Starity

Lim Na Young

Lim Na Young Lim Na Young nemzetisége 9829. 16rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Im Na Young (임나영)
 • Becenév
 • Na Young (나영), Corpse Bride, Stone Nayoung
 • Születési idő
 • 1995. december 18.
 • Születési hely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Rapper, Énekes, Táncos
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 171 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Oh Hye Rin Im Jin Ah Park Soo Young Lee Ye Jin Jung Chae Yeon Kim Se Jeong Jeon So Mi Zhou Jieqiong Kang Mi Na Kim Chung Ha Choi Yoo Jung Kim Do Yeon Kim So Hye Yu Yeon Jung San E Kyla Massie Park Si Yeon (II) Jung Eun Woo Bae Sung Yeon Kang Ye Bin Kim Min Kyung Kang Kyung Won Kim Ye Won (III)

Lim Na Young életrajza

Születési név: Lim Na Young (임나영)
Művésznév: Na Young (나영)
Becenév: Corpse Bride, Stone Nayoung
Születési idő: 1995. december 18-
Születési hely: Dél-Korea
Magasság: 171 cm
Súly: 50 kg
Horoszkóp: Nyilas
Kínai horoszkóp: Vaddisznó
Vércsoport: 0
Ügynökség: Pledis Entertainment
Csapat: PRISTIN, I.O.I projekt
Pozíció a csapatban: Vezető, főrapper, főtáncos és vokalista
Amihez ért: tánc
Példaképei: Angel Haze, Suzy (Miss A) és Uee (After School)
Kedvenc csapatai: Girls' Generation és SHINee
Vallás: Keresztény
Oktatás:

● Dongduk Women’s University
● On Yang Middle School
● Muhak All Girls High School

Gyakornoki idő: 6 év
Hobbi: Zene hallgatás, manikűr készítés és festés
Gyengesége: Túl komoly
Életcélja: "Ne csak én, hanem mindenki boldog legyen."
Mottója: "Ha csinálod, működik."

 Korábban már felvételizett a JYP-nél, de elutasították
 A Pledis meghallgatására az After School - Because Of You című dalával lépett fel
 Mikor gyakornok volt sokszor járt be az iskolába, de mindig fáradtnak érezte magát és a végén átaludta az órákat
 Sokan hasonlítják Uhm Hyun Kyung színésznőhöz
 Nagy rajongója a SHINee-nek
 Őt szavazta a közönség az I.O.I vezetőjének
 Szereti a csendes,óvatos és tisztelettudó embereket, mivel ő is az
 A hideg természete miatt is vált népszerűvé 

 

 I.O.I ( 아이오아이) (Idol Of Idol) (2016-2017)

  tagok balról jobbra, fentről lefelé
fent: Yoojung, Nayoung, Sohye, Chungha, Doyeon és Yeonjung
lent: Chaeyeon, Sejeong, Mina, Somi és Jie Qiong

Ez egy projekt csapat, mely az Mnet műsorán futó különleges reality show a Produce 101-ből alakult meg. A műsor lényege, hogy 101 hazai és nemzetközi cégnél lévő gyakornok mérhette össze a tehetségét. A showban közönség szavazás döntötte el a gyakornokok sorsát és végül a top 11-be jutó lány ún. projekt csapatként debütálhatott az Mnet és a CJE&M lemezkiadó cég segítségével.

A 11 tagú lány banda a YMC Entertainment alá kerülve május 4-én debütált első videó klipjükkel, mely a Dream Girls címet kapta. A dal reményről és az álmok utáni vágyról szól. A dal rap részeit a csapat két rappere Na Young és Yoo jung írta.
A dallal egy napon megjelent a lányok első albuma is, ami a Chrysalis (felkészülési idő) címet kapta, ezzel is rámutatva, hogy a lányok hosszú képzési időszak alatt mentek keresztül, ami alatt nagyon keményen dolgoztak. Az album a tagok reményeit és álmait testesíti meg.

Mivel pedig a csapat több tagja is idő közben debütált saját ügynökségnél és így más tevékenységeik is vannak, ennek kiküszöbölésére a YMC egy hét tagú alegységet szervezett, akik augusztus 7-én újra visszatértek. A hét lány, köztük Na Young is Whatta Man című digitális kislemezükkel tértek vissza.

Augusztus 30-án viszont az ügynökség bejelentette, hogy a teljes csapat októberben egy mini albummal fog visszatérni. Illetve szeptember 22-én kiderült, hogy a csoport egyik dalát maga a JYP feje Park Jin Young írja és szerzi. Október 17-én végül debütálását tette a csapat amiben mind a 11-en részt vettek. Második mini albumuk a Miss Me?' címet kapta, vezető kislemezként pedig a Very Very very jelent meg.

Közel egy éves fennállásukat követően pedig az ígéretekhez híven 2017. január 31-én feloszlatták a csapatot, de előtte még utoljára visszatértek a Downpour kislemezükkel január 18-án.

