Starity

rebeka91 profilja

rebeka91 white  
  • Csatlakozott
  • 2017. április 12.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2000. október 27.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Dalszövegírás, görkorcsolyázás, gitározás/zongorázás, éneklés, tánc, könyv-írás, olvasás, sorozatozás és filmezés, barátokkal találkozni...
  • Zenei stílusom
  • Sok témában mozgok, igazából szerintem a dalszöveg mintsem a stílus a legfontosabb egy jó dalnál.
  • Imádom
  • Zene, sport, tánc, könyvek, sorozatok, filmek, dal és könyv írás, barátkozás, nyár, családom...
  • Utálom
  • Ha a hátam mögött beszélnek ki, amikor véget ér egy könyv/sorozat, haragban lenni, megbántani valakit...
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

Ide mit kéne írni? XD

rebeka91
Utoljára aktív: 2019.03.02. 12:12Státusz módosítva: 2017.11.09. 19:07

Mi újság nála?

2018.04.23. 18:06rebeka91 és XIXO tea mostantól barátok

2018.03.27. 20:08rebeka91 új kedvence Harry Styles

2018.03.20. 18:06rebeka91 és Girl23 mostantól barátok

2018.01.05. 12:12rebeka91 és bogarka_95 mostantól barátok

2017.11.10. 20:08rebeka91 és mostantól barátok

Bemutatkozás


 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt sziasztok színes felirat

                    

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Sziasztok! Elég régen csináltam a bemutatkozásom, és visszaolvasva rádöbbentem mennyit is változtam  kis idő alatt, ezért most frissítem a bemutatkozásom, tehát ha kiváncsi vagy rám, akkor olvasd végig. Jó szórakozást!

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Magamról...

Egy tizenéves lány vagyok. Sokat vagyok a természetben, hiperaktív vagyok, nem bírok egy helyben maradni. Hihetetlenül szétszórt tudok lenni.Szeretek sportolni, a kedvenceim a görkorcsolyázás, úszás, focizás, jégkorcsolyázás, biciklizés, kosarazás, atlétika és a kézilabda, de még sok mást szeretek. Dalokat írok, zongora és énektanárhoz járok , emelett a papám otthon gitározni tanít. Táncolni is járok, amit nagyon szeretek, és pici korom óta csinálom. Sokat vagyok a családommal és a barátaimmal, illetve a kutyáimmal.Nagyon szeretek sorozatokat nézni és olvasni, ritkán nézek filmeket. A kedvenc színem a lila minden árnyalatában. A kedvenc évszakom a tél és a nyár. Tudok rajzolni, amit szintén imádok. Szeretek színészkedni is. A kedvenc ételem a spagetti és a kedvenc 'nasim' a gyümölcstál. A kedvenc gyümölcsöm az eper. Ennyi rólam így elsőre... 

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Sztárok...

Az igazat megvalva sosem voltam rajongó tipus... Gyakori hogy szeretem a munkásságát, de nem rajongok... Ki hogy van vele... Viszont rengeteg embert tartok fantasztikusnak abban, amit csinál, úgyhogy nézzük is hogy kik a kedvenceim...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Selena Gomez gif
Selena Gomez...

A kedvenc énekesnőm, Selena Gomez a lista élére került az abszolút kedvencemként. Selena volt az első híresség, akire felfigyeltem. Jól színészkedik, számtalan filmjét láttam, engem mégis a hangja fogott meg. Nagyon szépen énekel, a dalait egyenesen imádom. Nagyon jól táncol, ami szerintem fontos. A kedvenc dalaim tőle: Fetist, Same Old Love. Nagyon vidám ember, megédemli, hogy az emberek figyeljenek rá. Előbb említettem, hogy a filmei is nagyon tetszenek. A kedvenc filmem tőle mindenképp a Csajok Monte Carloban, mert tökéletesen játsza meg az elkényesztetett lányt, és azt aki próbálja eljátszani az elkényesztetett lányt. A film témája eredeti, szerintem baromi jó. Szinkronhangnak is csodálatos. Rengeteget olvashatunk arról, mennyit adakozik és jótékonykodik, ami szerintem becsülendő.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Lucy Hale gif
Lucy Hale...

Lucy Hale, mint kedvenc színésznőm szerepel itt. Lucy színészi tehetsége elképesztő, mindíg  átadja a karakter érzéseit...Imádtam a Campus-háború-ban és a Volt Egyszer Egy Dal-ban is, de ami megfogott, az a Pretty Little Liars volt. Ő alakítja a kedvenc karakteremet, Aria-t. Nagyon jól játszotta, hiányozni fog ez az alakítás.  Ő tette feledhetetlenné és szerethetővé a karaktert. Remélem mostmár felnőtt szerepet is kap, kiváncsi lennék arra is...  A zenei munkásságát is követtem, bár sajnos nem tartott sokáig... Egyedi a hangja de mostmár mind1... A kedvenc dalom tőle a Lie a Little Better, a mai napig hallgatom.
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ariana grande gif
Ariana Grande...
 

