Starity

Saját írások, novella, vers, bármi

26 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 22. 18:16 #381
- törölt felhasználó -    
Idézet (NutellaHoney @ 2015.05.22. 13:58)
-Istenem, szerinted mármint ohhh most azonnal hívd a mentőket,szerintem valami baja van. - Visítottam egy kifejezetten magas hang a fülem mellett. - Talán a gyógyszer, vagy megint arról a férfiról volt képzelgése, komolyan mondom, hogy veszélyes volt elmennünk, tudtuk ,hogy az. Pedig már hónapok óta rendben volt, a kicsikém. Haallllassz? Matthew King, ha nem hívsz egy mentőt most azonnal én.... - Anyám azonban nem fejezte be a mondatát ,mert sírásban tört ki. Fájt minden csontom,de megpróbáltam kinyitni a szemem ,szólni akartam, hogy nem kell a mentő,nem történt semmi, azonban ahogy megmozdultam volna kísérteties fehérség vakított el, majd hirtelen már csak minden elsötétül. A feketeségben egy férfi körvonalait láttam magam előtt, nagydarab, negyvenes, borostás, fekete sapkában és ballonkabátban. Futni akartam előle,de egyszerűen semmit nem tudtam csinálni. Egy szó nem jött ki a számom bármennyire is akartam sikítani, a lábaim megmerevednek. A férfi viszont közeledett, már csak egy karnyújtásnyira volt...vviiiiúúúúúúú,viiiúúúúúú,viúúúúúúúú,
"El az útból hölgyem, a lányát azonnal kórházba kell vinnünk.Jönnie kell magának is, mire allergiás, mit kapott? Trauma?" Suttogta egy távoli hang,de én csak a férfira tudtam koncentrálni és arra, ahogy közelít, s az járt az fejemben mi fog most történni. Mármint, mit akar a férfi,megint? Egyszer nem voltam elég...

Imádom a történetedet és ahogyan kezd egyre beindulni a történet, egyre jobban hozzábilincselődöm a történethez. wub.gif Viszont, nem értem, hogy mi a baja Lila-nak. Mármint mi a betegsége? Remélem ez is kiderül a történet során. smileeee.gif (vagy ha már említetted, akkor elnézést, de azt az információt úgy tűnik, nem raktározta el az agyam)
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, unbroken_reka
2015. május 22. 18:22 #382
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sprite @ 2015.05.18. 15:10)
Alive And Stereo
Rózsa
Második részlet:
Délután be sem mentem melózni. Beteget jelentettem és helyette készülődtem, amit soha nem szokok. Mindig felkapok valamit és úgy hódítok. De most készülődtem. Nem tudom, hogy miért...Csak úgy. Talán kissé féltem és nem akartam bajba keveredni sz.r göncökben. És ha végül pedig meg kéne halnom az éjszaka folyamán, akkor legalább nézzek ki jól. Hiszen nem tudom hogy mi vár rám a Garden-ben. Egy kézbesítő. De mit ad át? Még az is lehet, hogy bajba keveredek.
Felhúztam a fekete farmerem és a szürke felsőm. Felrángattam a sötétszürke kapucnis dzsekim és elindultam. A disco előtt Ali, Kylie, Navid és Will ácsorgott.
-Hellotok!-mosolyogtam-Avery?
-Nem volt jól-vont vállat Navid.
-Aha...Akkor bemegyünk?-kérdeztem, mire elmosolyodtak, így be is mentünk.
Navid és Kylie elment az italokért míg én és Ali a táncparkett szélén álldogáltunk. Szememet keresztülfuttattam a tömegen, de nem láttam semmi furát. Ha a többiek közelében maradok nem is lesz bajom. 
A "maradjunk együtt" elméletem nem jött össze, mivel Ali rögtön az első ital után meghivattatta magát egy másik italra, egy idegen sráccal. Kylie és Will pedig együtt elmentek táncolni, így Navid meg én szótlanul ültünk a pultnál, mikor odajött hozzám egy vörös lány.
-Szia!-mosolygott. Szép volt-Már egy ideje nézlek...Magányosnak tűnsz. Nincs kedved táncolni?
Navid-ra néztem, aki csak ennyit mondott:
-Elmegyek Avery-hez.
Csendben bólintottam, majd követni kezdtem a lányt. Csípője egyenletesen mozgott és iszonyatosan rövid szoknyát viselt. Tánc után meg is vizsgáltam, hogy mennyi mindent takar...
Egy óra elteltével kipirulva mostam meg az arcom, majd visszamentem a buliba, ahol kértem egy üveg sört, amivel a kezemben vágtam végig a tömegen a többieket keresve. De nem találtam őket, így nekitámaszkodtam az oszlopnak, miközben Kylie kedvenc száma, a Habits szólt. Volt már bennem jó pár pohár sör is, így duplán jól jött az az oszlop. Éppen a távolba meredtem, mikor megpillantottam egy platinaszőke lányt, aki engem nézett, majd elfordult én pedig poharam a földre ejtve követtem. Egy csomó embert kikerültem, mikor valaki a kezembe nyomott egy hátizsákot. Utána néztem az illetőnek, de kapucnit viselt, így nem láthattam, hogy ki volt. A táskát felraktam a hátamra, majd követtem a lányt, aki megállt a táncoló tömeg közepén. Vészesen közel jött hozzám. Elmosolyodtam, de a mosolyom le is hervadt, mikor egy 38-as Smith and Wesson-t nyomott az oldalamnak. A lány továbbra is mosolygott, de én meghátráltam és bár nehézkésen, de kijutottam a diszkóból. Nem törődve a többiekkel, tempósan kezdtem sétálni, miközben a diszkóból kijött 3 srác. Körbenéztek, majd mikor megláttak, odakiáltottak.
-Hé, haver!-indultak meg felém, röhögve-Várj meg! Dumáljunk egy kicsit.
-Dumál veletek a franc!-suttogtam, majd kapucnimat a fejemre húzva rohanni kezdtem, ők pedig utánam.

Alive And Stereo
Rózsa
Harmadik és egyben utolsó részlet:

Már egy ideje rohantam. Ők is. Azt hittem, hogy utolérnek, de ekkor befutottam egy társasépület folyosójára, onnan pedig villám sebességgel a liftbe. Ekkor megérkeztek a srácok, de szerencsére időben becsukódott az ajtó és már csak az egyik srác bosszús ököl csapását láttam az üvegen és azt ahogyan rohanni kezdenek. Benyomtam a 7. emeletet (utolsó) és amíg vártam, hogy megérkezzünk, a fal mentén végigcsúszva ültem le. Tarkómon éreztem a nedvességet, amit az izzadságcseppek okoztak. Szám száraz volt és fejem lüktetett. Hajamat tépve próbáltam ellenállni a hányingernek ami akkor tört rám, mikor elhagytuk a 6.-ot. A 7.-re érve valósággal kiugrottam a felvonóból és kiszaladtam a tetőre, ahol méregetni kezdtem. A szomszéd épület nem volt olyan messze, így megfogtam a korlátnak támasztott hosszú, de vékony deszkát, majd átnyomtam a másik épület peremére. Lassan ráálltam, majd mászni kezdtem. Úgy a háromnegyedénél járhattam, mikor megjöttek a "haverok". Ettől bepánikolva meginogtam és csak az volt a szerencsém, hogy elkaptam a deszkát, ami eléggé meghajlott. Fogaimat összeszorítottam az ujjaimba hasító fájdalom miatt. Két lehetőségem volt. Vagy megpróbálom elkapni valahogyan másfél méterre levő peremet, vagy hagyom, hogy lerázzanak. Valamiért a másik jobban tetszett, így elkezdtem mászni, majd mikor elkapták a deszka végét, elrugaszkodtam és belekapaszkodtam az épület peremébe. Úgy 10-15 méter magasan lógtam a levegőben, irgalmatlanul erős fájdalommal küszködve. Nem éreztem magam elég erősnek, hogy felküzdjem magam, így hosszú ideig csak csüngtem ott, majd erőt véve magamon felhúzóckodtam és átestem a korláton. Legszívesebben csak feküdtem volna, de talpra álltam és rohanni kezdtem. A lépcsőházban már biztonságban éreztem magam, így ott elhajítottam a táskát és leültem a lépcsőre. Itt már nem volt felvonó és az egész ház vízhangzott, így hallottam volna ha felfelé jöttek volna. De így csak ültem ott, míg meg nem nyugodtam, majd visszamentem azért a kib.szott táskáért és lesétáltam a földszintre. Kint nem volt senki, így fogtam egy taxit és haza vitettem magam.
Hétfőn pedig nőgyógyászhoz megyek...
3 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Earth Song, unbroken_reka
2015. május 23. 09:16 #383
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sprite @ 2015.05.22. 18:16)
Imádom a történetedet és ahogyan kezd egyre beindulni a történet, egyre jobban hozzábilincselődöm a történethez.  wub.gif  Viszont, nem értem, hogy mi a baja Lila-nak. Mármint mi a betegsége? Remélem ez is kiderül a történet során. smileeee.gif (vagy ha már említetted, akkor elnézést, de azt az információt úgy tűnik, nem raktározta el az agyam)

köszönöm szépen, bár Lila úgynevezett betegségéről még eddig nem volt szó és úgy terveztem, hogy a történet felénél rántom le teljes egészében a leplet róla
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2015. május 23. 09:33 #384
Earth Song
Earth Song
 
