Starity

Harry Styles

Harry Styles Harry Styles nemzetisége 6. 9025rajongó 1578vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 84%
  • stílus: 82%
  • szimpátia: 81%

Harry Styles életrajza


KORAI ÉVEK (1994-2009)

Harry Edward Styles 1994. február 1-jén született Redditch-ben, Angliában. Styles Holmes Chapelben nevelkedett és töltötte fiatalkorát, Chesire megyében az Egyesült Királyságban. Édesanyja Anne Cox, édesapja Des Styles, van egy nővére Gemma Styles. Amikor Harry 7 éves volt, szülei elváltak, ám ezután édesanyja újra férjhez ment. A válás kimondása után Harry-t és Gemmát édesanyjánál helyezték el, így az egész család elköltözött Chesire vidékjeire. Nem sokkal ezután, amikor Harry már 12 éves volt, a család visszaköltözött Holmes Chapelbe.


Jól ismert gyerekkori fotó az énekesről

A Homles Chapel Comprehensive iskolának volt a tanulója. 16 évesen szerezte meg első állását a W. Mandeville-i cukrászdában. Iskolai tanulmányai alatt ismerkedett össze Nick Cloughhal, Haydn Morisszal és Will Sweeney-vel, akikkel közösen megalapították a White Eskimo elnevezésű zenekart. Harry itt kezdett el először énekelni. A zenekarral egyszer jelentkeztek a »Bandák csatája« elnevezésű helyi versenybe, ahol rajtuk kívül számos fiatal tehetség mutatta be mit tud. A fődíjat ők vihették haza, ugyanis megnyerték a megmérettetést.

X-FAKTOR (2010-2011)

A 2010-ben, az immáron hetedik alkalommal megindult, X-Faktorba jelentkezett Harry Styles, mint szólóénekes. Az első meghallgatáson Stevie Wonder – Isn’t she lovely? című dalát adta elő, ezzel a dallal pedig két igent kapott, így tovább jutott a második fordulóba. A második fordulóban már nem volt elég a Michael Jacksontól előadott Man In The Mirror dala. A zsűrik házánál Nicole Scherzinger - énekesnő, vendégzsűritag - azt javasolta annak az öt fiúnak (Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik és Louis Tomlinson), hogy alkossanak egy fiúbandát, mert ugyan tehetségesek, de sikert külön-külön nem fognak elérni. Ennek hatására a fiúk két hetet kaptak arra hogy összeszokjanak, ezalatt pedig összebarátkoztak, és megismerték egymást, ezután már együtt el is kezdtek gyakorolni.

Mivel a zenekarnak nevet is kellett adni, Harry a One Directionnel állt elő, hiszen ugyan eddig nem ismerték egymást de egy irányba tartanak, az énekesi pályán. Simon Cowellnek, a mentoruknak tetszett az ötlet, szintúgy a négy másik fiúnak, így lett a banda neve One Direction. Az első dal amit feldolgoztak akusztikus formában az a Torn volt, Natalie Imbrugaliától, ezt adták elő az első élő adásban a londoni Wembley arénában.


Siker, a banda a legjobb háromban (balról-jobbra): Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Liam Payne és Harry Styles

A fiúk egyre nagyobb sikereket kezdtek elérni, és egyre több rajongójuk lett. Számos tehetséget hagytak a hátük mögött a műsor során, ám a népszerűségük nem volt elég a győzelemhez hiszen csak a harmadik helyen végeztek, bár ez is elég volt számukra. A műsor végeztével a többi előadóval együtt részt vettek az X-Faktor turnén, amely 2011 február és április között zajlott le több angol, és ír helyszínen. A verseny végeztével azonnal lemezszerződést kaptak a Sony Musictól és a Syco Recordstól.

UP ALL NIGHT (2011-2012)

2011 elején a fiúbanda egy két milliós szerződést kötött egykori mentoruk, Simon Cowell által a Syco Records kiadónál, az első albumhoz a munkálatokat pedig már az év elején el is kezdték. Az első album elkészítéséhez Los Angelesben RedOne producer segítségét kapták, míg Londonban Ed Sheraan és a McFly-os Tom Fletcher működött közre az album munkálataival. A lemezt Svédországban fejezték be Max Martin és Shellback gondozása alatt.