írta:BeJoyful

 

  PRISTIN / 프리스틴 / (2017-)

tagok balról jobbra,fentről lefelé: Kyla, Sungyeon, Eunwoo, Kyulkung, Yuha, Yehana, RoA, Nayoung, Xiyeon és Rena

Debütálás: 2017.03.21
Ügynökség: Pledis Entertainment
Tagok száma: 10 lány (7 koreai, 2 amerikai és 1 kínai származású

Tagok
Nayoung (leader, negyedik főrapper, főtáncos vokalista)
RoA (negyedik fővokalista és visual)
Yuha (ötödik fővokalista
Eunwoo (harmadik fővokalista)
Kyulkyung (vokalista és visual)
Yehana (második fővokalista)
Sungyeon (első fővokalista)
Xiyeon (második főrapper,második főtáncos,vokalista és visual)
Kyla (harmadik főrapper,vokalista és maknae)

*maknae = a csapat legfiatalabb tagja*
*leader = a csapat vezetője*
*visual = a csapat legszebb tagja*

 

     DEBÜTÁLÁS ELŐTT: WE, PEDIS' DEBUT PROJECT 

2015-ben a Pledis bemutatott 7 új gyakornokot akik részt vettek a PRODUCE 101 túlélési műsorban,ahol különböző előadásokat kell bemutatni. 2016 májusában bejelentették,hogy a Pledis Girlz minden héten szombaton koncertet tart ,hogy megköszönjék a szeretteiknek,rajongóiknak,hogy mellettük álltak és segítették őket a nehéz időszakokban is. A Pledis Entertainment megerősített 3 új tagot akik nem versenyeznek a PRODUCE 101.-ben, de tagjai lesznek az jövőbeli csapatnak: Shannon Bae, Kim Yewon és Kyla-t. 2016 június 27-én pontban éjfélkor közzétették a a "We" című dalukhoz készült videoklipet a cég hivatalos YouTube csatornáján. A dalszövegét Eunwoo és Seungyeon (másnéven Shannon) írta,miközben Minkyung is besegített egy kicsit. A dal arról szól, hogy a csapat tagjai ösztönzi egymást és, hogy fényes jövő vár rájuk. A megjelent videoklipben és a formáció további promóciózásában  Nayoung és Pinky nem vett részt, mivel az I.O.I csapatban való tevékenységükre koncentráltak. 2016 december 20-án a csapat BYE & HI címmel tartott egy koncertet, ami azért volt különleges, mert ez volt az utolsó fellépésük Pledis Girlzként. Bejelentették, hogy új és mostmár hivatalos névként a PRISTIN nevet választották. A fontos koncerten most mindenki részt vett, köztük Nayoung és Jie Qiong is. A csapat elindított ey debütálás előtti projektet. Előadnak számos k-pop slágert, hogy bemutassák tehetségüket még mielőtt debütálnának. Az első feldolgozásuk a SEVENTEEN fiúcsakap "Adore U" című dala, majd ezt követte a "Catch Me If You Can" az SNSD-től, az f(x) "Rum Pum Pum Pum" száma, majd a Nayoung és Kyulkyung számára már nem új "Very Very Very" dal az I.O.I-tól. Sajnos Xiyeon nem tudott részt venni ebben a projektben boka sérülése miatt, de őt is láthattuk egy rövid ideig a videókban, mivel interjút készített a lányokkal. A PRISTIN realityje "HICAM" címmel minden szombaton 2017 január 1-től 29-ig látható volt a V Live csatornájukon, de később ezek a videók felkerültek a cég hivatalos YouTube csatornájára is. A show-juk tartalma igazán hasonlít a Seventeen TV-re, lényegében láthattuk a lányok képzési tevékenységeit.