StátuszB2 vagyok muhahaaaaa
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.01.
Hozzászólás: 869
Csatolások: 0
Azonosító: 214568
Offline offline
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.05.21. 15:02)
Sötétlila krizantém, harmadik rész, második fejezet első részlete:
Vér és vita
Tony- nak valami egészen egyszerűen nem ment ki a fejéből. Egyik éjjel, amikor megcsókolta Lisette-t, véletlenül megharapta a nő alsó ajkát, de annyira, hogy kiserkent a vére. Lisette egy pillanatra állt csak meg a mozdulatban, és lenyalta ajkáról a vért. Lassan, láthatóan élvezte ki a helyzetet, mintha a férfi direkt csinálta volna. Végig a szemébe nézett, majd ajkán a növekvő vércseppel odahajolt, és szántszándékkal tette meg azt Tony-val, amit ő vele az előbb. Hagyta összefolyni a vérüket. 
Tony pedig nem tudta, hogy örüljön-e neki, vagy kezdjen el félni. Végül is, a kapcsolatuk egésze olyan furcsa volt; ez a momentum csak még furábbá és egyoldalúbbá tette: a férfi egyre inkább azt érezte, hogy szeretője bármit megtehet vele. Elveheti a vérét, ezzel nem is volt baj, azzal sokkal inkább, hogy mi van akkor, ha egyszer az életét akarja majd? A kettő szinte egy és ugyanaz. Legalábbis Tony úgy vélte.
Haragudni akarok Edith -re, amiért elszívja azt a cigarettát; de nem tudok, mert tisztában vagyok vele, hogy az már lényének egy apró darabjává vált, a személyisége része, és ez így van rendjén. Tudom, hogy a kegyetlen világ kioltotta belőle azt az édes tízéves kislányt, aki egykoron ugyanannyira ő volt, mint most ez a harmincegy éves nő. Azért viszont igenis haragszom rá, amiért elítéli az írókat: lehet, hogy ő nem a szavak embere, de lehetetlen nem értékelni más emberek kincseit: hiszem, minden regény egy kincs, melyet meg kell ismertetni a világgal, melyet közkinccsé kell tenni, és nem elítélni. Lehetetlennek tartom, hogy valaki ne élvezze azt, hogy órákat tölt a monitor előtt, és csak ír, érezni, ahogyan a billentyűzet lassan a kezünk alá idomul, és egyre több ezer szó lesz a gépben, vagy akár a papíron, hogy nem élvezi valaki értékkel megtölteni a szűziesen fehér lapokat?! Én személy szerint festeni akarok a szavaimmal: képeket az emlékezetükbe, és a sajátomba is. Olvashatunk más emberek, a karaktereink szívében és lelkében, létrehozhatunk egy világot, egy történetet. Nekem ezek álmok, színesek, lomhák, és nem hagynak nyugodni, akarom a billentyűk kattogását, akarom a delíriumot, akarom, hogy fájjon a csuklóm az írás miatt, akarom, hogy besötétedjen, essen az eső, de én még ott üljek és gépeljek… Olyan dolgokat akarok átélni, amit a való életben talán sohasem fogok, akarok fejből tudni bekezdéseket. Akarok álmodni, milyen lesz, ha más is kezébe veszi ezt a regényt. 
Talán botrányos dolog megnyilatkozni egy könyvben az írónak, jó pár fejezet után, a könyv harmadik részében. Talán nem ez életem főműve, de én karakterekről álmodom. Esténként van, hogy Gillian-nal. Elmondom: Gillian-t részben magamról mintáztam, ő az őszintébbik felem, aki ki meri mondani és meg meri tenni, amit gondol és akar. Irigy vagyok rá. Talán gonoszság szívünkbe zárt szereplőnket egyszer csak majdnem megöletni férje szeretőjével, aki csak egy novellatémának készült, a Sötétlila krizantémtól teljesen függetlenül. Nem normális dolog, hogy az író kiborul a regénye közben teljesen váratlanul. De hát… mi a normális, igaz? 
Ezt a regényt a saját vigasztalásomra kezdtem el írni, mondván, nézd, nézd meg jól, látod? Ő is depressziós, nem csak te egyedül a világon! Nem csak te akarod megforgatni a torkodban a konyhakést! Végül nem tettem meg, mint látják. Gillian megpróbálta, engedett a démonoknak, mennyire büszke vagyok rá! Én nem mertem. És jól tettem. 
Évek óta nem sírtam, tudják? Kíváncsi vagyok, mi vette rá magukat, hogy kézbe vették ezt a könyvet, megbánták-e már? Ki merték nyitni? Megvették? Vagy kölcsönözték egy könyvtárból? Letöltötték az internetről? Egyáltalán, lesznek még könyvtárak, amikor ezt a regényt kiadom? Kiadom valaha is? Bizonyára megtettem, ha ezt olvassák. Megbántam vajon? Sajnálom, hogy elvettem a színteret Edith cigarettájáról, és az imádnivaló Venetiáról, őszintén sajnálom, de mindezt el akartam mondani. Kíváncsi voltam, meg merem-e tenni, le merem-e írni ezeket a szavakat? Merek-e farkasszemet nézni velük? Vagy talán még arra sem vagyok képes. Talán egy nap majd engedek a kísértésnek. De az is meglehet, hogy nem, és nyolcvanévesen, természetes úton halok meg. Még nem tudom, hogy Gillian-t és családját mi fogja még érni, és hogy Edith hány cigarettát szív el a regény végéig. De lehet, hogy öt perc múlva beüt a világvége és mind meghalunk...El akartam mondani. Köszönöm. Hogy megtehettem, hogy leírhattam. Már ez is számít. Ha tudnák, mennyit...
Ha már a kitárulkozás pillanatába mélyedtünk, elmondok még valamit. El akartam mesélni a történetemet, mindegy, milyen áron. S ha fogjuk ezt a történetet, a mesémet, s lecsupaszítjuk róla a szövevényes allegóriákat, és megfigyeljük alaposan Gillian viselkedését: akkor bizony sovány életemmel találjuk szembe magunkat.
Ezt a könyvet 2014 októberében kezdtem el írni, tizenhárom évesen. Tollal, papírra, a legnagyobb szívfájdalmak közepette, harcolva a könnyeimmel. Ma 2015. május harmadika, vasárnap, anyák napja van, ami azt jelenti, hogy lassan már hét hónapja írom ezt a könyvet, és ez tizenötezer négyszázöt szót jelentett mindezidáig. 
2001. március 28-án születtem, s tizenegy éves koromban kezdtem el hosszabb történeteket írni, melyek már hatéves korom óta érlelődtek bennem. A három év alatt eddig nyolcvan szereplő teljes életpályáját dolgoztam ki, mindegyikük egy kis darab belőlem, a személyiségemből. Bejártam velük Brooklynt és Manhattant, Barbadost, Lincolnshire-t, és Londont, valamint Párizst, Provence-t. De ha visszatérünk a Sötétlila krizantémhoz, adósuk vagyok még egy nehéz titokkal. Április elején alapfokú angol nyelvvizsgát tettem; és az írásbeli részben egy levelet kellett angolul megírnom, úgy, hogy a címzésnél és az aláírásnál nem használhattam a saját adataimat. Így a levelemet Lisette-ként írtam alá, pedig több száz név közül választhattam volna, én mégis ezt az egyet választottam.

Van egy jó nagy hibád: túl jól írsz.

wub.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, unbroken_reka
2015. május 24. 19:32 #385
Earth Song
Earth Song
 
StátuszB2 vagyok muhahaaaaa
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.01.
Hozzászólás: 869
Csatolások: 0
Azonosító: 214568
Offline offline
Sziasztok! Nemrég fejeztem be egy írásomat, és úgy döntöttem, elhozom Nektek! Még a véglén az is lehet, hogy regény lesz belőle, ugyanis vannak további ötleteim a történettel kapcsolatban, ez csak egy részlet belőle:

Szomorú nyár
A sötétségbe burkolózott város lassan ébredezni kezdett, egy szürke felhő mögül pedig előtört két perzselő aranytű sugara. A fény megcsillant egy ruhabolt üvegablakán, majd egyre több és több napsugár tört elő, hogy legyőzze a sötétséget, az éjszaka sötétségét. Újra elkezdődött az élet, az emberek kiléptek szürke falaik mögül és elmerültek pezsgő életük kisebb-nagyobb örömeiben és buktatóiban; a fiatalabbak csapatokba verődve álltak a buszmegállókban, cigarettázva, lassan kifújva a füstöt, amely haloványan elszállt a levegőben, gyerekek rohangáltak és álltak meg egy-egy kirakat előtt bámulni a játékokat az elválasztó üveg mögül, mely miatt talán oly elérhetetlennek tűnt egy-egy megvásárlása. Felnőttek igyekeztek munkába, egyre csak előrenézve. Nem néztek sem oldalra, sem hátra, csak előre. Elhaladt mellettük megannyi ember, megannyi élet, megannyi kis történettel, de nem vették észre, nem tartották eléggé nyitva a szemüket. Hogyan is tarthatták volna? Hiszen ez az élet ölte meg gyermek énjüket, a kíváncsi és a világot felfedező gyermeket, aki nyitva tartotta a szemét és minden irányba ugyanúgy figyelt, keresve a jót. Megölte azt, aki naivan bízott az emberekben. Nem létezett többé.

A város egyik eldugott negyedében ült a szobájában Lola Wentworth. Az összes redőnyt lehúzta, hogy ne kelljen hallgatnia a város zaját, hogy ne kelljen látnia a fényt, ne kelljen hallgatnia az olyan emberek hangját, akik boldogok. Irigyelte a többi embert, azokat, akik nyaralni mentek, akik boldogok voltak, akik nem gubbasztottak egyedül egy sarokban. Úgy érezte magát, mint aki eltemette magát a saját hazugságaival egy gödörbe, és hiába kiáltozik, nem húzza ki onnan senki. Mintha saját magát hálózta volna be a hazugságaival, amelyek egyre csak körbefogták őt, végül annyira hogy nem tudott onnan szabadulni. Az előre kitervelt hazugságai voltak a sakkmezők, melyeken mozgatta a bábukat, ő volt a királynő, aki irányított mindent, mígnem egyszer csak azt vette észre, hogy minden bábut maga ellen fordított és egyedül van a sötét sakkmezőn, egy sarokban-ahol most is ül.
Hogyan is szólt a kedvenc dala? "Tudsz ebből napfelkeltét csinálni".
Ebből már nem.
Képtelenség lenne.

Hirtelen az ablakához lépett, kinyitotta. Világéletében tériszonya volt. Nem értette, miért ezt választja. De legalább gyorsan túl lesz rajta és nem bosszant többé senkit.