A legelső kislemez, a What Makes You Beautiful, 2011. szeptember 10-én látott napvilágot, melyhez a videoklip egy nappal később, 11-én érkezett meg. A dal olyan sikeres volt, és annyira tetszett a közönségnek, hogy első helyen debütált számos zenei ranglistán világszerte. A Sony Music történelmében ez jelenleg a legjobban előrendelt kislemez.


What Makes You Beautiful promóciós képe 2011-ből

Második single, a Gotta Be You, 2011. november 11-én került fel az iTunesra, amit mérsékelt siker övezett a What Makes You Beautifulhoz képest. A debütáló lemeze a brit zenekarnak, az Up All Night 2011. november 18-án került a boltok polcaira fel, és debütált első helyen a zenei listákon világszerte. Az albumra olyan szupersztárok szereztek dalt, mint Kelly Clarkson (Tell Me Lie), Ed Sheeran (Moments) és Tom Fletcher (I Want).

2011 őszén a Columbia Recordshoz szerződött le a zenekar az Egyesült Államokban, így az USA-ba is elkezdtek betörni a fiúk.

A harmadik kislemez a One Thing 2012. január 6-án jelent meg, a videoklip hozzá február 14-én landolt a YouTube-on, és szintén globális slágerré nőtte ki magát. Kiadták promóciós kislemezként a More Than This-t, ami nem kapott akkora figyelmet, mint az elődjei.


Fellépés a londoni G-A-Y klubban, 2011 telén

Az Up All Night album turnéjára sem kellett sokat várni, hiszen 2011. december 8-án el is kezdődött. A turné keretein belül három kontinest érintettek: Európa, Észak-Amerika és Ausztrália. Az USA-ban kezedetben a Big Time Rush zenekaraként futott a One Direction, azonban a fiúk hamarosan sikeresebbek lettek, mint maga a fő produkció, így hamarosan leváltak egymástól és önálló show-t adtak elő az Államokban. Európában 26 helyet érintettek, Ausztráliában 7-et, míg az USA-ban szintén 26-ot. Az együttes bevétele közel 5 millió dollára lett kiértékelve. A turnéhoz készült egy kisebb videó napló/DVD is, ami az Up All Night: The Live Tour néven volt kapható 2012. május 28-tól.

TAKE ME HOME (2012-2013)

Miután az Up All Night turnéjuknak vége lett, 2012 nyarán stúdióba is vonult a fiúbanda, hogy második lemezét elkészítse. Ehhez az albumhoz is közreműködött Tom Fletcher az I Would, valamint Ed Sheeran a Little Thingsszel. Az album első dala, a Live While We’re Young 2012. szeptember 28-án jelent meg, videoklippel együtt. A dal nagyszerűen debütált, hamar első helyen lett a külföldi és az angol zenei ranglistákon.


Promóciós fotó a Take Me Home album keretein belül (2012)

A második lemez, amely a Take Me Home címet kapta 2012. november 9-én jelent meg, alig egy évvel az előző után. Ez az album is nagy sikereket élvezett, sőt talán még nagyobbakat mint az Up All Night. Pár hét alatt már is platinum státuszú lett világszerte olyan országokban, mint Ausztrália, Dánia, Írország, vagy éppen az USA. A második kislemeze az albumnak a Little Things volt, amely a lemez megjelenése után 3 nappal, november 12-én jelent meg hivatalosan. Ausztáliában volt a legsikeresebb ez a dal, hiszen alig pár hét leforgása alatt lett háromszorosan platina.

A legutolsó kislemeze a Take Me Home-nak a Kiss You volt, amely 2013. február 8-án jelent meg. A videoklipet hozzá retró stilusban készitette el a fiúbanda, ez az eddigi legnézettebb videoklipjeik egyike.

A lemez hivatalos világkörüli turnéjára alig kellett pár hónapot várni: február 23-án már el is indult a zenekar. A turné keretein belül a One Direction 55 országot érintett Európában, ezen kívül pedig meglátogatták még Kanadát, az Egyesült Államokat, Mexikót, Óceániát, Japánt és Új-Zélandot is. Összesen 1,6 millió jegy kelt el, és minden show telt házas volt.  Ez a turné 15,7 millió dolláros bevételt hozott, ami a háromszorosa volt az Up All Nightnak.


