Starity

xblanche profilja

xblanche white  
 • Statisztika
 • 102 hozzászólást írt
 • 0 témát indított
 • 0 véleményt írt
 • 0 cikket írt
 • 1 barátja van
 • 27 szavazatot kapott
 • Csatlakozott
 • 2016. november 26.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég

larry is real af.

xblanche
Utoljára aktív: 2017.08.16. 12:12Státusz módosítva: 2017.06.28. 21:09

Bemutatkozás

"music carries the weight of being human,
takes it away so you don’t have to think at all,
you just have to listen. music tells every story there is.”
-estelle laure

Nem tervezek hosszú bemutatkozást, sőt eredetileg csak két képet akartam csak idebiggyeszteni, de magamból kiindulva, annak a profilnak nem lett volna hosszú élete. Szóval, kezdjük az elején és tegyünk úgy, mint a normálisabbak. Üdv, egy Blanka nevezetű leányzó bemutatkozását olvasod, aki a legkevésbé sem szeret olyan lenni, mint a nagy többség. Nem tartom magam átlagosnak, utálom, ha valaki ezt a jelzőt használja magára. Minden ember más és különleges. Teljes mértékben humán beállítottságú vagyok, imádom a művészeteket; a festményeket, a verseket, a könyveket. Vonz az irodalom, a zene, a festék illata. Zene terén nagyon nyitott vagyok, oda vagyok a klasszikus zenéért, amikor a megnyugtató zongora illetve hegedű dallamokat hallgathatom. Imádom a rappet, a rock különböző fajtáit, a lassú balladákat valamint az elektronikusabb hangzású dalokat. Nagy kedvencem a pop, szeretem fejtegetni a dalszövegeket, lefordítani őket, ezáltal is fejlődni az angolban - az egyik olyan dolog, amit mindennél jobban imádok tanulni - és mostanában egyre ritkábban ugyan, de hallgatok kpoppot is. Legeslegnagyobb idolom, Harry Styles, élek-halok a One Directionért és hardcore larry shipper vagyok.

   

Hatalmas könyvbolond vagyok, leginkább a fantasykat, a krimiket illetve a thrillereket szeretem. Kedvenc íróm Cassandra Clare, aki megalkotta a fantasztikus Árnyvilágot és azt a megannyi csodás karaktert, akik mindig mosolyt csalnak az arcomra, ha a könyvre gondolok. Nincs igazán kedvenc kötetem Cassie-től, de a mostani Gonoszt Fortélyok trilógiája elképesztően jóra sikerült. Kedvenc szereplőt egyszerűen képtelen lennék választani, de határozottan kiemelném őket: Mark és Tiberius Blackthorn, Jem Carstairs és Will Herondale valamint Magnus Bane.

• Útvesztő trilógia • Ecc Pecc • Aludj csak kicsim • Pokoli Szerkezetek trilógia • Végzet ereklyéi sorozat • Gonoszt Fortélyok trilógia • Percy Jackson és az Olimposziak •

Imádom a műkorcsolyát. Őszinte leszek, a Yuri!!! on Ice című anime vonzott ebbe a világba és meg kell, hogy mondjam kellemeset csalódtam. Korábban is néztem műkorit, de leginkább csak a lányok ruhái miatt. Ellenben most inkább a férfiak felé irányul a figyelmem és lesem minden ugrásukat és spinküket. E sport sztárja abszolúte Yuzuru Hanyu és mosolyogva nyugtázhatom magamban, hogy ez nem csak szerintem van így. Hihetetlen, amire az a srác képes. Ezen kívül nagyon bírom Javier Fernandezt, Stephane Lambielt, Plushenkót, Johnny Wiert, Misha Ge-t és persze a lányoktól, a pároktól és a jégtáncosoktól is tudnék sorolni.

Mostanában nagyon bevonzott a mitológia. Igen. A mitológia istenekkel, angyalokkal és mindenféle fenséges lénnyel együtt. Az utóbbi időben leginkább a görög istenek kezdtek el érdekelni, de nagyon foglalkoztat Lucifer története is. Ez az imádat valahogyan a rococo stílus iránti csodálatomból alakult ki és nagyon örülök, hogy így egy átlagos tinédzsernél jóval többet tudok meg a görög mitológiáról. Nem tudom merjem-e így nevezni, de a "kedvenc isteneim" Apollo és Hádész és több kisebb isten is, akik nem feltétlenül olimposziak.

       

     

Sosem gondoltam volna, hogy valaha is ide fog kerülni egy bekezdés 'Sorozatok' cím alatt, de íme itt van. Őszintén szólva nem szoktam tv-t nézni egyáltalán, siralmasan kevés filmet láttam életem során, de hát ez van. A könyvek megnyerőbbek hihi. Sorozatokat sem néztem, egyszerűen nem keltették fel az érdeklődésemet, vagy ha mégis, nem tartottam olyan fontosnak, hogy a szabadidőmet képernyő előtt töltsem. De ahogy a nyár elkezdődött, hirtelen megjött a kedvem hozzájuk. Az első tv show, amibe beleszerettem az a SKAM volt. Csak úgy kiváncsiságból belekukkantottam és őszintén nem számítottam arra, hogy ilyen élvezhető lesz és hogy ennyire megszeretem majd. Rájöttem mennyi mindenre tanítanak meg és világítanak rá az epizódok során és azt hiszem ez az, amit imádok az egészben. Képtelen vagyok kedvenc szereplőt választani, mindannyian beköltöztek a szívembe. Ezt követte a Riverdale, ami szintén egy nagyon megkapó sorozat. Mindig imádtam a krimiket, szóval ez a nyomozósdi is nagyon tetszett. Itt is rengeteg szerethető karakterre találtam és talán életemben először a kedvencem egy lány, történetesen Cheryl Blossom. Illetve Jughead, de igazából kicsit szúrja a szemem, hogy az aszexuális cute sapis srácot összerakták Bettyvel. whatever. A harmadik nagy szerelmem az American Horror Story. Eleinte vonakodtam a megnézésétől, de mihelyst elkezdtem magával ragadott. Mindig bírtam a beteges dolgokat és nos, itt kiélhetem magam lol. A kedvenc karaktereimet a sorozatban mind Jessica Lange játszotta. Hihetetlen az a nő, imádom ahogy színészkedik.

      

  

“i am a phoenix, watch me fall,
watch me burn, watch me rise.” - (x)