***

Percekkel később szinte visszhangzott a lépcsőház édesanyja sírásától.
3 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, LeerdammerGirl, unbroken_reka
2015. május 25. 17:30 #386
- törölt felhasználó -    
Kísértő Sötétség
VI.rész
Teljesen elvesztettem az idő érzékem. Arra eszmélek, hogy a fejem iszonyatosan fáj, mintha egy satuba szorították volna és valami össze akarja roppantani a koponyámat. A kezemmel a vaságy szélébe kapaszkodom, és azt szorítom teljes erőmből, remélvén ,hogy akkor a fájdalmam központja az ujjbegyeimbe irányul. Azonban teljesen reménytelen. Minden erőmre szükségem van a nagy lépéshez, de grimaszok és nyögdécselések kíséretében valahogy sikerül végre kinyitnom a szemem. Amikor az ember meglátja a szeretteit teljes ,belülről fakadó boldogságot kéne éreznie,nem? Velem ez nem így történt. Egy kórházi szobában találom magam, szürke vaságyon, és mindenféle csövek lógnak ki belőlem. Az ágyam melletti kanapé két végén Brendon és Finn ül. Megpróbáltam rájuk mosolyogni,de abból csak visszataszító vicsorgás lett,amit inkább az ágyammal szemben található székeken ülő két ember ülő két embernek szánok, akiknek "köszönhetem" az életem. De ami a legrosszabb mellettük ott kúsznak felfelé a falon az árnyékok is,melyek ismételten felveszik a nagydarab férfi formáját. A férfi az álmomból,a férfi az emlékekből ,a férfi aki soha nem akar távozni. SOHA. Pedig én semmi mást nem akarok jobban minthogy távozzon már. Egy örökkévalóság telik el,mire valahogy kirázom a fejemből azt a hangot,ami fel akarja idézni azt az estét. A szemben lévő székről fel áll Stefani Cosí, szülőanyám és állandó vérdonorom, és felém közelít. Ő az egyetlen egy személy az életemben akinek szintén 0-és vére van,akárcsak nekem. A sokféle gyógyszerkezelésekhez kapcsolódó mellékhatások egyike a vashiányom és vérszegénységem,így sajnos szükségem van rá,vagy inkább a vérére. Soha nem ápoltam jó kapcsolatot a valódi szüleimmel. Hat éves koromig éltem Stefani és Alan Cosíval, míg az ,az este után a gyámság át nem helyezett Matthew és Lora Kinghez. Utóbbiakat hívom apának és anyának,míg Stefanit és férjét csak is a keresztnevükön vagyok hajlandó szólítani. Régebben az iskola pszichológusa azt mondta,hogy így küzdök ez emlék ellen mennyire hogy felelőtlenek voltnak, azonban mostanra már csak azért teszek így, mert semmilyen érzelmi viszony nem fűz hozzájuk.
- Hogy vagy kicsim? - Kérdezte Stef. Nyilván csak a látszat miatt hívott így, most hogy Brendon és Finn is benn vannak a szobában. Nem szívesen tenném ki őket ennek a beszélgetésnek, és sajnálom, hogy fültanúi kell,hogy legyenek. Egyiknek sem meséltem soha arról milyen érzelmi hullámvasúton mentem keresztül. Mindketten ismerték a sztorit,de nem voltam hajlandó megosztani ezt, senkivel.
- Ahogy az ember van, amikor kórházi ágyban fekszik és csövek lógnak ki belőle, mindenhonnan.
- Értem. Akkor magadra is hagyunk.
- Ahogy szoktátok. -Feleltem.
- Parancsolsz? - Pattant fel ülőhelyzetéből Alan.
- Kérlek, menjetek. Pihennem kell,fáradt vagyok. Csak hagyd itt a véredet Stefani, kérlek. És távozzatok. Nyugalomra van szükségem, de így nehéz. - Feleltem lassan ejtve a szavakat, és elnyújtva a hangzókat ezzel a fáradságomat mímelve. Tudom, hogy nem szép dolog, de lássuk be pocsék szülők,pocsék gyerek. Tényleg fáj mindenem, bár utálok panaszkodni, jól esne végre egy kis idő a barátaim társaságában nem pedig folyamatos stresszben. Ahogy Alan és Stef szótlanul elhagyta a szobát, a kísértő árnyék is végre eltűnik.
- Csajszim. Aggódtam,nagyon...két napja csak alszol és aww, hívj bármi van, jó, senki nem ér annyit még egy pasi sem, mint a te életed. - Pattant fel Finn és egyből hozzám rohant,hevesen ölelgetni kezdett,és természetesen visszaöleltem.
- Akkor semmi nem lesz Mr.Tinne-vel?
- Nem ezt mondtam. - Felelte kaján mosollyal és közben elengedett. Hátrébb lépett, ezzel teret adva Brendonnak. Nem lep meg, hogy óvatosan közelít. Szeretném, ha kicsit jobban kimutatná az irántam érzett akármilyeit,de ettől feszült is leszek a társaságában, és így nos sokszor veszekszünk. - Megyek, mert ahhh szomjan halok ,csajee vigyázz vele. - Bökött Brendonra és kirázta magát a kórházi szobából.
- Lila....?
- Gyere csak.
- Tudom, hogy néha furcsán viselkedem veled,de...
- Állj. - Félbeszakítottam a rögtönzött bocsánatkérését,mert nem érdekelt. - Nem kell amiatt ezt előadnod, mert épp egy kórházi ágyon fekszem. Brendon , kérlek. Jobban leszek, semmi bajom, valószínűleg véletlen csak több altatót vettem be a kelleténél. Ne merészelj aggódni.
- Lila... - Gyengéden megfogta a kezem, és megszorította. - Csodálatos lány vagy.
- Meglep,hogy erre csak most jössz rá... - Sértődöttséget mímelve figyeltem, hogyan folytatja.
- Sajnálom, hogy meg mertelek bántani hercegnőm - felelte és megcsókolta a kézfejem - azonban mielőtt megalázkodnék szépséged és hatalmad előtt, az áldásod kell.
Annyira jó volt hallani, hogy Brendon ilyeneket mond nekem, és bántam, hogy csak viccnek szánja.
- Mire?
- Hilary Tutte.
- Áldásom. - Nyögtem ki percekkel később,hezitálásom ő talán csak drámai szünetnek vélte,de én nem annak szántam,mert...öhh. El sem hiszem, hogy Brendon most rá akar hajtani az iskola drogos és bajkeverő fekete bárányára. Évkezdés óta elég közel állunk egymáshoz, bár soha nem tudom pontosan mennyire, de fáj kicsit jobban mint vártam ,hogy minden rejtett flörtölésem ellenére ő ezt az oldalam észre sem veszi. - Áldásom rátok. De most kérlek, alhatok?
- Már itt sem vagyok hercegnőm.
Még egyszer rámosolyogtak, aztán figyeltem, ahogy végleg kilép a szobából. S arra gondoltam talán ilyenek a békés drámai távozások,melyek után űr marad a gyengébbik fél lelkében.

3 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, LeerdammerGirl, unbroken_reka
2015. május 26. 17:40 #387
- törölt felhasználó -    
Idézet (Earth Song @ 2015.05.24. 19:32)
Sziasztok! Nemrég fejeztem be egy írásomat, és úgy döntöttem, elhozom Nektek! Még a véglén az is lehet, hogy regény lesz belőle, ugyanis vannak további ötleteim a történettel kapcsolatban, ez csak egy részlet belőle:
                Szomorú nyár

Úristen! Nagyon ügyesen írsz, és már az előző írásodhoz is akartam írni pár sort, de nem tettem. Most viszont megteszem és nem győzöm hangoztatni, hogy mennyire imádtam. wub.gif Ami pedig a regény formáját illeti, én kíváncsi lennék rá. Főleg arra, hogy egy ilyen részlet után hogyan hoznád ki a történetből a folytatást. smileeee.gif Szóval én csak bíztatni tudlak és ha valóban folytatod, akkor sok szerencsét! Én mindenképpen elolvasom smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Earth Song, unbroken_reka
2015. május 26. 17:50 #388
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sprite @ 2015.05.22. 18:22)
Alive And Stereo
Rózsa
Harmadik és egyben utolsó részlet:
Már egy ideje rohantam. Ők is. Azt hittem, hogy utolérnek, de ekkor befutottam egy társasépület folyosójára, onnan pedig villám sebességgel a liftbe. Ekkor megérkeztek a srácok, de szerencsére időben becsukódott az ajtó és már csak az egyik srác bosszús ököl csapását láttam az üvegen és azt ahogyan rohanni kezdenek. Benyomtam a 7. emeletet (utolsó) és amíg vártam, hogy megérkezzünk, a fal mentén végigcsúszva ültem le. Tarkómon éreztem a nedvességet, amit az izzadságcseppek okoztak. Szám száraz volt és fejem lüktetett. Hajamat tépve próbáltam ellenállni a hányingernek ami akkor tört rám, mikor elhagytuk a 6.-ot. A 7.-re érve valósággal kiugrottam a felvonóból és kiszaladtam a tetőre, ahol méregetni kezdtem. A szomszéd épület nem volt olyan messze, így megfogtam a korlátnak támasztott hosszú, de vékony deszkát, majd átnyomtam a másik épület peremére. Lassan ráálltam, majd mászni kezdtem. Úgy a háromnegyedénél járhattam, mikor megjöttek a "haverok". Ettől bepánikolva meginogtam és csak az volt a szerencsém, hogy elkaptam a deszkát, ami eléggé meghajlott. Fogaimat összeszorítottam az ujjaimba hasító fájdalom miatt. Két lehetőségem volt. Vagy megpróbálom elkapni valahogyan másfél méterre levő peremet, vagy hagyom, hogy lerázzanak. Valamiért a másik jobban tetszett, így elkezdtem mászni, majd mikor elkapták a deszka végét, elrugaszkodtam és belekapaszkodtam az épület peremébe. Úgy 10-15 méter magasan lógtam a levegőben, irgalmatlanul erős fájdalommal küszködve. Nem éreztem magam elég erősnek, hogy felküzdjem magam, így hosszú ideig csak csüngtem ott, majd erőt véve magamon felhúzóckodtam és átestem a korláton. Legszívesebben csak feküdtem volna, de talpra álltam és rohanni kezdtem. A lépcsőházban már biztonságban éreztem magam, így ott elhajítottam a táskát és leültem a lépcsőre. Itt már nem volt felvonó és az egész ház vízhangzott, így hallottam volna ha felfelé jöttek volna. De így csak ültem ott, míg meg nem nyugodtam, majd visszamentem azért a kib.szott táskáért és lesétáltam a földszintre. Kint nem volt senki, így fogtam egy taxit és haza vitettem magam. 
Hétfőn pedig nőgyógyászhoz megyek...