 2017: DEBÜTÁLÁS A HI! PRISTIN CÍMŰ MINI ALBUMMAL

Március 3-án éjfélkor a Pledis Entertainment megosztott velünk egy teaser fotót a közelgő debütálásról. A képen egy üveg parfüm volt, benne egy PRISTIN felirattal. A képen található többi feliratokról megtudhattuk a lányok új művésznevét, a debütáló mini albumuk nevét, amelyet a HI! PRISTIN címre kereszteltek, illetve, hogy ez március 21-én lesz elérhető. A legtöbb lánynak megváltozott a neve, Minkyung RoA lett, Kyungwon = Yuha, Yebin = Rena, Pinky = Kyulkyung, Yewon = Yehana és Siyeon pedig Xiyeon lett. Március 7-én közzétették a menetrendet, amin a teaserek megjelenése szerepel, valamint újra megerősítették a debütálásuk időpontját. Március 8-tól 9-ig számos egyedi teaser képet hoztak nyílvánosságra a tagokról. Az egyik koncepció fotótón megtudhattuk minden tagnak az elemét. Kyulkyung = Little Lady, Yuha = Cool, Sungyeon = Melody, Eunwoo = Unique, Kyla = Play, Nayoung = Follow, Rena = Hot, Xiyeon = Fly, Yehana = Natural és RoA = Mytery. Március 13-án a csapat felfedte a leplet a mini albumukon lévő címadó dalról, amely a WEE WOO lett. Egy napra rá megjelent a HI! PRISTIN dallistája, így tudomásunkra jutott, hogy összesen hat dalra lelhetünk majd, közöttük a "Black Widow", "Be The Star", "Running", "Over n Over", "We" és természetesen a "WEE WOO". 18-tól 20-ig folyamatosan tették közre a teaser videókat, belehallgathattunk a "WEE WOO"-ba és a videóból is láthattunk pár képkockát, illetve a mini albumon lévő dalokat is ismertették néhány másodperc erejéig. Végül 21-én a PRISTIN hivatalosan is debütált az ígért dallal és mini albummal. Jelenleg a videoklip a 8 millió megtekintésnél jár. A csapat sok támadást kapott, de a legtöbb véleményező szerint nagyszerű debütálásra sikeredett.

 

   A CSAPAT KÖZÖSSÉGI OLDALAI
Facebook: PRISTIN
 Twitter (személyzet által használt):@PRST_OFFICIAL_
Twitter (tagok által használt): @10_PRISTIN
Instagram: @pristin_official_
YouTube: PRISTIN
V Live: PRISTIN

ÉRDEKESSÉGEK
 Nővér csapata a SEVENTEEN fiúbandának
 Pinky az egyetlen kínai tagja a csapatnak,5 évig képezték az ügynökségnél
 Pinky és Nayoung nem vesz részt a koncerteken mert az I.O.I lánycsapatban is tagok és már nem fér bele a napirendükbe
 Junius 25-én jelent meg a "We" című daluk,amelyhez videoklip is készült.Ez még nem a hivatalos debütáló daluk,de ajándéknak és a csapat támogatására készítették. Pinky és Nayoung I.O.I-s tevékenységük miatt nem vettek részt benne
 Az első kocnertük neve No.8 en Never címet kapta
 A csapat első megjelenése a tv-ben volt,amelyen szintén nem vett részt Pinky és Nayoung
 A koncertükre minden jegyet eladtak

 

írta: blindie. 

PRISTIN

VIDEOKLIPEK
2016: Pledis Girlz - We
2017: Pristin - WEE WOO

 

I.O.I

VIDEOKLIPEK
2016: I.O.I - Crush
2016: I.O.I - Dream Girls
2016: I.O.I - Whatta Man
2016: I.O.I - Very Very Very
2017: I.O.I - Downpour

TV MŰSOROK
2016: Welcome Show
2016: Sugar Man
2016: Battle Trip
2016: Challenge! Golden Bell
2016: Ask Us Anything
2016: Knowing Brother
2016: SNL Korea 7. évad
2016: Unni's Slam Dunk
2016: With You 2
2016: Vitamin
2016: Taxi
2016: Inmortal Song
2016: Man Who Feeds The Dogs
2016: After School Club
2016: Weekly Idol
2016: Yoo Hee Yeol's Sketchbook
2016: I Can See Your Voice 3
2016: Hello Friends
2016: Hit The Stage
2016: Star Show 360º
2016: Inmortal Song
2016: Knowing Brother
2017: The Return of Superman

VALÓSÁGSHOW-K
2016: Standby I.O.I
2016: Lan Cable Friends I.O.I  

 

NAYOUNG

VIDEOKLIPEK
2014: TROY - Why Are We?
2014: Orange Caramel - My Copycat
2014: Raina & San E - A Midsummer Night's Sweetness
2014: Kye Bum Zu - Game Over
2015: Hanhae - Man of the Year
2016: Ailee - If You

TV MŰSOROK
2016: PRODUCE 101
2016: Hello, Our Native Language
2016: Happy Together  

SOROZATOK
2016: Entourage (cameo


 

PRISTIN

MINI ALBUMOK
2017.03.21: HI! PRISTIN

KISLEMEZEK
2016.03.23: Sickness (feat. Seventeen Vernon)
2016.06.27: We

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK
2016: Vernon & Pledis Girlz - Sickness

 

NAYOUNG

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK
2015: Man of the Year (feat. Hanhae) 
2014: Why Are We? (feat. TROY) 


I.O.I

MINI ALBUMOK
2016: Chrysalis 
2016: Miss Me? 

EGYSÉGES DIGITÁLIS KISLEMEZEK
2016: Crush 
2016: Hand In Hand
2016: Whatta Man 

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK
2016: W-Foundation - Together as One

DRÁMA BETÉTDALOK
2016: Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo (I Love You, I Remember You)


Utolsó frissítés: 2017.08.24. 15:03 blindie. által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace

Advertisement