Harry Styles a Take Me Home turné egyik állomásán, 2012-ben

Augusztusban jelent meg az önéletrajzi turnéfilmjük, a This Is Us 3D, ami hatalmas sikert aratott a rajongóik körében, csak úgy mint az ebben az évben megjelenő parfümük az Our Moment.

A rendező, Morgan Spurlock szerint, a film olyan, mint Justin Bieber Neve Say Neverje, vagy éppen Katy Perry: Part Of Me-je. A forgatásokat 2013 januárjában kezdték meg a Take Me Home turné keretein belül, és egészen a turné végéig folytatták. A film rekordbevétellel kezdett Londonban, és több egy millió példány kelt már el belőle világszerte.

MIDNIGHT MEMORIES (2013-2014)

A második album, a Take Me Home sikereit követően a fiúk januárban Japánba utaztak, ahol megismerkedtek az ottani kultúrával, rajongókkal, felléptek, illetve az önéletrajzi filmjükön dolgoztak. Az országban továbbá felvettek pár jelenetet a jótékonysági célból készülő One Way Or Another című dal feldolgozásához készülő videóhoz.

A This Is Us betétdala a Best Song Ever lett, ami egyben felvezető szám lett a banda harmadik nagylemezéhez, a Midnight Memorieshoz. A felvét 2013. július 22-én debütált, a hozzá készült videoklip pedig megtörte a VEVO 24 órás rekordját több, mint 20,1 milliós megtekintéssel - letaszítva ezzel Miley Cyrust a csúcsról.

Nyáron Harry Styles stúdióba vonult Londonban, és sokan úgy tartották, hogy az énekes szólókarrierbe kezd és leváll a One Directionről. A híresztelések bár nem voltak igazak, az énekes mégis önálló gondolatait elevenítette meg a stúdióban. A Don't Let Me Go demója 2013 júniusában szivárgott ki, nagy sikert aratva, így Harry bizonyította, hogy szólóban is megállná a helyét.


A banda a Fabulous magazin fotózásán, 2013-ban (balról-jobbra: Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan és Liam Payne)

November 23-án, a Midnight Memories promócióján belül, 1D napot tartottak, ahol a rajongók 7,5 órán keresztül kisérhették figyelemmel a bandát. A Midnight Memories 2013. november 35-én jelent meg, amivel rockosabb, kicsit pimaszabb hangzást vettek fel.

A banda érezhetően kezdett felnőni, mint hangzás, mind imázs tekintetében. A második kislemez a Story of My Life lett, amivel megismerhettük a banda háttértörténetét, gyerekkorát. Sokan úgy tartják, ez lett a legfelnőttesebb szerzeményük a karrierjük során.

A Best Song Ever, Midnight Memories és Story of My Life felvételeket követte a You & I kislemez, amihez a videoklip április 21-én jelent meg.


A Where We Are turné egyik állomásán, pózolva a tömeggel (2013)

A This Is Us DVD verziójával újabb rekordot döntöttek meg a UK-ben, ami közel 270 ezer példányban kelt el az első héten. (Michael jackson This Is It DVD-jéből 10 ezer példány kelt el) A One Direction 2013-ra elérte a világ leghíresebb bandájának címét, maga mögött hagyva a legendás Beatlest.

A Where We Are turné keretein belül megvolt az első stadium fellépésük is, hiszen több helyszínen több száz ezer ember előtt volt lehetőségük fellépni. A turné 2014. április 25-én vette kezdetét, az előzenekaruk pedig a 5 Seconds of Summer volt.

A Where We Are-t is dokumentálták, a koncertfilm pedig a turné végén, 2014 őszén debütált a mozikban. Első könyvük, a Where We Are, szeptember 25-én jelent meg. 

FOUR (2014-2015)

2014. április 27-én megerősítették, hogy a negyedik stúdióalbumukon dolgoznak. A banda ezt felnőttesebbre akarta, és megerősítették, hogy a legtöbb dalt ők írják és komponálják.

Harry Styles időközben fellendítette a dalszövegírói karrierjét, és Los Angelesben több nevesebb előadóval is együtt dolgozott, besegített a lemezük elkészítésében és a lyricsek finomításában. Az énekes együtt dolgozott Ariana Grande-del, John Legenddel és Megan Trainerrel is. "Harry dalszövegírói képessége meglepő és lenyűgöző. Nagyon felnőttes, kiforrt gondolatai vannak, ami mély érzelemmel párosul" - nyilatkozta az énekesnő.