Alive And Stereo
Kezdődik
Első részlet:


Hétfőn úgy gondoltam, hogy kihagyom a sulit, így a fekete hátizsákkal a hátamon mentem a kórházhoz, de miközben odamentem, bekapcsoltam a következő felvételt, amihez a kód a táskára volt ragasztva.
Gondolom nálad a táska...És azt is, hogy ezt nem a kórházban hallgatod. Összeverve.
Ha rajtad múlt volna, azt tenném.
Gondolom nemsokára meglátogatod Dr. Angebot-ot. Ő egy levelet fog odaadni neked, amit majd el kell vinned a...a...-hangja elcsuklott-házunkhoz...Az almafa alá...-régen nagyon sokat ültünk az almafánkon. Többek között ott csókoltam meg őt először-Temesd be a föld alá. Aki odamegy, megtalálja. Neked is lesz ott valami. Többek között a kód is...Remélem kiváncsi vagy a köszönetnyilvánító beszédemre.
A legkevésbé sem.
Rózsás napot, Nate!
Dühösen sűlyesztettem a zsebembe, majd megérkeztünk a kórházhoz, így kiszálltam. A kórház liftjéhez érve megnyomtam a gombot, majd beszállva a ketteset is. Miután megérkeztem, kiszálltam a liftből és megkrestem a kis táblán Dr. Angebot nevét. Ballra volt a rendelője, így arra fordultam. Odafelé elmentem a szoba előtt, ahol a csecsemők voltak és nem tudtam megállni, hogy ne álljak meg egy kicsit. Aranyosak volak, de a mosoly le is hervadt az arcoról, amint felidéztem, hogy mit is kell tennem. Gyorsan megfordultam és odamentem a rendelője elé, ahol bekopogtam. Ekkor azonban valaki megszólalt mögöttem:
-Nate?!
Villámgyorsan megfordultam. Avery volt az.
-Szia-mosolyogtam-Mit csinálsz itt?
-Én?...Inkább te mit csinálsz itt?-nevetett-Ne akard beadni, hogy kivizsgálásra jöttél.
-Nem...én...-az igazat nem mondhattam meg. Nem szabad-Anyu küldött valamit Dr. Angebot-nak-vontam vállat-És te?
-Én...Terhes vagyok-ismerte be, mire kikerekedtek a szemeim. Navid apa lesz? Vajon tudja?
-Gratulálok...Navid tudja?
-Nem-mondta, majd sírni kezdett.
-Hé!-gugoltam le hozzá, majd megfogtam a kezét.
-Nate, én abortuszra jöttem ide!-mondta.
-Oh...Sajnálom...Hogy így döntöttél...De miért?
-Navid nem vállalná-vont vállat szipogva, mire adtam neki egy zsebkendőt.
-Honnan veszed? Navid imád...Oda van érted...És szerintem a kicsiért is oda lenne.
-Gondolod?-pislogott felfelé.
-Aha-mondtam, mikor kijött a nővér.
-Avery Purple, abortusz-nézett rá.
-Meggondoltam magam-állt fel, majd engem megölelve elsietett.
A nővér odajött hozzám:
-Hát fiam, te mire vársz?-mért végig.
-Beszélni akarok a doktor úrral-vontam vállat.
Furcsa képet vágott, de azért beengedett.
3 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Earth Song, unbroken_reka
2015. május 27. 14:47 #389
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.05.21. 15:02)
Sötétlila krizantém, harmadik rész, második fejezet első részlete:
Vér és vita
Tony- nak valami egészen egyszerűen nem ment ki a fejéből. Egyik éjjel, amikor megcsókolta Lisette-t, véletlenül megharapta a nő alsó ajkát, de annyira, hogy kiserkent a vére. Lisette egy pillanatra állt csak meg a mozdulatban, és lenyalta ajkáról a vért. Lassan, láthatóan élvezte ki a helyzetet, mintha a férfi direkt csinálta volna. Végig a szemébe nézett, majd ajkán a növekvő vércseppel odahajolt, és szántszándékkal tette meg azt Tony-val, amit ő vele az előbb. Hagyta összefolyni a vérüket. 
Tony pedig nem tudta, hogy örüljön-e neki, vagy kezdjen el félni. Végül is, a kapcsolatuk egésze olyan furcsa volt; ez a momentum csak még furábbá és egyoldalúbbá tette: a férfi egyre inkább azt érezte, hogy szeretője bármit megtehet vele. Elveheti a vérét, ezzel nem is volt baj, azzal sokkal inkább, hogy mi van akkor, ha egyszer az életét akarja majd? A kettő szinte egy és ugyanaz. Legalábbis Tony úgy vélte.
Haragudni akarok Edith -re, amiért elszívja azt a cigarettát; de nem tudok, mert tisztában vagyok vele, hogy az már lényének egy apró darabjává vált, a személyisége része, és ez így van rendjén. Tudom, hogy a kegyetlen világ kioltotta belőle azt az édes tízéves kislányt, aki egykoron ugyanannyira ő volt, mint most ez a harmincegy éves nő. Azért viszont igenis haragszom rá, amiért elítéli az írókat: lehet, hogy ő nem a szavak embere, de lehetetlen nem értékelni más emberek kincseit: hiszem, minden regény egy kincs, melyet meg kell ismertetni a világgal, melyet közkinccsé kell tenni, és nem elítélni. Lehetetlennek tartom, hogy valaki ne élvezze azt, hogy órákat tölt a monitor előtt, és csak ír, érezni, ahogyan a billentyűzet lassan a kezünk alá idomul, és egyre több ezer szó lesz a gépben, vagy akár a papíron, hogy nem élvezi valaki értékkel megtölteni a szűziesen fehér lapokat?! Én személy szerint festeni akarok a szavaimmal: képeket az emlékezetükbe, és a sajátomba is. Olvashatunk más emberek, a karaktereink szívében és lelkében, létrehozhatunk egy világot, egy történetet. Nekem ezek álmok, színesek, lomhák, és nem hagynak nyugodni, akarom a billentyűk kattogását, akarom a delíriumot, akarom, hogy fájjon a csuklóm az írás miatt, akarom, hogy besötétedjen, essen az eső, de én még ott üljek és gépeljek… Olyan dolgokat akarok átélni, amit a való életben talán sohasem fogok, akarok fejből tudni bekezdéseket. Akarok álmodni, milyen lesz, ha más is kezébe veszi ezt a regényt. 
Talán botrányos dolog megnyilatkozni egy könyvben az írónak, jó pár fejezet után, a könyv harmadik részében. Talán nem ez életem főműve, de én karakterekről álmodom. Esténként van, hogy Gillian-nal. Elmondom: Gillian-t részben magamról mintáztam, ő az őszintébbik felem, aki ki meri mondani és meg meri tenni, amit gondol és akar. Irigy vagyok rá. Talán gonoszság szívünkbe zárt szereplőnket egyszer csak majdnem megöletni férje szeretőjével, aki csak egy novellatémának készült, a Sötétlila krizantémtól teljesen függetlenül. Nem normális dolog, hogy az író kiborul a regénye közben teljesen váratlanul. De hát… mi a normális, igaz? 
Ezt a regényt a saját vigasztalásomra kezdtem el írni, mondván, nézd, nézd meg jól, látod? Ő is depressziós, nem csak te egyedül a világon! Nem csak te akarod megforgatni a torkodban a konyhakést! Végül nem tettem meg, mint látják. Gillian megpróbálta, engedett a démonoknak, mennyire büszke vagyok rá! Én nem mertem. És jól tettem. 
Évek óta nem sírtam, tudják? Kíváncsi vagyok, mi vette rá magukat, hogy kézbe vették ezt a könyvet, megbánták-e már? Ki merték nyitni? Megvették? Vagy kölcsönözték egy könyvtárból? Letöltötték az internetről? Egyáltalán, lesznek még könyvtárak, amikor ezt a regényt kiadom? Kiadom valaha is? Bizonyára megtettem, ha ezt olvassák. Megbántam vajon? Sajnálom, hogy elvettem a színteret Edith cigarettájáról, és az imádnivaló Venetiáról, őszintén sajnálom, de mindezt el akartam mondani. Kíváncsi voltam, meg merem-e tenni, le merem-e írni ezeket a szavakat? Merek-e farkasszemet nézni velük? Vagy talán még arra sem vagyok képes. Talán egy nap majd engedek a kísértésnek. De az is meglehet, hogy nem, és nyolcvanévesen, természetes úton halok meg. Még nem tudom, hogy Gillian-t és családját mi fogja még érni, és hogy Edith hány cigarettát szív el a regény végéig. De lehet, hogy öt perc múlva beüt a világvége és mind meghalunk...El akartam mondani. Köszönöm. Hogy megtehettem, hogy leírhattam. Már ez is számít. Ha tudnák, mennyit...
Ha már a kitárulkozás pillanatába mélyedtünk, elmondok még valamit. El akartam mesélni a történetemet, mindegy, milyen áron. S ha fogjuk ezt a történetet, a mesémet, s lecsupaszítjuk róla a szövevényes allegóriákat, és megfigyeljük alaposan Gillian viselkedését: akkor bizony sovány életemmel találjuk szembe magunkat.
Ezt a könyvet 2014 októberében kezdtem el írni, tizenhárom évesen. Tollal, papírra, a legnagyobb szívfájdalmak közepette, harcolva a könnyeimmel. Ma 2015. május harmadika, vasárnap, anyák napja van, ami azt jelenti, hogy lassan már hét hónapja írom ezt a könyvet, és ez tizenötezer négyszázöt szót jelentett mindezidáig. 
2001. március 28-án születtem, s tizenegy éves koromban kezdtem el hosszabb történeteket írni, melyek már hatéves korom óta érlelődtek bennem. A három év alatt eddig nyolcvan szereplő teljes életpályáját dolgoztam ki, mindegyikük egy kis darab belőlem, a személyiségemből. Bejártam velük Brooklynt és Manhattant, Barbadost, Lincolnshire-t, és Londont, valamint Párizst, Provence-t. De ha visszatérünk a Sötétlila krizantémhoz, adósuk vagyok még egy nehéz titokkal. Április elején alapfokú angol nyelvvizsgát tettem; és az írásbeli részben egy levelet kellett angolul megírnom, úgy, hogy a címzésnél és az aláírásnál nem használhattam a saját adataimat. Így a levelemet Lisette-ként írtam alá, pedig több száz név közül választhattam volna, én mégis ezt az egyet választottam.

