Starity

fuckingprincess profilja

fuckingprincess white white  
 • Csatlakozott
 • 2017. április 22.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • 1999. június 19.
 • Lakhely
 • Párkapcsolat
 • nem vagyok foglalt
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • × writing × reading × video editing × music ×
 • Zenei stílusom
 • x rock is my life x
 • Imádom
 • × Ian Gallagher + Mickey Milkovich = Gallavich ×
 • Utálom
 • × I hate everything and everybody ×
 • Kedvenc sztárjaim
 • Cameron Monaghan Noel Fisher Jeremy Allen White Miley Cyrus Ian Somerhalder Nina Dobrev Lady Gaga Johnny Depp

"Az "Antikrisztus" szó számomra a kollektív hitetlenség Istenben."

fuckingprincess
Utoljára aktív: Tegnap, 21:25Státusz módosítva: 2017.08.04. 15:03

Bemutatkozás


WELLCOME EVERYONE !

You can't fix me ,because i'm not broken.I don't need to be fixed , okay? I'm me!

 
  Barbara Milkovich. hungarygallavich. ufo. e m o. food. c i g a r e t t e. IDIOT. fuck u-up. gallagher. writing. pervert. cruel world. book. dog. read. sleep. BLACK. series. dc. jokerJerome Valeska. ghost. depressedalcohol. darkanime. blood. sadist. Gotham. EVAK. dependency. rock. gayfans. youtube. wattpad. i hate people. normale people scare me. crybaby. survivor. school. true friends. rock. music. characters. yaoi. eighteen. heterosexual. fuck you you fucking fuck. Marvel. quicksilver. cameron. horror. suicide. noel.

 

Wellcome to Hell - Üdvözlök minden egyes erre tévedő marslakócskát! Mielőtt beleolvasnál az igazán unalmas és túlzottan fangörcsös bemutatkozásomba , megemlítenék pár fontos dolgot - tudnotok kell hogy a szavazatok száma egyeltalán nem érdekel , nem vagyok szavazatgyűjtő , én is csak abban az esetben szavazok , ha tényleg tetszik az illető profilja , vagy ha annyira sok bennünk a közös hogy az már csodálatraméltóan félelmetes.Barátnak jelölhettek nyugottan , ha rám írtok idő kérdése , de válaszolni fogok.És ami a legfontosabb NE LOPJ! Nem két perc alatt dobtram össze a profilt , hanem  órákig szórakoztam vele. Megértéseteket előre is köszönöm ! :)

Oh Mrs. Potato Head tell me, is it true that pain is beauty?

Egy tizennyolc éves , lázadó , kissé depresszív lány volnék , akit Barbara névvel ajándékoztak meg a szülei.Külsőmről csak annyit hogy sötét barna szemekkel, fehér bőrrel és vállig érő kékesfekete göndör hajjal rendelkezem,amit gyűlölök , ezért hajlamos vagyok minden nap hajvasalóval ölni.A Wattpad az életem , csak ott tudom kiélni igazán mélyen eltemetett vágyaim, hiszen imádok olvasni de legfőképpen írni .Vágyam hogy egyszer mikor már nem fanfictionok firkantásával foglalkozom , kiadhassak egy jól kidolgozott , egyedi , fantáziadús könyvet.Kissé elvont ember vagyok - van úgy hogy kicsattanok az örömtől , de a hangulatom pillanatok alatt megváltozhat - ilyenkor kissé szótlan vagyok, nem érdekel semmi.Imádom a zenét - a zene álltal egy új világba csöppenhetek , amiben talán soha nem lehet részem.Oda vagyok az emo és a goth stílusért , megbabonáz ez a két stílusirányzat.Imádok enni - tudom hogy ez nem létfontosságú dolog egy bemutatkozásnál , de imádom űzni ezt a tevékenységet , habár eléggé válogatós vagyok.Az egyik rossz tulajdonságom hogy nehezen barátkozom - interneten könnyen megy , de élőben enyhe sokkot kapok ha idegen társaságba kerülök.Szeretek aludni és álmodni - engem mindig is érdekelt hogy hogyan keletkezik az emberek álma és hogy mit is jelenthetnek.Érdekelnek még a sötét mágiával kapcsolatos dolgok , például a boszorkányság, vagy a szellemidézés.Utálom a homofób embereket - én személy szerint imádom a melegeket , szerintem ha két fiú együtt van az....kmm.....szexiSzeretek egyedül lenni , befészkelni magamat kis szobám egyik sötét zugába.Sorozat függő vagyok - ebbe a kategóriába az animék is beletartoznak.Sűrűn szokott enyhe fangörcsöm lenni kedvenceim látványától , hangjuktól , akkor is ha csak rájuk gondolok.

Kedvenceimet nem ragoznám túlzottan , hiszen ha nagyon kíváncsiak vagytok rájuk meg tudjátok nézni.De ha nem haragszotok meg érte , kettőt mindenképpen kiemelnék , hiszen beragyogják a mindennapjaimat ,egy egy borús napon is képesek mosolyt csalni az arcomra.