Harry Styles a FOUR promóciós fotózásán, 2014-ben

Szeptember 8-án megrengették a világot a bejelentéssel, miszerint negyedik albumuk, a Four, november 17-én jelenik meg. Ezzel egy időben 24 órán keresztül ingyenesen letölthették a rajongók a Fireproof dalt a hivatalos oldalról (több rekordot is megdöntöttek vele).

Az első kislemez, a Steal My Girl, szeptember 29-én került fel az iTunesra. A hozzá megjelent klip majdnem megdöntötte Nicki Minaj Anaconda kisfilmjével felállított rekordot.

A második kislemez a Night Changes popballadára esett, amihez a különleges videoklip nagy sikert aratott a rajongók és a nézük körében. A fiúk promóció terén felléptek a BBC műsorában, a brit X-factorban és az American Music Awardson is.


A brit X-faktor döntőjében, Harry Styles példaképével, Ronnie Woodsszal, előadva a Where Do Broken Hearts Go című dalukat (2014)

A Four nagylemezük november 16-án került a boltok polcaira, és több, mint 80 országban nyitott az első helyen digitális eladások terén. A Billboard Hot 200 listáján is a dobogó legtetején landolt közel 350 ezer eladással, amivel történelmet írtak a zenei portálon, ugyanis ők az első fiúbanda, akiknek mind a négy lemezük elérte ezt a teljesítményt.

Az On The Road Again stadiumturnéjuk 2015 márciusában indult, amivel Bécsbe is ellátogatnak június 10-én. A fiúk 80 show-t adnak összesen világszerte, több ezer embert szórakoztatva estéről estére.


Where We Are és On The Road Again közönsége - a banda stadiumokat tölt be

Zayn Malik a turné közben, márciusban magánéleti válságba keveredett, így Malájziából Londonba utazott, hogy rendezze sorait menyasszonyával, Perrie-vel. Zayn Malik 2015. március 25-én bejelentette, hogy otthagyja a világhíres bandát, a One Directiont, mert elmondása szerint nem tudta kezelni az ezzel járó stresszt, és szeretne kicsit úgy élni, mint a normális 22 éves srácok.

A One Direction és Harry Styles is kijelentette, hogy ők kiállnak a banda mellett, és izgatottak a jövő miatt, hiszen hamarosan érkezik az ötödik nagylemezük, immáron Zayn nélkül. Harry azt is megerősítette, hogy eszük ágában sincs pótolni Zayn Maliket, négy tagú csapatként folytatják ezentúl.

MADE IN THE A.M., KVARTET (2015–napjainkig)

A fiúk Zayn kiválása után rövid, 1,5 hónapos szünetre mentek, mielőtt folytatnák az On The Road Again turnéjukat Európában. Harry Styles Los Angelesben, míg a banda többi három tagja Londonban töltötte a pihenést, és állt neki ötödik stúdióalbumuk munkálatainak.


A négy megmaradt tag (balról-jobbra: Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson és Niall Horan)

"Szeretnénk nyugodtabb, lazulósabb számokat alkotni, amit bármikor, bárki meg tud hallgatni. Olyasmi lemezt szeretnénk kreálni, ami maradandó, amit bármikor elővehetsz – példának hadd hozzam fel Ed Sheerant. Izgatottak vagyunk" – árulta el a Capital FM-nek Liam Payne az új lemezről.

A One Direction emellett megnyitja a Capital FM rendhagyó Summer Time Ball fesztiválját 2015 júniusában, és mindemellett hazavihettek két díjat a 2015-ös Billboard Music Awardson. A díjátadón megköszönték a támogatást a rajongóknak, illetve a legjobbakat kívánták Zayn Malik számára.

Az ötödik albumról az első kislemez, a Drag Me Down 2015. július 31-én jelent meg meglepetésszerűen az iTuneson, és hamar a leggyorsabban fogyó kislemezzé nőtte ki magát, hiszen alig két óra leforgása alatt 80 országban debütált az első helyen - köztük Magyarországon is. A kritikus szerint könnyedén ez lehet a banda eddigi legsikeresebb dala.