Második részlet:

Lisette nem rég ébredt fel, s ezen a reggelen is – éppúgy, mint mindig – Tony mellett fekszik az ágyban. Teljes sötétség uralkodik a szobában. Lisette szólal meg először:
- Tony?
- Hm?
- Te hiszel Istenben?
- Igen.
Lisette összehúzza a szemöldökét.
- Nem nagyon láttalak még vasárnap templomba menni.
- Azt nem is mondtam, hogy vallásos vagyok.
Hallgatnak. Itt tartom elérkezettnek a pillanatot ama egyszerű tény közlésére, hogy én igenis hiszek Istenben, s nemcsak benne, hanem az angyalokban is.
- Én nem hiszek benne – folytatja Lisette – Nekem túlságosan abszurd dolog azt hinni, hogy valaki a világ élén álljon, és mindent irányítson benne. Ha van Isten, miért történhetett meg annyi szörnyűség a világtörténelemben?
- Talán engedi, hogy hibázzunk.
- Nem hinném, hogy tétlenül nézné. – jegyzi meg a nő.
- Tudod, Gillian hisz Istenben. Az angyalokban is, a mennyországban, a pokolban…
- Mindig csak Gillian-ről beszélsz.
- Lisette, Gillian évekig a feleségem volt. Nem várhatod el, hogy minden emlékemet kitöröljem vele kapcsolatban.
- Te sem várhatod el, hogy engem ez ne zavarjon.
- Lisette, tudod, hogy nekem te vagy a legfontosabb. – Tony taktikát vált; nem akarja magára haragítani a szeretőjét, kár is volt a volt feleségével előhozakodni. Ezért, hogy kibékítse a nőt, magához húzza, és megcsókolja.
- Jól van, megadom magam.
Ezzel Lisette elmosolyodik, és újra minden rendben van a világban.

Edith lelkében korántsem uralkodik ekkora béke; nem gondolta volna, hogy egyetlen telefonhívással úgy intézheti, hogy édesanyja Amerikába látogasson. Ez tényleg abszurd. Szinte hihetetlen. Olivia jövő hétvégére ígérte magát, ami őt és a bátyját is legalább annyira megdöbbenti. Mióta Olivia egyedül visszaköltözött az Egyesült Királyságba, azóta nem járt náluk még látogatóban sem. Igaz, egy unoka születése tényleg komoly dolog, de akkor is. Ő csinálhat akármit, nem nézi semmibe sem az anyja, de bezzeg a bátyja... Á, mindegy, felesleges ilyen komor gondolatokkal elrontani egy ilyen szép napos vasárnapot, fújja ki a cigarettafüstöt, miközben az ablakon beszűrődő napfényt nézegeti.

Gillian kicsit fél a következő hétvégétől; húsz éve találkozott utoljára Oliviával, akkor is futólag. Nagyon előítéletes asszony, és csak és kizárólag a legjobbat szeretné gyermekeinek, úgyhogy Gillian már előre rettegett attól, mit fog szólni a jelenlétéhez leendő anyósa. Mellesleg kezdett beleszokni az anyaságba, és szeretett volna már visszamenni, dolgozni; hiszen hónapok óta a szerkesztőség közelében sem járt, és nem tudta, hogyan boldogul Edith két ember munkájával. Megkérdezni tapintatlanság lett volna, így nem tette. Ha tudná az igazságot!

1 felhasználónak tetszik: unbroken_reka
2015. május 27. 21:36 #390
Earth Song
Earth Song
 
StátuszB2 vagyok muhahaaaaa
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.01.
Hozzászólás: 869
Csatolások: 0
Azonosító: 214568
Offline offline
Idézet (Sprite @ 2015.05.26. 17:40)
Úristen! Nagyon ügyesen írsz, és már az előző írásodhoz is akartam írni pár sort, de nem tettem. Most viszont megteszem és nem győzöm hangoztatni, hogy mennyire imádtam.  wub.gif Ami pedig a regény formáját illeti, én kíváncsi lennék rá. Főleg arra, hogy egy ilyen részlet után hogyan hoznád ki a történetből a folytatást. smileeee.gif Szóval én csak bíztatni tudlak és ha valóban folytatod, akkor sok szerencsét! Én mindenképpen elolvasom smileeee.gif

Köszönöm, tiszta aranyos vagy, jól esett olvasni amit írtál. happy.gif
1 felhasználónak tetszik: unbroken_reka
2015. május 28. 14:15 #391
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.05.27. 14:47)
Második részlet:

Úgy érzem, egyre jobbak látszik ahogy összefutnak a szálak,de sajnálom még mindig nem dolgoztam fel, hogy a könyved a befejező fejezeteknél tart... wub.gif

Kísértő Sötétség
VII.részlet
Szörnyen nehéz éjszakám volt. Alig aludtam egy-két, jó esetben három órát. Az ápolónők nem zaklattak, így igazán nem panaszkodhattam,de egyszerűen folyton csak Brendonon járt az eszem. Nem az a tipikus ábrándozás volt, ami otthon szokott rám törni,és amiről tudom, hogy szép álmok, és reménytelenek hiszen nem vagyok hercegnő. Ez most más volt. Arra tudtam gondolni, hogy miért pont Hilary Tutte. Bredon rendes srác, tényleg nem értettem és csak azon rágódtam ,hogyan váljak jó barátjává és hogyan támogassam egy ilyen kifacsart helyzetben. Nem egy reménytelen és viszonzatlan szerelem amit érzek, inkább csak néha jó dolog álmodozni a szőke hercegről, még ha barna is. Végül háromnegyed hatkor feladtam azzal,hogy megpróbálom álomba ringatni magam, ha nem arra gondoltam, hogy Brendon milyen rendes és jobbat érdemel - nem magamra gondoltam, esküszöm - akkor a sarokban settenkedő árnyékra lestem amitől elfogott az émelygés. Szerencsémre anyukám, mármint Lora volt a megmentőm.
- Jó reggelt kicsikém - Suttogta ahogy belépett és lehuppant az ágyam szélére.- Hogy vagy?
- Jobban, ne aggódj anyu. Már jobban. Segített, hogy aludtam valamicskét. - Kicsit füllentettem neki, de hát néha egy kis információ eltussolás nem árt, ha ezzel boldoggá teszek egy ilyen csodálatos anya figurát. - Volt itt Finn és Brendon is az este...Sajnos belefutottak Stefaniba és Alanbe,de mivel a fiúk előtt kellett bájcsevelyegnünk tapintatosabbak voltak. Kaptam vért Steftől,de ennyi történ tudtommal.
Anyu csak bólogatott és közben a kezemet simogatta. A monológom után csak suttogva annyit felelt "Értem Kicsikém"
Fel akartam neki tenni a kérdést, pontosan mi miatt is vagyok itt ,de tudtam, hogy a válasz talán kicsit megrengetne, megint. Azonban a lelkem mélyén vágytam erre a bizonyos megrengetésre. Az analózisom, melyben arról írtam, mindig az választjuk amit a lelkünk mélyén igen is akarunk, nem volt hazugság. Saját tapasztalataim árán jöttem rá, kell a szenvedés az emberiségnek. Az ember érzi ,hogy kell neki a fájdalom, mert már semmi más nem töltené ki a benne lévő lyukakat.
- Anya, mi történt?
- Hát apádat visszahívták a seregbe és ezért kellett elmennem,de nem akartalak itt hagyni, sajná...
- Anya nem ez volt a kérdés. - Szakítottam őt félbe,értette a kérdésem, még is a téma terelést választotta. Azonban,ahogy megértettem a válaszát, a szédülés kezdett kerülgetni. - De apa a seregben? Újra? Miért? Miért most? Ez el sem hiszem...anya ,apa a seregben...én, nem lehet. Nem mehet el. Ha el megy, nem mehet el most. Renget dolgoztam ,hogy újra büszke legyen rám, és közeleg az év vége, így megmutathattam volna neki az eredményeim...haaahhhhuuuhhhssz. Levegő Lila,levegőfuhhh. Apaa. Nem, ő nem tehette ezt velem, nem teette volna velem ez, ez valami nemzetbiztonság vagy hasonló, mikor láthatom megint?...huhsszphsz Mikor jön majd vissza? Anya felelj már ,mert direkt terelted ide a témát!! Nem akarsz az altatómról beszélni, elfogadtam de APA fontos nekem, ti vagytok a szüleim nem pedig Cosíjék. Kingnek vallom magam,, soha nem akartam mást csak nektek jó lenni,de nehéz. Tudom, hogy ti is megszenveditek, néha nem is tudom miért akartatok,de apa annyira fontos nekem...nem ,én csak elveszteni nem,mi van vele? ANYA kérlek mondj valamit... - A kisebb kiborulásom könyörgésbe és hörgésekbe fulladt. Anya szeméből kicsordult egy könny,de nem fáradt azzal ,hogy letörölje. Megpuszilta a kezem, amit eddig simogatott ,és nyugtatgatni kezdett.
- Kicsikém, Cosíjék nem a legrosszabb emberek, tudom hogy nem is a legjobbak. De kellenek, mert rád szüksége van a világnak. Nekünk. Apád csak kiképző lesz. Nem hagyja el a katonai központot ,nem megy küzdőtérre, és nem megy bevetésre. Hétvégénként hazajöhet, de sajnos mi nem mehetünk. És lesznek szabadnapjai és istenem kicsikém nagyon szeretünk és fontos vagy nekünk. Ő kell a seregnek, mert nincs nála jobb, bár ezt te is tudod. Büszkék vagyunk rád, és én is tudom hogy ez az egész tíz év alatt sem szűnt meg benned. Tudom. Fogalmam sincs, talán az új iskola miatt törtek elő a zavarok, hiszen nagy stressz volt bekerülni, ismerkedni de remekül csinálod. Remekül helyt állsz. És igen, még nem akarok az altatóról beszélni,mert tudom hogy csak át akartad aludni az éjszakát. Nem is altatóval lett volna probléma, csak a gyógyszerek mellékhatása miatt akadályozta a levegő be - és kijutását. Eldugultak a légutaid,de természetesen sikeresen kitisztították azokat. Megejtették a szokásos vérátömlesztésedet is,holnap haza is viszlek,de egy hétig még nem engedlek iskolába kicsikém ,mert szeretlek. - Hadarta el anyukám .Hangja lágy volt ,és szeretetteljes.
- Én is szeretlek anyu. Úgy érzem nem mondom elégszer, hogy milyen hálás vagyok azért amit tettek értem, ti vagytok a szüleim ,a családom és szeretlek. Én is.
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, unbroken_reka
2015. június 01. 15:41 #392
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Sziasztok!
Közérdekű információt szeretnék megosztani veletek: nem publikálok többet a regényemből, de akit érdekel a befejezés, annak szívesen elküldöm a soron következő részleteket privát üzenetben. Köszönöm a megértést, további szép napot mindenkinek!
1 felhasználónak tetszik: unbroken_reka
2015. június 01. 19:32 #393
- törölt felhasználó -    
Sziasztok smileeee.gif remélem,hogy tetszenek a történeteim és a verseim.Ez egy nagyon izgalmas történet.Ha unatkoztok olvassátok el,higyétek el nem fogjátok megbáni thumbsup.gif

