House Of Wax profilja

House Of Wax yellow white red red red  
  • Csatlakozott
  • 2008. április 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Always Keep Fighting
  • Kedvenc sztárjaim
  • Jake Gyllenhaal Ryan Reynolds Colin Farrell Kit Harington Jensen Ackles Joshua Jackson Tom Hiddleston Robert Downey Jr. Jared Leto Michael Fassbender Charlie Hunnam Jared Padalecki Justin Theroux Zac Efron Keith Urban Norman Reedus

SmileyZ ♥♥ #SPN♥♥ #Leftovers♥♥ B.J.Thomas - Raindrops Keep Fallin' On My Head ♥♥

House Of Wax
Utoljára aktív: 2017.07.18. 20:08Státusz módosítva: 2017.07.18. 19:07

Bemutatkozás

ξЖЗ

- Honnan tudod, hogy ő nem életed szerelme? Úgy értem, lehet az évek múlásával ő lesz az.
- Nem, ez nem olyasmi, ami idővel fejlődik. Ez olyasmi, ami azonnal megtörténik. És folyik végig rajtad, mint a folyó vize vihar után. Feltölt és kiürít egyszerre. Érzed az egész testeddel... a kezedben, a szívedben, a gyomrodban, a bőrödön. Éreztél már így valaki iránt?
- Igen, azt hiszem.
- Ha csak hiszed, akkor még nem érezted.
- És teljesen biztos vagy benne, hogy egy nap megtalálod?
- Persze. Végül mindenki megtalálja. Csak sose tudhatod, hogy mikor vagy hol
.

ξЖЗ

A mosoly nem mindig azt jelenti, hogy boldog vagy. Néha egyszerűen csak azt üzeni, hogy erős vagy!

ξЖЗ

Minden nap belerúgott az élet. De tudod mit? Ő csak ment tovább. És a végén sokkal több jót tett, mint rosszat.

ξЖЗ

- Tudod, hogy mi okozza a félelmet?
- Na, mi?
- A hamis tények amik valósnak tűnnek!

ξЖЗ

- Nem vagyok bölcs ember, Gádréel. De ennyit tudok. A boldogság kulcsa? Megszerezni azt, amire a legjobban vágysz, és soha el nem engedni.
- És ha a boldogságnak ára van?
- Mindig van ára. De megéri megfizetni.


ξЖЗ

Biztos, hogy néha jó álomvilágban élni. Nagyszerű tud lenni, én tudom. El tudsz bújni, úgy tehetsz, hogy nem létezik a világ, meg a sok baj, de ez nem mehet örökké. Előbb-utóbb akármi elől is menekülsz, megtalál majd. Megtalál, és alaposan szájba ver. És akkor muszáj felébredned, különben belepusztulsz abba, hogy próbálod megtartani az álmot. Mindent elveszítesz!

ξЖЗ

Tudod, az, mikor kitartasz valaki mellett tűzön-vízen át, és megadnál neki mindent, mindegy, hogy az milyen áldozatokkal jár, az a szerelem! És ha szeretsz valakit, akkor nem állsz le soha. Akkor se, ha hülyének néznek, vagy neveznek, akkor se, akkor pláne nem! Egyszerűen nem adod fel, mert ha feladnám, ha hallgatnék a világra, továbblépnék és keresnék valaki mást, akkor az nem szerelem lenne, hanem... akkor az valami eldobható dolog lenne, amiért nem érdemes harcolni.

ξЖЗ

- Eldöntöttem, hogy a hét végéig jól leszek. Préselj ki egy mosolyt, mert még életben vagy, és ez a dolgod. Aztán jövő héten újra.
- Játsszam meg magam?
- Úgy mondanám, légy profi. Csináld jól, és mosolyogj, vagy hagyd a francba az egészet!

ξЖЗ

Az ember célja mindig haladja meg a képességei határát.

ξЖЗ

- Nem megy ki a fejemből a gondolat, hogy nekem nem itt a helyem, érted? Hogy lenne jobb dolgom is, mint egy kis fülkében ülni.
- Szerintem, aki fülkében dolgozik, mind így gondolja.
- De nem, én másról beszélek. Én nem szeretem a munkámat, ahogy a várost sem, és a ruhámat sem, még a vezetéknevemet sem. Nem tudom, hogy magyarázzam el másképp, mint hogy úgy érzem, másra lennék hivatott. Valahogy van valami a véremben. Mintha nekem nem ez lenne a sorsom.

 

Ez volt a történeted. Nekem is megvan a sajátom. De a történetek, amikkel tartjuk magunkban a lelket, néha elvakítanak minket. És sötét helyekre vezetnek minket.

ξЖЗ

Ha egyszer belekóstolsz a sötétségbe, soha nem múlik el.

ξЖЗ

Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.

ξЖЗ

Álmok, ötletek és tervek. Nem azért vannak, hogy elmenekülj a valóság elől, hanem azért, hogy célokat adjon, okot a továbblépésre.

ξЖЗ

A hullócsillag csak egy pillanatig tart, de nem örülsz, hogy legalább láthattad?

ξЖЗ

Nem veszítheted el, ami nem volt a tiéd.

ξЖЗ

- Semmi sem biztos Dean, és akkor? Nem adhatod fel a harcot.
- De igen.
- Ennyi volt. Csak úgy feladod?
- Nem, nem csak úgy feladom. Értékelem, amit tesztek, oké? De a válasz nem odakint van. Hanem bennem. Nekem kell hoznom a döntéseket, oké? Nem ébredhetek fel minden reggel hamis reményekkel. Tudnom kell, hogy áll a szénám. Vagy meg fogok őrülni! Szóval küzdök ellene, amíg csak bírok.

ξЖЗ

Az életben a legtöbb kudarcot olyan emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel milyen közel is voltak a sikerhez mikor feladták!