A Drag Me Down után bejelentették az album címét, ami a Made In the A.M. fantázianevet kapta. A korongról a második kislemez október 16-án jelent meg, Perfect címen. A dalt Harry Styles és Louis Tomlinson írta, feltételezhetően Taylor Swiftnek szólt vele vissza (ritmikailag megegyezik a Style című felvétellel, ami az énekesről szól, emellett több dalszövegbéli utalás felfedezhető).

Az albumról a dalok címét a fiúk Snapchaten jelentették be, ahová idén ősszel csatlakoztak „onedirection” felhasználónévvel.

A banda utolsó kislemeze a szünet előtt először az Infinity, majd változtatások végett a History lett, amelynek videoklipjével elbúcsúztak a rajongóktól.

Stylest a szünet óta többször kapták lencsevégre stúdiók előtt, így elképzelhető, hogy szólólemezét rögzíti, ameddig tart a One Direction 18 hónapos szünete.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TURNÉK

» Up All Night tour (2011)
» előzenekar a Big Time Rush számára az USA-ban 
(2011)
» Take Me Home tour
(2012)
» Where We Are tour
(2013-14)
» On The Road Again
(2015)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MŰVÉSZET

HANGI ADOTTSÁGOK

Vokális tartomány: A2-A5-Eb5
Vokáltípus: Bariton
Értékelés: B-kategória

Harry Styles hangja egyedi, jól felismerhető reszelős, mély tartománya végett. Az énekes kitűnik társai közül mély, érdes hangjával, szólóival, ami a Rock'nRoll zenészekre jellemző. A puha fejhangok jól hangzanak tőle, a legmagasabb tartománya A2, míg a legmélyebb része B2.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STÍLUS

MEGJELENÉS, INSPRIÁCIÓ

Harry Styles stílus és zenei ikonja a Rolling Stones énekese, Mick Jagger. A híres Rock N Roll sztár öltözködése jól fellelhető a sztár gardróbján, így sokan fiatal Mick Jaggerként emlegetik.

Az énekes miután levetkőzte a brit fiúbanda imázst, maga mögött hagyva a bő nadrágokat és zakókat, áttért a saját maga által kialakított stílusra. Styles preferálja az egyszerű pólókat, mintás ingeket kigombolva, szűk nadrágokat és ballon kabátokat. Védjegyévé váltak a barna csizmák, és hosszú, kócos haja.

Kedvenc márkái közé tartozik a Saint Laurent, YSL, Louis Vuitton, Marc Jacobs és Lanvin. Harry stílusát Rock 'n Roll, klasszikus rock és elegancia jellemzi, de a brit divat hatása is jól érezhető a megjelenésén.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JÓTÉKONYKODÁS

A One Direction már a világ különböző pontjain segített az embereknek. Első nagyobb útjuk Afrikában volt, ahol segítettek az ott élő rászorulókon, azáltal hogy az ott viselt ruháikat elárverezték és az onnan befolyt összeget az afrikai szegényeknek küldték el.

Az ezt követő Red Nose Day jótékonysági gálára elkészítették az afrikai útjuk videóját is, amelyhez feldolgozták Blondie – One Way Or Another című dalát. Ehhez a videóhoz az esemény híres piros orrát is viselték a videoklip során, felhívva a figyelmet a jótákonykodásra.


Harry Styles Afrikában, a Red Nose Day forgatása alatt

Emellett a fiúk ismeretségüket is jó célokra használják fel, hiszen több szervezetnek is gyűjtöttek már pénzt adományokra, azzal hogy hirdették az adott céget. Legtöbbször pedig ők maguk adományoznak, a turnéjukból befolyt jelentős összeget, különböző jótékonysági szervezeteknek.

Emellett 2013-ban is – mint eddig 2011 óta minden évben – segített a fiúbanda a Children In Need jótékony szervezetnek, valamint adományoztak is. 2013-ban, a Taylor Swift által vezetett, DoSomething.org honlap összesítése szerint, ők voltak az év legtöbbet adományozott celebei.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BOTRÁNY

NÉVHASZNÁLATI PER

2012 áprilisában a szintén One Direction néven futó 2009-ben alakult amerikai együttes névhasználati jogok miatt perbe fogta a brit bandát, miszerint ők már korábban levédették nevüket az Amerikai Szabadalmi és Védjegy Hivatalban. Miután az együttestől nem kaptak visszajelzést, Simon Cowell cégét támadták.

