nyolc éve, hogy nincs velünk. hogy telnek egyébként a napjaid mostanság?:)

2022.04.01. 15:03

Rêveur igen, ez így van. mindig ezzel vigasztalom magam, még akkor is, ha nem mindig értek egyet mindazokkal a dolgokkal, amik történnek/történtek velem. jaj, azok is aranyosak:) nekünk kertes házunk van, ráadásul elég nagy a kertünk, úgyhogy bőven ki tudja magát mozogni. én is rendesen el szoktam fáradni, amikor körbefutom vele a kertet :D az én álomkutyám egyébként egy németjuhász... ami annyira nem is álom, mert már volt olyan kutyám, csak szegény meghalt (nem, nem tudom rá azt mondani, hogy elpusztult). előtte pedig azt hiszem, volt egy labradorunk – akkor még elég kicsi voltam, úgyhogy nem biztos, hogy jól emlékszem rá, de valami kis emlékfoszlányaim vannak róla :D

2022.03.18. 14:02