Ariana Grande, mint a világ eggyik legcsodálatosabb énekesnője szerepel itt. Ő is színészkedett, de nála is a zenei munkássága fogott inkább  meg.  A hangja valami csodálatos, gyönyörűen néz ki, fantasztikusan táncol, imádnivaló szinkronhang. A kedvenc dalaim tőle: My Everithing, Into You, Break Free, One Last Time... Színésznek szerintem  fantasztikus, régen mindíg mosolyt csalt az arcomra. Nagyon nagy a szíve, a Manchesterben történtek utáni szívmelengető cselekedetei nagyon meghatottak, emelett jótékonykodásban és adományozásban számára sosincs hiány.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nina dobrev gif

 

Nina Dobrev...

Nina Dobrev, mint fantasztikus színésznő szerepel itt. A Vámpírnaplókban ismertem meg Elena, Kathrine és Amara szerepében. Jól játszott több karaktert egyszerre. Nagyon kedves lánynak tűnik. Sajnálom hogy a TVD véget ért, de izgalommal is tölt el, hiszen Nina egy új sorozaton dolgozik, amiben végre felnőtet játszik. Szeretném látni hogy hogyan játszana el egy felnőtet. Nagyon tehetséges, megérdemli azt a szerepet, és az előző szerepeit is!
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt shawn mendes gif
Shawn Mendes...
Shawn Mendes is ide került, mint az eggyik kedvenc énekesem, dalírom... Nagyjából 1 éve "ismerem" őt. Akkor hallotam először a nevét, amikor a Treat You Better nagy sláger lett... Meghallgattam a számot, és imádtam. A dalszöveg valami elképesztő volt. Olyan sok volt benne az érzelem. Azt nagyom szeretem. A hangja pedog nagyon tetszett. Azonnal meghallgattam még néhány számát, és nem csalódtam. A hangja mindenhol csodás volt, a dalszöveg mindeggyik dalnál gyönyörű és őszinte... A kedvenc dalom tőle: Stiches, Treat You Better, Marcy. De a többi számát is imádom, de ezeket hallgatom a legtöbbet.
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Hát őket szerettem volna megemlíteni, de még rengeteg olyan sztár van,akiket még nagyon szeretek ha érdekel nézd meg. 
 
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
 
Kedvenc Sorozatok...
 
Igazából rengeteg sorozatot nézek, ide csak a szerintem legjobbakat írom le, de rengeteget szeretek még.
 
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Súvisiaci obrázok
Pretty Little Liars...
 
A Pretty Little Liar (Hazug Csajok Társasága) a legkedvencebb sorozatom. A történet 4 lányról szól, akik mindaddig öten voltak, míg az eggyik lány, Alison hirtelen eltűnik. A lányok ezután az eltünés után szétváltak, barátságuk szétfoszlott. Ámde 1 évvel később megtalálják Alison holt-testét, s a lányok,- Aria, Hanna, Spencer és Emily- Alison temetése után elkezdenek először fenyegető üzeneteket kapni egy magát -A nak nevező embertől, majd a helyzet egyre durvább lessz. A lányok közben sok titokkal rendelkeznek. Nem is mondok többet,nehogy eláruljak valamit, ezt a saját szavaimmal írtam le, a történet ennél jóval érdekesebb. A kedvenc karaktereim a 4 lány, Caleb Toby és Ezra. Én már végignéztem, gyönyörű volt a vége. A sorozat egy komoly történeten alapul, kidolgozott karakterekkel, érdekes fordulatokkal, nem várt cselekmények soraival. Biztos vagyok benne hogy imádni fogjátok. Nagyon ajánlom!
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt gossip girl  gif
Gossip Girl...

A Gossip Girl (Pletykafészek) egy nagyon jó sorozat. A történet rövideny ennyi: Selena visszatér New York-ba, miután titokzatosan eltűnt fél évre. Eküzben legjobb barátnője, Blair nem repes az örömtől annak hallatán hogy visszajött- hiszen szó nélkül elment, amikor a lánynak igazán szüksége lett volna rá. Nate, Blair barátja lefeküdt Selenával, mielőtt elment, részegen, de a fiú azóta nem tudja kiverni a fejéből. Chuck Bass maga az ördög módjára él- szórja a pénzt, minden nap más ismeretlen nővel kerül kapcsolatba, és sosem volt szerelmes. Selena megismerkedik Dannal, akivel egymásba szeretnek, és járni kezdenek. Emelett az elit iskolában- ahova főszereplőink járnak- a pletykák mindennaposak. Egy weboldalról értesülnek ezekről, amelyben csak az iskola tanulóiról írnak szaftosabnál szaftosabb dolgokat. Az oldal szerkesztője magát Gossip Girl-nek, Pletykacicának nevezi, és mindenki kiváncsi rá, ki lehet ő. A sorozatban a szálak bonyolódnak, szerelmi szálak szövődnek. Nagyon ajánlom! A kedvenc szereplőim Blair, Chuck, Dan, Rufus és Cyrus.
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt the vampire diaries logo gif
The Vampire Diares...