Varázslatos történet 1.fejezet

Halloween estéjén egy férfi és egy nő szembe száltak egy gonosz vámpírral,sajnos nem volt más választásuk azért,mert a gonosz vampír megakarta ölni a gyermekeiket azért,mert a férfi egy erős varázsló fia.A varázsló már meghalt és ezért már a fia az erős varázsló és a férfi felesége egy jó boszorkány.1 évvel ezzelőt egy jövendő mondó azt mondta a gonosz vámpírnak,hogy egy napon az erős varázsló és a jó boszorkány gyermekei fognak téged és a gonosz vérfarkas szolgáidat elpusztítani a gonosz vámpír ezért akarja megölni a házas pár gyermekeit.A férfi neve Nick és a nő neve Rebeca,nagyon szeretik egymást és a gyermekeik nekik a legfontosabbak.A házas pár úgy döntöt,hogy elviszik a gyermekeiket egy árva házba és ezt is tették.Elvitték a 3 gyermeküket San Franciscoba egy árva házba.Halloween estéjén az erős varázsló és a jó boszorkány ereje duplázódik,de a gonosz vámpír és a vérfarkas szolgái nagyon erősek,ezért a házas pár nagyon aggódott.Azt akarták,hogy ha velük történik valami rossz,akkor a gyerekek legyenek bisztonságban.A 3 gyermeknek még nincsen erejük majd csak a 25-ik születés napjukon,ők ikrek két fiu és egy lány.A fiúk nevei Brandon és Bruno és a lány neve Gabriela,most a 3 gyermek 2 éves.A gonosz vámpír és a szolgái nem találhatnak rájuk azért,mert az apjuk elmondott egy varázsigét ami akkor is vigyázz rájuk ha ő meghal és a varázsige csak akkor tűnik el ha az apa el mondja a varázsigét fordítva,a gyerekek biztonságban vannak.A házas pár Halloween estéjén szembe szált a gonosz vámpírral,de sajnos a gonosz vámpír meglepte őket,be zarta őket egy nagy ketrecbe amiben nem műkodik semilyen várazslat.A gonosz vámpír neve Eduardo és ő addig nem engedi ki őket,amíg nem mondják meg neki azt,hogy hol vannak a gyerekei és addig míg az apa nem mondja el a varázsigét fordítva.A házas párt nem tudja megölni azért,mert ők halhatatlanok hála a nő annyának,aki szintén egy jó boszorkány volt és így akarta megvédeni a lányát és annak férjét.Sajnos akkor még a gyerekek nem születtek meg és ezért őket nem tudta megvédeni.

A történetet majd még folytatom wink.gif
2015. június 02. 18:51 #394
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sprite @ 2015.05.26. 17:50)
Alive And Stereo
Kezdődik
Első részlet:
Hétfőn úgy gondoltam, hogy kihagyom a sulit, így a fekete hátizsákkal a hátamon mentem a kórházhoz, de miközben odamentem, bekapcsoltam a következő felvételt, amihez a kód a táskára volt ragasztva.
Gondolom nálad a táska...És azt is, hogy ezt nem a kórházban hallgatod. Összeverve.
Ha rajtad múlt volna, azt tenném.
Gondolom nemsokára meglátogatod Dr. Angebot-ot. Ő egy levelet fog odaadni neked, amit majd el kell vinned a...a...-hangja elcsuklott-házunkhoz...Az almafa alá...-régen nagyon sokat ültünk az almafánkon. Többek között ott csókoltam meg őt először-Temesd be a föld alá. Aki odamegy, megtalálja. Neked is lesz ott valami. Többek között a kód is...Remélem kiváncsi vagy a köszönetnyilvánító beszédemre.
A legkevésbé sem.
Rózsás napot, Nate!
Dühösen sűlyesztettem a zsebembe, majd megérkeztünk a kórházhoz, így kiszálltam. A kórház liftjéhez érve megnyomtam a gombot, majd beszállva a ketteset is. Miután megérkeztem, kiszálltam a liftből és megkrestem a kis táblán Dr. Angebot nevét. Ballra volt a rendelője, így arra fordultam. Odafelé elmentem a szoba előtt, ahol a csecsemők voltak és nem tudtam megállni, hogy ne álljak meg egy kicsit. Aranyosak volak, de a mosoly le is hervadt az arcoról, amint felidéztem, hogy mit is kell tennem. Gyorsan megfordultam és odamentem a rendelője elé, ahol bekopogtam. Ekkor azonban valaki megszólalt mögöttem:
-Nate?!
Villámgyorsan megfordultam. Avery volt az.
-Szia-mosolyogtam-Mit csinálsz itt?
-Én?...Inkább te mit csinálsz itt?-nevetett-Ne akard beadni, hogy kivizsgálásra jöttél.
-Nem...én...-az igazat nem mondhattam meg. Nem szabad-Anyu küldött valamit Dr. Angebot-nak-vontam vállat-És te?
-Én...Terhes vagyok-ismerte be, mire kikerekedtek a szemeim. Navid apa lesz? Vajon tudja?
-Gratulálok...Navid tudja?
-Nem-mondta, majd sírni kezdett.
-Hé!-gugoltam le hozzá, majd megfogtam a kezét.
-Nate, én abortuszra jöttem ide!-mondta.
-Oh...Sajnálom...Hogy így döntöttél...De miért?
-Navid nem vállalná-vont vállat szipogva, mire adtam neki egy zsebkendőt.
-Honnan veszed? Navid imád...Oda van érted...És szerintem a kicsiért is oda lenne.
-Gondolod?-pislogott felfelé.
-Aha-mondtam, mikor kijött a nővér.
-Avery Purple, abortusz-nézett rá.
-Meggondoltam magam-állt fel, majd engem megölelve elsietett.
A nővér odajött hozzám:
-Hát fiam, te mire vársz?-mért végig.
-Beszélni akarok a doktor úrral-vontam vállat.
Furcsa képet vágott, de azért beengedett.

Alive And Stereo
Kezdődik
Második részlet:

-Nathaniel Hopes-mondta az orvos-Miben segíthetek?
-Ezt küldi egy közös ismerősünk-mutattam fel a táskát, mire a képe elsápadt-És magánál is van valami, ami nekem kell.
-Mrs. Maller, kérem menjen ki!-mondta, mire a nővér kiment, így folytatta-Nate...Reménykedtem, hogy nem leszel rajta a listán...Hiszen az édesanyád jó barátom.
-De rajta vagyok!-dobtam elé ingerülten a táskát-Rajta vagyok azon a k.rva listán, csak nem tudom, hogy miért?...Maga igen? Maga is rajta van?
-Nem tudom, hogy mi az a lista, de igen...Ez a feladatom, hogy ezt odaadjam-vett ki egy fehér, poros cipős dobozt.
-És...Mi ez?-néztem a dobozra.
-Kinyithatod...Semmi titkos...Azaz számodra nem.
Odasétáltam és kinyitottam. Egy csomó levél volt benne. Ránéztem Dr. Angebot-ra.
-Rachell leveleket írt valakinek...inkább jelentéseket, de az a valaki sohasem válaszolt.
-És maga honnan tud róla?
-Az én feladatom volt feladni ezeket-vont vállat.
-És kinyitotta őket-egészítettem ki.
-Emberek vagyunk, Nate!...Furdal minket a kíváncsiság.
-Én nem nyitottam ki a táskát-mondtam.
-Nos...Ez dicséretes.
-Tudom-raktam félre a leveleket és ekkor megláttam. Egy ultrahangfelvételt, Rachell Marrie Hanginns névre kiállítva. Rachell-nek 2 éve nyáron volt egy abortusza miután megerőszakolták, de az nem ekkor volt. Az 2012 nyarán volt, ez pedig 2014 áprilisán-Ez...Rachell terhes volt?
-Igen...4 hónapos terhes, mikor áprilisban elvetélt.
És mi Decemberben feküdtünk le. Úristen! De mi van ha Robert McCromack-é? Akkoriban vele járt.
-Ki...Kinek...Kinek a...Az..enyém...vagy...Robert?
-A tiéd-mondta ki, mire fordult velem a világ. Teherbe ejtettem Rachell Hangins-t? Uramatyám!
-És...Mi történt?
-A magzat túl gyenge volt-vont vállat. Mintha csak azt közölte volna, hogy hétfő van.
-Úristen!...És...Miért nem vetette el?
-Meg akarta tartani...Miután a DNS teszt kimutatta, hogy a te gyereked, minden áron meg akarta tartani.
-De miért? Nem is voltunk együtt!-ültem bele a székbe.
-Ki tudja?!...Ezt a titkot magával vitte a sírba.
Apropó! Nekem el kell mennem a házukhoz.
-Aha..De...én most...megyek-rakodtam vissza a ládába.
-De ilyen állapotban nem vezethetsz!
-Nem fogok-siettem ki, majd miután fogtam egy taxit, elmentem a házukhoz, ahol beszöktem a kertbe és elástam a dobozt az almafa alá.
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2015. június 03. 08:03 #395
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sprite @ 2015.06.02. 18:51)
Alive And Stereo
Kezdődik
Második részlet:
-Nathaniel Hopes-mondta az orvos-Miben segíthetek?
-Ezt küldi egy közös ismerősünk-mutattam fel a táskát, mire a képe elsápadt-És magánál is van valami, ami nekem kell.
-Mrs. Maller, kérem menjen ki!-mondta, mire a nővér kiment, így folytatta-Nate...Reménykedtem, hogy nem leszel rajta a listán...Hiszen az édesanyád jó barátom.
-De rajta vagyok!-dobtam elé ingerülten a táskát-Rajta vagyok azon a k.rva listán, csak nem tudom, hogy miért?...Maga igen? Maga is rajta van?
-Nem tudom, hogy mi az a lista, de igen...Ez a feladatom, hogy ezt odaadjam-vett ki egy fehér, poros cipős dobozt.
-És...Mi ez?-néztem a dobozra.
-Kinyithatod...Semmi titkos...Azaz számodra nem.
Odasétáltam és kinyitottam. Egy csomó levél volt benne. Ránéztem Dr. Angebot-ra.
-Rachell leveleket írt valakinek...inkább jelentéseket, de az a valaki sohasem válaszolt.
-És maga honnan tud róla?
-Az én feladatom volt feladni ezeket-vont vállat.
-És kinyitotta őket-egészítettem ki.
-Emberek vagyunk, Nate!...Furdal minket a kíváncsiság.
-Én nem nyitottam ki a táskát-mondtam.
-Nos...Ez dicséretes.
-Tudom-raktam félre a leveleket és ekkor megláttam. Egy ultrahangfelvételt, Rachell Marrie Hanginns névre kiállítva. Rachell-nek 2 éve nyáron volt egy abortusza miután megerőszakolták, de az nem ekkor volt. Az 2012 nyarán volt, ez pedig 2014 áprilisán-Ez...Rachell terhes volt?
-Igen...4 hónapos terhes, mikor áprilisban elvetélt.
És mi Decemberben feküdtünk le. Úristen! De mi van ha Robert McCromack-é? Akkoriban vele járt.
-Ki...Kinek...Kinek a...Az..enyém...vagy...Robert?
-A tiéd-mondta ki, mire fordult velem a világ. Teherbe ejtettem Rachell Hangins-t? Uramatyám!
-És...Mi történt?
-A magzat túl gyenge volt-vont vállat. Mintha csak azt közölte volna, hogy hétfő van.
-Úristen!...És...Miért nem vetette el?
-Meg akarta tartani...Miután a DNS teszt kimutatta, hogy a te gyereked, minden áron meg akarta tartani. 
-De miért? Nem is voltunk együtt!-ültem bele a székbe.
-Ki tudja?!...Ezt a titkot magával vitte a sírba
Apropó! Nekem el kell mennem a házukhoz.
-Aha..De...én most...megyek-rakodtam vissza a ládába.
-De ilyen állapotban nem vezethetsz!
-Nem fogok-siettem ki, majd miután fogtam egy taxit, elmentem a házukhoz, ahol beszöktem a kertbe és elástam a dobozt az almafa alá.

