Starity

lilibell profilja

lilibell white  
  • Statisztika
  • 89 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 1 barátja van
  • 8 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2016. június 14.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Sorozatok nézése // Tumblizás órákon át // Történeteket kitáláni // Utazni // Tánc // Rajzolás // Zenehallgatás // Olvasás
  • Zenei stílusom
  • 5sos // The Vamps // R5 // All Time Low // Twenty One Pilots // Panic! At The Disco // One Direction // Fall Out Boy // Demi Lovato // Green Day // Against The Current // Little Mix // Charlie Puth // Selena Gomez // Halsey // Melanie Martinez // The 1975
  • Imádom
  • The Fosters // Teen Wolf // Maia Mitchell // Britt Robertson // Supernatural // Dylan O'brien // Ashton Irwin // Tristan Evans // Marvel // Chris Evans // Grimm // The Flash // The Originals // Faking It

"Don't get emotionally attached to a band. You'll get pregnant and die."

lilibell
Utoljára aktív: 2016.07.17. 19:07Státusz módosítva: 2016.06.23. 16:04

Bemutatkozás

 

Sziasztok! Lili becenéven szólít mindenki és egy tizenéves lány vagyok Budapestről, de már lélekben Angliában élek. Ez az álmom egyelőre nem teljesülhet, mert még a gimnázium padait koptatom. Nagyon szeretek barátkozni, de nagyon megválogatom a barátaimat (lehet ezért van kevés belőlük). Régebben volt már Starity profilom, de töröltem. Úgy gondoltam most újra kezdem. Nagyon sok mindent szeretek. Ezeket megtudod nézni az imádom résznél baloldalt, mert nem az összes kedvencem jelöltem be. 2 nagy példaképem van akikről részletesen kicsit lejjebb fogsz tudni olvasni. Mellettük még nagyon sok mindenkire felnézek köztük a Little Mixes lányok, Zoella és Jennifer Aniston kiskorom óta nagyhatással van rám. Imádom a Marvel filmeket és képregényeket. CHRIS EVANS A MINDENEM. Nézzetek akárminek, de én akkor is belezúgtam. De nincs apakomlepxusom nyugi. Ő az egyetlen. Mint már mondtam nem éppen könnyű velem barátkozni, de ha valaki a barátom lesz onnantól kezdve én nagyon kimutatom a szeretetem. Nagyon érzékeny tipus vagyok. A hangulatom elég változatos és a fantáziam nagyon élénk. Szeretek történetek kitalálni, de egy teljes hosszú sztorit amiből esetleg blogok lehetne írni soha nincs türelmem végig írni. Nagyon szeretek olvasni és órákat tudok eltölteni egy plázában, de általában a végén egy könyvel a kezemben, a mekiben kötök ki.


Nos Maia Mitchell. Igen, példaképem és büszke vagyok rá. Mondhatni régóta vagyok a rajongója (kb 3 éve). Először a Tengerparti Tini Moziban láttam ahol egyből szimpatikus volt, majd rá is kerestem és elkezdtem nézni a The Fosters című sorozatát amiért máig odavagyok és tűkön űlve várom a negyedik évadot, eddig nagyon tetszik és kiváncsi vagyok mik fognak történni.Hatalmas Brallie shipper vagyok.
 Maia egy elképesztő lány és nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Nagyon sokat köszönhetek neki. Imádom, hogy olyan magabiztos és nem érdekli mások véleménye. Ezt nagyon csodálom is benne, mert én egyáltalán nem ilyen vagyok, de igyekszem. Imádom a lazaságát is és a stílusa is nagyon bejön. Maia gyönyörű és természetes. Nem sminkeli agyon magát, sőt épphogy feltesz magára valamit de legtöbbször smink nélküli. Az alakja számomra irigylésre méltó és bár nem sokszor mutatja, de gyönyörű a hangja. Sokszor segített felállni és részben miatta vagyok most olyan aki. Sokkal jobb szemmel látom a világot, mert ő megmutatta az élet jobb oldalát és bearanyozta a napjaimat. El sem tudom képzelni, hogy valaki "utálni" tudja őt hisz számomra sokat jelent. De nem fontos ki mint gondol róla, nekem ő tőkéletes és az összes tette példaértékű. Nagyon szeret utazni amit megtudok érteni mert az én hobbijaim egyike is és imádom nézegetni a képeit amiket utazás közben csinál. 

