Starity

rosee. profilja

rosee. yellow yellow white yellow  
 • Csatlakozott
 • 2017. március 17.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • október 02.
 • Párkapcsolat
 • házas vagyok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • THE WALKING DEAD
 • Imádom
 • KISH SERRATOS, PARK JIMIN

let me know

rosee.
Utoljára aktív: Ma, 19:52Státusz módosítva: Ma, 09:16

Bemutatkozás


fire / i need u / boy in luv / danger / house of cards / crow tit / rise of bangtan / war of hormone / fun boys / lie / begin / boy meets evil .

welcome to my empire, bitch.hát helló. már századjára kezdem újra a profilom mert egyik sem tetszik, de remélem ez fog és, hogy sokáig is fog tartani. nos, most egy kicsit írnák magamról, ígérem gyors leszek. a "becses" nevem csenge, amit rohadtul utálok, így kérlek hívj máshogy, tök mindegy hogy. tizenéves vagyok, pontosabban tizenkettő. a kinézetemről nem írok semmit mert minek? úgysem fogunk összefutni az utcán, ha meg mégis akkor sem fogsz felismerni hisz én is csak egy vagyok a sok közül. a tulajdonságaimat illetően a következő szavak illenek rám (azaz szerintem, de lehet, hogy te ott a gép túloldalán más szavakkal illetnél). szarkasztikus, perverz, vicces, segítőkész, jófej, kedves, néha bunkó, érzékeny, félénk, visszahúzódó. két dolog van az életemben ami nélkül nem tudnék élni. a sorozatok és a zene. először a sorozatok. nagyon sok sorozatot nézek, de csak egy-két olyan van ami örökké a szívemben lesz, ezeket fogom csak leírni. kezdeném is azzal a sorozattal ami megváltoztatta az életemet, ami örök első. the walking dead. soha életemben nem szerettem ennyire egy sorozatot sem, enélkül nem tudok mi lenne velem. a karakterek (különösen rosita espinosa) mind nagy hatásasal vannak rám, illetve innen ismertem meg a példaképemet (christian serratos), az életem egyik legnagyobb értelmét, amiért nagyon hálás vagyok. imádom örökké. és a következő sorozatok között nem nagyon tudtam sorrendet tenni. shadowhunters, pretty little liars, teen wolf, scream, skam, riverdale. ezeket a sorozatokat is mélyen a szívembe zártam. zene. hát leginkább popot és k-poppot hallgatok, de még mielőtt félreértés lenne, nem vagyok k-popper. nem az, hogy szégyellem, hogy hallgatom, dehogyis mert életem másik legnagyobb értelme egy k-pop bandából van. csupán csak nem érzem, hogy az lennék, mivel csak két bandát hallgatok. ez pedig a bts és a blackpink. hihetetlenül szeretem ezt a két bandát. a bts-ből jimin a biasom (egyben életem másik legnagyobb értelme) a blackpink-ből pedig jennie. a pop zenét illetően már több előadót/bandát hallgatok. íme néhány név: halsey, melanie martinez, sia, little mix, camila cabello, selena gomez, ariana grande, justin bieber. és ennyi elég is lenne rólam, menjünk tovább.

...............................................................................................................................................................................................................

rosita espinosa / maggie rhee / glenn rhee / tara chambler / rick grimes / abraham ford / carl grimes / enid / daryl dixon / sasha williams / negan .

my two favourite people on this world.christian serratos & park jimin. két életem értelme, kikért mindent megtennék csak, hogy boldogak legyenek. szerencsésnek érzem magam amiért ismerhetem őket. azaz nem teljesen ismerem őket, de azért elmondhatom, hogy amennyire csak lehet egy rajongónak, annyira ismerem őket. náuk jobb példaképet el sem tudnék képzelni. mert igen ők az példaképeim, kiket senkiért és semmiért nem cserélnék le. nagyon sok mindent köszönhetek mindkettőjüknek, miattuk vagyok ilyen amilyen most. a legrosszabb napjaimon is képesek felvidítani, mindig számíthatok rájuk. bármit megtennék, hogy legalább csak egyszer találkozhassak velük. mindketten földre szállt angyalok, a szívük a helyén van és nincsenek elszállva maguktól a hírnév miatt. a rajongóikkal hihetetlenül aranyosak, látszik szeretnek minket. kish-t már több mint 6 hónapja, azaz több mint fél éve mondhatom példaképemnek, chim-t pedig nem sokára már 2 hónapja ami hát tudom nem a legtöbb, de ezek a napok egyike azon napoknak, amik a legjobbak az életemben. nagyon boldog vagyok, hogy christian-nak kisgyereke lett, tökéletes anyuka! fogadni merek, hogy a kislánya is épp olyan gyönyörű mint az anyukája. jimin is megérdemelne egy párt maga mellé és egy kisgyermeket, remélem ez az idő is nem sokára eljön, hogy még boldogabbnak láthassam. és nem tudom miért, de nekem annyira megtisztelő, hogy ugyanabban a hónapban születtem mint chim. jó, hát az év nem ugyanaz, de a hónap ugyanaz és ez nekem nagy boldogság. ha már a születéseknél tartunk, hálás vagyok azért amiért ez a két csoda megszületett. a világ összes boldogságát nekik adnám, amikor ők boldogak akkor én sem lehetnék boldogabb. nagyon nehéz nekem szavakba önteni mennyire szeretem őket, de azért próbálkozom még. a mosolyuk, a hangjuk, a nevetésük az valami csodálatos. kish nem csak, hogy a színészkedésben brutál jó, de még énekelni is csodálatosan tud. jimin pedig az éneklés mellett, táncolni és rappelni is tökéletesen tud. olyan tökéletesek mindketten, hogy azt szavakkal kifejezni nem tudom. amikor új kép jelenik meg róluk, óriási fangörcsöm lesz. christian alakja csodálatos, irigylésre méltó. chim-é pedig hát...khmm...eléggé szívdöglesztő, majd elájulok mikor meglátom. én úgy gondolom kish a leggyönyörűbb lány a világon, és jimin a leghelyesebb fiú a világon. a szívük is helyén van. ennél tökéletesebbek már nem is lehetnek. még annyi, hogy örökké imádni fogom őket, mindig is elsők lesznek a szívemben. sosem szerettem náluk jobban egy hírességet sem és nem is fogok. mindig is a rajongójuk leszek. imádom őket örökké!

2016. 06. 26.

Üzenőfal

Melon. sziaaa :) nagyon rég beszéltünk :(

Ma, 21:11

Dorayse wattpadozok, pontosabban nézem a sok értesítésemet. te?:33

Ma, 08:10

Dorayse unalmasan. neked?^^

Ma, 08:05

Dorayse szeja^^

Ma, 07:57

simplegirl. sziaa mizujsáág?

2017.06.17. 09:09