A Syco és Sony Music lemezkiadóktól több mint egy milliós kártérítést kértek, ellenkező esetben pedig a briteknek meg kell válni nevüktől. Nyár elején a híresebbik One Direction viszontperelte az amerikaiakat, arra hivatkozva, hogy 2011 februárjában, mikor levédették nevüket, a brit banda már nemzetközileg is ért el sikereket, valamint a kiadó szerint az amerikaiak mindössze pénzt és hírnevet próbálnak szerezni névrokonaikból.

2012 szeptemberében a BBC tudósításai szerint az angolok megnyerték a pert, így az amerikaiak az Uncharted Shores néven folytatták karrierjüket. A névváltással mindkét fél elégedett volt, ám a kívülállók szerint a döntést nagyban befolyásolta a lemezkiadó által felajánlott pénzösszeg.

BISZEXUALITÁS?

Harry Styles szexualitása nem egyszer került górcső alá, hiszen a rossznyelvek, sőt, megannyi rajongó szerint az énekes a saját neméhez vonzódik, vagy legalább biszexuális. Styles nem igazán foglalkozik a pletykákkal, és gyakran süt el kétértelmű poénokat, tovább borzolva ezzel a kedélyeket.

2013-ban azonban egyértelműen tagadta a GQ magazinnak a vádakat azzal, miszerint 100%-ban heteroszexuális, és egyáltalán nem gondolja magát biszexuálisnak. Emellett, a szóbeszédek nem zavarják és mindig nagy támogatója lesz az LMBT-közösségnek, hiszen hisz az egyenlőségben. "A pletyka természetes dolog. Megértem. Azt is látom, miért kap figyelmet, és azt is, hogy miért érdekes ez. Ha úgy vesszük, ez a munkánkkal együtt jár. Ha panaszkodnék, akkor sem változtatnék semmin. Valamennyire rendben van, elfogadom. Egyszerűen élem tovább az életemet." 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MAGÁNÉLET

Sokan Harryt tartják az együttes legnagyobb nőcsábászának, azonban ez nem így van, a bandatársai szerint Harry Styles az egyik legrendesebb srác, akivel valaha találkoztak.

Először Caroline Flackkal hozták hírbe, amely igaznak bizonyult: a pár majdnem egy évig randevúzott, majd végül 2012-ben váltak el útjaik. A kapcsolatuk nem volt botránymentes, hiszen az énekes és a műsorvezető között 17 évnyi korkülönbség volt, így rendkívül nagy figyelmet kaptak a médiától.

Ezután Cara Delevingne modellel hozták össze Harryt, ami nem volt igaz, ugyanúgy mint a Lily Halpernnes pletykák sem.

2012 őszén a sajtó kolléganőjével, Taylor Swifttel hozta össze. A kapcsolatukat végül novemberben vállalták fel, ám 2013 januárjában véget is ért. Taylor nehezen felejtette el Harry-t, hiszen öt dalt írt róla a 1989 lemezére (Styles és Out of The Woods, többek között), vvalamint számos nyilvános helyen utánozta az angol énekest, ezzel gúnyolva őt.

2013 novemberében Kendall Jennerrel hozta össze a sajtó, ami igaznak is bizonyult. A Kendallal való kapcsolata szorosnak bizonyult, Harry még a Kardashian családdal is találkozott, ám 2014 feburárjában külön vált útjuk, ugyanis Harrynek - állítása szerint - nincs ideje barátnőre. 2015 elején az osztrák Nadine Leopold modellel szűrte össze a levet, azonban az On The Road Again kezdetével a két fiatal eldöntötte, kapcsolatukat abbahagyják.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DÍJAK (EGYÉNILEG)

2012: Capricho Awards – International Male Hottie
2012: We Love Pop Awards – Best Hair in Pop
2012: We Love Pop Awards – Fittest Boy in Pop
2013: Heat's Twitter Awards – Best British Popstar
2013: MTV Millenial Awards – Celebridad Sin Filtro En Instagram
2013: NME Awards – Villain of the Year
2013: MTV Europe Awards – Best Look
2013: Teen Choice Awards – Male Hottie
2013: Teen Choice Awards – Best Smile
2013: British Fashion Awards – British Style awards
2014: NME Awards – Villain of the Year
2014: Popcrush Fan Choice Award – Best Dressed
2014: JIM Award – Best Dressed Male
2014: Nickelodeon Australian Kids' Choice Award – Aussie's Fave Hottie
2014: Heat's Twitter Award – Best Popstar
2014: Teen Choice Award – Choice Other: Smile  