Britt Robertson 1990. április 18.-án látta meg a napvilágot Észak-Karolinában Charlotte városában. Azóta teszi csodásabbá ezt a világot (legalábbis számomra). Igaz én "csak" 4-5 éve láttam meg először, hála a Disney Csatorna Avalon Gimi c. filmjének, ahol Gregg Sulkin is bekerült a kedvenceim közé. Britt azóta számtalan filmben szerepelt és mindegyikben tökéletesen alakította a szerepét. Bár nem kapott annyi figyelmet és elismerést amennyit érdemel idővel majd ennek az ideje is eljön. Filmjei általában olyanok amiket nem nagyon ismernek a magyar emberek és van egy-kettő amihez még felirat se készült, szóval nem lepődök meg mikor kedvenc filmjeim hallatán értelmetlenül bámulnak rám. Britt is sokat segített mikor nem voltam a toppon és tette vidámabbá a napjaimat mikor éppen szomorkodtam. Barátja, Dylan O'brien aki életem egyik értelme. Sokan megkérdezik miért a példaképem, mikor Dylan barátnője. Ezt az "elméletet" nem igazán értem. Utálnom kéne mert a kedvencemmel jár? Számomra ez is csak egy előny. Egy az izlésünk és tudom, hogy a kedvencem egy olyan lány mellett van aki csodálatos és boldoggá teszi. Ennél több nem is kell. Britt tehetséges és a személyisége is elragadó. Aranyos, vicces és egyik álmom, hogy egyszer megköszönjem, hogy ilyen lettem miatta. Köszönöm ennek a két csodálatos lánynak, hogy egy jobb személyiséget "csináltak" belőlem, mégha azt se tudják, hogy létezem. 

Ha annyi pénzem lenne ahány híresség elnyerte már a szívem, elég gazdag lennék. Egy-kettőt kiemelnék, akik a legfontosabbak számomra. Kezdjük Ashton Irwinnel. Ashton a 5sos dobosa és egyszerűen imádom. 2013-ban ismertem meg őket. Imádom, hogy milyen közvetlen és aranyos a fanokkal. A mosolya és a nevetése egyszerűen csodálatos. A hangját egész életemben tudnám hallgatni folyamatosan. És élőben is annyira édes a hangja. Imádom az ausztrál akcentusát. Bár még nem találkoztam vele, koncertjükön már voltam ('16.05.12.) és életem legjobb napja volt. Soha nem fogom elfelejteni. A másik 3 fiú is egy életre a szívembe lopta magát. Hihetetlen mennyi mindent köszönhetek nekik. A legcsodálatosabb, legtehetségesebb és legédesebb srácok a világon (számomra). Rajtuk kívül még kiemelném Dylan O'brient és Daniel Sharmant. Mindkettőjüket a Teen Wolf című sorozatban láttam legelőször, 2012-ben. Mindkettőjük tehetsége és kinézete is egyből elnyerte a tetszésemet. Mikor Isaac egyszer csak eltűnt a sorozatból, nagyon kiakadtam. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy nem lesz benne. Csak abban tudok reménykedni, hogy a pletykák igazak és visszajön Daniel a sorozatba. Addig is a The Originals-ban nézem ahol szintén tökéletesen alakítja a szerepét. Imádom az ő akcentusát is és a mosolya egyszerűen elvarázsol. A Dylan által alakított Stiles nagyon a szívembe lopta magát. Lehet azért is, mert magamraismertem benne. Ő az én fiú változatom. Csak egy kicsit bátrabb. Hardcore Stydia shipperként élem a napjaim miközben tűkön ülve várom a 6. évadot. Az utolsó akit megemlítenék, Beau Mirchoff. Beau a Kínos című sorozat Matty Mckibbenje. Mikor megláttam anno a Viván a sorozatot egyből megtetszett és azóta többször újranéztem. Beauban leginkább a szemei és a nézése fogott meg. Istenem a nézése. Ha valaki úgy tud nézni mint Ő akkor annak a srácnak már nyert ügye van. Szeretem méga humorát, tehetségét. Meg, hogy számomra Ő is 10/10-es. Ezek a srácok nekem a megtestesült tökéletesség.