 And when morning comes you too shall be reborn!


Cameron Riley Monaghan -Áldom azt a bizonyos 1993. agusztus 16- át mikor világra jött ez a csodálatos fiú Bárcsak egyszer lehetőségem adódna rá hogy személyesen is elmondjam neked mennyire hálás vagyok azért mert vagy és azt hogy egyetlen mosolyoddal is képpes vagy kihúzni engem a depresszív napjaim sötétjéből.Több mint egy fél éve hogy a Joker mániámnak köszönhetően rábukkantam eme a csodálatos férfire.Itt áljunk meg egy picit mert tudom mit gondolsz - Cameron is csak egy évig tartó fellángolásaidnak egyike , ki fogsz szeretni belőle , egy idő után az se fog érdekelni hogy mi fán terem...-ha valójában ezt gondoltad , akkor tévedsz drágám és örülj neki hogy nem melletted ülök egy kalapácssal a kezemben.Belőle nem lehet kiszeretni.Olyan kisugárzása van és olyan pozitív személyisége hogy hatással van az egész életemre.Ő egy Isten , akire felnézek , egy olyan személy hogy bármire képpes lennék azért hogy legalább egy pillanat ereéjig találkozhassak vele , vagy megérinthessem.De hogyan is lett ő az én egyetlen és igazi férjecském? Cameron-ra egy facebook videó linknek (azóta is áldom azt a videót :D ) köszönhetően bukkantam rá , ahhol a komment szekcióban a "legjobb Joker" - ként volt feltüntetve.Köztudott hatalmas Joker rajongó voltam , minden érdekelt ami vele kapcsolatos így hát úgy döntöttem hogy majd én azt eldöntöm hogy jó Joker e vagy sem.Elindítottam a videót - gyerekek nekem az állam már a padló mocskát súrolta úgy leesett.Teljesen le voltam nyűgözve , elvarázsolt teljesen a színészi játéka , az ahogy beszélt , ahogy artikulált.És szó mi szó eléggé megtetszett a fiú.Nem is kell mondani ezután mi következett - rákerestem a színészre , utána néztem milyen filmben vagy sorozatban szerepelt még , elolvastam az angol és a magyar életrajzát is a neten, képeket , gifeket töltöttem le róla , a youtube-on interjúkat néztem róla és fanvideókat ( amikből egyébként a Jerome-osok és a Gallavich-es videók a kedvenceim.)Sok filmben láttam szerepelni , nagyon tehetségesnek tartom , várom a még nem megjelent filmjeit is , bőven vannak úgyhogy tisztára boldog vagyok ! :DAzt minden képen ki kell emelnem , hogy a Shameless-ben lévő karaktere Ian Gallagher és a Gotham-ben gonoszkodó Jerome Valeska karakterei állnak a legközelebb a szívemhez.Hihetetlen hogy heteoszexuállis létére profin el tudtott játszai egy meleg srácot, Noel Fisher-rel az oldalán akivel eszméletlenül aranyosak együtt (megszállott Gallavich fan vagyok ha nem tűnt volna fel XD ).Jerome pedig egyébként is egy nehéz karakter , de úgy mint Ian-t Jerome-ot is kiválóan játszotta el. Ő egy nagyon vicces , jó képű ,tehetséges ( tud gitározni iiiss) , jószívű fiú akit annyira de annyira szeretek és eszem ágában sincsen lecserélni őt mert senkise ér fel hozzá ! :D <3

I need a Gangsta to love me better...

Noel Fisher - szeretőm.Ugyan az imádatom iránta nem ér fel Cam-éhez, de úgy érzem őt is ki kell emelnem ugyanis a Shameless-ben való karaktere sokat segített nekem.Őszintén megmondom gyerekek, a Shameless-ben ő nyújtotta az egyik legjobb alakítást.A karaktert szinte ráöntötték , senki mást nem tudnék a helyébe képzelni.Mint ahogy Cam Ian-t, ő is tökéletesen el tudta játszani a meleg Mickey-t,ami nem kis teljesítmény tőle.Az igaz hogy Cameron-t jobban szeretem mint Noel-t, (Noel drága áll a második helyen egyébként :D ) de Mickey karaktere jobban a szívemhez nőtt mint Ian-é.Nekem mindig is tetszettek a vagány , semmivel sem törődöm , érzéketlen , nagypofájú de mégis ennivaló rossz fiúk , így nem is volt kérdéses hogy a Milkovich fiú lopta be magát a szívembe.Mickey Milkovich - akit alakított segített nekem abban hogy felválalhassam azt aki valójában vagyok.Bátorságot adott hogy ne egy kibaszott állarc mögé rejtőzek , hanem igen is válaljam fel az igazi valómat, mégha másoknak nem is tetszik.Tudni kell rólam hogy én nagyon szégyenlős voltam , áltanános iskolásként sok sérelem ért.Hagytam hogy mások szabják meg hogy hogyan viselkedjem és hogy milyen legyek.Ma már ez nincs így Mickey - nek köszönhetően.Nem érdekel mások véleménye, olyan vagyok amilyen.Noel-re visszatére , hihetetlenül tehetséges , aranyos , vicces fiú , a mosolya mindig le tud venni a lábamról.Rendszeresen szoktam nézni róla interjúkat , dedikálásokat , fan videókat hogy jobban megismerhessem :D Imádom a stílusát , hogy g×cicsúnyán beszél :D Szerintem ez szexi <3 Imádlak Noel Fisher ! <3