SOROZATOK:

»»  iCarly 6. évad 2. rész – Önmaga (1. epizód)

 

TEHETSÉGKUTATÓ:

»» X-faktor 7. évad (2010)

 Előadott dalok:

1. Torn
2. Viva la Vida
3. My Life Would Suck Without You
4. Nobody Knows
5. Total Eclipse of the Heart
6. Kids in America
7. The Way You Look Tonight
8. All You Need Is Love
9. You Are So Beautiful
10. Summer of '69
11. Only Girl in the World
12. Chasing Cars
13. Your Song
14. She's the One
15. Then Torn again  

KONCERTFILMEK:

» This Is Us (2013)

» Where We Are (2014)

NAGYLEMEZEK:

»» Up All Night (2011. november 18.):

1. What Makes You Beautiful
2. Gotta Be You
3. One Thing
4. More Than This
5. Up All Night
6. I Wish
7. Tell Me A Lie
8. Taken
9. I Want
10. Everything About You
11. Same Mistakes
12. Save You Tonight
13. Stole My Heart
14. Stand Up (deluxe)
15. Moments (deluxe)

»» Take Me Home (2012. november 9.):

1. Live While We’re Young
2. Kiss You
3. Little Things
4. C’mon, C’mon
5. Last First Kiss
6. Heart Attack
7. Rock Me
8. Change My Mind
9. I Would
10. Over Again
11. Back for You
12. They Don’t Know About Us
13. Summer Love (deluxe)
14. She’s Not Afraid (deluxe)
15. Loved You First (deluxe)
16. Nobody Compares (deluxe)
17. Still the One (deluxe)
18. Truly Madly Deeply (csak Japán)
19. Magic (csak Japán)
20. Irresistible (csak Japán)

»» Midnight Memories (2013. november 25.):

1. Best Song Ever
2. Story Of My Life
3. Diana 4. Midnight Memories
5. You & I
6. Don't Forget Where You Belong
7. Strong
8. Happily
9. Right Now
10. Little Black Dress
11. Through The Dark
12. Something Great
13. Little White Lies
14. Better Than Words 
15. Why Don't We Go There (deluxe)
16. Does He Know? (deluxe)
17. Alive (deluxe)
18. Half a Heart (deluxe)

»» FOUR (2014. november 17.):

1. Steal My Girl
2. Ready To Run
3. Where Do Broken Hearts Go
4. 18
5. Girl Almighty
6. Fool's Gold
7. Night Changes
8. No Control
9. Fireproof
10. Spaces
11. Stockholm Syndrome
12. Clouds
13. Change Your Ticket (deluxe)
14. Illusion (deluxe)
15. Once In A Lifetime (deluxe)
16. Act My Age (deluxe)

»» MADE IN THE A.M. (2015. november 13.)

1. Hey Angel
2. Drag Me Down
3. Perfect
4. Infinity
5. End Of The Day
6. If I Could Fly
7. Long Way Down
8. Never Enough
9. Olivia
10. What A Feeling
11. Love You, Goodbye
12. I Want To Write You A Song
13. History
14. Temporary Fix
15. Walking In The Wind
16. Wolves
17. A.M.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KISLEMEZEK:

»» Up All Night lemezről:

- What Makes You Beautiful
- Gotta Be You
-  One Thing
- More Than This

»» Take Me Home lemezről:

- Live While We're Young
- Little Things
- Kiss You

»» Jótékonyság (Red Nose Day):

- One Way Or Another

»» Midnight Memories lemezről:

- Best Song Ever
- Story Of My Life
- Midnight Memories
- You & I

»» FOUR lemezről:

- Steal My Girl
- Night Changes

»» Made In The A.M. lemezről:

- Drag Me Down
- Perfect
- Infinity
- History

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FELDOLGOZÁSOK:

- Forever Young (kiszivárgott demo az X-faktorból)
- Teenage Dirtbag
- I Gotta Feeling / Stereo Hearts
- One Way or Another (Teenage Kicks)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EGYÉB DALOK:

- Don't Let Me Go (kiszivárgott szóló demó, 2013)

Utolsó frissítés: 2016.05.24. 20:08 Glamster által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace