Starity

YourPrincess profilja

YourPrincess white white  
  • Statisztika
  • 50 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 24 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2016. június 09.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

"You'd lose your mind trying to understand mine."

YourPrincess
Utoljára aktív: 2018.09.25. 16:04Státusz módosítva: 2016.06.11. 20:08

Bemutatkozás

Üdvözöllek a profilomon! :) Nem tudom, hogyan keveredtél ide, de ha már itt vagy, és van kedved, olvasd el a bemutatkozásom, ígérem, nem lesz olyan hosszú. :) A következő sorokban olvashatsz rólam és a kedvenceimről dióhéjban. :)

 Nem is tudom, hol kezdjem… :) Egy tizenéves lány vagyok, aki még mindig keresi önmagát, de így is megpróbál bemutatkozni. Egy kislány vagyok, nagy álmokkal. Budapesten élek. Azt hiszem, az emberek többsége visszahúzódónak és csendesnek tart, pedig általában mindenről megvan a véleményem, csak azt jobb szeretem megtartani magamnak. Élek a saját kis világomban. Nem mondanám magam szociális embernek, barátom nincs sok. De én azt mondom, inkább legyen egy igaz barátnőm, mint száz kétszínű. :) Ha már itt tartunk, rengeteget csalódtam már az emberekben, így elveszett a bizalmam feléjük. Beleuntam abba is, hogy meg akarok felelni nekik, szóval inkább leszarom mások véleményét és élem az életem úgy, ahogy én akarom. A családom a mindenem, nagyon szeretem őket. Van egy 21 éves bátyám, akit imádok. A szüleim próbálnak nekem mindent megadni, amiért nagyon hálás vagyok. Egyszer szeretnék nekik mindent visszaadni, minden törődést és szeretetet. Szeretném, ha büszkék lennének rám, de néha ez ütközik azzal, amit én akarok tenni. Fiatal vagyok és szeretnék kicsit élni. Szerencsére ők nagyon kedvesek és engedékenyek, hagyják, hogy kiéljem magam, elengednek ide-oda, de szülőként én se néznék magamra mindig jó szemmel. Félek attól, hogy sok minden csak egy álom marad, és nem tudom majd eléggé kiélvezni az életem azért, mert nem azt csinálom, amit igazán szeretnék. Hogy nem leszek elég bátor megvalósítani az elképzeléseim. De hiszek abban, hogy minden úgy lesz, ahogy Isten akarja. :) Imádom a zenét és a filmeket. Szeretek dalszövegeket és történeteket írni. Régen blogom is volt, ma már inkább maradok a szimpla történetírásnál. :) Körülbelül egy fél éve elkezdtem focit nézni a bátyámmal és az apukámmal és nagyon megszerettem. :) Kedvenc csapatom a Barcelona. Utálom az utánzást. Nem bírom elviselni, ha valaki megkérdezi, hogy honnan van ez a cuccom és másnap azt látom, hogy ugyanabban jelenik meg. Utálom, hogy az embereknek nincs egyénisége és ugyanazt a tömegszart veszik meg, mert az húdemenő. Én nem akarok egy lenni a sok közül. A másik, amit utálok, az a kiközösítés, klikkesedés. Gyűlölöm, ha valakit ok nélkül ítélnek el és beszélnek ki.  

MUSIC

Imádok zenét hallgatni, az életem része. :) Lehet, hogy érdekesen hangzik, de van, hogy szívesebben dugom be a fülesem társaságban, mint hogy kommunikáljak. :D Szeretem, mert ha kell, kikapcsol, de edzéshez, futáshoz is tökéletesen inspirál. Ráadásul némelyik dalszöveg rengeteg dologra megtanított. Egyik legnagyobb kedvencem Selena, akire kiskorom óta felnézek. :) Lana Del Rey-t mindig is imádtam, a maga varázslatos, egyedi személyiségével és stílusával együtt. Rihanna hangja, alakja és stílusa is utánozhatatlan. Sia régóta nagy kedvencem, mindig ráz a hideg a gyönyörű, különleges hangjától. És az egyik legújabb kedvencem Melanie Martinez, akit mostanában ismertem meg a Cry Baby című albumával. A két kedvenc DJ-em Skrillex és Diplo, imádom őket, főleg együtt, de külön-külön is. :)
Énekesek/énekesnők/előadókSelena Gomez, Lana Del Rey, Rihanna, Sia, Melanie Martinez, Justin Bieber, The Weeknd, Ariana Grande, Zara Larsson, Bebe Rexha, G-Eazy, Diplo, Skrillex

MOVIES

Imádok filmeket nézni, mert kikapcsol. :) Szeretek egy tál popcornnal leülni a TV vagy laptop elé és megnézni egy jó filmet. Főleg a vígjátékok azok, amiket előnyben részesítek, de nem vetem meg az akciót és a drámát sem. :) A thrillert és a sci-fit is szeretem. Egyedül a horror az, amit utálok. Nem azért, mert annyira félős vagyok, hanem mert értelmetlennek tartom a legtöbbet. Szeretem, ha egy történet tanulságos és van mondanivalója. Ha színészekről van szó, szeretem, ha valaki meg tud újulni, és nem csak egy adott karaktert képes eljátszani. Éppen ezért, az egyik kedvenc színészem Johnny Depp. Ő egy olyan színész, aki mindenben bizonyított. Igazi tehetség.
FilmekCsaládi üzelmek, Förtelmes főnökök, Fák jú Tanár Úr, Ted, Rossz szomszédság, Harry Potter, Alkonyat, Emlékek őre, Terminátor, Penge, Megérzés, Ház a tónál, A bárányok hallgatnak, Megint 17, Zűrös kamaszok, A hullám

Színészek/színésznőkJohnny Depp, Sandra Bullock

 Most, hogy a végére értél a rólam szóló mesének, itt az ideje, hogy egy kicsit az oldalról is meséljek. :) Körülbelül 5 éve regisztráltam az oldalra, ami nem most volt. :)  Csináltam egy új felhasználót, mivel nem igazán értettem egyet a régi hozzászólásiammal/véleményeimmel. :D Imádok a sztárokról olvasgatni híreket, megtudni kicsit többet az életükről. Szeretem, hogy ez egy olyan oldal, ahol nem csak cikkeket olvashatsz, hanem aktívan részt vehetsz a cikkírásban, vagy az adatlapok szerkesztésében. :) Mindig nagyon szerettem itt lenni, és szövődtek is itt igaz barátságok. Megismertem egy nagyon aranyos lányt, akivel mai napig tartjuk a kapcsolatot. 

Remélem, hogy tetszett a profilom, köszönöm, hogy végigolvastad. Ha szavazol, azt megköszönöm, jelezd az üzenőfalamon, vagy privátban, hogy vissza tudjam adni! :) Ha szimpatikusnak találsz, nyugodtan írj egy üzenetet! :) További szép napot. :*