Már nagyon kíváncsi voltam a nőgyógyászos jelenetre,és teljes megérte. El sem hiszem, hogy képes voltál így bonyolítani laugh.gif nagyon imádom.Egyre jobban és jobban kötődöm a történetedhez blush.gif
2015. június 08. 18:38 #396
- törölt felhasználó -    
Idézet (NutellaHoney @ 2015.06.03. 08:03~)
Már nagyon kíváncsi voltam a nőgyógyászos jelenetre,és teljes megérte. El sem hiszem, hogy képes voltál így bonyolítani    laugh.gif  nagyon imádom.Egyre jobban és jobban kötődöm a történetedhez  blush.gif


Köszi, nagyon jól esett amit írtál smileeee.gif Hát igen, bonyolításban jó vagyok laugh.gif És ha tényleg tetszik a történet, akkor örülhetsz, vagy mi, mert most fog csak beindulni wink.gif

Idézet (Sprite @ 2015.06.02. 18:51)
Alive And Stereo
Kezdődik
Második részlet:
-Nathaniel Hopes-mondta az orvos-Miben segíthetek?
-Ezt küldi egy közös ismerősünk-mutattam fel a táskát, mire a képe elsápadt-És magánál is van valami, ami nekem kell.
-Mrs. Maller, kérem menjen ki!-mondta, mire a nővér kiment, így folytatta-Nate...Reménykedtem, hogy nem leszel rajta a listán...Hiszen az édesanyád jó barátom.
-De rajta vagyok!-dobtam elé ingerülten a táskát-Rajta vagyok azon a k.rva listán, csak nem tudom, hogy miért?...Maga igen? Maga is rajta van?
-Nem tudom, hogy mi az a lista, de igen...Ez a feladatom, hogy ezt odaadjam-vett ki egy fehér, poros cipős dobozt.
-És...Mi ez?-néztem a dobozra.
-Kinyithatod...Semmi titkos...Azaz számodra nem.
Odasétáltam és kinyitottam. Egy csomó levél volt benne. Ránéztem Dr. Angebot-ra.
-Rachell leveleket írt valakinek...inkább jelentéseket, de az a valaki sohasem válaszolt.
-És maga honnan tud róla?
-Az én feladatom volt feladni ezeket-vont vállat.
-És kinyitotta őket-egészítettem ki.
-Emberek vagyunk, Nate!...Furdal minket a kíváncsiság.
-Én nem nyitottam ki a táskát-mondtam.
-Nos...Ez dicséretes.
-Tudom-raktam félre a leveleket és ekkor megláttam. Egy ultrahangfelvételt, Rachell Marrie Hanginns névre kiállítva. Rachell-nek 2 éve nyáron volt egy abortusza miután megerőszakolták, de az nem ekkor volt. Az 2012 nyarán volt, ez pedig 2014 áprilisán-Ez...Rachell terhes volt?
-Igen...4 hónapos terhes, mikor áprilisban elvetélt.
És mi Decemberben feküdtünk le. Úristen! De mi van ha Robert McCromack-é? Akkoriban vele járt.
-Ki...Kinek...Kinek a...Az..enyém...vagy...Robert?
-A tiéd-mondta ki, mire fordult velem a világ. Teherbe ejtettem Rachell Hangins-t? Uramatyám!
-És...Mi történt?
-A magzat túl gyenge volt-vont vállat. Mintha csak azt közölte volna, hogy hétfő van.
-Úristen!...És...Miért nem vetette el?
-Meg akarta tartani...Miután a DNS teszt kimutatta, hogy a te gyereked, minden áron meg akarta tartani. 
-De miért? Nem is voltunk együtt!-ültem bele a székbe.
-Ki tudja?!...Ezt a titkot magával vitte a sírba
Apropó! Nekem el kell mennem a házukhoz.
-Aha..De...én most...megyek-rakodtam vissza a ládába.
-De ilyen állapotban nem vezethetsz!
-Nem fogok-siettem ki, majd miután fogtam egy taxit, elmentem a házukhoz, ahol beszöktem a kertbe és elástam a dobozt az almafa alá.


Alive And Stereo
Kezdődik
Harmadik részlet:

Miért nem mondtad el? Nem lettem volna szemét.
Vajon a szülei tudhattak a terhességéről? Tudhatott bárkiis erről az egészről? Elmondta volna? Mikor? Hogyan? Hogyan reagáltam volna?....Túl sok a kérdés, amire nincs válasz és már nem is lesz.
Gyorsan haza mentem, ahol átöltöztem, majd deszkával elspuriztam melózni.

Már egy órája melóztam, mikor Navid bejött. Nem festett valami jól. Szeme ideges volt, arca sápadt, szája pedig kirepedezett. Odajött a pulthoz, majd leült.
-Minden oké?-mentem oda hozzá, így egymással szemben voltunk.
-Nem-sóhajtotta a pulton támaszkodva-Avery...Ő...terhes-mondta ki azt amit tudtam.
-És...Ez jó, nem?
-De...Vagyis...Nem tudom-sóhajtotta, nekem pedig rossz előérzetem lett.
-Navid...Mit mondtál neki? Ugye nem valami bunkó dolgot?!
-Nem...Csak azt, hogy idő kell...Át kell gondolnom.
-Egy fokkal jobb.
-Miért, most mit kellett volna mondanom?-tárta szét a karját.
-Azt, hogy számíthat rád!-vontam meg a vállam.
-De...Ez nem ilyen egyszerű!-fogta a fejét. Lelkizni akart. De én nem akartam lelkizni. Én nem az a fajta srác vagyok. Én az aki bunkó módon megfekteti a csajokat, aztán menőzik egy jót.
-Dehogynem!...Figyu! Szereted Avery-t vagy sem?
-Szeretem.
-Akkor mi a gond? Gyereketek lesz!...Inkább örülj!
-De még fiatal vagyok hozzá...
-Nyugtasd majd magad ezzel, mikor Avery-n abortuszt hajtanak végre-forgattam a szemeim.
-Mi?
-Ha nem akarsz gyereket, akkor szerinted mégis mi várt volna rá?
-Nem...Én nem mondtam, hogy nem akarom.
-Akkor mi a f.szért hisztizel itt?-támaszkodtam a pultnak.
-Fogalmam sincs!-röhögött hisztériásan.
-Akkor menj és ezt mond el neki is!-mondtam. Azt akartam, hogy minél gyorsabban húzzon el. Nem akartam tovább hallgatni a lelkizését.
-Rendben!-pattant fel, majd elsietett. Végre!