Zenék terén kicsit vállogatós vagyok.A rock műfaját tudhatom inkább magaménak , abba szerettem bele egészen kis koromban. Kedvenc bandáim közé tartozik a My Chemical Romance , Green Day , Black Veil Brides , The Pretty Reckless , Slipknot , Fall Out Boy , 30 Second to Mars , Bring Me the Horizon, Hollywood Undead , Panic! at the Disco , Twenty One Pilot , Escape the Fate ,My Darkest Days,Skillet,Asking Alexandria, The Rasmus és a HIM.Nem csak bandákat , hanem szóló énekeseket is előszeretettel hallgatok , ugyan nem mindegyik a rock műfajába tolja , de ettől függetlenül imádom őket ! Ilyen például - Avril Lavigne , Melanie Martinez , Lana Del Rey , Marina and the Dinamonds , Lady Gaga , Adam Lambert ,Simon Curtis, Andy Black , Marilyn Manson ,  P!nk  és  Miley Cyrus.

Best Movie an Series - Sorozatok és filmek terén kicsit vállogatósabb vagyok.Soha egy részt sem láttam a Dr. Csont , a Dr. House és az ehez hasonló népszerű " sohavégetnemérős " tévésorozatok közül , mert sosem tetszettek igazán. Két sorozatot tudnék mondani , aminek teljesen rabja vagyok - a Shameless amiben az tetszik leginkább hogy nincs benne semmi természetfeletti egy család mindennapjait mutatja be olyan " veled is megtörténhet " alapon. A színészek kiválóak, a karakterek jók , a történet nagyon ott van , nincs egy olyan rész sem amin unatkoznál - A másik ilyen sorozat az  Amerikai Horror Story , aminek szinte az összes évadát imádom , mindegyik más ugyanazzal a kiváló szereplőgárdával és ez benne az igazán érdekes.De természetesen más sorozatokat is nézek amik nélkül nem tudok létezni , ilyen például a Scream Queens , Teen Wolf , The Vampire Diaries ,SKAM, Scream ,  Gotham , 13 Reason Why , Pretty Little Liars , Skins és a Glee. Filmek terén mostanában a képregényfilmek nyűgöznek le igazán minta a Suicide Squad ,a Deadpool , az  X-Men és a Batman filmek. Egyébként bármilyen filmet megnézek legyen az horror , vígjáték vagy akció.Nyálas filmekkel viszont kíméljenek - azokat egyáltalán nem bírom.

Best Ships - Mivel egy igen fangörcsös marslakócska vagyok, nekem is vannak shipjeim kedvenc sorozataimból. A legkedveltebb párosom Ian és Mickey ( Gallavich ) a Shamless-ből akiket Cameron Monaghan és Noel Fisher kelt életre. Igazán imádnivalóak nem semmi volt az amin keresztül mentek együtt.Kedvenceim közé tarozik még  a Stydia párocska is a Teen Wolf-ból, akiknek egész végig a macimat szorongatva szurkoltam hogy végre egymásra találjanak.Most lehet hogy meg fogtok kövezni , de én egyszerűen ki nem állhatom a Delena párost , én mindig is Stelena párti voltam és ez most sincs másképp.De nagy rajongója vagyok még a Violate, a Sterek és az Evak párosításoknak is! :)

Nah itt a vége gyerekek , a viszont nem látásra! :D

Randomképek

cigarette
Mogyim
My Life
My Superstar
Gallavich Forever
My Love
My Babe
blood.

Barátok

Audrey Jane
Audrey Jane

Witch™

viki808
viki808

új tag

Sellymee2003
Sellymee2003

visszatérő vendég

LucaMendes03
LucaMendes03

új tag

Üzenőfal

BarbieFan Szia ^_^ Koszonom szepen, aranyos vagy, termeszetesen visszament, a te profilod is nagyon szep. :)

2017.07.09. 15:03

solnedgang szia! köszönöm szépen, visszament és miért lenne baj? x megerősítettem. :)

2017.07.08. 21:09

General Stark Szia! Köszönöm, én is szavaztam ugyanezen okokból :)

2017.07.08. 13:01

aníítaaa Szia!:) Köszönöm a szavazatot, visszament, szép profilod van!:)

2017.06.19. 11:11

Bettyke94 Szia! Köszönöm a szavazatot, visszajött :)

2017.06.12. 15:03