A The Vampire Diares (Vámpírnaplók) szintúgy egy nagyszerű sorozat, érdekes fordulatokkal, megdöbbentő cselekedetekkel. A történet: Elena Gilbert szülei a tavalyi év során meghalltak, őt és testvérét Jeremyt Jenna nénikéjük fogadja örökbe. Eggyikük sem jutott túl a haláleseten. Egy jóképű idegen érkezik az iskolába, mint új tanuló, Stefan Salvatore, aki titokban  1868 óta vámpír . Volt szerelme, akit testvére, Damon is szeretett, kísértetiesen hasonlít Elenára. A lány és ő azonnal egymásba szeretnek, Elena még attól sem torpan meg, hogy Stefan vámpír, vagy külsőleg teljesen Stefan exére hasonlít. Damon is beleszeret a lányba, és a már akkor jól ismert szerelmi háromszög újra kialakul . Elena két legjobb barátja - Bonnie a boszorkány, és Caroline, az idő közben ifiú vámpírrá vált lány is sokat szerepelnek. A szerelmi szálak bonyolódnak, veszélyesebnél, veszélyesebb természet feletti dolgokkal kel megküzdeni, és a sok haláleset szinte megrígat. Nagyon ajánlom! A kedvenc karaktereim: Elena, Kathrine, Damon, Caroline, Klaus és Alaric.
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.
Súvisiaci obrázok
 
Ennyi is lettem volna, mindent próbáltam belerakni, ami fontos lehet elsőre, de nyugodtan írj rám, hátha te is megtudsz olyat, amit alapból nem írtam ide. Eleget írtam, sokáig húztam a szót, úgyhogy ennyi is lettem volna, sziasztok!
 
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Kedvenc sztárok

1 Selena Gomez
2 Ariana Grande
3 Shawn Mendes
4 Lucy Hale
5 Nina Dobrev
6 Sabrina Carpenter
7 Jade Thirlwall
8 Harry Styles
9 Leighton Meester
10 Leigh-Anne Pinnock
11 Tyler Blackburn
12 Keegan Allen
13 Troian Bellisario
14 Shay Mitchell
15 Ed Westwick
további kedvencek

Randomképek

summer_time_by_cute_and_bright-d3i74kc.jpg
tavasz01.jpg
treephoto1.jpg
Cherry-Blossom.jpg
72905,xcitefun-a-k.jpg
pink-peony-wallpaper-1.jpg
beatiful-cute-photgraphy-teenage-Favim.com-692200.jpg
ea382ea0ad5a8906aed78e5a4fa0d89d.jpg

Barátok

bogarka_95
bogarka_95

§Dreams.for.an.inso...

Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2

#EvilRegal

Wiwienkeh
Wiwienkeh

új tag

JustMeEvelin
JustMeEvelin

visszatérő vendég

Staritylaxmi
Staritylaxmi

visszatérő vendég

Mixer123
Mixer123

új tag

Üzenőfal

Szia! tudom:D

2017.11.09. 23:11

Szavaztam és jelöltelek mert szimpatikus vagy:)

2017.11.04. 10:10

Szia szavaztam mert tetszik a profilod:) És jelöltelek is ha nem baj!:))

2017.10.27. 14:02

Picy köszönöm a kedves szavakat!

2017.07.21. 11:11

Picy szia szavaztam a közös kedvencek miatt&szimpi vagy^^

2017.07.20. 14:02

Dorisia Hali, visszament! :D

2017.06.25. 06:06

Szia. Szavaztam,mivel tetszik a profilod :)

2017.06.04. 14:02

lucymharding Szia, szavaztam :)

2017.05.06. 12:12

Köszi vissza ment!:)

2017.05.01. 11:11

Szia! Szavaztam és jelöltelek:) Nagyon szimpi vagy köszönöm, hogy rám írtál:))

2017.04.23. 17:05

szia, szavaztam^^

2017.04.23. 17:05

Mixer123 Szia!Köszi a kedves szavakat:) visszament a szavazat:D

2017.04.15. 13:01

Szia! Köszönöm szépen, visszament! :) Igen, azért nem tudsz bejelölni mert nem vagyok barátgyüjtő. Csak azok az emberek vannak a "barátaim" közt, akikkel beszélgetni is szoktam. :D Ha beszélgetni szeretnél, írj nyugodtan, nem harapok:DD További szép napot!

2017.04.14. 12:12

Lexavie Szia!:) Köszönöm szépen a kedves szavakat és a szavazatodat is. Neked is varázslatos profilod van, ezért mindenképpen szavaztam rád én is. További szép napot!*-*

2017.04.13. 15:03

Moonlight1 Szia! Köszi, természetesen visszajött. :)

2017.04.12. 21:09