Starity

madeleine. profilja

madeleine. white  
 • Statisztika
 • 198 hozzászólást írt
 • 0 témát indított
 • 0 véleményt írt
 • 0 cikket írt
 • 3 barátja van
 • 19 szavazatot kapott
 • Csatlakozott
 • 2016. november 25.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Imádom
 • a kávét
 • Utálom
 • a korán kelést

madeleine. még nem állította be a státuszát

madeleine.
Utoljára aktív: Tegnapelőtt, 20:39Státusz módosítva: 2017.05.27. 15:03

Bemutatkozás

 "That who we really are
Angels and heroes at heart "

    

Üdvözletem, Kedves. Nem szándékozom rabolni a drága idődet, igyekszem rövid és lényegre törő lenni. Valójában sosem tudtam és nem is szeretek magamról beszélni, mert a végén mindig rájövök, hogy még én magam sem tudom, milyen is vagyok valójában. Szóval, egy teljesen átlagos, hétköznapi lány volnék, akinek megvannak a maga mániái, amikkel rendszerint kiborítja a körülötte élőket. Leginkább az empatikus és megértő jelzőkkel illetném magam, mások szerint jó hallgatóság vagyok. Érzékeny, álmodozó, önfejű vagyok. Szívesen segítek másokon, és örömmel tölt el az érzés, hogy az emberek bizalommal fordulnak hozzám. Birkatürelmű, borzasztóan feledékeny és már-már büntetendően lusta vagyok. A családomért, barátaimért bármire képes lennék, tűzbe tenném értük a kezem. Megvetem a kirekesztés minden formáját és utálom, ha valaki mártírkodik és sajnáltatja magát. Szeretem a cicákat, a csokoládét, a kávét, megismerni az idegen kultúrákat, a történelmet, az irodalmat. Szeretek felfedezni, új dolgokat és új embereket megismerni, de néha legszívesebben bezárkóznék a szobámba, kizárva mindent és mindenkit. Kevés szabadidőmet hóbortjaimnak áldozom: kedvenc sorozataimat nézem, zenét hallgatok vagy éppen olvasok.
Mint fentebb említettem, szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni. Sajnos mostanában kevesebb időm van erre, és néhányat félbehagytam, de akadnak olyanok, amikről még az időhiány miatt is képtelen vagyok lemondani. Az első ilyen a The Walking Dead. Ez az a sorozat, amit el sem akartam kezdeni, mégis a legnagyobb kedvencem lett. A harmadik évad környékén, teljesen véletlenül kapcsolódtam be a történetbe, és azon kaptam magam, hogy egyszerűen beszippantott. Azóta minden egyes évadot legalább négyszer láttam már és tűkön ülve várom a folytatást. A másik ilyen pedig a Supernatural. Emlékszem, édesanyám mennyire szerette, és néhány részt én is néztem vele, de akkor annyira nem fogott meg. Aztán néhány hónapja – amikor még kicsit több szabadidőm volt – nézhető sorozatot kerestem, és akkor rábukkantam. Egyből le is daráltam négy évadot és ma már a legnagyobb kedvencek között tartom nyilván. És bár két évaddal le vagyok maradva, a következőig igyekszem bepótolni a hiányt. Szeretem még: My Mad Fat Diary, Friends, The King of Queens, Family Guy, American Dad, The Simpsons. 
A másik dolog a zene. Ezen a téren nem vagyok túl válogatós, a poptól kezdve a rockon át, a rapen keresztül mindent meghallgatok, ami első hallásra megtetszik. DE! Amióta az eszemet tudom és úgymond tudatosan hallgatok zenét, a Backstreet Boys számomra az abszolút favorit. A mindennapjaim részét képezik még: Adam Lambert, Linkin Park, Halsey, Paramore. Könyvek terén kicsit válogatósabb vagyok. Nagyon szeretem a krimi és a thriller műfajt, nagy kedvenceim Agatha Christie és Gillian Flynn, de nagyon szeretem még Karen White és Kate Morton könyveit is.

X X X X X 

"I've always tried to be funny, or stupid or whatever.
I love making people laugh and I think it comes quite naturally to me."

    

Brian Littrell. Valószínűleg neked semmit nem mond ez a név, de számomra a mindenséget jelenti. Nem a példaképem, nem a kedvenc énekesem, számomra ő sokkal több annál. A lelki támaszom, aki erőt ad, ha már feladnám. Ő az a személy, aki sokban járult hozzá ahhoz az emberhez, aki most vagyok. Ő az, akinek egy mosolya képes bearanyozni az egész napomat, akinek a hangja a mai napig megmelengeti a szívemet és megérinti a lelkemet. Az egyik, ha nem a legcsodálatosabb és legerősebb ember, aki sok rosszat megélt már, de mindig képes volt felállni a padlóról, küzdött, továbblépett és ezzel nekem is sokat segített. Minden vágyam, hogy egyszer találkozhassak vele, és elmondhassam neki, mennyire hálás vagyok a puszta létezéséért és mindenért, amit a tudta nélkül értem tett. ♥

X X X X X 

Nos, nem is szaporítanám a szót, gondolom már így is halálra untad magad. Sokakkal ellentétben nekem nincsenek szabályaim, feleslegesnek tartom őket, meg amúgy is azért vannak, hogy megszegjük őket. Ha szeretnél nyugodtan írj, értelmes emberek értelmes leveleire szívesen válaszolok. A "Kedvenc sztárjai" fül alatt azok a személyek szerepelnek, akik - értelemszerűen - fontosak nekem, értsd: harapok értük. Csóközön. 

Advertisement