Mikor hazaértem, felmentem a szobámba és mivel még mindig a szerelőnél volt a laptopom, ezért a telómon néztem meg a búcsúzó videót, amihez a kód Dr. Angebot neve volt.
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2015. június 09. 19:22 #397
- törölt felhasználó -    
Kísértő Sötétség
VIII.részlet
Hétvégére már otthon is voltam. Íme. Kalifornia állam, egyetlen 16 éves Lila King nevű lakosa április 10-én végre ismét otthon van. Csodálatos kezdet lenne a pszichológia esszémhez, amihez hozzá kellene kezdenem. Kellene. Amióta itthon vagyunk megint új gyógyszereket tesztelnek rajtam. Anya azt mondta ez az utolsó amibe beleegyeztünk,és javára írom még nem futottam bele erőszakos árnyékokba. Telefonáltam Finnel, Brendonnal, Melodyval és írtam az igazgatónak egy emailt. Naphosszat csak tanultam, írtam és beszélgettem anyuval. Együtt főztünk és elterveztük ,hogy amolyan csajos estét tartunk , kifestjük egymás körmét és befonja hajam miközben mindenféle tinimagazinos röhejes pletykákat vitatunk meg. Mondtam már, hogy csodálatos nő? Akkor még nem elégszer. Leültem az előszobaajtóval szemben található barna fotelre, amibe belesüllyedve vártam anyura, hiszen ő elment az üzletben venni valamit, hogy estére legyen mit ennünk. Eltelt pár perc ahogy fészkelődtem, és akkor egy igazi embert láttam a szemközti bokorban. Próbáltam nem őt nézni,de mintha világított volna a szeme a teljes sötétségben. Az utcán nincsenek lámpák vagy csak nagyon kevés így a férfi teljesen beleolvadt a környezetébe. De a szeme...kiráz tőle a hideg, tovább fészkelődtem és amikor visszapillantottam már nem láttam ott senkit.
- Talán csak a képzeletem az. - Mondtam ki hangosan a nagy semmibe. Azonban az önmarcangolásom az ajtó csattanása és anyám robaja zavarta meg. Mintha csak úgy berontott volna az ajtón, egyből magára csapta és kétszeresen bezárta. Lerúgta a cipőjét és félredobta a bevásárlószatyrot.
- Anya mi történt? - Kérdeztem aggódva, hiszen ő soha nem idegesen.
- Nem tudom. Azt gondoltam valaki követ. - Felelte lihegve. - De talán csak..nem is tudom. Hazafele sétáltam és megláttam egy fickót, és tudod...
- Láttam valakit a szemközti bokorban. - Feleltem rémültem. - De azt gondoltam csak képzeltem. Nem bízok magamban...
- Ohh drágám. Bízz magadban. Talán csak valaki a seregből megfigyel minket, hogy minden okés-e. Bezárok minden ajtót és ablakot,de csak a biztonság kedvéért. De semmi baj, én szerintem csak túl sokat beszéltem ma szomszéd Perrie nénivel, tudod, ő kicsit paranoiás, így telebeszélte a fejem ilyenekkel. Csak ki kell aludnom ezt szívem. Ma telefonáltam apáddal ,és azt mondta keményítenek a programom, mert veszély fenyegeti és hogy a veszély miatt aggódik miattunk. De csak túldramatizálom az egészet. Feküdjünk le.
- Jó éjt anya. - Megöleltem és puszit nyomtam a homlokára.- Túl sokat aggódsz ,mindenen. Pihend ki magad. Én is alszom egyet. Altató nélkül. Majd holnap pótoljuk.
- Köszönöm.
Ezzel ő felment és lefeküdt. Én is alváshoz készülődtem, de nem jött álom a szeremre. Nem tudtam elüldözni a gondoltaim tengeréből a férfit, a bokorból.A seregből valaki? Kötve hiszem. Ő nem volt olyan elővigyázatos. Fetrengtem az ágyamban és azon gondolkodtam ,miért mi? Az utcánkban nálunk ezerszer gazdagabb és híresebb emberek is laknak. Nem voltak nyilvános problémáink és szeretetteljesen bántunk mindenkivel a közösségben. Én kamasz életet élek a szüleim pedig tökéletes,becsületes tagjai a városnak. Ismerős volt,de még sem. Nem áll össsze. Megint semmi nem áll össze, semmi nem passzol...nem jó ez így. Zavaró gyomorgörcs tört rám, hogy miért kell ilyen furcsa eseményeknek történni velem,mi ez a teljes abszurditás az életemben..... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Sikította anyám, és én már ki is pattantam az ágyamból, felé rohanva,ügyet sem vetve a gyomorgörcsre, vagy a férfira az árnyékban.
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, unbroken_reka
2015. június 09. 20:44 #398
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Idézet (NutellaHoney @ 2015.06.09. 19:22)
Kísértő Sötétség
VIII.részlet
Hétvégére már otthon is voltam. Íme. Kalifornia állam, egyetlen 16 éves Lila King nevű lakosa április 10-én végre ismét otthon van. Csodálatos kezdet lenne a pszichológia esszémhez, amihez hozzá kellene kezdenem. Kellene. Amióta itthon vagyunk megint új gyógyszereket tesztelnek rajtam. Anya azt mondta ez az utolsó amibe beleegyeztünk,és javára írom még nem futottam bele erőszakos árnyékokba. Telefonáltam Finnel, Brendonnal, Melodyval és írtam az igazgatónak egy emailt. Naphosszat csak tanultam, írtam és beszélgettem anyuval. Együtt főztünk és elterveztük ,hogy amolyan csajos estét tartunk , kifestjük egymás körmét és befonja hajam miközben mindenféle tinimagazinos röhejes pletykákat vitatunk meg. Mondtam már, hogy csodálatos nő? Akkor még nem elégszer. Leültem az előszobaajtóval szemben található barna fotelre, amibe belesüllyedve vártam anyura, hiszen ő elment az üzletben venni valamit, hogy estére legyen mit ennünk. Eltelt pár perc ahogy fészkelődtem, és akkor egy igazi embert láttam a szemközti bokorban. Próbáltam nem őt nézni,de mintha világított volna a szeme a teljes sötétségben. Az utcán nincsenek lámpák vagy csak nagyon kevés így a férfi teljesen beleolvadt a környezetébe. De a szeme...kiráz tőle a hideg, tovább fészkelődtem  és amikor visszapillantottam már nem láttam ott senkit. 
- Talán csak a képzeletem az. - Mondtam ki hangosan a nagy semmibe. Azonban az önmarcangolásom az ajtó csattanása és anyám robaja zavarta meg. Mintha csak úgy berontott volna az ajtón, egyből magára csapta és kétszeresen bezárta. Lerúgta a cipőjét és félredobta a bevásárlószatyrot. 
- Anya mi történt? - Kérdeztem aggódva, hiszen ő soha nem idegesen. 
- Nem tudom. Azt gondoltam valaki követ. - Felelte lihegve. - De talán csak..nem is tudom. Hazafele sétáltam és megláttam egy fickót, és tudod...
- Láttam valakit a szemközti bokorban. - Feleltem rémültem. - De azt gondoltam csak képzeltem. Nem bízok magamban...
- Ohh drágám. Bízz magadban. Talán csak valaki a seregből megfigyel minket, hogy minden okés-e. Bezárok minden ajtót és ablakot,de csak a biztonság kedvéért. De semmi baj, én szerintem csak túl sokat beszéltem ma szomszéd Perrie nénivel, tudod,  ő kicsit paranoiás, így telebeszélte a fejem ilyenekkel. Csak ki kell aludnom ezt szívem. Ma telefonáltam apáddal ,és azt mondta keményítenek a programom, mert veszély fenyegeti és hogy a veszély miatt aggódik miattunk. De csak túldramatizálom az egészet. Feküdjünk le.
- Jó éjt anya. - Megöleltem és puszit nyomtam a homlokára.- Túl sokat aggódsz ,mindenen. Pihend ki magad. Én is alszom egyet. Altató nélkül. Majd holnap pótoljuk. 
- Köszönöm.
Ezzel ő felment és lefeküdt. Én is alváshoz készülődtem, de nem jött álom a szeremre. Nem tudtam elüldözni a gondoltaim tengeréből a férfit, a bokorból.A seregből valaki? Kötve hiszem. Ő nem volt olyan elővigyázatos. Fetrengtem az ágyamban és azon gondolkodtam ,miért mi? Az utcánkban nálunk ezerszer gazdagabb és híresebb emberek is laknak. Nem voltak nyilvános problémáink és szeretetteljesen bántunk mindenkivel a közösségben. Én kamasz életet élek a szüleim pedig tökéletes,becsületes tagjai a városnak. Ismerős volt,de még sem. Nem áll össsze. Megint semmi nem áll össze, semmi nem passzol...nem jó ez így. Zavaró gyomorgörcs tört rám, hogy miért kell ilyen furcsa eseményeknek történni velem,mi ez a teljes abszurditás az életemben..... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Sikította anyám, és én már ki is pattantam az ágyamból, felé rohanva,ügyet sem vetve a gyomorgörcsre, vagy a férfira az árnyékban.

Na, ez remek lett, eddig talán ez a részlet tetszik a legjobban az új könyvedből. Nagyon várom a folytatást, csak így tovább! wub.gif
1 felhasználónak tetszik: unbroken_reka
2015. június 12. 17:48 #399
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼
 
StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 15.05.08.
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Offline offline
Oké, akkor rászánom magam, hogy kirakjam ide életem legnagyobb baromságait. Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott. rohog.gif

Ambrísa
Ambrózia éhes lett, és nyalta a menszilikát. Nem volt elég neki, és még tovább nyalta dülledt szemekkel... Már nem volt bőre, de még mindig tisztogatta narancsát.... Rostok voltak, azt is lenyalta. Már csak csont volt, és észrevette hogy fáj neki, de még éhes volt. Lement a csatornába, és evett xrt. Miközben a szennyvízben járkált,a pnáját szétcsípte a xr, de még mindig zabált fst, ott volt egy pióca....... fölkúszott neki................... és megdöglött LOXD

Mölíszia
Malícia gigantikusatt reccsintett egy vázára, nem csak gáz jött belőle, hanem egy pár száraz béltöltelék is. Megfordult, és ismét pucsított, a váza a földet megkerülve belefúródott nyílásába, megfogta a vázát morogva és ordítozva, és ahogyan tépte nem jött ki.... a vázába fingott, szétrepedt a váza és hipersebességgel repült, Mal 180°-os szögben megfordult és pucsított magának, hátranézett és a szilánkok átszakították a hátsóját, és kiömlött a béltartalma, a nyálkadék hímtejállagú vérömleny és a padlóra támaszkodva, mint egy kiscica fölnyalta és felrobbant a pnája XD

Hofffff
Hoffmann nemzőivadékokat nyelt és babot zabált... ment vécére, és a húgycsövén fsott... mint a tükörtojás fehérje és a fekete rubin, olyan dolgokat talált benne. Körmei elejével kicsipkedve belőle, vett banánt, a 3 összetevőt összeturmixolta és beitta a pofáján... ment kakilni és sok fekete-fehér farkat szart... megijedt és akkorát dobbant a szíve, hogy kixrta a belét és a légcsövét.

Gromidasucker
Gromida szottyant karimáját kifordította, rostjait látva megrémült, és olyan közelről nézte rostjait, hogy rémületében belexrt a szájába.

Malísa bekakilt, és kettévágta a tangája a komposztját és az egyiket visszadugta, a másikat méhecskéjébe tömve ivott málnalevet

repedt kinga, redvás pna, narancs bőrös pcsalika

Failos maszturb
Szilvi gumit húzott csík lójára és kiszopta magából a gyomorsavát.

Rosszmájú
Delta kiszívta hervadt hagymagerezdjéből májlevét és epéjét, és szétmarta a torkát, és rostokra csípte a pnáját.

Itt van luren cunkája, rágd szét holnap utánra.

Anrnu bekakilt, és Fruzsa a pelenkájából kinyalilt..de legalább nem kellett Kekelkától kecsapot lopni.

Gromidának nem volt otthon WC papírja, és meglátott egy képet a falon, és kitörölte vele a sggét... de napi ötször xrt, és visszatette a képet a falra, és jöttek a szomszédok, és meglátták a képet a falon............

Gromida rádiót dgott fel magának, és olyan erősen sugározta a műhold a méhecskéjét, hogy atomot xrt.

rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Jody, Wyrd, Bátor Ventillátor, EmilyTaylor
2015. június 12. 17:52 #400
Wyrd
Wyrd
 
StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 15.06.12.
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Offline offline
Idézet (Phaedra @ 2015.06.12. 17:48)
Oké, akkor rászánom magam, hogy kirakjam ide életem legnagyobb baromságait. Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott. rohog.gif

Ki fognak innét bszni, de én akkor is visítva fetrengek _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, Bátor Ventillátor
26 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!